Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
addikt
válasz szabogabor10 #56850 üzenetére
Anno harcoltunk vele, elvileg nem a gyári 0-s porton kommunikál, mint kellene (legalábbis N5-nél) - az más kérdés, hogy forrást átírva talán megoldható...
Van egy olyan opció, hogy hitelesített készülékbe belerakod, ott kikapcsolod a kódkérést, és akkor menni fog, ugyanis nem kell hozzá az app Viszont ezt is csak futólag olvastam, ha meglenne az APK, akkor többet tudnék...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #56850 üzenetére
4.2-es android vagy attól újabb szükséges rá mindenképpen. Ettől korábbi verziókat nem támogat az applikáció.
-
cris78
őstag
válasz Soulfly842 #56852 üzenetére
és Blackberryre? OS10-zel. Mert mennek az androidos appok is....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
szabogabor10
veterán
válasz Soulfly842 #56852 üzenetére
Gyári 4.3 van rajta.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz cris78 #56853 üzenetére
Igen, azt tudom. De ez elég fogós kérdés
Utánaolvasva kicsit: A támogatott készülékek között BB termék nem szerepel egy sem.
Mindezek alapján:
A, tényleg nem támogatottak a BB termékek.
B, erre az eshetőségre nem gondoltak(#56854) szabogabor10
Jelenleg az Xperia L, M2, SP, Z1 Comp., Z2, Z3 Compact van feltüntetve a támogatott készülékek körébe...
Tény, hogy elég sok készülék nem szerepel ezek között. De korábban is voltak olyan esetek, amikor szembesültem azzal - pl. a TV Go kapcsán találkoztam ilyennel - hogy gyártó oldali tiltás miatt nem volt támogatott egy adott alkalmazás használhatósága.
(#56846) A@ron
Látom még nem kellett szabályozási környezetekkel egy Multinál szembesülnöd
Nem az a kérdés, hogy mi vizsgálható és mi nem. A szabályzások értelmében kell eljárni. Minden más csak szőrszálhasogatás. A gyakorlati példák itt semmit nem érnek. Megvannak ennek is a miértjei és válaszai.
A Sim kártya bemutatása kötelező. Máskülönben hogy lenne ellenőrizhető, ha volt egy normál simed ellopták és ezt követően kéred a kártyacserét? Mondjuk Microra. A microsim kitörhető microként és normálként is és Sim adapter is létezik a világon.
Mindenki:
Anno régen-régen - egy messzi-messzi galaxisban - még úgy oktatták, hogy a lecserélt sim kártyát rituálisan még az ügyfél színe előtt rituálisan meg is kell semmisíteni, de szerencsére ez utóbbi momentumhoz kapcsolódó leírás már nem szerepel a szabályokban. Ez így van rendjén, hiszen az ügyfél számára fontos adatok szerepelhetnek rajta és a lecserélt kártyát már úgy is csak az adatok elérésére tudja használni.Még egy-két érdekesség:
1,
Sokszor olvasok itt arról, hogy mi alapján lehet cserélni díjmentesen kártyát és hogy más-más típusú eljárásokkal szembesülnek az előfizetők.Régen - kb. 2014 jan előtt - még úgy szóltak a szabályzások, hogy díjmentes kártyacsere abban az esetben biztosítható az ügyfélnek, ha vásárlási számlával tudja igazolni, hogy készülékmodernizálás miatt kéri ezt és hogy a Telekomtól vásárolta.
Ezen viszont enyhítettek. Hiszen a fent említett dátumot követően már minden esetben díjmentesen kell biztosítani a kártyacserét, ha készülékmodernizálás miatt történik a kártyacsere (és nem elveszett/rongált indokkal - ez utóbbi 4500 Ft).
Elég érdekes szituációt teremt az - és ilyennel rengeteggel lehet találkozni - amikor az ügyfél bejön és közli, hogy nem működik a mobilinternet, a 4G, eldobálja a hívásokat, instabil a háló stb. Majd kirakja az asztalra a vagdosott/szabdalt kártyát.
Alap esetben ilyenkor díjmentes lett volna a kártyacsere, de az ügyfél a rongálással felülírta ezt. Ez esetben 4500 Ft a kártyacsere díja.
2, a kártyacserét szigorúan csak az elő-, szlafizető kérheti (régen csak az előfizető kérhette). Jelszó/ a kártya felmutatása nem elégséges hozzá.
Több ok miatt sem:
- Pl. ügyfél találta a kártyát az utcán....
- Jogilag ezek szigorúan szabályozásra kerültek, hiszen az adott hívószám valakinek a tulajdona. Annyi erővel - ahogy sokan bemennek üzletbe (kicsit banalizálva a kérdéskört) - Ha valaki tudja Orbán Viktor számát, akkor bemehet egy kártyacsere miatt?
- A legjobb: De hát én a fia/felesége/gyermeke vagyok. Igen ám, de sokszor ebből vannak a legnagyobb gondok (válás alatt a két fél, stb)Abban az esetben, ha az előfizető nincs jelen személyesen, akkor közjegyző által hitelesített meghatalmazással, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással lehet csak és kizárólagosan eljárni
Sokan összekeverik a Számlafizető-t azzal, hogy ők vannak beállítva postázási címként és kézbesítési információként az ő nevük szerepel. Ez nem azonos viszont az elő-/szlafizetővel.
Megkülönböztetnek mindenhol: Előfizetőt, Számlafizetőt és postázási címet (amin esetleg kézebesítési információ is szerepel). A postázási információkba viszont személyes adatok nem szerepelnek és ügyintézéssel kapcsolatban ő nem járhat el.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #56855 üzenetére
Szépen felsoroltam egy-két példát
Fia/felesége/gyermeke... No de, értjük, nem?
Sok olyan eset is van, amikor hosszasan bizonyítja valaki egy Dominónál, hogy ő vette a kártyát és már pedig az ő nevén van. Több perces bizonyítási eljárást követően viszont felismeri a tényt, hogy pontosan melyik használt mobilosnál vette...
Ilyen esetben ügyet nem lehet intézni. 30 napos 'ideiglenes' felhasználóként lehet rögzíteni - ez alatt tájékoztatás történik az eredeti előfizető irányába - s ha a korábbi előfizető/felhasználó nem jelentkezik, akkor átírásra kerül a SIM kártyát felmutató ügyfél részére.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
addikt
válasz Piloss #56857 üzenetére
Persze, csak épp: This app is incompatible with your device. - épp ezért telepíteni se tudom
És telón lévő Play Storeba meg se találja...
Ezért kéne az apk. Valaki?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
senior tag
válasz LógaGéza #56858 üzenetére
Jaa, értem már a problémát, azt hittem csak simán nem találod
Próbáld innen
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Meg lehet szüntetni dominós számot, ha az illető bemegy és kéri, hogy szüntessék meg a számát?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #56860 üzenetére
Minek? Dominós számnál fogod a sim-et és kettévágod (persze csak az után, hogy lebeszélted róla az egyenleget). Idővel úgyis kikapcsolják, ha már egy ideje nem töltöttél rá...
-
jeni
félisten
válasz zsof Nokia #56860 üzenetére
1 évig él a rendelkezési állás idő,utána 1-2 hónap az a felhívás jelző,hogy lejár a hűséged,és onnantól meg sose kapod vissza a tel.számot.
tehát meg kell fontolni,hogy kell-e vagy sem az adott szám?
nem hinném,hogy van ilyen,hogy szüntessék,meg. szerintem azt fogják mondani,hogy ha nem fizeti be a dominós díjakat,vagyis nem tölti fel a kötelező időszak alatt akkor megszűnhet az adott kártya tel.száma,ennél többet nem mondhatnak,mivel nem is lenne szabad ilyet javasolniuk.
ha meg nem fizeted be, abból anyagi és jogi felelősséged nem lesz a Tmobil felé![ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #56862 üzenetére
Természetesen üzletekben van rá lehetőség, csak hülyének fogják nézni...
-
jeni
félisten
válasz zsof Nokia #56866 üzenetére
igen 1 év + 3 hó(de ebben nem voltam biztosan 100%)
ha azt a tel.számot nem tölti fel, az azonos azzal,hogy felteszi a polc legtetejére és sz@rik rá onnantól!igen lehetséges úgy is,hogy bejelenteni a megszűnését,rosszabb esetben be kell sétálni hozzájuk és eltölteni 1 órát.
club1
és vissza szerezni a volt dominós számot hogyan lehetséges? még nem adták át a forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/internetes_ugyintezes/mit_szeretne_elintezni
Dominó ügyintézés rész, utolsó menüpont. -
Killing
addikt
Sziasztok!
A korlátlan böngészés opcióban tiltott a youtube, ugyebár. Ha VPN-en keresztül netezek akkor észleli a szolgáltató? Valamilyen módon kilehet játszani ezt? iPhone 6-om van, notebookra osztanék netet.
Előre is köszi!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
btz
addikt
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Domino feltöltőkártyás vagyok NETplusz M (500Mb) Mobilnetem van mellé. Mindíg 3500 Ft-tal töltöttem eddig az egyenlegemet és HSPA netem volt mindenhol.10-én lejárt az internetem és mivel nem volt az telefon egyenlegemen pénz így felfüggesztették a netet. Ma feltöltöttem a telekom netes felületén 5000Ft-tal bankártyáról a telefonomat aktiválták az internetet, és LTE hálózaton van a telefonom azóta. A kérdésem az, hogy miért van azon amikor a netplusz M csomagban nincsen LTE??
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Soulfly842
addikt
válasz Kispotter #56876 üzenetére
Március 1-től hivalatosan is elérhető lesz az LTE domino csomagban, illetve a mix típusú előfizetéseknél az LTE mobilinternet (lásd az ÁSZF változások összefoglalóit). 2 napja viszont amikor frissen csatlakoztattam fel MIX típusú előfizetést a hálózatra engem is meglepett a 4G kiírás. Valószínűleg tesztüzemben hamarabb elérhető lett a 4G több dominó és mix típusú előfizetéssel rendelkező előfizetőnek a 4G/Lte hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #56880 üzenetére
A frissen bekapcsolt opciók már megkapják.
-
Bailey
senior tag
Eddig Domino 5-öt használtam netplusz L-el. Most átváltottam domino surf csomagba mert így a netplusz csomagnál elvileg a bővítős árat kell fizetni, és így ugyanannyiért lesz több netem és jobb percdíjam. Viszont a jelenlegi netplusz opcióm aktív és az online felületen azt mutatja hogy a netplusz csomag automatikusan megújul és a 2190-es havidíjat mutatja. Ha lejár majd a netplusz akkor magától 1290-et fog majd vonni mivel közben surfre váltottam, vagy le kell mondani és majd újra megrendelni hogy az olcsóbb ár legyen érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bailey
senior tag
válasz ForRedGlory #56885 üzenetére
Köszi!
Glaci-nak is.
-
namenlos
tag
Telefon-törlesztést a havi számlával együtt kell fizetni? Mert úgy látom, hogy a törlesztés határideje az adott hónap vége, míg a számláé hónap közepe.
-
Tomy007
tag
Hali
Valaki tudnál dominoba melyik most a legjobb csomag pl hívásra s netezésre egyarátn amiben használhatóak a voip szolgáltatások ?
Köszi
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz raziel01 #56897 üzenetére
Ha a számlát letöltöd PDFben, akkor van az első oldal jobb részén egy rész, hogy
Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük a XXXXXXXXXX számlaszámra hivatkozzon.
Ezt írod a közlemény rovatba, ha még belefér az egyik telefonszámodat/előfizető nevét írd bele, hogy ha esetleg nem találják így könnyebb keresni.
És a számla bal felső részén van a számlaszám, ha minden igaz:
Szolgáltató - Kibocsátó / Service provider
Magyar Telekom Nyrt. 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Bankszámla száma: K&H 10402142-21421442-00000000Gondolom ide kell utalni.
-
Ákinard
aktív tag
válasz raziel01 #56897 üzenetére
Hívd fel őket és mondd meg, hogy írják át a neten a befizetendőt. Nekem is erősködtek az utalással de mondtam, hogy ez nekem plusz költség amit nem akarok vállalni. Főleg amellett, hogy a rendszerük hibája miatt szívtam hónapok óta. Másnapra átírták, és be tudtam fizetni.
-
LógaGéza
addikt
válasz slice14 #56893 üzenetére
Itt válaszolok, mert igazából a fórumba tartozik.
Szóval annyira még nem merültem bele a dolgokba, de ne rohanj a T-Pontba Ha véletlen arra jársz, és van időd, akkor nézz be, és intézd el.
Mindenesetre még dolgozom rajta, nem lesz egyszerű a dolog, és nem is biztos, hogy menni fog. A Secure Elementhez elvileg nem csak szoftveres dolog kell, hanem hardveres is, ami nincs meg az N5-ben, mivel az a jóval fejlettebb HCE-t támogatja. Elvileg ezt rá lehet bírni, hogy Secure Elementként működjön, csak a mikéntjére még nem jöttem rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logout.hu észrevételek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen