Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
válasz Soulfly842 #56450 üzenetére
Kerhetunk közvetlen számot?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
bubuka80
tag
Két kérdésem lenne hozzátok.
Tartozék vásárláskor nem kínálja fel a lehetőséget a pontjaink beváltásához, itt változott valami, vagy nekem kerülte el a figyelmemet? Persze chaten nem tudok kérdezni, mert valamiért csak a fél ikon látszik, így nem tudok kérdezni.
A másik kérdésem pedig az lenne, ha készüléket vásárol valaki előfizetéssel, az szerepel a számlán? Úgy értem, egy telefon vásárlásos számlából kiderül, hogy előfizuval lett vásárolva vagy dominoval vagy listaáron?
Köszi -
pdev1811
tag
Sziasztok!
Telekom előfizető vagyok. Vásároltam egy Lumia 635 készüléket, online rendeltem, ma vettem át T-pontban. Csak egy készülék, semmi hűség a csomagra stb. A honlapon fel van tüntetve a tartozékoknál ("mi van a dobozban") hogy fülhallgató, usb kábel. Ehhez képest csak egy nyomorult hálózati töltő járt hozzá. Viszont a gyári dobozt megnézve, valóban nem jelzi, hogy lenne benne más is.
Most akkor ez hogy is van? Érdemes odacsapni az asztalukra? -
club1
veterán
válasz ForRedGlory #56460 üzenetére
A stílus egy dolog, de ha így van és megreklamálta, igaza van.
-
ForRedGlory
félisten
Igen? Fejtsetek ki kerlek, erre a harom kerdesre kihegyezve:
1., hova van leirva, hogy 60 perc lebeszelheto a csomagban?
2. Milyen matekkal jon ki az, hogy 60 perc 38 forintos percdijjal 2290 Ft?
3. Szerintetek ugyan azt jelenti, ha egy csomag lebeszelheto vagy hogy lebeszelheto belole fix percmennyiseg? Fogalomzavar van szerintem.
Alapvetes, hogy a csomag havidija 1990 Ft e-pack kedvezmennyel, ami 100%-ban lebeszelheto. Ha nincs e-pack, akkor ugyanannyi lebeszelhetoseget kapsz 300 Ft-al dragabban. Az e-pack kedvezmeny nem beszelheto le. Ennek az a motivacioja, hogy az emberek elektronikusan kerjek a szamlat, mert nagy kiadas a postazas. Ha az e-pack lebeszelheto lenne, nem lenne semmi motivacio. Nem ertem a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Soulfly842 #56450 üzenetére
"Nálam az ügyfél bármit azonnal megtud csinálni "
Ezt pontosan mire ertetted? Csak azert kerdezem, mert egy kisse komoly szabalyozasi kornyezet van, amiben nagyon sok mindent nem tudsz megcsinalni jogosultsag nelkul. Vagy ha piar szoveg volt, akkor okes, de ilyen hulyesegeket legyszi ne irj mar forumon, ha felvallalod, hogy a Telekomnal dolgozol.
Csak egy pelda: Irass jova 11.000 Ft-ot sajat hataskorben meltanybol. Nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ForRedGlory #56463 üzenetére
rass jova 11.000 Ft-ot sajat hataskorben meltanybol. Nem fog menni.
Tehát tízezerig megteheti....
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #56462 üzenetére
Ja meg hátha benézi az ügyfél és csipőből kifizeti évekig a nem jogos díjakat is (nem egyszer olvasható a neten ilyen történet)
-
club1
veterán
válasz ForRedGlory #56462 üzenetére
Azért a többség itt nem hülye.
Ha van két külön csomagod, egy alacsonyabb és egy magasabb havidíjas, azonos bennük a percdíj és teljes egészében lebeszélhető a havidíj, az alacsonyabb havidíjú csomag még nem lesz kedvezményes a magasabb havidíjú csomaghoz képest csak akkor, ha valaki havi 60 percnél kevesebbet beszél. Minden egyéb esetben csak a szolgáltató jár jobban (csökkenti a költségét). -
ForRedGlory
félisten
Hat ha nem erted, vagy nem akarod megerteni, akkor van egy kis gond. Persze, az ugyfel nyilvan ugy nezi, hogy neki legyen jo, de az nem mindig jelenti azt, hogy igaza van. Probald ertelmezni, amit irtam, addig nincs mirol beszelni. Pedig eleg jol leirtam, hogy mi miert annyi amennyi. Latom kar volt, mert itt nem sokan fogjak megerteni, kar volt leirni.
Nem beszelve, hogy ugyfel tehet azert, hogy olcsobb legyen a havidija. Ez akkor lenne kocsogseg ha a szolgaltato teljesithetetlen kovetelmenyt tamasztana az ugyfellel szemben. Viszont, ha van lehetoseg, de ugyfel nem el vele, az 100%-ban ugyfel hulyeseg...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #56445 üzenetére
Nem találok olyan menüpontot, ahol a netet ki lehetne kapcsolni, szóval gondolom adat SIM esetében nincs is ilyen. Magát a Domino NET díjcsomagot sem tudom előhozni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zeki
nagyúr
Urak!
Ha jól böngészem a dominós LTE képes telókat, akkor a 800MHz-et csak A Huawei Y550 meg a Samu Galaxy Express tudja? Már a nem rohadt drága kategóriában. -
MODERÁTOR
Kezd elgurulni a gyógyszer a webshop szerkesztőknél. Most kaptam egy SMS-t és egy emailt egy sikeres egyenlegfeltöltésről, ami 2014 november 23 történt (!). Nooormális?
-
törölt tag
Lumia 535 lesz majd a Telekom nál?
-
Soulfly842
addikt
válasz ForRedGlory #56463 üzenetére
Tőlem hívhatod akár pr-nak is, de szőrszálhasogatásba nem megyek bele. A konxtust mindenhol ki lehet forgatni, de ez egy fórum, s bocsi, ha nem írtam le úgy, hogy bármit meg lehet csinálni, ami a szabályzási környezet megenged és ami az általános szerződési feltételelben foglaltak mentén kivitelezhető. Nyögvenyelősen, támadóan, kereshetünk kákán is csomót - de nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a "korlátlan böngészés" plusz opcióval csak a webes oldalak jelennek meg pl képekkel, de az oldalakon beágyazott videókat már mondjuk nem játssza le? Pl sok helyen van youtube, videa stb. Link, ezek mennek vagy "szigorúan" csak web-olvasás műxik az opcióval? -
n@p@lm
őstag
használja valaki a telekom alkalmazást domino kártyával?
működik rendesen?
mutatja az egyenleget, stb? -
sayCet
aktív tag
Miért nem lehet tegnap óta rendelni a webshopról? Állandó hiba... Hihetetlen, hogy csak ez a szolgáltató tud kínlódni állandóan.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
GLOCK34
aktív tag
válasz 313313 #56480 üzenetére
Tiszta vicc az a cég! Én most 2 hét múlva felmondom az üzleti előfizetéseket. Jobb ajánlatot adott a Telekom,jobb feltételekkel.
Lakossági előfizetéseim is itt vannak már évek óta, mobil és otthoni szolgáltatás is.
Lehet szerencsém volt,de a debreceni kirendeltségben eddig mindent profin intéztek,segítőkészek voltak.
Félreértések elkerülése végett: Nincs közöm a Telekomhoz,épületgépész vagyok,úgyhogy volt meló velem rendesen mire mindent elmagyaráztak úgy,hogy meg is értsem. -
djculture
félisten
válasz GLOCK34 #56483 üzenetére
Az a baj egyik elkezd variálni a másik is fog legföljebb kivár. Itt nincs normális verseny, már 15+ év alatt tapasztalhattad eleget.
gdevil: Megy a youtube videa stb beágyazott videó is csak éppen az már a csomagban található adatforgalmad terhére nézheted
[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
válasz djculture #56484 üzenetére
Persze,igazad van,csak most nagyon berágtam. Ismered a szerződésmódosítás lényegi tartalmát.!
Közel 20k kellene többet kiköhögni mindennemű + ellenszolgáltatás nélkül,ráadásul megpróbálták úgy tálalni,hogy ez legfőképp az én érdekem és hosszútávon kifizetődő lesz.
Hülyének néznek. Ráadásul kerek perec azt mondta a kis drága,hogy idézem: "Jelenleg Magyarországon nem fog találni a Telenortól magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó céget."
Ezen letérdeltem,el is jöttem azonnal.
A Telekomhoz pedig annyira "hűséges" vagyok,hogy még megvan két Westel 900 dobozom is. -
cris78
őstag
Társkártyára is a hűség előtt 3 hónappal lehet új készüléket venni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
n@p@lm
őstag
válasz boxfan #56485 üzenetére
köszi!
voltam ma bent a telekom ügyfélszolgálatán, feladtam nekik a leckét
olyan szinten hogy a pultos kislány hívta a "mobiltudós" pólóban ügyelő kollégát.
na szóval.
dual simes telefonom van (zte redbull v5).
slot 1 : t-mobile adatkártya
slot 2 : domino kártya
mondom a srácnak hogy lenne egy kérdésem : az adatkártya egyenlegét nagyon szépen mutatja a telekom alkalmazás, DE! én azt szeretném hogy a domino egyenleget is mutassa! mit lehetne tenni?
nézegeti a telefonomon az alkalmazást, keres valami opciót (én nem találtam, gondoltam ő se fog) hogy miként lehetne váltani a sim-ek között de nem leli.
viszont felírta a problémát, elmondása szerint jövő héten lesz meeting BP-en, meg fogja említeni az igényt és szerinte tesznek is az ügyért.
na, kíváncsi leszek orvosolják-e ezt a hiányosságot. -
vwpolopg
őstag
Mennyibe kerül a számcsere egy hűséggel terhelt előfizunál? Nem találom sehol az áfsz-ben... Hogy jövök ki a legolcsóbban a dologból? Most fog lejárni a hűségem, hagyjam kifutni és kössek új előfizut ugyanazzal a díjcsomaggal, vagy fizessek a számcseréért?
-
vwpolopg
őstag
Még egy apróság, hívásrészletezővel kapcsolatban. Azt írja, idézem:
További részletek A híváslistában feltüntetett adatok:
- a hívások kezdete
- a hívások időtartama
- a hívott számok
- a hívások díja (nettó összeg)
- Elküldött SMS üzenetekEz alapján jól értem, hogy a bejövő hívásokról nem tartalmaz infót? Azt hol/hogyan kell lekérni, hogy az összes kimenő/bejövő hívást láthassam részletesen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG OLED65G39LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen