- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Tompika777 #141399 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor lehet benevezek rá! -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ha az egyik multisim hívást fogad, akkor a másikkal lehet közben netezni? -
Gedeon31
addikt
A telefonszámommal és a régi email címemmel nem tudtam újra regisztrálni. Elég fura a telefonszámommal nem tudok belépni. Az új fiókkal sem engedi összerendelni a telefonszámomat
A régi fiókot törölni kellene tudjam használni az új fiókban a telefonszámomat ,de a régi fiókba meg nem tudok már belépni. -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #141390 üzenetére
Magyarul: a dominonal nem engedik bekapcsolni a hivasvarakoztaRtast?
Kosz, Zsolt,72!
-
South Velen
addikt
válasz
Cs1csó #141112 üzenetére
Pár nap híján igazad is lett.
Mondjuk a jogszabály szerint 14 nap a max, de gondolom ez őket nem nagyon érdekli.
Más: két hete lemondtam az egyik előfizum chaten, de még mindig ugyanúgy aktív minden, gondolom a számla is fog jönni a teljes hónapról hétfőn.... régen ez úgy volt, hogy lemondáskor rögtön meg is szűnt minden, most meg valami SR számot rögzítenek aztán azóta is várok..... ennyire visszafelé fejlődik a tré? Akciók tekintetében tudom, hogy igen, de üfsz tekintetében is.....
-
-
törölt tag
Hol van az appban a hivastartas kapcsolgatasa? 😯
vanda: a csendre is azt mondta, h meg mindig nem erti, mit akarok, es ezert bont.
-
mazsiii92
aktív tag
Szívből kívánom, hogy oldódjon meg, de jobban jársz, ha magadtól mész utána a problémának, és nem a T-re vársz, mert ők nem számlát vagy csekket fognak küldeni a felszólítás után, hidd el.
A többiek már leírták hogyan tudod kijátszani Vandát, én a helyedbe ezt tenném, vagy bemennék az üzletbe, bármelyiket választod azért előtte kicsit higgadj le.
-
vg
addikt
Ez egy jó tipp lett volna, de az a baj, h nem vagyok már tini, nincs türelmem a bohóckodáshoz. Nem igazán gondolnak arra a korosztályra aki tényleg fizetőképes. Telefonszám alapján látnia kellene az előfizető korát, és nem kellene AI-al hülyéskedni, hanem egyből ügyintéző... De gondolom nem sok brainstorming lehet ott amúgyse. Mindegy, majd küldik aztán befizetem. Kicsit túltoltam a szekeret azt hiszem.
-
Azt kell mondani Vandának, hogy számlapanasz, vagy nem szólsz hozzá kis ideig és kapcsol ügyintézőt.
Türelem, nyugalom, határozottság és megoldódik. Amíg nem tudni, miről van szó, nem érdemes feszengni rajta.
Nem volt esetleg bármi hűség? Meg amit írtak korábban is, nem tudnak mindent azonnal kiszámlázni a lemondáskor, ki kell deríteni, mit szeretnének. Utalni semmi esetre sem, amíg nem látni tételesen, mit kell. -
AnonymusX
őstag
Ne várj a csodára, írj addig nekik ezen a felületen.
Kiválasztod, hogy nem vagy előfizető, lakossági mobil, számlázás, behajtási folyamattal kapcsolatos panasz.
Le tudod írni, hogy számlát nem kaptál, fogalmad sincs mit kérnek rajtad számon, illetve kérheted annak igazolását, hogy mi is ez a tartozás (azaz a számlát, ha volt).
-
vg
addikt
Mondja a mondat végén; Igen. Igen! Nem értettem, a mondat végén mondja, hogy igen! Igen. Nem értettem.... Vagy; Mondja a mobilszámát... 12341181. Nem értem, mondja lassan számonként... 12341181. A bediktált számot nem találom, mondja a mobilszámát... Ezt ment 10 percig, aztán rácsaptam itt röhögtek rajtam gec. Trágyadomb lett az egész cég.
-
vg
addikt
válasz
ledgeri #141372 üzenetére
Passz. Felhívtam 1414, tíz perc múlva meguntam a AI-al a beszélgetést. Mi a fasz ez 1, mióta van ez a szar?
Aztán írtam app-on chatnek, azok meg azt akarták utaljak... Persze, majd appos csevegés után utalni fogok bárkinek is... Mi a fasz ez 2? Kértem, h küldjenek csekket. Annak legalább bizonyító ereje van, ha 3 év múlva már milliókat követelnek majd. Hozzáteszem, hogy aki szerint ez normális, annak tudok egy jó orvost... nem tudni, hogy mit követelnek, nem nyomon követhető sehol mi ez... hát.
-
Landsmann
addikt
Szerintem a számlát végérvényesen ott a helyszínen egyik szolgáltató sem tudja lezárni. Az alapdíjat igen, hiszen az előre számlázódik, de a forgalmi díjak utólag. Lezáráskor nem hinném, hogy azonnal rendelkezsére áll minden információ ami alapján a forgalmi díjakat is ki tudják számlázni.
-
AnonymusX
őstag
Túlpörgeted.
Én akárhol mondtam fel eddig az előfizetéseimet a felmondás után némi idő múlva mindig érkezett egy végszámla. Erre a korrekt ügyintézők fel is hívják a figyelmet és odafigyelnek arra is, hogy a címed is rendben legyen pont azért, hogy megkaphasd az utolsó számlát.
Nincs a szolgáltatóknak arra kapacitása, hogy minden megszűnő szerződéshez akkor generáljanak számlát, amikor az megszűnik. A számlázási rendszer ütemezésébe nem kavarnak bele ilyen miatt.
Egyébként az alábbi rész szerepel a Telekom felmondó nyilatkozatában (ezt vagy hasonlót intézhettél elektronikusan az üzletben):
Előfizető kötelezi magát arra, hogy a fenti szerződések megszüntetésének napjáig a használattal kapcsolatban felmerült költségeket az erre vonatkozó számla megérkezését követően az abban megjelölt fizetési határidőben kiegyenlíti.
-
vg
addikt
-
AnonymusX
őstag
Nem is hátralék az aktuális hónap forgalmi díja és előfizetési díja.
Ilyennel még nem találkoztam a Telekom esetében, hogy a felmondáskor elő tudnák állítani azt a számlát, ami minden forgalmi díjad tartalmazza addig a napig.
Mindenesetre ahogy kali is javasolta, csak a Telekommal tudod tisztázni, mit követelnek rajtad.
-
vg
addikt
válasz
AnonymusX #141361 üzenetére
Semmit nem kaptam. Tegnap egy papírt, hogy fizessek. Se csekk, semmi. Nem is tudnám befizetni, mert milyen címen? Nem tudom, de ez szerintem jogilag teljesen lehetetlen. Addig nem is lehet eleve megszüntetni semmilyen szerződést amíg van rajta bármilyen hátralék. Olyan nincs, hogy nem látják, ez hazugság. Lekérdezik a központból amikor felmondod a szerződést, hogy mennyit kell még esetleg fizetni. Azért kellett ott várnom 20 percet, hogy lekérdezzék. Az ügyintéző azt mondta kész vagyunk. Ezzel én lezártam. Nem az zavar, hogy fizetni kell, hanem, az, hogy nem tudom, hogy mit, valamit az, hogy már nincs köztünk jogviszony és követelnek tőlem valamit.
-
AnonymusX
őstag
Postán nem kaptál számlát? Előfizetés megszüntetésekor így szokták elküldeni, nem pedig online, mert ilyenkor minden online dolog megy a levesbe a Telekomnál.
Ugye a megszüntetéskor az aktuális havi számládat még nem tudod kiegyenlíteni, mivel azt a következő hó elején állítják ki. Itt van egyébként a kapcsolódó leírás.
-
Gedeon31
addikt
Tegnap az előfizetéses fiókomba a weboldalon beállítottam a kétlépcsős azonosítást ,azóta nem tudok belépni. A telefonos alkalmazásban a chaten próbáltam segítséget kérni,de mintha nem egy nyelven beszélnénk. Ez nem adott segítséget,
Járt már más így,hogy a kétlépcsős azonosítás beállítása után nem tudott belépni? -
dr.ótos
csendes tag
válasz
tuto558 #141351 üzenetére
Legyen szerencséd!
Szerény ismereteim(+aszf) szerint DJ előfizu mellé nem jár semmi. Próba cseresznye alapon megnéztem egy készülékvásárlást, néhány lépés után csak a kerék forgott a monitoron
Amit itt a topikban is olvastam: az ügyintéző azt se tudta,eszik/isszák a DJ csomag-tól ,....aztán nem adható mert,......és most az általad emlitettekig bármi lehet.
Multisim/PC vásárlás,
ePack/papír boriték
nincs is DJ csomag,
ha volt is,már megszűnt
verziók bárhol/bárkinek/bármikor. -
vg
addikt
Egy hónapja lemondtam mobil előfizetéses szolgáltatást ügyfélpontban. Kifizettem mindent, azonnal meg is megszűnt a szerződésem a céggel. Ma küldtek postán egy felszólítást, hogy fizessek több tízezer forintot, mert csak. Nincs velük szerződésem egy hónapja, jogilag nem vagyunk partnerek. Mindent kifizettem, hiszen ha nem tettem volna meg, akkor nem is lehetne lezárni a előfizetéses szerződést. Nincs náluk semmi előfizetésem. Se az app, se a weboldalra belépve nem látok semmit. Ilyenkor mi a teendő?
-
kbela365
tag
válasz
kchris78 #141350 üzenetére
Az oszlopok a legtöbb esetben elosztói tulajdonban van, hangsúlyozom hogy áram hálózat tekintetében. Ritka, talán nin s is olyan eset amikor nem a hálózati szolgáltató tulajdona az oszlop.
A terület amin áll valóban nem az elosztó tulajdona de lehet akár magántulajdon is és mindig be kell hogy jegyezzék a földhivatalnál az terület használati jogukat. -
tuto558
aktív tag
válasz
dr.ótos #141130 üzenetére
Itt egyre bonyolultabb a helyzet.
Kértem a DJA csomag mellé egy okosórás multiSIM-et. Az ügyintéző azt mondta, hogy le van tiltva a multisim típus módosítás, csak Tablet/Laptop elérhető ehhez a csomaghoz, de ugyanúgy 990 FT-ért. Mondom ok, legyen így akkor.
Mióta beállította, a weboldal egyedi díjcsomagot jelez és 0 Ft-os havidiíjat...
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a számlában
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest