- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz vizslakutya #51442 üzenetére
Ha LTE-t is akar, az nem lesz olcsó. Sem akkor, ha mobil hotspotot akar, se akkor, ha telefonnal vagy tablettel oldaná meg. (Olcsó 4G-s telefon???)
De ha elég a 3G akkor is minek tablet, telefonnal sokkal olcsóbban kijön szerintem és lehet, hogy helyből tudja, nem kell semmilyen app.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Memóriakártyáról szeretnénk nyomtatni a névjegyzéket ami vCard file volna. 1000 telefonszámról van szó amit egy régi sim-ről szeretnénk újra átrakni, de nem bírja maga a telefon. Valakinek valami tipp?E52-ről lenne szó!
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
taip
senior tag
válasz r3dsnake #51452 üzenetére
Hát, hűséget biztosan nem vállalnék rá, egyébként valóban, 4G képes... csak éppen nem kapható.
Kicsit hamar tönkremenne az aksija a folytonos töltéstől, de ez egy lehetőség.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Ákinard
aktív tag
Urak,
Tegnap szerviz javaslatára SIM kártyát cseréltem. Ma (amikor lottót akartam venni) vettem észre, hogy ezen nincsen a T Sim eszköztár.
Amikor korábban SIM-et cseréltem, akkor pár perc után jött egy SMS hogy újra telepítették azokat az alkalmazásokat amik a korábbin rajta voltak.Hogy lehetne visszaszerezni?
-
Teko001
őstag
-
Ákinard
aktív tag
válasz djculture #51450 üzenetére
Majd akkor lesz itt (is) boldog világ, amikor nem kell 142 féle szerződés egy SIM kártyához, meg telefonálj ide SMS-ezz oda felhajtás. Hanem mint a briteknél vagy legutóbb a lengyeleknél: bementem egy újságoshoz kértem egy Lebara SIM-et 5 zlotyiért, feltöltöttem 10 zlotyival, egy SMS-ben megrendeltem egy 2 gigás netcsomagot, és használtam boldogan, (A T-Mobile H-tól vett iPadben )
15 zlotyi az 1100 forint, 2 giga netért. Itthon 8 giga netem van előfizetéssel ennyiért...
És se szerződés se semmi, elhoztam a simet de ki is dobhattam volna, talán a napokban lesz deaktiválva az inaktivitás miatt...
Az egyetlen probléma az volt vele, hogy a nano simet nem akarták ismerni, szerencsés megmentőm a katowicei vasútállomás GSM boltosa volt a SIM vágójával
Teko001
Ezer hála. Már csinálom is. Mondjuk jobb lett volna, ha nem kell egyesével telepíteni, de a semminél (és az ügyfélszolgálatnál) jobb
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
sziasztok! like díjcsomagom van, s szeretnék olyan mobilnetet hozzá rendelni, aminek a csökkentett sebessége min 128kbit/s fel le leforgalmazás után. melyik ez a csomag? s továbbá ezt a bővítést bármikor vissza lehet vonni, úgy hogy a like díjcsomag mindenképpen maradjon? köszönöm!
-
legenda
válasz Tav-Csoves #51466 üzenetére
szia,
a mobiltelefonos internetezéshez adott bővítők/adatcsomagok esetén 32/32 kilobit/sec a lassítás, csak a táblagépes és notebookos internetezéshez adott csomagoknál van 128/128 kilobit/sec lassítós érték.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MasterMark
titán
Üdv
Új mobil, Domino Surf Quick kártyával. Be lett aktiválva, minden ok. Az elején egy darabig nem volt mobilnet, aztán lett.
Weboldalon kikapcsoltam a Go!NapiNet részét, hogy az alap Surf 150 MB-ján felül ne vonjon le többet. De így most megint nincs net. Pedig kellene legyen szerintem.
Valaki tud segíteni?
Egyébként ezt írja.
Switch Tax
-
club1
veterán
válasz MasterMark #51469 üzenetére
Ügyfélszolgálaton gondolom visszakapcsolják az alap netet, amivel aztán automatikusan aktiválódik a Go!Napinet is. És kezdheted elölről...
-
MasterMark
titán
Ennek így semmi értelme.
Visszakapcsoltam netes felületen, így van net. Szóval ez így nem megy egymás nélkül azt találtam. Értem.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MasterMark #51471 üzenetére
A Surf 150MB akkor használható ha van mellette valamilyen aktív netcsomag pl Napinet, vagy akár valami 200MB csomag. Ha nincs semmilyen netcsomag nem fog menni a 150mb se.
[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Gondoltam, ne járjunk úgy, mint legutóbb, amikor kinéztünk egy díjcsomagot, elvonultunk a T-Pontba, ahol közölték hogy jaj, hát az nem rendelhető.
Szóval a fiam Domino 5-ös díjcsomagjához szeretnék internetet, amivel nem szegényedünk el, ha túllépi a limitet, csak 32 kbitre korlátoz.
A Domino NetPlusz S-re gondoltam. Ez probléma nélkül kérhető Domino 5-höz, ugye? Havi 690-ért kapom meg, jól olvasom? -
313313
addikt
válasz lesaux #51474 üzenetére
Kapcsolja át, a "Nincs még net a díjcsomagomba?" fülre, ott drágábbak lesznek az árak, de csak azok közül tudtok nézni bármit is.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lesaux
veterán
válasz 313313 #51475 üzenetére
Oké, akkor ugyanez 1090-ért, ha jól látom.
Mert az Arany és Platina című megoldást szerintem nem választhatom.
Amúgy ez is érdekes. Menjetek rá balra a Domino feltöltőkártyás előfizetőknek linkre. Utána jobbra: nincs még net a díjcsomagosban? link. Majd Domino NetPlusz Arany és Platina gomb. És voila, balra már nem a dominós, hanem a havidíjas kategóriában vagytok.
Ja, és köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Rettenetes, hogy mennyire akadozik az Online számla és mindenféle rendszer. Se Chrome-on, sem iExplorerben képtelen vagyok belépni, kilépni, bármilyen oldalra eljutni a cimlapon kívül. Sehol egy tájékoztatás sehol semmi. Ennyire érződik a telekomadó, hogy nem jut már pénz normális szakemberekre?
kalm007: igazából röhögök, bár azért felidegesít. Végülis csak a számlámat akarnám befizetni. Mondjuk érdekes, hogy a megrendelés sem megy, mert az mindig megy. Ha vége lenne a világnak, valaki akkor is ott lenne és felvenné a megrendelést/előfizetést, ha beledöglik is
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Onderon #51477 üzenetére
befizettem éjszaka a számlát, épp nem volt probléma chrome alatt.
ráért volna még, de gyorsan éltem a lehetőséggel, ha már egyszer beengedett és nem volt gond.
tényleg sok a probléma mostanság, és valóban lehet annak az oka, hogy sok jó szakembert elcsábítottak már a t-től, állítólag nem is nagyon marasztalták őket...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gedeon31 #51480 üzenetére
sikerült attól megszabadulni, mióta nem veszem igénybe a telekom vezetékes szolgáltatásait, eztán nem/sem kívánom használni - bár addig sem ott fizettem, csak oda érkeztek a számlák.
nem létszükséglet a my t-mobile befizetés sem, simán átutalom e-bank útján is, ha a telekom online felület nem működik, szóval van más megoldás is, de a my t-mobile gyorsabb és kényelmesebb, amikor épp működik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Onderon
senior tag
-
Zoty4
őstag
2012 dec 16 fizettem elo 2 evre ikon 400ra. Mivel itt irtatok h ha arany vagy platinas vagyok akkor mar 3 honappal elotte lehet valtani.
Ma bementem a Momba levo telekomboltba es azt mondta az ugyintezo no, h jojjok vissza dec 16. Utan, mert most meg nem valthatok le next s atk-ra. Iphone 6ot szerettem volna venni.
Most akkor hogy is van ez? -
legenda
nem kifejezetten a váltásra írtuk, hanem a 24 hónapos hűség lejárta előtt, 21 letelt hónap után is lehet már újabb 24 hónap hűséget aláírni és úgy készüléket vásárolni, ha arany/platina kiemeltségű adott előfizetés, ellenkező esetben csak legkorábban 30 nappal a a hűség lejárta előtt.
a díjcsomagok közötti váltás más téma, ha hűség van aláírva egy meghatározott díjcsomagra, akkor csak megfelelő ársávban lehetséges - itt írt róla az illetékes; link -, és/vagy kivárandó a hűség lejárta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zoty4
őstag
ezt mondta az ugyintezo is hogy jojjek vissza dec 16 utan.
Nem ertem miert nem tudom a szaros telefont megrendelni,alairni a huseget, es meg 1 honapra fizetem az ikont es utana induljon a next s atk, full logikatlan.
Magyarorszag 2014 Telekom en igy szeretlek....[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem logikátlan, hanem konstrukció függvénye, amennyiben a díjcsomagra aláírt hűség lejárta előtt átlépsz másik, meghatározott ársávnál olcsóbb díjcsomagra, a rendszer már dobja is a kötbért, amely konstrukciót pedig te szeretnél, ott a díjcsomagra is alá kell írni hűséget, nem csak az előfizetésre, a 3 hónapos előrehozott pedig csak az előfizetéses hűségre vonatkozik, a díjcsomagosra nem.
van lehetőség persze megoldani a kettőt egyben - visszaolvasva találsz is olyat, akinek megoldották -, de nem ebben a formában.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zeki
nagyúr
Van olyan netes csomag a T-nél (dominóhoz), amiben nincs tiltva a skype?
Egy pár nap erejéig nagyon kellene. -
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #51490 üzenetére
Szopás.
-
Seed
csendes tag
Kedves 1430 vagy aki ért hozzá, 2 év hűség az előfizun, díjcsomagon, lehet-e kisebb csomagba váltanom a hűség alatt kötbér nélkül? Vagy ugyanúgy mindent ki kell fizetni mitha megszüntetném az egész előfizetést? vagy van olyan eset, hogy kevesebbet is lehet fizetni és váltani?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha egy normál méretű simet szeretnék kicseréli mini simre akkor csak bemegyek a boltba és kérek egy másikat arra pedig átrakják a számot? Kell ezért fizetni és akkor is kicserélhetem ha nem az én nevemen van?
-
legenda
válasz #65388800 #51498 üzenetére
szia,
- igen
- ideális esetben díjmentes, de bizonyos esetekben 4500 ft (rongált, elveszett...stb)
- amennyiben más nevére szól az előfizetés, úgy vagy ő intézi, vagy pedig meghatalmazás kell, amit közjegyző hitelesített, vagy ügyvéd készítette és ellenjegyezteRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest