Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- MIUI / HyperOS topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- DIGI Mobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #55348 üzenetére
A szabály azt írja elő, hogy 5 percen belül élő embert kell kapcsoljon neked, azt nem, hogy annak akit kapcsol meg is kell oldania a problémádat. Ezzel az NMHH pontot is tesz az ügy végére, hiszen nem jogsértés amit csinál. Engem is zavar, hogy így van, de a Telenornál még ez sincs, szerintük rájuk ez nem vonatkozik(ott is 20-30 perc várakozás van, s a tetejébe, utána meg kell küzdeni, hogy a saját ügyintéződet halljad, ne pedig a 10 másikat aki körülötte ül.
Abba nem mennék bele miért elbocsájtások voltak, s nem még 1-2 áremelés..
Arra kiváncsi leszek, hogy a kapcsolási díj csökkentése miatt csökkennek-e a percdíjak...
-
csubuka
addikt
-
HaZsolt
őstag
Rendeltem Net plusz M mobilinternetet, a csomagomban foglalt internet 11-éig használható fel. A Net plusz M-et is addig tudom felhasználni? Vagy lejár a csomagomban foglalt net 11-én, de a Net plusz M-ből még marad és azt lehetne vinni a következő hónapokra is?
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Készüléket szeretnék váltani a havidíjas előfizetésemre, viszont online nem engedi. A régi honlapon még a díjcsomagomra hivatkozott.(Flottás) Viszont előzőleg is így vettem a telefont, pont erre a számra online. Hűség lejárt.
"Jelenleg nem vagy jogosult kedvezményes készülékcserére"
Telefonon azt mondták semmi akadálya nincs az online készülékváltásnak, nem értik miért nem jó...Mintha az autószerelő visszaadná a kocsit a tulajnak, hogy sajnálom, nem tudtam kicsavarni a csavart..
Nem sürgős a telefonváltás ezért nem mentem még be, de ez nem mentség amiért sz*r a honlap.
Másnál találkozott már ilyennel esetleg?
-
madle
őstag
A Telekom milyen gyakran módosítgatja az előfizetéses tarifákat? Nincs ciklikussághoz kötve? Vagy csak úgy randomra? Arra gondolok, hogy a palettán várható e változás mostanában, pl Next díjcsomagok, Move stb.. Nemsokára lejár hűségem és T-s előfizun gondolkodom, már számolom a napokat hátra mert a Telenor hálózat az őrületbe kerget.
Ahogy olvastam a T-nél meg szeretnek félreszámlázni, szóval itt meg ezzel lehet bajom?
-
lesaux
veterán
válasz lesaux #55334 üzenetére
Átraktam a gyereket Domino Surfbe, le is vont 890 forintot (ebben ugye van 150 mega net). Majd jött egy SMS, hogy aktiválták a Napinetet, 195 forintért gondtalanul netezhet 10 MB-ot.
Csak én érzem itt az ellentmondást?Amúgy most wifin vagyunk.
Úgyhogy dupla ellentmondást érzek. -
raziel01
veterán
Xperia SP telefont vinném garanciába, recseg beszéd közben a hangszóró.
Mit vigyek magammal? Ki kell nyomtatni valamit? (ha jól rémlik online van minden) -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #55375 üzenetére
Beléptem, nincsen ehhez dokumentum. Kb másfél éve lett vásárolva. Akkor megkeresem a papírjait.
Elvileg 1+1 év van rá. Akkor az tényleg igaz, hogy ilyenkor csak a márkaszervizbe küldhetem?"Azon készülékek esetén, melyekre 1+1 év garancia érvényes: az első évben a garanciális igényt az értékesítési pontjainkon vagy gyártói márkaszervizben, a második évben pedig kizárólag a gyártó márkaszervizében tudod érvényesíteni. A garancia pontos időtartamáról és feltételeiről a jótállási jegyen találsz meg minden fontos információt."
-
madle
őstag
válasz Teko001 #55376 üzenetére
Persze, teljes mértékben vidék, Szeged és környéke. Városban nincs baj, de a tanyák között igen. Legalább is Telenor alkalmatlan.
A lefedettségi térkép teljes mértékben a használhatóságot ábrázolja? Mert egyszer valkai kampányolt itt az ellen, hogy az egyáltalán nem azt jelenti, hogy ki mennyire fogja a netet az adott részen stb... Akkor bekavarodtam, hogy akkor mit is takarna mást, nem? -
Teko001
őstag
A lefedettségi térkép egy elméleti lefedettséget ábrázol, mérések, és egyéb adatok alapján ábrázolva egy algoritmus által, ami figyelembe veszi a domborzatot, stb... Ezért vannak benne ilyen szórások sokszor, mert valami betakar pl. A valós lefedettség sok mindentől függ, időjárástól kezdve, eszköztől, stb... 4G esetében is kérdéses, hogy a telefonod milyen bandeket támogat, stb...
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lesaux #55369 üzenetére
És le is vonta a 195ft-t? A csomagváltó sms megjött mikor aktiválták a napinetet, mert ha nem, akkor még a domino 5höz aktiválódott be.
Az, hogy wifin vagy, nem jelent semmit, pl helymeghatárizáshoz is aktiválódhat az adathálózat.
esetleg lecsatlakozott a wifiről 1 mpre, s addig aktiválódott a napinet.
Szerintem 1430 és kérd az összeg jóváírását, nem nagy összeg de jár nektek.[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Nem vonta le a 195 forintot, de a helyzet bonyolultabb, mint hittem.
A Domino Surf 150 megája csak valami elméleti lehetőség, kell mellette lennie egy rendes, alap netes díjcsomagnak is X forintért. Ez lehet akár a NapiNet is. Vagy egy drágább, Netplusz akármi. Mondanom sem kell, így értelmét veszti az egész dominósdi, ha zérus halmaz telefonálással 1600 forintot kifizetünk csak az internetre.
A kolléga a Domino 5-öt javasolta a legegyszerűbb NetPlusszal, de mivel épp ma csináltam egy fordított irányú tranzakciót, ez a következő hónapra marad. -
legenda
válasz lesaux #55386 üzenetére
mi benne az átverés?
részletesen leírva minden a kapcsolódó díjszabásban; link
én ugyan nem vagyok domino párti, de ez az egyetlen domino díjcsomag, amihez a sokkal olcsóbb bővítős adatopciókat aktiválni lehet, minden más domino konstrukció esetén csak sokkal drágábban adott azonos adatmennyiség, sok esetben már itt nyerő az alap 150 megabyte adatkeretével, illetve a percdíjaival a 890 ft ellenében - pláne igaz ez, ha nagyobb adatmennyiséget tartalmazó opciót aktivál mellé valaki.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lesaux
veterán
A T-re haragszom, de Veled kimondottan nem szeretnék összeveszni, annyit segítettél már T-s ügyekben.
Örülök, hogy a 32 oldalas pdf-ben benne van, a szolgáltatás weblapján nem találom. Ellenben ezeket igen:
Feltöltőkártyás díjcsomag, benne foglalt internettel
150 MB adatforgalom 30 naponta
Internet belföldön, Adatforgalom 150 MB
Kínált (maximális) sávszélesség letöltés esetén 10 MB/s
További részletek
Na mondjuk a További részletekre kattintva... á, csak vicceltem, természetesen ott sincs leírva, hogy kell hozzá alap díjcsomag. -
legenda
válasz lesaux #55388 üzenetére
nem vagyok t-s illetékes, jómagam is csak előfizetője vagyok a szolgáltatónak, így nem különösebb tisztem védeni, de azt már megtanultam, hogy a honlapon kiírt információk nem feltétlenül számítanak korrekt és teljes tájékoztatásnak, így érdemes azzal kezdeni, hogy a kapcsolódó szerződési feltételeket elolvassa az ember - nem az egészet, csak az igénybe venni kívántra vonatkozót -, akkor pedig nem érheti meglepetés.
adott esetben viszont nem teljesen értem a problémát, hiszen a 150 megabyte keret adott, csupán kell hozzá egy aktív adatcsomag - a legolcsóbb megfelelő napinet is jó -, de amíg tart a surf 150 megabyte kerete, addig a napinet sem fizetendő.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
club1
veterán
válasz lesaux #55388 üzenetére
Ha a "mi történik ha elfogy"-ra (már a 150 MB) kattintasz, le van írva a problémád oka:
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz.
Ezt pedig csak egy második, nem túlforgalmazási díjas net aktiválásával tudod kikerülni a Surf esetében. -
lesaux
veterán
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag.
Ez egyébként megint nem igaz, mert előtte aktiválódik. De mindegy, túl vagyunk rajta, február 10-éig nyugi van, mindenkinek köszönöm a szíves törődést. -
cris78
őstag
Ha telefonnal rendelek vonatjegyet, akkor az nem a kapcsolat pontokból vonódik le, ugye?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen