- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Ha jól emlékszem korábban volt olyan lehetőség, hogy ha az ember részletre vett telefont 2 év hűséggel, akkor nem kellett teljesen kivárni a 2 évet ha új telefont akart venni, hanem 1,5 év után már megtehette. Ilyen már nincs?
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Egy t-mobilos mobilinternet(usb stick Huawei E3372)
Egy D-link dwr-116 router (usb stick a támogatottsági listán)Az LTE beállítások a következőek lennének?
apn: internet.telekom
*99***1#Más egyébre figyelnem kell?
Netet mennék beállítani, de mivel nem a közelben van és nehéz közös időpontot találnunk, így "feleslegesen" nem mennék, és rabolnám mindkettőnk idejét.
Előre is köszönöm.
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
törölt tag
Végre történ valami.!!
Huawei y300 már nagyon úgy néz ki felejtős,hogy megkapom. De legalább valamit írnának,hogy bocsi de már nem kapod meg.
-
foxymaci
senior tag
válasz Peetey91 #53602 üzenetére
Szia én is most intéztem el ezt csak annyit tennék hozzá hogy lementem dominoba és 1 hét múlva már az online oldal engedte hogy likeba átváltsam magam de mivel nem tudtam készüléket hozzácsapni ezért bementem egy nem hivatalos T-pontba és csak annyit mondtam hogy szeretnék dominóbol likeba menni és simán átraktak szóval nekem nem kellett megvárni a 30 napot
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
djculture
félisten
válasz vwpolopg #53583 üzenetére
Attól demó hogy csak alapfunkciók működnek rajta a többi levan tiltva és resetelődik időröl időre, tehát ilyen nyomkodhatod ahogy akarod elb nem tudod kiállitott készülék. Gyárilag van ilyen butítás rajta, persze legtöbbre fel lehet tenni a normális szoftvert.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
munkatársunk jelentkezéséig szíves türelmét kérjük.
15 perce tartom már a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Köszönöm válaszod! Olyanra esetleg van lehetőség, hogy a hűségidő lejárta (2015.07.19.) előtt 3 hónappal kilépjünk a Palettából, (persze minden szolgáltatást megtartva, TV, vezetékes telefon, internet) és egy másik díjcsomaggal (Next S Aranytárskártya) vásárolhassak magamnak egy új mobilkészüléket?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Blackmirror
őstag
válasz djculture #53608 üzenetére
És ezt így eladhatja a Telekom?
Szerintem ha butított akkor fel kellene rá hívni a figyelmet pl leírásban.
Jellemzőknél pedig a demonál is a sima 5c adatai vannak és az hogy 1 év jótállás.Ez így korrekt?
De azért megnézem holnap, nagyon kíváncsi vagyok.iPhone X@R, iPad Pro
-
djculture
félisten
válasz Blackmirror #53613 üzenetére
Nemtudom hogy ez milyen mert én még nem vettem tölők ilyen demó telefont, de máshonnan igen és mindegyiknél ezt takarta. Van olyan mondom amit teljes értékűvé lehet alakitani, lehet ez esetben ez van..Volt nemrég balhé is amúgy ebböl mert asus tabokból adott el teljes áron demó készüléket az extreme áruház. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na sikerült beszélni a Telekomal.
Használt Nokia lumia 625 holnap jön. Kiváncsi leszek.
Huawei y300-al kapcsolatba meg azt kaptam,hogy amint lesz készleten küldik. Azt sajnos nem tudni mikkor lesz. De szerintem már az éven tuti nem.
[ Szerkesztve ]
-
footwear
csendes tag
Lehet ezt szánták az idei nagy durranásuknak...?
"Válts valamelyik Next (kivéve Next L) vagy Music díjcsomagunkra új hűségidővállalással, vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk!"
http://www.t-mobile.hu/karacsony/kedvezmeny-next-es-music-tarifaban
-
sea
tag
válasz footwear #53616 üzenetére
"vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk!"
Vajon ez is csak a Next és Music csomagokra érvényes, vagy bármilyen előfizetést meg lehet hosszabbítani 2 évvel ebben az akcióban? Ha belépek a saját számommal, én nem látom az árakon a -30%-ot! :-(
-
djculture
félisten
Szerintem a mondatkörnyezetből kivehető hogy a kedvezmény dijcsomagváltás esetén is a next (kivéve l) és music csomagváltásra érvényes ha nincs hűséged vagy magasabbra csomagra váltasz.
"Díjcsomagváltásra abban az esetben van lehetőség, ha jelenleg nem rendelkezel díjcsomaghoz kötött hűséggel, illetve díjcsomagra vállalt hűségidő (határozott időtartamú szerződés esetén) akkor, ha a váltás megengedett irányba, magasabb havidíjú díjcsomagba történik"
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
sajnos next s aranytárskártyára nem vonatkozik
-
VMatteo
őstag
rendelnék nokia 625-öt használtat. péntekig itt vagyok a koliban. Szerintetek ideérne addig?
Tisztelet a Gépésznek!
-
törölt tag
Használt készülék vásárlása esetén ,a futár kéri a személy igazolvány számot ?
Új készülék vásárlásánál mindig kérte eddig tőlem.
-
foxymaci
senior tag
Debrecen mobilnet csak nálam rossz?
-
veterán
-
-
Gedeon31
addikt
Karácsonyi akciók
Havidíjas készülékek 30% kedvezménnyel [link] -
vatafakk
aktív tag
válasz Blackmirror #53613 üzenetére
Elhoztam az Iphone 5C-t, dobozában nincsen headset, illetve karcos a fólia az elején, de alatta karcmentes.
Le van merülve teljesen, szóval a szoftveres butítást nem tudom megerősíteni egyelőre. -
VMatteo
őstag
nekem szerdán lumia 625-öt fog hozni a futár
Tisztelet a Gépésznek!
-
syl5
őstag
A használt készülékek hol vannak a webshop-ban?
-
foxymaci
senior tag
válasz szabogabor10 #53625 üzenetére
40 perc 1430 és az ötödik ember akihez kapcsoltak megoldotta
-
törölt tag
Nagy kár,hogy Sony Xperia T nem lehet rendelni.
-
vwpolopg
őstag
válasz Blackmirror #53646 üzenetére
Azért oké, hogy itt jó áron veszünk használt cuccokat, de igazából semmi infót nem tüntetnek fel, ez azért szerintem nem túl szabályos így... a gari is, több telefonnál szerepelt, hogy 1+1 év, erre kiderül, hogy elvileg semmi, hát megnézném a fogyvéd mit szólna hozzá...
-
Peetey91
senior tag
válasz foxymaci #53607 üzenetére
Ez jo hir! Bementem ma egy Telekomba elintezni, huzta az ugyintezo no a szajat, hogy dominora valtanek, majd egy "bocs, de pont a te telefonodba valo sim kartyank nincs, penteken lesz, vagy nezz be masik uzletbe" mondattal megoldottnak tekintette az ugyet. Ki tud akasztani ez a szemelyes ugyintezes...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest