Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz MasterMark #55700 üzenetére
Viszont a plusz 2 mag az plusz 2 mag , ráadásul azonos órajelen, azonos GPU-val.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MasterMark
titán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz MasterMark #55702 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a két proci kb. azonos egy szálas teljesítménnyel bír.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
tothferenc
senior tag
valaki kapott már hívást az elmaradott külső akku miatt? Január 15 utánra ígérték, hogy elkezdik felvenni a kapcsolatot a "károsultakkal"....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
cris78
őstag
válasz tothferenc #55704 üzenetére
Én nem kaptam. Egy levelet kaptam amikor reklamáltam, hogy 30 napon belül felveszik a kapcsolatot velem, ez volt 9-én.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
madle
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg tudnám e oldani, hogy ne essek e az AK jogosultságomtól a következő felállásnál:
Van a nevemen egy szám Like S csomagban, amit tesóm használ(t).. Én Telenornál egyok egy flottában ami megszűnik és át akarok jönni a Telekomhoz már hónapok óta. Most lesz ere alkalom.. Ha behordozom a Telenoros számom, hogy úgymondd lecseréljem tesóm Like S csomagját az enyémre, az övét meg áttenném Dominóba, akkor az AK-s jog elveszik? Nekem a végső cél utána hogy Next csomagba tegyem majd az én számom, de az még csak a következő lépés lenne.
-
A@ron
tag
Elveszik, bár nem értem, hogy ebben a szituációban miért fontos az arany szint, illetve hogy mit értesz azon, hogy a végső cél a Next csomag. Miért nem abba váltasz be akkor egyből? Like-nál a hálózaton kívüli forgalom így is, úgy is havidíjon felül számlázódik, lehet, hogy rosszabbul jársz majd így, minthogyha mondjuk egy 2 ésves Next S csomagba tennéd készülék nélkül.
Illetve még egyszer kérdezném, miért fontos az neked, hogy az arany jogosultságod azonnal meglegyen? Azt mondtad, a másik számot nem kapcsolnád hozzá társkártyaként, hanem egyből menne le Dominóba.
-
madle
őstag
LEhet ebben igazad van, hogy a Like S-t kihagyhatnám.. Először ki akartam próbálni, hogy azzal a csomaggal mit forgalmaznék egyébként, de most hogy mondod lehet gyorsan elérném azt a 6500-as keretet. Egyébként azért lett volna jó ha megmarad az AK mert fateromat is be akarom majd hozni Next S-be magam mellé, és akkor az már "csak" 5500 lenne. De akkor lehet arra csak később kerül sor, amint visszakerülök AK-ra.
-
-
madle
őstag
Igen, igazad van. Megoldom majd így valszeg, csak a Like S SIM kártya Tesómnál van külföldön, de majd mondom, hogy ellopták a telót és kell egy új SIM. Aztán majd itthon Muter elhasználgatja azt a 2700Ft-os havidíjat, Ha én meg faterom Next S-be leszünk akkor velünk már tud ingyen beszélni ha felvesz a 3 szám közé.
-
-
taip
senior tag
Szerintem független az AK státusz attól, hogy fizikailag hol van a SIM. Ha külföldön, akkor csak fizetitek de gondolom nem nagyon használjátok.
Szóval ettől még bármikor behordozhatod mellé az általad használt számot Next S ATK-ra.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
Ja értem, azt hittem, hogy az "annyit kibírok" arra vonatkozott, hogy addig tudsz várni, amíg hazaér a SIM.
Amúgy EU-n belül nem megfizethetetlen a hívásfogadás, de arra kár fenntartani egy arany szintű előfizut valóban.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
cris78
őstag
Megjott a válasz a panaszomra. Röviden: bocsi, technikai hiba volt.
A pofám leszakad!Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #55719 üzenetére
Az, hogy ez nem kapcsolatfelvétel a károsultakkal...
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz ForRedGlory #55719 üzenetére
Ez nem a töltő. Ez egy online rendelés amit a kedves kolléga a boltban nem tudott kiadni. Ezért feleslegesen mentem a boltba atvenni a telefont karácsony előtt pár nappal. Megegyszer meg kellett rendelni, futarral. És mivel a futár nem tudni mikor jön szabit kivenni. Annyira azért ez nem vicces!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz cris78 #55721 üzenetére
Én nem hagytam volna magam a T-Pontban...
Ha oda rendelted, oda érkezett, és azt írták neked átvehető.
Oldja meg az ügyintéző, üzletvezető, ha nem tudja, akkor telefon a központba, hogy mitévő legyen, mert vár az ügyfél.Ha mással nem, dühös hangnemben meg lehet oldani.
Sajnos tapasztalat, hogy más nem nagyon használ.
Nekem is volt 2013-ban, hogy nem tudja kiadni, mert a gép szerint nincs raktáron(ott volt a kezében), addig nem jöttem el, amíg meg nem oldották telefonálással, haza akart küldeni, hogy jöjjek vissza másnap. Én hagyok ott pénzt, nehogy már engem ugráltassanak.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz dptrsk #55722 üzenetére
Megadták volna a kedvezményt, de, mivel nem én akartam kiprobalni, hanem azt akartam, hogy a gyerek uzemelje be, így nem lett volna meg a 14 napos elállás. 20-án elhoztam volna a telefont, így csak három nap lett volna ha van valami. És a három napban még a karácsonyt sem értük volna el.
-
cris78
őstag
válasz ForRedGlory #55724 üzenetére
Azért erről meghallgatnam a véleményed?
És igen, ha a boltban vettem volna át, hogy megadjak a kedvezményt a töltő sem járt volna, mivel nem online rendelés.
Itt nem a tolton van a hangsúly, mert van. Csak ugye amit ígértek és az online rendelés előnye az nem teljesült volna.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Online rendeltem, de mivel nem tudta kiadni, ervenytelenitette a rendelest (jött az email), itt kérdeztem, hogy ez most wtf? Mondta, csak így tudja kiadni. Ott jött a gond, hogy online rendelesnél 50% kedvezmény volt a telefonra.
-
Sziasztok. Telekom Gonet plusz m mobilinternet csomagot hogy lehet lemondani? Mert a honlapjukon 80 helyen lehet megrendelni, de lemondani meg sehol. Külföldön vagyok, innen hogy tudom megoldani? Minden segítséget köszönök.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz dptrsk #55733 üzenetére
Bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést. Net plusz m csomagról van szó, csak már az idegtől nem látok...
Teko001: Igen, tudom, csak későn vettem észre, hogy az a topik másról szól. Gondoltam megkérdezem itt is.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
BéHGT
senior tag
Ha van részletfizetéses készülék hűségidővel, mennyivel előbb lehet új készüléket kihozni?
-
tothferenc
senior tag
srácok, az természetes jelenség, hogy ha hívnak, 7-8 kicsengés után automatikusan megszakítja a hívást, és bemondja, hogy "üdvözöljük, ez a trémobil hangposta szolgáltatása....". Nem a szöveggel van bajom (a hangpostát amúgy is kikapcsoltam), hanem a kicsengetési idővel...
-
Teko001
őstag
válasz tothferenc #55738 üzenetére
Ha kikapcsoltad, akkor nem kéne bemondania.
-
tothferenc
senior tag
válasz Teko001 #55739 üzenetére
de bizony, elkezdi, aztán egy zongora-hang után bemondja, hogy a megadott számon hangpostafiók nem található... viszont nem számol a hívásszámláló, tehát még a kicsengetés alatt mondja be... de nem is ezzel van a bajom, hanem hogy kicsit keveslem a kicsengetési időt,..
-
Soulfly842
addikt
1, Domino díjcsomagod van
2, Mix típusú előfizetés (Eco Mix, Fun, Eco Surf stb.)Ez esetben nem elég a hangposta szolgáltatást törölni, a hívásátirányítást is törölni kell a hangpostára....
Simán írd be a tárcsázóba:
##002#
Majd egy hívásindítás gomb.
Ezzel minden átirányítás törlésre kerül.
-
tothferenc
senior tag
válasz Soulfly842 #55741 üzenetére
köszi!!! Move M előfizus vagyok, de ezzel az ussd kóddal már frankó is! ezt nem tudtam, hogy ilyenkor mindent törölni kell...
[ Szerkesztve ]
-
-
Teko001
őstag
Múltkor beszélgettünk itt, hogy pl. az amerikai T-Mobile és a magyar közötti különbség, stb... Itt egy érdekes hír hozzá (angolul) ha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következőt szeretném kérdezni. Jelenleg 2015.10.23-ig hűségem van egy Next S 2 év díjcsomagra, havi törlesztőrészlettel készülékvásárlás miatt. Díjcsomagváltást szerettem volna a készülék nélkül 2 év hűséggel 10990 Ft-ba kerülő Next M e-pack-kel díjcsomagra, de a rendszer ezt nem ajánlotta fel ennyiért, csak 15990 Ft-ért. A 10990 Ft-os ár mikor fog rám vonatkozni? Előre is köszönöm a segítséget
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #55748 üzenetére
Telefonnal 14990 a havidíja, 10990ért akkor kérheted ha nem veszel telefont és/vagy lejárt a hűséged a készülékről.
-
ANDROID???
addikt
Tudja valaki mi lehet ez?
+421 948 067 672
Ma hívott, hát nem vettem fel, korábban voltak ilyen tel számok, hogy zsetont vettek le stb.... (bár az szerintem kamu)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen