- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
Családbarát kedvezménybe bevonható Bluemobileos SIM is?
Move XS melléIlletve ha az én nevemen van a Move XS, s a Domino/Bluemobile tulajdonosa nem én vagyok az akadály?
-
addikt
válasz dptrsk #50051 üzenetére
Szerintem nem.
A csoportba kizárólag olyan Telekom mobil hívószám vonható be, amelyhez a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok valamelyikét rendelték.
Az, hogy kinek a nevén van irreleváns, csupán a Telekom megfelelőség a lényeg.
Jó szerencsét!
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Mobil gariztatásához mi kell? Azért kérdem, mert nem találom a teló papírjait. -
-
PNP
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a NetPlusz S Arany (590Ft/200MB) csomagot Domino mellé:
- miért nem tudom megrendelni neten? (Van ilyen gomb, csak ha rányomok a megrendelésre, hirtelen 2190Ft/1GB lesz belőle) SMS-ben meg tudtam rendelni, de nem értem, hogy:
- miért nem látszik a webes felületen az előfizetéseim között? -
djculture
félisten
Mert meglehet rendelni alapdijcsomagnak is csak akkor 1 gigát ad 2190-ért. Ha meg surfre rendeled meg akkor 590 -ért ad 200 megát . Szerintem amugy ha belegondolsz még mindig olcsóbb fajlagosan az 1 gigás verzió mint a 890-es surf meg az 590-es netplusz és cserébe van nyavaja 350 mega forgalmazhatóság.
[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
sziasztok!
2 honapja csomagot valtottam es elmeletileg lte-s netem van, gyakorlatilag nem. Telon bevan minden allitva, elvileg kellene, hogy menjen.. de nem megy. Ha beviszem egy tmobile boltba, megmondjak, h mi a hiba? Mert mart napok ota szenvedek vele de az istenert sincs lte-m. -
PNP
őstag
válasz djculture #50069 üzenetére
Értem, de akkor alapcsomagok között
- miért az 590 Ft-os ár van feltüntetve?
- hogyhogy van netem? SMS-t kaptam, hogy a NETPLUSZA be van kapcsolva, de 2190 Ft-ot biztosan nem volt le, azt látnám az egyenlegemen. Azt tudom elképzelni, hogy amikor igényeltem SMS-ben, akkor még élt (bár a megújítást akkor már kikapcsoltam) egy lemerített Netplusz S csomag, ami azóta lejárt. Mobilnetem azóta is van. Ez megújul magától? És következő alkalommal már drága lesz, mert alapcsomaggá változik?
- miért nincs nyoma online felületen? -
djculture
félisten
-
y300fire
tag
LTE megoldás!
- Adott volt egy Galaxy Ac3 lte-s telo amin nem működött az lte. ( hálózat ok) Próbálkoztam egy rendszer visszaállítással de sajnos így sem lett Lte-s hálózat. Kiszedtük a simet és beletettem egy másik Lte-s telóba. Felcsatlakoztunk a netre (lte ok) majd kikapcs sim vissza a galaxy ace 3-ba. Láss csodát azóta van Lte hálózat...Kicsit olyan mintha feltanítottuk volna a simet...
-
[P]laci
senior tag
Szerintetek valahogy meg lehetne győzni a Telekomot, hogy forgalmazzák a Nexus 5 és/vagy Nexus 6 telót? Simán lenne piaca... Ráadásul nem értem miért ne árulhatnák, ha a Telenor is forgalmazta őket. Valaki tud valami okosat ez ügyben?
-
8zabi
őstag
lehetséges, hogy bizonyos helyeken a nagy LTE mánia jegyében eltűntek H+ sugárzók a térképről és a helyükön csak Edge + LTE maradt?
-
[P]laci
senior tag
válasz aizen92 #50090 üzenetére
ha figyelted a Nexus 6 híreket, akkor tudod hogy annak az ára sem lesz annyira baráti... így talán beleférne a szolgáltató kínálatába...
ráadásul nálunk sajnos nem úgy megy, mint kint hogy elhozod 300 dolcsiért és 2 év hűségért... a 649 dodós ár, meg ad nekik szabad teret az árképzésre is... sztem beleférne az üzletpolitikájukba... -
Deck
titán
Írnék pár szót a korlátlan böngészés és email csomagról
Ez melett egy 500mb-os csomagom van aminek elértem a limitjét youtube videókkal így letudtam tesztelni mi számít bele a teljes sebességen korlátlan böngészés csomagba.
Bármilyen weboldal megtekintése böngészőből de ezt tudtuk, ezen felül a gmaps, instagram, facebook app, twitter app, youtube keresés, amivel kipróbáltam de minden internetes app is beletartozik aminek nagyon örülök! Kivéve persze a letöltés, torrent, online videó és zene.
Remélem valaki hasznosnak találja majd
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
A Next M díjcsomag ugyebár 11 ezer készülék nélkül és 15 ezer készülékkel. Arra keresek választ, hogy ha díjcsomagváltással 2 évre szerződést kötök 11 ezerért akkor utána ha Telekomnál veszek készüléket azt a Next M díjcsomaghoz tartozó árért (tehát pl. iPhone 5S-t 40 ezerért) tudom elhozni és ugyanúgy 11 marad a havidíja, vagy az ilyenkor felugrik 15-re?
-
hurenzon
senior tag
Megjöttek az új Iphone 6 telefonok. Sajnos most nem írtak el árat
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest