Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Van egy régi t-s számom, töltögetős, előfizetésest nem is akarnék mert, csak nagyon keveset használom a magyarországi számot, szóval teljesen felesleges, évi 5e ft -ot töltök rá ami elég is.
Szóval van arra mód, hogy ezt micro sim-re cseréljem?
Elvágni nem igazán merem, mert ez egy elég régi kártya és hát jóval nagyobb a chip is rajta mint a mai kártyákon, viszont nem szeretném ha elhalálozna, mert sokan ismerik, és én is megszoktam már olyan fasza kis szám -
djculture
félisten
válasz DeathAdder #56552 üzenetére
Pénzért mindenképpen, ingyen csak akkor ha a telekomtól veszel készüléket amibe nem jó vagy éppen jófejek a t pontban..
-
club1
veterán
-
punky10
addikt
válasz DeathAdder #56552 üzenetére
Hivatkozz arra,hogy a telefonod gyakran lemegy a hálózatról.Kipróbáltad másik SIM-mel, azzal jó, de a SIM kártyádat áttéve egy másik teflonba, szintén előjön a probléma.Mivel régi a SIM, így simán kicserélik, és az új kártyák már microsak is...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
Jól látom, hogy a move s csomag havidija ismet lebeszelheto halozaton kivul is?
Igy mar, mivel az ismerosi korom ismet valtozott, mar vodafone halozatba iranyulnanak a hivasaim, ezert a music xs finoman szolva nem megfelelo, eppenseggel valtanek masra, mert a most megkapott 7k-s szamla nem igazan tetszik, spotify ide vagy oda
Everybody lies.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Pttypang #56560 üzenetére
Azonnali, havi 1x lehet valtani.
arra figyelj, hogy a lebeszélhetőség időarányos.
tehát ha most váltasz online, akkor a havidíj és hívások
hó 1 és 8 között, illetve
9 és 28 között számlázódnak.Tehát az eddig letelefonált percek nem csökkentik a Move időarányos lebeszélhetőségét, hanem kiszámlázódnak függetlenül attól, hogy beleférne a lebeszélésbe.
-
balint82
senior tag
Next S díjcsomagnál sehol sem találom, hogy mennyibe kerül a MMS? Van ötlete valakinek?
Google Pixel 4a
-
veterán
válasz dptrsk #56562 üzenetére
Mivel a honapban 0 ft volt a szamlam eddig, ezert ez mindegy, csak a masik csomagnal nem igazan tetszett, hogy a havidijon felulre szamlazodott minden, amikor megrendeltem, még aktuális volt a dolog, kihasznaltam a halozaton beluli hivasi lehetosegeket, ez mostanra megvaltozott.
Hiaba az adatforgalom, spotify, ha joval a kellemes felett fizetek..Everybody lies.
-
Nimda
addikt
Rendeltem egy telefont.Általában szoktak hívni adategyeztetés/megerősítés céljából, vagy ez nem jellemző?Ha nem érnek el, mert mondjuk éppen dolgozom, akkor megismétlik a hívást, illetve a rendelésem aktuális marad?Hívás nélkül jóváhagyták.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Mikorra szokták jóváhagyni a rendelést, ha jelenleg szállításra vár státuszban van?
-
DeathAdder
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget
-
Freiherr
őstag
Van arra lehetőség,hogy hivásátirányítás esetén ne csak a hívásokat,hanem az üzeneteket is átirányítsam?Mert most a másik számomról szépen jönnek a hívások,csak kellenének az sms-ek is.
XXX
-
Zeki
nagyúr
A telekom 13 napja nem tudja visszautalni a vételárat... ugyebár 26-án éjjel vettem bankkártyával 9990Ft-ért egy használt samsung galaxy expresst, amit 27-én érvénytelenítettek.... azóta sincs infó.... se pénz.
-
anadroid
senior tag
Nálam ez a helyzet:
Rendelés állapota:
Átvehető
Rendelésed átvehető
2015.01.26.-tól
5 munkanapon keresztül
Rendelés dátuma: 2015.01.26. 22:52 óra
Szállítási mód: Azonnali átvétel Telekom üzletben
Fizetési mód: Online fizetésAzóta már jóváírtak 1500 Ft üzletpolitikait (érte mentem, benzinért és parkolási díjért morogtam), de a kifizetett 9900-at még nem. A vicces az volt, hogy 2-án mentem egy másik megrendelt készülékért ugyanoda, és újra ezt kezdték keresni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
polonic
félisten
válasz dptrsk #56569 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek. Nehogy töröljék. Ha átadják a gls-nek arról jön info?
Ha mondjuk törlik akkor mikor kapom vissza a kifizetett pénzt? Mert online már lerendeztem.Szerk: változott is a státusz szállítás alattra, most hogy beléptem megint az online felületre.
Hogy is kell a gls-nél leellenőrizni? 0006-ot kell a rendelési azonosító elé írni?[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Freiherr #56572 üzenetére
Nincs.
Esetleg okostelefonon automatizálni az üzenetek mentését, majd másik okostelefonon szinkroizálni azt, de ez elég esetleges megoldás.
Vagy Taskerrel elküldetni a beérkező SMS-sel azonos tartalmú azonnali üzenetet WhatsApp-on.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zeki
nagyúr
Első 1430-as hívásnál aránylag gyorsan sorrakerültem, megmondták hogy 4.-én indították az utalást, a bankom szerint sehol a pénz, de kérjek a telekomtól emailben egy igazolást, hogy mikor mit és hova küldtek vissza, mert akkor kerestetik... most a 1430-on lógok 19 perce....
-
anadroid
senior tag
Ha kártyával fizettél, akkor nem utalást kellett volna indítaniuk, hanem kártyás vásárlás visszatérítést. Az utalásokat valószínűleg hetes vagy 10 napos időközönként adják át a banknak, ugyanúgy, mint a csoportos beszedést, a kártyás visszatérítés viszont azonnal megjelenik a számlán.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ForRedGlory
félisten
Van számodra egy rossz hírem
Ha kártyával fizettél, akkor nem közvetlenül a Telekomtól kapod vissza a pénzt, hanem a bankodtól, mivel a Telekom nem lát számlaszámot csak a kártya utolsó pár számjegyét. Kártyás fizetés után ha visszautalja a Telekom, akkor a bankod még kotlik rajta: 5-30 napon belül íródik jóvá a számládon...
Persze, ha még vissza sincs utalva az más de hát elég nehéz a cégek között egyszerű ügyfélként igazságot tenni. egyik ezt mondja, másik azt.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #56582 üzenetére
Egy kártyás vásárlás pontosan beazonosítható tranzakciós számmal rendelkezik.
De valóban nem visszautalás történik hanem tranzakció visszaforgatás.
Paypal visszaforgatás általában max. 1 hét alatt visszakerül a számlára OTPnél.
Tehát ha a telekom valóban visszaforgatta az összeget akkor 1 hét alatt vissza kéne érnie..[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #56584 üzenetére
"...mivel a Telekom nem lát számlaszámot csak a kártya utolsó pár számjegyét."
Erre szólt a válasz.
NEM csak pár számjegyet, hanem tranzakciós számot is tud a Telekom. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
2-3 napja nem tudok belépni a my t-be, hogy befizessem a számlám. Másnál is van ilyen hiba?
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Mi a tapasztalat a Next s díjcsomagról? Használ valaki? Most a fő előfizetésem mozaik xs díjcsomagom 3490ft van most ha jól tudom move s-nek hívják, és van mellé 2 társkártyám. 2x1990ft. Most járt le a fő előfizetésem, májusban pedig az egyik társkártyám is lefog járni. Gondolkozok a Next s díjcsomag váltásra de nem tudom érdemes e. Úgy ajánlották hogy a fő előfizetésemről váltsak a Next-re úgy hogy mellé megmarad az egyik arany társkártyám és így csak állítólag 5490ft lenne a Next s havidíjam. A májusban meg vissza adnám a második társkártyát mert arra nincs szükségem. Vagy hogy lenne érdemes adjam vissza a fő előfizetésemet azaz ne írjak alá újra 2 év hűséget és utána a társkártyákat is amint lejárnak? Úgy mennyi lenne a Next s havidíjam? A fő előfizetés lejárt,az egyik társkártya május a másik januárban fog lejárni. Tudnátok tanácsot adni?!
A társkártyák csak telefon vásárlások miatt lett kérve mert az előfőzim mellé már nem adtak készüléket! Így a társkártyák nem lényegesek. Ezeken kívül be van kapcsoltatva a család barát is 3 számmal.
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Roland1789
tag
Hello!
Nem tudjátok véletlen mikor várható Telekomnál hogy újra legyen fekete Iphone 6 64gb-os? December 18-óta felvagyok iratkozva a készletértesítőre és azóta nincs ,nem rég lett fehér de nekem fekete kéne .
Előre is köszönöm a választ !Xbox Gamertag : Roli576
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Telefont váltok T-nél és kapok mellé egy ajándék fejhallgatót.
Az lenne a kérdésem, így elöljáróban, hogy a fejhallgatóra a garancia mi alapján jár? Kapok 0 Ft-os számlát külön? -
dptrsk
Topikgazda
válasz Freiherr #56591 üzenetére
Már ne is haragudj, de ajándék ide ajándék oda ez egy elektronikai termék aminek az ára bizony be van építve a telefon árába. És igen is kell 0 ft-os számla, mert a gyártó az alapján fog garanciában javítani.
És igen a nagy értékű karácsonyi ajándéknak is illik megtartani/odaadni a doboz alján a számlát, hisz ha gond van vele azzal szervizelnek.
Vagy a te hozzáállásoddal, ha eláll a szerződéstől, akkor a fejhallgató maradhat nála mivel nincs számla?
Illetve, ha a karácsonyi ajándék hibás akkor ki kell dobni mert ajándék volt?[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #56594 üzenetére
Én arra szerettem volna rávilágítani, hogy ha a Telekom megmondja a tranzakciószámot, akkor a bank is meg tudja mondani, hogy hol tart a visszaforgatás.
Azaz kideríthető, hogy épp hol van a pénz. -
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #56598 üzenetére
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #56599 üzenetére
Még mindig fals infó van kint, és a webshop se megy
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Lemezes PS5 + 2 kar - - - Akár füles is
- GAMER PC : i5-10400F / 32GB / RTX3060Ti / 500GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-11400F / 64GB / RTX3070 / 1000GB / 500GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 12GB RAM Dualsim teljesen új állapot + Garancia
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen