- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
slice14 #56893 üzenetére
Itt válaszolok, mert igazából a fórumba tartozik.
Szóval annyira még nem merültem bele a dolgokba, de ne rohanj a T-Pontba
Ha véletlen arra jársz, és van időd, akkor nézz be, és intézd el.
Mindenesetre még dolgozom rajta, nem lesz egyszerű a dolog, és nem is biztos, hogy menni fog. A Secure Elementhez elvileg nem csak szoftveres dolog kell, hanem hardveres is, ami nincs meg az N5-ben, mivel az a jóval fejlettebb HCE-t támogatja. Elvileg ezt rá lehet bírni, hogy Secure Elementként működjön, csak a mikéntjére még nem jöttem rá...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
raziel01 #56897 üzenetére
Hívd fel őket és mondd meg, hogy írják át a neten a befizetendőt. Nekem is erősködtek az utalással de mondtam, hogy ez nekem plusz költség amit nem akarok vállalni. Főleg amellett, hogy a rendszerük hibája miatt szívtam hónapok óta. Másnapra átírták, és be tudtam fizetni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
raziel01 #56897 üzenetére
Ha a számlát letöltöd PDFben, akkor van az első oldal jobb részén egy rész, hogy
Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük a XXXXXXXXXX számlaszámra hivatkozzon.
Ezt írod a közlemény rovatba, ha még belefér az egyik telefonszámodat/előfizető nevét írd bele, hogy ha esetleg nem találják így könnyebb keresni.
És a számla bal felső részén van a számlaszám, ha minden igaz:
Szolgáltató - Kibocsátó / Service provider
Magyar Telekom Nyrt. 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Bankszámla száma: K&H 10402142-21421442-00000000Gondolom ide kell utalni.
-
-
Tomy007
tag
Hali
Valaki tudnál dominoba melyik most a legjobb csomag pl hívásra s netezésre egyarátn amiben használhatóak a voip szolgáltatások ?
Köszi
-
-
namenlos
tag
Telefon-törlesztést a havi számlával együtt kell fizetni? Mert úgy látom, hogy a törlesztés határideje az adott hónap vége, míg a számláé hónap közepe.
-
Bailey
senior tag
válasz
ForRedGlory #56885 üzenetére
Köszi!
Glaci-nak is.
-
Bailey
senior tag
Eddig Domino 5-öt használtam netplusz L-el. Most átváltottam domino surf csomagba mert így a netplusz csomagnál elvileg a bővítős árat kell fizetni, és így ugyanannyiért lesz több netem és jobb percdíjam. Viszont a jelenlegi netplusz opcióm aktív és az online felületen azt mutatja hogy a netplusz csomag automatikusan megújul és a 2190-es havidíjat mutatja. Ha lejár majd a netplusz akkor magától 1290-et fog majd vonni mivel közben surfre váltottam, vagy le kell mondani és majd újra megrendelni hogy az olcsóbb ár legyen érvényes?
-
club1
veterán
válasz
zsof Nokia #56880 üzenetére
A frissen bekapcsolt opciók már megkapják.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Kispotter #56876 üzenetére
Március 1-től hivalatosan is elérhető lesz az LTE domino csomagban, illetve a mix típusú előfizetéseknél az LTE mobilinternet (lásd az ÁSZF változások összefoglalóit). 2 napja viszont amikor frissen csatlakoztattam fel MIX típusú előfizetést a hálózatra engem is meglepett a 4G kiírás.
Valószínűleg tesztüzemben hamarabb elérhető lett a 4G több dominó és mix típusú előfizetéssel rendelkező előfizetőnek a 4G/Lte hálózat.
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Domino feltöltőkártyás vagyok NETplusz M (500Mb) Mobilnetem van mellé. Mindíg 3500 Ft-tal töltöttem eddig az egyenlegemet és HSPA netem volt mindenhol.10-én lejárt az internetem és mivel nem volt az telefon egyenlegemen pénz így felfüggesztették a netet. Ma feltöltöttem a telekom netes felületén 5000Ft-tal bankártyáról a telefonomat aktiválták az internetet, és LTE hálózaton van a telefonom azóta. A kérdésem az, hogy miért van azon amikor a netplusz M csomagban nincsen LTE??
-
btz
addikt
válasz
zsof Nokia #56869 üzenetére
Ha szereti a szadomazzot akkor hadmenjen
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A korlátlan böngészés opcióban tiltott a youtube, ugyebár. Ha VPN-en keresztül netezek akkor észleli a szolgáltató? Valamilyen módon kilehet játszani ezt? iPhone 6-om van, notebookra osztanék netet.
Előre is köszi!
-
club1
veterán
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/internetes_ugyintezes/mit_szeretne_elintezni
Dominó ügyintézés rész, utolsó menüpont. -
jeni
félisten
válasz
zsof Nokia #56866 üzenetére
igen 1 év + 3 hó(de ebben nem voltam biztosan 100%)
ha azt a tel.számot nem tölti fel, az azonos azzal,hogy felteszi a polc legtetejére és sz@rik rá onnantól!igen lehetséges úgy is,hogy bejelenteni a megszűnését,rosszabb esetben be kell sétálni hozzájuk és eltölteni 1 órát.
club1
és vissza szerezni a volt dominós számot hogyan lehetséges? még nem adták át a forgalomba.
-
club1
veterán
válasz
zsof Nokia #56862 üzenetére
Természetesen üzletekben van rá lehetőség, csak hülyének fogják nézni...
-
jeni
félisten
válasz
zsof Nokia #56860 üzenetére
1 évig él a rendelkezési állás idő,utána 1-2 hónap az a felhívás jelző,hogy lejár a hűséged,és onnantól meg sose kapod vissza a tel.számot.
tehát meg kell fontolni,hogy kell-e vagy sem az adott szám?
nem hinném,hogy van ilyen,hogy szüntessék,meg. szerintem azt fogják mondani,hogy ha nem fizeti be a dominós díjakat,vagyis nem tölti fel a kötelező időszak alatt akkor megszűnhet az adott kártya tel.száma,ennél többet nem mondhatnak,mivel nem is lenne szabad ilyet javasolniuk.
ha meg nem fizeted be, abból anyagi és jogi felelősséged nem lesz a Tmobil felé! -
club1
veterán
válasz
zsof Nokia #56860 üzenetére
Minek? Dominós számnál fogod a sim-et és kettévágod (persze csak az után, hogy lebeszélted róla az egyenleget). Idővel úgyis kikapcsolják, ha már egy ideje nem töltöttél rá...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Meg lehet szüntetni dominós számot, ha az illető bemegy és kéri, hogy szüntessék meg a számát?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #56855 üzenetére
Szépen felsoroltam egy-két példát
Fia/felesége/gyermeke...
No de, értjük, nem?
Sok olyan eset is van, amikor hosszasan bizonyítja valaki egy Dominónál, hogy ő vette a kártyát és már pedig az ő nevén van. Több perces bizonyítási eljárást követően viszont felismeri a tényt, hogy pontosan melyik használt mobilosnál vette...
Ilyen esetben ügyet nem lehet intézni. 30 napos 'ideiglenes' felhasználóként lehet rögzíteni - ez alatt tájékoztatás történik az eredeti előfizető irányába - s ha a korábbi előfizető/felhasználó nem jelentkezik, akkor átírásra kerül a SIM kártyát felmutató ügyfél részére.
-
Soulfly842
addikt
válasz
cris78 #56853 üzenetére
Igen, azt tudom. De ez elég fogós kérdés
Utánaolvasva kicsit: A támogatott készülékek között BB termék nem szerepel egy sem.
Mindezek alapján:
A, tényleg nem támogatottak a BB termékek.
B, erre az eshetőségre nem gondoltak(#56854) szabogabor10
Jelenleg az Xperia L, M2, SP, Z1 Comp., Z2, Z3 Compact van feltüntetve a támogatott készülékek körébe...
Tény, hogy elég sok készülék nem szerepel ezek között. De korábban is voltak olyan esetek, amikor szembesültem azzal - pl. a TV Go kapcsán találkoztam ilyennel - hogy gyártó oldali tiltás miatt nem volt támogatott egy adott alkalmazás használhatósága.
(#56846) A@ron
Látom még nem kellett szabályozási környezetekkel egy Multinál szembesülnöd
Nem az a kérdés, hogy mi vizsgálható és mi nem. A szabályzások értelmében kell eljárni. Minden más csak szőrszálhasogatás. A gyakorlati példák itt semmit nem érnek. Megvannak ennek is a miértjei és válaszai.
A Sim kártya bemutatása kötelező. Máskülönben hogy lenne ellenőrizhető, ha volt egy normál simed ellopták és ezt követően kéred a kártyacserét? Mondjuk Microra. A microsim kitörhető microként és normálként is és Sim adapter is létezik a világon.
Mindenki:
Anno régen-régen - egy messzi-messzi galaxisban- még úgy oktatták, hogy a lecserélt sim kártyát rituálisan még az ügyfél színe előtt rituálisan meg is kell semmisíteni, de szerencsére ez utóbbi momentumhoz kapcsolódó leírás már nem szerepel a szabályokban. Ez így van rendjén, hiszen az ügyfél számára fontos adatok szerepelhetnek rajta és a lecserélt kártyát már úgy is csak az adatok elérésére tudja használni.
Még egy-két érdekesség:
1,
Sokszor olvasok itt arról, hogy mi alapján lehet cserélni díjmentesen kártyát és hogy más-más típusú eljárásokkal szembesülnek az előfizetők.Régen - kb. 2014 jan előtt - még úgy szóltak a szabályzások, hogy díjmentes kártyacsere abban az esetben biztosítható az ügyfélnek, ha vásárlási számlával tudja igazolni, hogy készülékmodernizálás miatt kéri ezt és hogy a Telekomtól vásárolta.
Ezen viszont enyhítettek. Hiszen a fent említett dátumot követően már minden esetben díjmentesen kell biztosítani a kártyacserét, ha készülékmodernizálás miatt történik a kártyacsere (és nem elveszett/rongált indokkal - ez utóbbi 4500 Ft).
Elég érdekes szituációt teremt az - és ilyennel rengeteggel lehet találkozni - amikor az ügyfél bejön és közli, hogy nem működik a mobilinternet, a 4G, eldobálja a hívásokat, instabil a háló stb. Majd kirakja az asztalra a vagdosott/szabdalt kártyát.
Alap esetben ilyenkor díjmentes lett volna a kártyacsere, de az ügyfél a rongálással felülírta ezt. Ez esetben 4500 Ft a kártyacsere díja.
2, a kártyacserét szigorúan csak az elő-, szlafizető kérheti (régen csak az előfizető kérhette). Jelszó/ a kártya felmutatása nem elégséges hozzá.
Több ok miatt sem:
- Pl. ügyfél találta a kártyát az utcán....
- Jogilag ezek szigorúan szabályozásra kerültek, hiszen az adott hívószám valakinek a tulajdona. Annyi erővel - ahogy sokan bemennek üzletbe (kicsit banalizálva a kérdéskört) - Ha valaki tudja Orbán Viktor számát, akkor bemehet egy kártyacsere miatt?
- A legjobb: De hát én a fia/felesége/gyermeke vagyok. Igen ám, de sokszor ebből vannak a legnagyobb gondok (válás alatt a két fél, stb)Abban az esetben, ha az előfizető nincs jelen személyesen, akkor közjegyző által hitelesített meghatalmazással, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással lehet csak és kizárólagosan eljárni
Sokan összekeverik a Számlafizető-t azzal, hogy ők vannak beállítva postázási címként és kézbesítési információként az ő nevük szerepel. Ez nem azonos viszont az elő-/szlafizetővel.
Megkülönböztetnek mindenhol: Előfizetőt, Számlafizetőt és postázási címet (amin esetleg kézebesítési információ is szerepel). A postázási információkba viszont személyes adatok nem szerepelnek és ügyintézéssel kapcsolatban ő nem járhat el.
-
válasz
Soulfly842 #56852 üzenetére
Gyári 4.3 van rajta.
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #56852 üzenetére
és Blackberryre? OS10-zel. Mert mennek az androidos appok is....
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #56850 üzenetére
4.2-es android vagy attól újabb szükséges rá mindenképpen. Ettől korábbi verziókat nem támogat az applikáció.
-
LógaGéza
veterán
válasz
szabogabor10 #56850 üzenetére
Anno harcoltunk vele, elvileg nem a gyári 0-s porton kommunikál, mint kellene (legalábbis N5-nél) - az más kérdés, hogy forrást átírva talán megoldható...
Van egy olyan opció, hogy hitelesített készülékbe belerakod, ott kikapcsolod a kódkérést, és akkor menni fog, ugyanis nem kell hozzá az app
Viszont ezt is csak futólag olvastam, ha meglenne az APK, akkor többet tudnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest