Hirdetés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Hirdetés
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Kötöttem egy digitális kábel tv-t. Amúgy is akartam de bármely szolgáltatónál. Láttam hogy szilveszterig volt akció a T-nél hogy adnak egy tabletet ha 2 éves hűségre feltetettem a tányért. Felhívtam 31-e éjfél előtt őket (nem boldog új évet kívánni ) és telefonban azt mondták hogy ha éjfélig megrendelem akkor jár a tablet. Külön kiemeltem hogy csak emiatt szerződnék velük és emiatt kötném a 2 éves hűséget is. Mivel volt még kérdésem ezért 20 perc múlva egy másik ügyintézővel is lezajlott ez a beszélgetés és ott is biztosítottak a tab-ról. Nah de! Mikor kijött a szerelő, kiröhögött hogy biztos nem kapok tab-ot mert már az már rég nincs Pár nap múlva lejár a 30 nap és még semmi. Ha nem hozzák a tab-ot akkor mik a lehetőségeim?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
raziel01
veterán
válasz dptrsk #56053 üzenetére
Majd megreklamálom ha rajta lesz. Isten barmai.
Felhívtam a behajtási osztályt. Azt mondják ők nem tudnak mit kezdeni ezzel a számlával mert át nem vett csomag.
Átkapcsolt az ügyfélszolgálatra.Ott meg azt mondja, hogy ha 5 napig nem veszem át akkor majd törlik.
Mondom már 1 hónapja nem vettem át, aztán visszaküldték a központba és most 2 napja kiküldték újra.
Azt mondja akkor jelzi a kollégáknak hogy töröljék.Remélem rendezve lesz minél hamarabb.
-
Derivel
tag
Sziasztok! Lehet, hogy ezt már kérdezték korábban, nem olvastam végig a topicot, elnézést kérek )
Tudja valaki, hogy a Telekomnál mennyibe kerül a micro sim kérése normál sim után? Régi előfizető vagyok, a hűség 1,5 éve lejárt, és nem ott vásárolnám a készüléket.
Előre is köszönöm a választ! -
cris78
őstag
Nekem ment a fő számlán egy részlet, társkartyara vettem egy ipadot részletre. Lejárt a reszletem a fő kártyán és vettem egy telefont részletre új társkartyara. Így most két tarskartyam van, mind a kettőn részletek futnak még. Semmit nem kellett fizetnem.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Laraxior
titán
Tudtok arról valamit, hogy a Sony Z2 és Z3 ténylegesen független-e? Mert a weboldalon azt írják, és mondjuk a Galaxy S5-re meg, hogy nem.
ill., még annyi, hogy az Aranytárskártya az micsoda? Mert a díjcsomaghoz azt ajánlja fel, van meglevő előfizetésünk (TV), gondolom valamennyi időnek kell eltelnie, hogy ilyen szintre lépjünk.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz lugosi #56077 üzenetére
Csakhogy én abban a tudatban veszem, hogy független, ha nem akkor vissza is dobom ugyanazzal a lendülettel. Vásárló megtévesztése blabla címszóval, netes vásárlás esetén meg amúgyis elállhatok a vásárlástól, de sok helyről hallottam már, hogy független bizony, már csak az az Aranytárskártya mivolta érdekelne
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
313313
addikt
válasz Laraxior #56078 üzenetére
A szolgáltatónak nem érdeke független telefont árulni. Hol látod te a T-mobile honlapján feltüntetve, hogy adott készülék független?
Az Arany Társkártya meg azt jelenti, hogy van egy szolgáltatásod Telekomnál, ami min 7 hónapja ott van és havonta 3-4k-t fizetsz, így kiemelt ügyfél leszel és válthatsz ATK díjcsomagokat.
Az első feltett kérdésed után volt egy link, az rád is vonatkozik.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
-
veterán
Karácsony körül vettem egy Z2 telefont a T-nél. Online. Elvileg 30%-kal olcsóbban, abban a listában volt. Új előfizu volt (társkártya, nem volt kikötve, hogy az nem lehet), elvileg tehát valóban kedvezményesen. Elvileg minden olnine rendelés mellé akkor még járt volna egy külső akksi. Elvileg.
Ehhez képest a gyakorlat:
A telefon hamar meg is érkezett, de a 30% sem lett levonva és akksi sem érkezett hozzá.Tök jó volna, ha a cég tartaná magát a saját szabályaihoz. Például abban, hogy akkor érvényes árakat és akciókat vesz figyelembe, amikor megrendeltem, nem pedig x héttel későbbi állapotot vagy valami randomot.
Remélem, okulására szolgál azoknak, akik ilyen felállást választanának.
Ráadásul az új design a honlapon bűn ronda, de ez nem lényeg
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz 313313 #56079 üzenetére
A Z2 és a Z3-hoz is az van odaírva, hogy független készülék.
-
Laraxior
titán
Tehát akkor ha TV előfizetés van a nevemen kb egy éve, akkor vehetek ilyen arany társkártyával telefont? Ha jól értelmezem
Webes rendelés esetén lehet azt kérni, hogy a T-Mobile-nál vegyem át a készüléket? Mert kutya sincsen itthon napközben[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Csak én nem látom a taboknál az aranytárs kártyás árakat?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Soulfly842
addikt
válasz Laraxior #56086 üzenetére
Privát ment...
Ún. integrált aranytárskártya darabszámmal kapcsolatban a közelmúltban frissültek a szabályok. (egyelőre promóciósan, de jó eséllyel ez maradni fog hosszabb távra).
Otthoni mellé (kiemeltségi szint nélkül): 3 aranytárskártya kapcsolható.
Arany mellé: 10
Platina mellé: 20Feltételekben az szerepel, hogy arany mellé 1 db lehet, ami már meglévő előfizetés, platina mellé kettő (ezek díjcsomag váltással is bevonhatóak), a többinek új előfizetésnek kell lennie.
-
veterán
válasz ANDROID??? #56090 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, amikor kiderült, a megrendelésen már a teljes összeg szerepel... legalábbis már csak azt látom. cool.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ForRedGlory #56093 üzenetére
ezért írtam úgy, hogy jobb esetben díjmentes, de mint te is írtad, vannak kivételek, bár az ászf nem elég részletes ilyen tekintetben, csak a rongálódást és a lopást említi példának.
nem tudom, hogy a te értelmezésedben mit jelent az elég régóta, de tavaly ősszel még több eset is ismert, amikor kiszámlázták a 4500 ft-ot, pedig adott volt a cserélendő sim kártya és rongált sem volt.
adott persze fordított helyzet is, sokkal korábban is történt már díjmentes csere úgy, hogy el sem kérte az ügyintéző a sim kártyát - tehát meg sem sem győződött annak meglétéről és sértetlenségéről -, ilyet is írtak itt a fórumon is, szóval ügyintézője is válogat(hat)ja...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz ForRedGlory #56095 üzenetére
Én már olyat is hallottam, hogy adott üzletben megtagadták a sim kártya cserét, még pénzért se voltak hajlandóak az ügyféllel foglalkozni...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ForRedGlory
félisten
válasz 313313 #56096 üzenetére
Ertem...mondjuk ettol meg meghallgatnam a masik oldalt is. Maradjunk annyiban, hogy pont ugyanolyan bukok tudnak lenni az ugyfelek, mint az ugyfelszolgalatosak. Viszont ezt nem vitanak irtam, pusztan teny. En is ismerek par embert, akit jobb elkerulni. Pl az Allee-ba aki jot akar, nem megy be ugyet intezni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ForRedGlory #56095 üzenetére
szerinted igen, szerintem is, és ha nem is általánosítok, akkor is fordulnak elő esetek, amikor az ügyintézők hibájából a leírtak ellenére is kiszámlázásra kerül.
jó lenne, ha minden ügyintéző képben lenne mindennel, vagy ha képben is van, nem próbálna meg bizonyos dolgokat lepasszolni, de nem annyira ritka az ellenkezője...
a magam részéről nagyon is toleráns vagyok ilyen szempontból, ha van is negatív tapasztalatom t-s ügyintézéssel, összességében sokkal több jót tudok elmondani, mint rosszat.
innen a fórumról is több t-s illetékes írt privátot nem egyszer, több alkalommal is segítség gyanánt úgy, hogy nem kértem, ami külön plusz pont, szóval nem keresem én direkt a hibalehetőséget, de azért égnek áll néha a hajam néhány ügyintéző tudásával és hozzáállásával kapcsolatban...
tituláltak már engem t-s dolgozónak itt a fórumon - pedig nem voltam és nem is vagyok az -, mert bátorkodtam leírni, hogy egyáltalán nincs igaza az előfizetőnek, behivatkoztam az ászf vonatkozó részét alátámasztásul, aztán kaptam az áldást, hogy miért védem a szolgáltatót, biztos dolgozója meg bérence vagyok.
az ügyfelek oldalán is van tudatlanság, félreértés, trükközés...stb. bőven, de nem összehasonlítható, mert nekik nem ez a munkájuk, akiknek viszont az, azok lehetőség szerint a kapcsolódó szabályozás szerint járjanak el, és ebben az is benne van, hogy kiszűrjék a problémás ügyfeleket és megfelelő mederbe tereljék a dolgokat, akár az ügyfél kárára is, ha épp nem neki van igaza, de másik szélsőséget kerüljék, amikor például saját anyagi érdekeltségük okán problémát okoznak az előfizetőknek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
smiti
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki be tud jelentkezni normálisan a webáruházba? Mert hiába lépek be és választok ki egy készüléket nem látom a tarifa csomagomnak megfelelő árakat.
-
ANDROID???
addikt
válasz stevve #56092 üzenetére
Az szívás, vicc az egész részükről...
Akkor az a megoldás, ha csinálsz egy Print Screen-t ha vásárolsz valamit, minden egyes oldalról.
A hirdetett árral feltüntetett oldaltól kezdve... vicc
Azért mert valamit akkor is elb@szott valamit valamelyik programozó?Pl, keress rá (a T oldalán) samsung advanced s bedobja, kattints rá, átdob egy teljesen más oldalra... Mint ha tudomást sem akarna róla venni, hogy Te azt akarod megnézni...
Ja ilyen már nincs is... viccMár nincs semmi használt a T-nél???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen