Hirdetés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #55951 üzenetére
Lehet rendelni S Adv-ot, nem maradtál le!
Én is rendeltem egyet.
-
migabi24
nagyúr
válasz Intel fan11 #55955 üzenetére
Webshop
-
cris78
őstag
válasz Intel fan11 #55943 üzenetére
Én hívtam is őket és emailt is küldtem rögtön. Pénteken hívtak, hogy két héten belül küldik. Itt már csak az a jó, hogy mivel nem tudom melyik nap jön hova kérjem.....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
MAGUS7
tag
Esetleg valaki nem tudja hogy iPad Air 2 64 Gb lesz-e még ? vagy hogy mikor lesz Webshop frissítés? Laptop/tablet téren kb semmi nincs
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
titko
tag
válasz South Velen #55961 üzenetére
Én üzletbe rendeltem és mehetek be érte
-
joey04
titán
Díjcsomagváltásról szeretnék érdeklődni. Lejárt a hűségem hónap közepén, és gyorsan választottam magamnak egy olcsóbb díjcsomagot. (Ez mondjuk nem ment könnyen mert az online felületen technikai hibára panaszkodott a rendszer, a telefonoson szintén, ám sms-ben megerősítették és azóta az online felületen is az új csomagom él, de ez most mellékes.) Elhamarkodott döntés volt, mert mint kiderült egy hónapban csak egyszer lehet módosítani. Én viszont visszaváltanék egy drágább csomagra készülékváltással. Rendeléskor azonban a rendszer (jogosan) arra hivatkozik, hogy díjcsomagváltáskor hiba történt. Tudom, hogy én hamarkodtam el, de ilyen esetben nem lehet kérni, hogy engedélyezzék az újbóli váltást, hiszen aláírnék még 2 év hűséget hozzájuk, kihoznék egy új készüléket tőlük és eleve magasabb díjcsomagra váltanék. Akár egy egyszeri díj megfizetése árán is esetleg? Vagy várok egy hónapot. Esetleg még az lehet, hogy új előfizetéssel hozom ki, a régit meg megszüntetem, csak akkor buknám a számom. Meg nekik is egyszerűbb lenne engedélyezni egy újabb váltást, mint törölni egy teljes előfizetést és felvinni egy újat, gondolom.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz joey04 #55971 üzenetére
Telefonon szerintem kérheted, hogy tegyenek vissza, egyszeri díj, ha jól tudom az új csomag 1 havi díja. De lehet, hogy ilyen már nincs, de mintha régen lett volna. S akkor tudsz venni, de ha vársz febr 1ig tudsz újból váltani, s ingyen van.
Egyébként kevesebb a macera egy törléssel és új előfizu aktiválással, mint a csomagváltást másodjára áterőltetni a rendszerben szerintem. -
Ati007
őstag
ne menjetek az advance-ért mert nem kapjátok meg, legalábbis én nem kaptam meg .....
-
Vackor80
csendes tag
Aki rendelt S Advance-t, annak infó: kora reggel rendeltem, volt itt helyben üzletben, ezért ide kértem az átvételt. Most értem vissza, nincsen az üzletben. Azt mondták, hogy jön email, ha átvehető lesz. Vannak kételyeim.
OFF: azért a srác megkérdezte, hogy miért ide rendeltem és nem lakcímre és azzal is gondja volt, hogy miért jöttem már érte, amikor még nincsen itt és majd emailt kapok, ha átvehető lesz. Mondtam neki, hogy az én olvasatomban -ha azt írja a WS, hogy azonnal átvehető az üzletben és a mai napot is megjelöli a tól-ig intervallumban- azt jelenti, hogy jöhetek érteMegelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
titko
tag
Én is berongyoltam a T pontba, hát nem volt készleten. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ot 37!!!!!!! perc alatt sikerült valami épkézláb megoldást találni. Berendeltem pikk-pakk pontra. Meglátjuk mi lesz.
-
Kbali
nagyúr
-
South Velen
addikt
-
Kbali
nagyúr
válasz South Velen #55986 üzenetére
Nem, nem dolgozom ott, nincs érdekeltségem, csak kb. van fogalmam arról, hogy mekkora meló. Sokan anélkül kritizálnak - persze jogosan is - hogy tudnák, mi is folyik egy ekkora cégben most, hogy átalakítás van.
Felhasználóként tehetsz panaszt, javaslatot, de ne ide, mert kb. semmi értelme...
Ha pedig olvassa is onnan valaki, akkor szerencse.
Arra kíváncsi lennék, hogyha a te/céged munkája sikerül ilyenre, akkor is ilyen mellénnyel lennél. -
313313
addikt
Netes rendelésem törölték,T-pontba nem vártam ki a sorom, mert volt egyéb dolgom.
20 perc után se hívtak asztalhozHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Iphone 4s függetlenítése mennyibe kerül? Nem találom az oldalon, és lassított neten bekattanok mire betolt valami. -
titko
tag
98 óta vagyok előfizetőjük. tavaly megkérdeztem, hogy esetleg nem akarják e valamivel honorálni, mondjuk odaadnák a next díjcsomagot ATK-s áron, hááát . Felhívott egy hölgy és kedvesen tájékoztatott, hogy semmit nem ér a hűségességem. Ez van. Átmentem egy flottába, normális áron korlátlan beszéd 2 gb nettel, és telót meg veszek kp-ra ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Androidos tablet topic
- Kupon kunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen