Hirdetés
Hirdetés
-
Szivárognak már az Arrow Lake mérések
ph Előkerült például egy szám a Core Ultra 7 265KF teljesítményéről V-Ray alatt, ami kissé csalódást keltő.
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Közel egyórányi bemutatón a Crimson Desert
gp A PC-re és konzolokra szánt program továbbra sem kapott megjelenési dátumot.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #56350 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, de most telefonáltam ügyfélszolgálat felé, elvileg valami frissítés van az online rendszereiken, holnap reggel már jó lesz. Hát kíváncsian várom.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
South Velen
addikt
válasz ANDROID??? #56348 üzenetére
És volt hozzá egy igen értékes okosóra is. Ez a hangszórószerűség gondolom közelében sincs a Talkband értékének.
-
BéHGT
senior tag
válasz laceszgamer #56350 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a problémám! Felhivtam őket telefonon, majd azt mondták, hogy ez egyedi probléma, mert ahogy belép az adataimmal, nem tud addig eljutni, hogy a kosárba rakja, de ha kilép, és úgy próbálja, akkor sikerül minden, nem tudják miért. Szombaton azt mondták, hétfőn hívnak, nem hívtak a mai napig sem... Tegnap lefoglaltam személyesen egy telefont, holnap megyek érte a T-be.
ForRedGlory: köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Hát nekünk amit már említettem az volt a konkrét válasz , illetve, hogy ha holnap se fog menni ( Elég esélyesnek látom ) Akkor kell telefonálni és telefonon az ügyintéző is intézi a rendelést. Nem akartam megkérdezni, hogy akkor mért nem képes most, gondoltam késő este nem zargatom vele.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #56354 üzenetére
Na ennyit erről.
Reggelre ugy úgy volt, hogy minden okés lesz. Hát az ügyintéző nem is tudta miről van szó mikor említettem ezt a dolgot, de jó, elvileg telefonon keresztül is lehet rendelni.
Végül kiderült, hogy központban is az online felületet használják ami nekik se működik. XDDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BéHGT
senior tag
válasz laceszgamer #56355 üzenetére
Ugyan ez volt velem is, nem tudom, honnan szedik, hogy ha nekem nem működik a rendelés 3 böngészővel sem, akkor majd nekik menni fog...
Viszont tényleg azt mondta, hogy egyedi probléma, mert ha nincs bejelentkezve velem, akkor simán megy, illetve a saját számával is a kosárba tudja tenni, tehát az én hívószámommal van a baj, majd a háttércsoportnak a fő fő főnöke megoldja... De ugye nem hívnak azóta se... Mindegy, mert ma már megyek a telefonért. Annyira úgy sem szeretem ezt a rendelős dolgot, nyissák csak szépen ki előttem a T-ben... Sok rosszat olvasni sajnos..[ Szerkesztve ]
-
Harlequin
tag
Update, 40perc és 9 ki-belépés után sikerült.
-
313313
addikt
válasz Harlequin #56363 üzenetére
Ismerős Alma 6-a 2 hét után állt meg a logónál, nem bírt vele mit kezdeni ->szerviz.
Másik ismerős Alma 5S-e kb 2 hetes volt, mikor logónál szintén megállt, home gomb+bekapcs helyrehozta, de érdekes...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz 313313 #56365 üzenetére
ebből még nem vonható le semmilyen következtetés, összességben nem hibásodik meg több iphone, mint bármilyen másmilyen gyártós, sőt!
melyik gyártós/típusú telefonnál nem problémás/hibásodik meg egy darab sem?
a garanciális ügyintézésük viszont jobb az átlagnál, nem javítgatják, hanem cserélik, jellemzően napokon belül - korábban a t-mobile esetén nem egyszer volt rá példa, hogy azonnal.
ehhez képest a sony féle cordon, finoman szólva is erősen problémás...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Köszi szépen az infókat (többieknek is)!
Telefonom LTE képes, rajta lévő CM 12-es ROM is támogatja (szép is lenne ha nem), akkor a SIM kártya lehet még majd esetleg ludas a dologban.
Ez egy 1 év és 2 hónapos micro-SIM, ez nem tudom milyen réginek számít LTE szempontból.APN beállítás (ha kell) úgyis erősen téma lesz majd itt március 1-től gondolom.
Ja és valaki válaszolt nekem Hangouts-on is az előző kérdésemre, amin meglepődtem. Privátban rám írna az illető?
Csak hogy tudjam ki volt innen.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Harlequin #56367 üzenetére
Az én hitvallásom ebből a szempontból: egyik 19, másik 1 híján 20. Telefonért nagy összeget nem adok, elköltöm inkább másra
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #56058 üzenetére
Na faszán rajta is van a számlán a fizetési felszólítás az át nem vett csomag miatt.
Ráadásul ezek a mocskok még azt is kiszámlázták hogy a behajtási csoporttal beszélgettem, illetve 25 percig csak a zenét hallgattam mert nem kapcsoltak. Plusz epack kedvezményt elvették. Szóval egy jó 2000 Ft-al lett több a számlám.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
hun005a
tag
Hello
Használ valaki ZTE MF60-as hotspotot?
Konrétan hogyan kell a sim kártya pin kódot inaktívvá tenni.
Egy ismerősöm eddig sima modemet használt és ott soha nem kellett a csatlakozáskor pin kódot megadni.
Vagy ez itt nem működik?köszönöm
-
djculture
félisten
válasz 313313 #56376 üzenetére
Ha lenne lóvém én is ugy venném, jobb mint rettegni meg anyázni folyton mert különbőző helyzetek miatt úgy változnak a havi fizetendő dijak mint az időjárás.. Aszf változás lesz amúgy megint most már havi rendszerességgel jön az sms, kiváncsi leszek most épp mit vezetnek ki melyik kedvezmányt veszik el vagy épp hány forinttal lesz több a percdij vagy kevesebb a lebeszélhetőség
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz djculture #56381 üzenetére
Telenornál már megy a zúgolódás, ott komoly változásokat tolnak le az üzleti előfizetők torkán...
Meg újítanak csináld magad díjcsomagot.Szerk.: Amiről mi beszélünk, azt Tesco mobilos kártyával adták, lehet függő is volt
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Vangelis #56383 üzenetére
Azért konkrét árakra kíváncsi lennék
Szerk.: De majd holnaptól okosabbak leszünk
Szerk2.: Vangelis olvass azért bele az utolsó 20-30 hozzászólásba. 3ft kapcsolási díj, lebeszélhetőség csökkentése, hálózaton belüli ingyen hívás csökkentése, előfizetési díj emelése, meg ezekhez hasonlókról lehet olvasni...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #56386 üzenetére
Nemtudom én feltölthetősökkel nyomulok csak. Telenornál is 3*100 mega ingyen van, utána bevágom a fiókba jön a következő..Helyi kiskerben hoznak 50 simet reggel estére egy darab sincs. Telenor lenyomja ilyen téren a piacot a telekom fejesek meg néznek mint vak a moziban hogy náluk a feltöltős simek nemfogynak.. Ez megy évek óta, még eddig nem kapcsoltak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #56389 üzenetére
Nemfáj a fejem bármit emelgetnek ugy vagyok vele, nemtetszik eldobom a picsába veszek máshonnan.
Kisakerekben lehet kapni mondom ha 20ezret hoznál ide ujszászra ebböl 1 héten belül elfogyna az összes, egyszerűen hiánycikk. Helyi kiskerben 1300-ért adja a csávó és nem tud sajnos eleget rendelni mert hiánycikk.. Klikk elviszi az összeset ingyen 300 mega internet utána kuka bontod a következőt aktiválod..
[ Szerkesztve ]
-
talfer
újonc
Szép napot!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha domino kártyásként aktiválom valamelyik Netplusz mobilnet csomagot pl. sms-ben, akkor lehet-e ha úgy adódik inaktiválni(magyarul lemondani)? Ha igen hogyan. Azért itt kérdezem mert a telekomnál nem nagyon akarnak válaszolni.
Előre is köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
Pár hónapja váltottam dominoról movexs-re e-packkel. Tudtommal a csomagra nincs hűség. De az előfizura van? Hol tudom megnézni, hogy kötbér nélkül felmondható-e, ha esetlegesen úgy döntenék? Kíváncsi vagyok a telenor holnap induló tematikus csomagjaira, és ha lesz kevés percdíjas de nagy adatforgalmas opció, váltani szeretnék.
-
djculture
félisten
válasz r3dsnake #56397 üzenetére
Ha készüléket nem vettél hozzá csak az előfizetést és a számládon havi 500ft jóváírás sincs akkor nincs hűséged. Minden más esetben van. Szerintem van ha már igy kezded, mert alapból eleve igy kell kezdeni hogy én nem kérek hűséget tizszer elkell mondani mert mindenképpen ráakarnak beszélni
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple notebookok
- TheLázs: Munkakeresés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?