Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ez érdekes.. Több lett kicsivel a számlám mint szokott ~550 Ft-tal kb, nem igazán értettem hogy miért. Most megnéztem a számlát, és azt írja, hogy 13 perc kék szám hívása lett kiszámlázva. Mivel elektronikus a számla, van hozzá kérve részletes híváslista is, amiből kiderül, hogy a posta 06-40-46-46-46 számát vették ők kék számnak, holott a posta honlapján azt írják, hogy helyi tarifával hívható ez a szám. Ilyenkor mi a helyzet? Benéztem, vagy próbáljak meg valami számlareklamációt?
[ Szerkesztve ]
-
-
taip
senior tag
válasz pepe091 #56653 üzenetére
Mindenütt azt írják, hogy helyi hívás áráért telefonálsz. Valójában a kék számnak spéci tarifája van, ez esetben kb. 42 Ft.
Szerintem a szolgáltatók nem korrekten járnak el, mert ugyan feltüntetik az ÁSZF-ben, milyen drága, de az lenne a korrekt, ha valóban helyi hívás ára lenne, nem egy spéci emelt díjas szám.
Nagy divat a kékszám megadása, alig győzöm kikerülni pont emiatt.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
KZP
őstag
-
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek! Azt tudtam, hogy a kék szám alapjában véve a havidíjon felül számlázódik, csak az kavart meg, hogy a posta honlapján ki van írva, hogy helyi tarifával hívható... Elég félrevezető.
-
imibogyo
veterán
Van valakinek tapasztalata a T hozzáállásáról pixel hiba ügyben? Tegnap kaptam kézhez egy Huawei G620S-t és van rajta egy beragadt pixel (zöldes színű nem fekete, tehát nem halott pixel) és engem baromira zavar. Ráengedtem ilyen javító programokat, amik villogtatják a kijelzőt, de hosszú-hosszú órák után sincs semmi eredmény, pedig voltak akik sikerekről számoltak be, kicsit reménykedtem.
Mivel online rendelés volt, így ha jól tudom 8 napon belül (vagy 14??) mindenképp kérhetem a cserét ugye? Vagy ez nem így van? Megköszönnék egy gyors választ, mert akkor még a mai napon mennék "verni az asztalt" (persze nem komolyan), mert két éven át nem szeretnék egy hibás kijelzőt bámulni és azért fizetni.
-
313313
addikt
válasz imibogyo #56661 üzenetére
Ezzel cserélni nem fogják 3 vagy 5 halott pixel után cserélnek (ezt gyártó határozza meg). 14 napon belül elállhatsz, pénzt visszakapod elállástót számított 14 napon belül, aztán kezheted előről a rendelést. Ha előfizura vetted, ovatossan az elállással, mert következő rendelésnél kérhetnek előleget.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
imibogyo
veterán
válasz 313313 #56662 üzenetére
Köszönöm! Igen előfizura (meghosszabbításra) vettem.
Reménykedtem benne, hogy ez egy egyszerű menet lesz.Az a baj, hogy nem gáz helyen van a hiba, de én érzékeny vagyok az ilyenekre és nagyon zavar, hogy a szemem sarkából mindig látom. És a legbosszantóbb, hogy ezen kívül nagyon-nagyon jó a készülék, tehát cserélni nem szeretném, csak adnának egy ugyanilyet, de hibátlan kijelzővel, akkor maradhatna előfizu minden.
Nem is értem, hogy az ember 10-en éve hűséges előfizető folyamatosan dobja be a pénzt a malacperselyükbe és ennyit nem érdemel meg, hogy egy egyszerű csere alapértelmezett legyen (ráadásul egy ilyen relatíve olcsó készüléknél)? Mert, hogy egy 200k-s készüléket nem nyel be a cég, még el tudnám fogadni, de egy ilyen olcsó készülék esetében szerintem simán beleférne, főleg ha ezzel a magatartással még 10 évre megnyerné magának az ügyfelet (például engem)....
(#56664) KZP: igen meg fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Visszaszívok mindent. Még mielőtt írtam csak azért is ráindítottam ma reggel is a beragadt pixel helyreállító programot és most ahogy ránéztem a kijelzőre (nem túl nagy reménnyel) látom, hogy eltűnt a zöldes pixel. Szóval mégis csak rendbe tudta hozni. Lehet este tovább rajta kellett volna hagynom, pedig ment vagy 2 órát a program.
Azért köszönöm még egyszer a tanácsokat (neked is 313313). Ha esetleg a 14 napon belül mégis csak újra előjön a dolog, akkor már tudom mire számíthatok.
[ Szerkesztve ]
-
Vackor80
csendes tag
SIM-et szeretnék cseréltetni készülékváltás miatt. Nem T-s a telefon. Ebben az esetben azt olvastam, hogy (talán) ingyenes, de nekem nano kellene. Ha cserélik, akkor a nano méret is kitörhető, mint a micro?
-
ruhk
tag
Sziasztok!
A korlátlan éjszakai net opció tényleg korlátlan? Úgy emlékszem, mintha régebben lett volna egy 100GB-os határ.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy ezt, hogy kell értelmezni?
Szerintetek hozzá tudok még jutni a közel jövőben?Plusz azt tudja valaki, hogy ha díjcsoamgot váltok egy üzleti vagy flotta vagy tudja a fene, hogy milyen néven fut, a lényeg az, hogy nem lakossági akkor is tudok részletre venni készüléket?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #56673 üzenetére
Pontosítok, a csomag amire váltanék: Partner 3 vállalati kedvezménnyel(BorsodChem)
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Vangelis
nagyúr
-
Vangelis
nagyúr
-
2o1i
senior tag
válasz s3nsitivity #56673 üzenetére
Nekem is flottás csomagom van és részlete vettem tavaly az S4-es Samsungot fekete pénteken.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem!!
Régen regisztráltam egy oldalra a 30-as telefonszámomat, ami azóta megszűnt..
Szerintetek valahogyan visszatudom varázsolni?? Mert arra a telefonszámra megy a jelszó emlékeztető kód..
A SIM kártya már lassan egy éve nincs meg..valakinek van ötlete hogyan tudnám ezt megoldani?Press "F" to pay respects.
-
bostone
addikt
A telekom kínálatában 30 giga mobilnet a csúcs vagy léteznek kiskapuk, amiket a sorok között meg lehet találni? A vezetékes netet szeretném kiváltani valamilyen módon.
-
szabogabor10
veterán
válasz bostone #56680 üzenetére
Lakossági csomagoknál igen, de én azért meggondolnám a kiváltást. Csak esetleg ha nagyon lassú / szaggatós ADSL vagy hasonló bajos neted van. Torrentezni például egyáltalán nem érdemes mobilneten.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
bostone
addikt
válasz szabogabor10 #56681 üzenetére
Mit értesz lakossági csomag alatt?
30 gigát nagyon keveslem, nem mértem, de szerintem a youtube jóval többet fogyaszt egy hónap alatt nálunk.
Lakáson belül, a speedtest alkalmazás eredménye note2 telefonnal:
Ping- 48ms
Le- 9.63Mbps
Fel- 3,09Mbps
Az adsl, sem mutat ettől szebb képet, sőt a feltöltés megáll 0,40Mbps-nál.
Elvileg a faluban elérhető az lte, de nincs eszközöm, amivel kipróbálhatnám. -
szabogabor10
veterán
válasz bostone #56682 üzenetére
Itt vannak az üzleti csomagok. Van 70 GB-os csomag, de csak cégek vehetik igénybe.
Vidéki LTE maximális sebességben nem hozza a városi LTE szintjét, de ADSL-nél sokkal jobb, ha a lakhelyeden jó a térerő.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy folyamatos időközönként el-elmegy a térerő vagy a mobilnet?
Van, hogy percenként, van hogy negyedóránként, de hogy huzamosabb ideig nem stabil, az tuti.Az XIV - XIII - IV kerületek mentén szoktam többnyire közlekedni, és itt végig fennáll a probléma.
Egyébként egy Lumia 820-am van, ha ez számít.Úgy kb. az elmúlt 1-2 hétben lettem figyelmes erre.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
szabogabor10
veterán
válasz sz.balazs.95 #56684 üzenetére
XI.-ben lakom, de mostanában jártam a II. - XIII. - VI. - VII. - V. - VIII. - X. kerületben, sehol nem volt gond a 3G / 4G-vel. (iPhone 5s)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz sz.balazs.95 #56684 üzenetére
szia,
ezek közül csak a XIII. kerület tekintetében tudok nyilatkozni, mert ott viszonylag sűrűn járok, és nem tapasztaltam problémát. (lte - note 4)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bostone
addikt
válasz szabogabor10 #56683 üzenetére
Ez finoman szólva sem olcsó, mondhatni k.rva drága.
A három szolgáltató közül a telekom a legerősebb településen belül, de hamar kipukkasztanánk az adatkeretet. -
LógaGéza
addikt
Ez eddig is volt? Végre egy jó internetcsomag
Kérdés:
Váltanék most Dominóról egy kártyán előfizetésre. Sok beszéd nincs rajta, internetből se kell sok, de az fontosabb, olyan 200Mb elég lenne rá. Hogyan jönnék ki a legolcsóbban? MoveXS-hez rendeljek valami nagyobb internetcsomagot?Az átállás hogy zajlik? Be kell menni mindenféleképp, vagy neten elintézhető?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
törölt tag
Üdv. Vettem 2013. márciusában egy telefont előfizuval, de nem csak a díjcsomagot, hanem a telefont is törlesztem 2 évig. Ha a SIM kártyát megtartom a telefont eladhatom? 1 hónap van már hátra, azt én majd kifizetem, csak megválnék a telefontól újabbra váltás miatt. Olvastam valahol, hogy rájönnek, meg velem fizettetnek csillagászati összegeket büntetésként.
[ Szerkesztve ]
-
-
glaci
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56694 üzenetére
Románia digi 5 euro, unlimited hívás, unlimited sms, 5gb net LTE-n. (A csomag felhasználása után 128 kilobit és nem 32, mint nálunk.)
-
szabogabor10
veterán
válasz r3dsnake #56695 üzenetére
Romániában.
Egyébként felettébb furcsa nekem ez a Digi. Oké, hogy ennyire olcsó, de valami nem tetszik az egész céggel kapcsolatban. Egyébként van egyáltalán normális lefedettségű saját hálozatuk vagy nemzeti roaming? Mert úgy könnyebb olcsónak maradni.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56696 üzenetére
Tudtommal kinn is virtuális szolgáltatóként működnek a voda hálózatán. Amúgy nem értem mit furcsállsz a digin. Kábelneten is gigabitet adnak lefelé 5ezerért, míg más szolgáltató annyiért 20-30 megabitet. A legszimpatikusabb cég az összes szolgáltató közül a digi, minden szempontból. Nagyon remélem, hogy elindul lassan a telefonhálózatuk náluk is. Jó lenne már kicsit megzavarni a másik hármat, mert siralmasak a díjcsomagok és az árazás.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz r3dsnake #56697 üzenetére
Ez közel nem jelenti azt, hogy nálunk is felveri az állóvizet. Más a piac. Nem is értem pontosan, mit akarnak. Vettek egy 10 MHz-es blokkot, amivel semmire nem mennek országos szinten. Jobb esélyük lenne inkább MVNO-ként működni. De akkor miért vettek blokkot? Hogy néhány várost lefedjenek? Nem világos. Ráadásul mélyen hallgatnak az egészről.
Persze, olcsó optika, elismerem. De a lefedettségük erősen korlátozott. Ha elkezdenének kisebb településeken, falvakban is terjeszkedni (szigorúan optika) úgy, hogy nem emelnének árat, akkor emelném meg a kalapomat. Így egyelőre nem fogom.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy az ügyfélszolgálat hagy kívánnivalót maga után, gyakran több hét után jönnek beszerelni (műhold), több hónapos várlólisták vannak beltéri egységre stb.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #56698 üzenetére
A kalapod szerintem a helyén fog maradni.
Csak oda mennek, ahol kis területen nagyon nagy a népsűrűség és nem kell sokat kábelezni. (Nem csak ott helyben, hanem az odajutásnál sem.)
Nálunk van a városban, de ahol én lakom, hiába nagy társasház, mivel a környéken inkább családi házak vannak, esélyem sincs, hogy Digis lehessek. (Pedig nagyon szeretnék, de azért elköltözni nem fogok miatta.)Az a próba csomag pedig jó lenne rendes csomagnak, csak sajna még egy darabig nem lesz semmi okuk a szolgáltatóknak rá, hogy az legyen belőle ...
És még egyszer bocsánat, mondtam, hogy nem akarok Flame -t indítani.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen