Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Másnak is inatívnak mutatja az e-számlát az online felületen? Bekapcsoljam megint?
Szerk.: Most meg nem. Szörnyű ez a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz prannk #55159 üzenetére
(#55159) prannk
Ha díjcsomagra vállalt hűségidőd nem volt, csak az előfizetésre, akkor egy hónappal a hűségidő letelte előtt már vásárolhatsz készüléket (2 éves hűségidő esetén)
(#55129) AstraCDX
Lehetséges okok.
1, Az nem lakossági előfizetés, hanem üzleti, ami pontokat nem gyűjt.
2, Régi időkben volt arra lehetőség hagyományos lakossági előfizetéseknél is, hogy az elő-, szlafizető eltérő legyen és emiatt nem lehetett a szóban forgó előfizetést Magyar Telekom szinten regisztrálni.
3, Külön ügyfélazonosítón volt és nem lett emiatt átírva a másik ügyfélazonosítóra az előfizetői szerződés.
4, Más előfizető nevén van.(#55069) Ákinard
Az adott előfizetés, az adott hívószámmal valakinek jogilag a saját tulajdona.
Ennyi erővel valaki talál egy készüléket, vagy tudja valakinek a hívószámát, bemehet lecserélni a kártyáját - ezzel eltulajdonítva az adott hívószámot? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
(#55047) erdoke
1, az egyik a készülék hűségideje
2, A másik a Music díjcsomag tarifahűsége
3, Korábban gondolom Next díjcsomagról váltottál Music díjcsomagra tarifaértéken belül és annak a korábbi 'virutális tarifahűsége' továbbra is megmutatkozik a szerződésen.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz etejedu #55199 üzenetére
Persze bármikor biztosítanak neked 0 Mbit/s mobilnetet.. a mobilinternetnél még annyi paramétert se tudnak garantálni mint a vezetékesnél érthető okokból..
Vezetékes korlátlan internetet ne akarj leváltani pár gigás forgalmat biztosító bizonytalan mobil internetre mert nem egy kategória a kettő..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz r3dsnake #55213 üzenetére
Ja, néha ott még rosszabb a szitu. Volt is benne részem párszor, ráadásul nem is falu hanem egy kisvárosban. Jól elbájcsevegett Klárika meg Jolika amivel összességében nem is lenne gond ha nem Klárika lett volna a postásnéni én meg nem rohantam volna.
A társkártya számláját lehet más postacímre kérni vagy hozzácsapják a főszámlához oszt' jóvanazúgy?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #55215 üzenetére
A főszámlán legalább részletezik a társkártyát?
-
bircsak
csendes tag
Tudtok arról valami infót, hogy a Z2-t fogják-e mostanában akciózni?
-
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #55219 üzenetére
Igen, erre gondoltam. Mindkettőtöknek köszi. A máshova postázást sajnálom, hogy nem kérhető...
(#55217) bircsak
Én is pont lemaradtam róla. Mivel most volt így én nem tartom valószínünek, hogy lesz újra. Nem tudom milyen időközönként szokott akciókat váltani a T, de szerintem a Z4 forgalmazásáig nem lesz akciós, és ha lesz is akkor a Z3-at fogják akciózni, legalábbis ez lenne logikus.
De remélem lesz itt egy bennfentes aki majd jól megcáfolja ezeket!
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz djculture #55220 üzenetére
Van de az sem tudja.
Pedig nem tanyán és nem az erdőben lakom. Telekom a hálózat kapacitásra túlterheltségre hivatkozva felbontatta velem a szerződést. Jelenleg egy vonaluk sincs. A többi kiétel nélkül az ő vonalukat használja ezért nem tud más sem adni netet. Illetve a kábeles a felső vezeték miatt nem tud kötni.
Ezért gondoltam egy köztes megoldásra: Egyedi szerződéssel korlátlan mobilinternet. Bár ez hallott ügy szerintem.
Nem fognak velem foglalkozni. Nincs az a pénz amiért kifizetnek egy jogászt hogy megirjon egy szerződést erre az esetre + ha adna is így netet a késleltetés még mindig probléma lenne. (játékok)
A torrentet is elfelejthetném. -
törölt tag
válasz djculture #55222 üzenetére
Az asszonyon keresztül jelenleg egy önkormányzati flottában vagyok, mivel a telefonáláson kivül mást is szeretnék így én pont ki szeretnék lépni belőle. Király perc és havidíj és vége, se net se semmi, illetve van de ha heroint vennék az olcsóbb lenne
Az ügyintézésről meg ne is beszéljünk, talán DNS minta nem kell hozzá. Kedvezményes készülék váltás-csere, vásárlás csak a csókosoknak, akik nincsenek benne a pixisben azoknak sim kártya aztán oldd meg magadnak! Így valszeg belépek a fater-hoz "társnak". -
veterán
-
djculture
félisten
válasz etejedu #55223 üzenetére
Ha élő hűségszerződés volt akkor eleve nem lehet csak úgy felbontani, maximum elemi kár vagy nem megfelő felhasználás esetén. Minden más esetben a szolgáltatótol is lehet követelni biróságon kártéritést. Ugyanolyan kötelessége van nekik is a szolgáltatást biztosítani mint ahogy az ügyfélnek a szolgáltatásért meg fizetni. Tehát nekem ez a történet nem áll össze..
Amúgy wifi vadász szett, nem egy haver így oldja meg. Az most hogy ez korrekt nem korrekt hanyagoljuk
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Jelenleg van előfizetésem Telenornál. Átszerződnék Tré-hoz szám megtartással feltöltős kártyásra. Akkor Telenorhoz be kell mennem lemondani személyesen vagy elég besétálnom a Tré-hoz szerződést kötni Ha lehet megspórolnám a Telernorhoz való utat, mert 50km-re van tőlem. Vagy postai úton is le lehet mondani az előfizut természetesen szám megtartással
-
ForRedGlory
félisten
válasz chungee #55231 üzenetére
Elég a Telekomhoz bemenni, de ha jót akarsz magadnak, előtte minden egyes személyes adatot egyeztess le a Telenorral (az utolsó betűig, de tényleg addig), mert ha csak egy bolhafing nem egyezik, akkor mehetsz utána járni, hogy ki és mit rontott el. Az viszont általában szép 1-2 hetes rohangálás.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz ForRedGlory #55232 üzenetére
Annyi eltérés van, hogy személyi igazolványom lett új. Nem rég cseréltem sz.ig-t. Név, lakcím stb. változatlan.
-
-
chungee
addikt
válasz ForRedGlory #55234 üzenetére
Hát igen. Akkor nem úszom meg az 50km-t :S
-
chungee
addikt
Nem, nálam nincs ilyen. Mert ez ilyen céges teló. Kirúgtak. Ezért akarom lemondani, mivel mostantól engem terhel. Eddig a munkáltatóm fizette. Szóval postai úton sem lehet Csak is személyesen.
-
taip
senior tag
válasz chungee #55236 üzenetére
Nem igazán értem, milyen céges telóról beszélsz. Ha te vagy az előfizető, akkor magánteló, még akkor is ha utólag a céged kifizette a számlát.
Ha meg a cég nevén van, akkor előbb át kell íratni a nevedre.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
chungee
addikt
Ne térjunk le a tárgytól. Engem terhel a felelősség. Csak nem rendelkezem ilyen ízé bízével, amivel neten tudok bármit is modósítani. Szal személyesen be kell mennem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Még mindig nem küldték le a PP pontba a csomagomat...már szerdán le kellett volna érnie. Hívtam a PP csomagkövetőt, semmit nem tudnak róla. Az is könnyen lehet, hogy elveszett. A csomag állapota "a csomag járaton van".
Ebből fogyasztóvédelem lesz...
Soha többet nem hozatok semmit ezekkel, az biztos. Semmirekellő trehány inkompetens banda.
Amúgy tudja valaki eseteleg, hogy vannak-e raktárai vidéken is ezeknek?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
A Szig sz. nem alkalmazható az előfizető azonosítására.
Név
születési név
Szül.hely,idő
anyja neve,
lakcímezeknek kell pontosan betűről betűre megegyezni a számhordozásnál.
"Aki ad,az nyer"
-
HofiZoli
senior tag
válasz chungee #55245 üzenetére
Úgy van ahogy mondja. Számhordozás előtt, betűről betűre át kell nézetni az adatokat, mert egy betű elírása miatt meghiúsulhat a hordozás.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Atomenergia
- BMW topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest