Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #56100 üzenetére
Az új webshoppal kikerültek a használt cuccok.
long live new webshop
-
szabogabor10
veterán
Ez már pár hete is probléma volt, aztán visszaállították a régi webshopot, ott jó volt. Most visszaállították az újat úgy, hogy továbbra se mutatja az árakat...hát igazán gratulálok a kedves fejlesztőknek.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
smiti
addikt
válasz Teko001 #56107 üzenetére
Akár annak is nevezhetjük.
A régi webshopban sokkal egyszerűbb volt, bejelentkezés után nem kellett szüttyögni hogy vajon melyik díjcsomag ára vonatkozik ránk. De gondolom a legdrágább ár vonatkozik ránk, mert emlékeim szerint sosem kaptam egy fillér kedvezményt sem.
mod.:
(#56108) Soulfly842 - Elvileg már így online is lehet. De még most csak az árakat nézném, rá kell jönnöm, hogy meddig ér a takaróm.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Te inkább a percdíjakra kapod a kedvezményt és nem a készülékekre Ez tény.
Kicsi a szerződés alap havidíja is, mindezek alapján jobbról balra a második oszlop érvényes rád.
Hát... egyébként az, hogy engedi és hogy engedte az kicsit elkülönül
Aranykártyás kedvezmény fejében havi 80Ft lejön azért a törlesztőkből!
Egyébként kis érdekességként mindenkinek:
Rövidesen a Huawei P7 rövidesen egy érdekes 'összecsomagolósdiban' lehet várható
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Soulfly842 #56110 üzenetére
Vagy rosszabb esetben a domino-s ár.
-
smiti
addikt
válasz Soulfly842 #56110 üzenetére
Köszi!
Látom eléggé képben vagy a dolgokkal, ezért ha nem gond kérdeznék még tőled valamit.
Elvileg a megállapodás szerint :
A T-Home szolgáltatásból a jogosult dolgozó 6%-os kedvezményt kap, az érvényes
díjszabás szerint. Valamennyi publikus Mobilinternet csomag havi díjából 10%
kedvezményt biztosít.Ezekkel a kedvezményekkel mi van? Mert ezekben sem részesülök. ( Sajnos erre csak most találtam rá )
Ha jár akkor kihez kellene fordulnom, hogy részesedjek benne? -
addikt
válasz Teko001 #56107 üzenetére
Tökéletesen lényegtelen. Nekem sem engedi. (ld. tegnapi hozzászólásom...)
Pedig teljesen sima mezei előfizető vagyok. De a cseten megnyugtatott a hölgy, hogy rövidesen javítják.
Remélem nem ilyen keserves halálom lesz...
Szerk. Vagy már a movexs is katonai flotta.... (ide kellene a sirvaröhögős szmájli, de az sajnos nincs...)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
Telekom Otthoni szolgáltatás esetén a 6%-os kedvezmény a szolgáltatás megrendelésekor hatályos díjszabás szerinti díjából kerül levonásra, további telekom otthoni kedvezmény jóváírása a százalékos kedvezménnyel csökkentett árból történik.
A hoppá díjcsomag kivételével minden díjcsomagra érvényesíthető, de csak személyes ügyfélszolgálaton 'aktiválható' a kedvezmény.
Nem régiben frissíthették egyébként a keretmegállapodást, mivel egy-két pontban 'frissült'.
Korábban csak az önálló mobilinternetes kártyákra (Net&roll díjcsomagok) volt érvényes a százalékos kedvezmény. Az alapján ahogy idézed viszont nem kizárt, hogy most már a publikus netplusz díjcsomagokra is...
A díjcsomag paraméterek ismeretében nem tartom kizártnak, hogy a te flottádban tiltott is lesz az önkiszolgáló felületen a készülékvásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Valakinek működik a webshop? Nekem folyamatosan azt írja, hogy már van a kosaramban valami... De a kosár üres, ha a lecserélem-re nyomok, azt írja hiba történt, próbáljam meg később...
-
addikt
válasz Teko001 #56119 üzenetére
Engem is ugyanez a kép fogad, mikor belépek, mint a kollégát.
Nem vagyok flottás, csak sima lakossági.
Akkor most lényeges? Vagy lényegtelen?
A régi rendszert pedig jól mondod: régi.
Ez meg új. És nem jó.
Látom az illetékes is itt hagyott minket. Pedig olyan szépen levezette...
(#56120) BéHGT:
Próbáld meg a ki/be kombót, hátha.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Teko001
őstag
válasz dedike #56121 üzenetére
Neked is kiírta azt a flotta kódot? Valószínűleg nem... Nem állítottam, hogy a lakosságiban nem kéne működnie. Ha flottás, lényeges lehet. Ha nem flottás, nem. Azért kérdeztem, mert vannak olyan funkciók, amik a régi rendszerben sem működtek, és elég valószínű, hogy az újban sem fognak (és ez nem csak a webshop részre igaz, hanem más részeire is a MyT-nek/Ügyintézésnek - azok pedig ugye maradtak a régiek, valahol a webshop is azokhoz a rendszerekhez kapcsolódik). Ettől függetlenül előfordulhat, hogy hiba, és meg kéne neki is jelennie.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Amúgy a Webshop mikor működött utoljára hibamentesen?
-
Teko001
őstag
válasz dedike #56124 üzenetére
Egyetértek Néha írják itt páran, hogy ezt bezzeg otthon nem engednék meg maguknak... Van egy ismerősöm, ő pont az anyavállalattal szívott Németországban. Egy hétbe telt, mire kitalálták, hogy nem, mégse lehet mobil előfizetőjük, visszavették a mobilt, és menjen inkább a leányvállalatukhoz, ahol pontosan ugyanezt a csomagot megkaphatja más csomagnéven, de ott lehet előfizetőjük
[ Szerkesztve ]
-
Eliot Anders
aktív tag
Sziasztok!
SMS küldésem mindig sikertelen de csak egy bizonyos számnál.
Valaki tud megoldást erre?
-
lugosi
MODERÁTOR
Úgy érzem, hogy ha még egyszer lemegy a tévében a "lámpáthagyújtok" reklám, tombolni fogok. Vegyék már le pls.
-
Laraxior
titán
válasz lugosi #56128 üzenetére
+1
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
South Velen
addikt
Na, most épp a régi webshop van fenn. Igaz az előfzetés hosszabbításos árak is visszaálltak a csomagomnál a jóval drágábbra. Na mindegy, úgy néz ki nem lesz ebből hosszabbítás.
-
club1
veterán
válasz Eliot Anders #56127 üzenetére
A 20-as szám hordozott, vagy tényleg Telenoros. Ha utóbbi, nem csodálkozom...
-
törölt tag
ha rendelek nanosimes készüléket meglévő előfizu hosszabbításra és microsimem van, akkor vannak olyan ügyesek, hogy nano simet is tesznek a csomagba vagy kérlelni kell őket?
-
Teko001
őstag
válasz Eliot Anders #56133 üzenetére
Google alapján hibás számot takar a kód. Biztosan jó a szám? Megvan minden karaktere?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz lugosi #56128 üzenetére
Tudnám ajánlani: Akik utálják a lámpát ha gyújtok reklámot csoportot
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
ezt a csomagot magánszemély is megrendelheti?
miért csak üzletben lehet?
-
South Velen
addikt
válasz kungzi #56139 üzenetére
"A díjcsomag megrendelésének feltételei:
A Telekom a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a fenti kedvezményeket, díjakat." -
törölt tag
most a régi webshopos felületen az árak mennyire tükrözik a valóságot? mert ahányszor variálják, annyiszor más ár van kint a lényeg, hogy most érdemes rendelni ws-ről?
-
Teko001
őstag
válasz Eliot Anders #56144 üzenetére
Más számokra elmegy az SMS?
-
kungzi
veterán
válasz South Velen #56140 üzenetére
én tényleg vak vagyok, hogy ezt nem láttam
-
kungzi
veterán
na váltottam díjcsomagot move xs-re
aktiváltam ezt az e-pack szolgáltatást, tehát akkor 1990Ft lesz a havidíjam? Mert még mindig 2290Ft-t látok a profilomban. Nem szoktam sűrűn váltogatni a csomagokat, ezért kérdezgetek. BocsiElőre is köszi
-
törölt tag
Hatalmas pirospont a telekom webshoposoknak, mivel 4 perc alatt válaszoltak az emailemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen