Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz osonte #138397 üzenetére
Szia!
Nem megszokott ez a helyzet, nekem is volt elállásos esetem és a 12. napon érkezett vissza a pénz. Ismerős pedig a 8. napon kapta vissza. Ezek alapján úgy gondolom, jogosan nem hagyod annyiban, a szolgáltató ugyanis bőven túl jár a jogszabály által meghatározott maximális határidőn.
-
osonte
őstag
válasz Zsolt,72 #138401 üzenetére
Szia!
Sajnos tudom, régen azonnal bele is álltam volna a dologba, de ahogy előtted is írták nagy cég, szóval nem én fogom tönkretenni őket. Idegesítő, de nekik hozzám képest végtelen erőforrásaik vannak (nekem viszont véges az erőforrásom, főleg egészségügyi okokból és rájöttem néha érdemes valamennyit várni), illetve jó lenne ha továbbra is tudnák náluk telefont venni. Remélem azért akár a jövő héten sikerül utalniuk. Persze, ha nem megy akkor majd lépek, végtelenségig nem hagyom az ügyet. Pont kb 1 éve valakinek ha jól emlékszem a 31-ik napon utalták a pénzt.
Honor 200 8/256GB mobiltelefon újszerű eladó
-
ledgeri
nagyúr
válasz osonte #138400 üzenetére
Még ott van az is, hogy az ő pénzügyeik is "hófordulósok". Már nem is tudom mim volt, de ilyesmi pénz várós, és mondták, hogy "a havi zárát meg kell várni"... hónapváltás után egy hét múlva meg is volt... (nem mondom, hogy ez lesz, csak hogy ez is lehet a csószás alapja)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Üdv.
Magenta 1-m van Mobil M-mel.
Márciusban úgy néz ki, hogy Auschwitzba utazom. A kérdésem, hogy ingyenesen az öt bevont Magenta 1-es számmal beszélhetek onnan is?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! Ma le akartam mondani telefonon egy mobil előfizetésemet, de az ügyintéző valami PIN kódot kért tőlem ahhoz, hogy telefonon is lemondhassam. Erre én nem emlékszem, hogy mi lehet ez, honnan lehetne ezt a PIN kódot megtudni anélkül, hogy személyes ügyfélszolgálatra kellene bemennem emiatt?
Elvileg az előfizetés megkötésekor lett megadva (4 éve kötöttem az előfizetést), de az előfizetés papírjai fogalmam sincs merre vannak.3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
válasz 4Grider #138406 üzenetére
Köszi, az 50 GB-ból pedig csak 25 GB-ot használhatok "ingyenesen"?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
balint9605
csendes újonc
Sziasztok!
Gondolkodok felújított telefon vásárlásán a telekomtól, és azt írja az oldaluk, hogy szavatosságot vállalnak rá, amit úgy írnak le, hogy: "A szavatosság olyan hibára vonatkozik, ami a vásárláskor már fennállt és nem volt ismert számodra".Jól értelmezem, hogy ha pl. beég a kijelző két hónap múlva, vagy bármi belső dolog tönkremegy a két év alatt, ez tulajdonképp arra nem vonatkozik? Mert akkor ez így elég gyenge ajánlat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #138409 üzenetére
Mondjuk egyszer helyszínen, nem is partnernél, hanem fő T-üzletben nem akarták újra kiadni/ott módosítani, mondván "ez a szerződés része", vagy valami hasonló. Pedig ott volt minden adat, kártya, stb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
4Grider
nagyúr
válasz balint9605 #138412 üzenetére
Használt/felújított cuccot mégsem lehet teljeskörű jótállással forgalmazni. Illetve lehet, de nem igazán éri meg...
-
ledgeri
nagyúr
válasz balint9605 #138412 üzenetére
A kijelző hibája, hogy olyan komponensekből készült amik nem bírják, amíg a készüléknek kéne... szerintem... De ezt te akkor nem látod, tudod, tudod megviszgálni, tesztelni.... gondolnám.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #138416 üzenetére
Most így visszagondolva, igen, csak "család" is volt ott, és extra nyűg ezáltal.
-
balint9605
csendes újonc
válasz 4Grider #138414 üzenetére
Csak ahhoz képest meg akkor eléggé túl van árazva. 44k a különbség egy új és használt iPhone 13 között. Utóbbinál lehetnek értelemszerűen karcok, apróbb sérülések, nyilván az akksi se maxos stb. Azt gondoltam egy rövidebb de teljeskörű jótállást adhatnának, ha már ennyit kérnek érte (a Rejoy pl. ad).
-
4Grider
nagyúr
válasz balint9605 #138418 üzenetére
Azért a rejoy oldalán elég nehéz megtalálni a garanciáról leírást. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy náluk a garancia mit jelent. Mert ahogy nézem nem azt, amit az új készülékeknél garanciának hívunk...
-
Merlini
tag
válasz nfsu17 #138420 üzenetére
Dominó SIM-et pénteken vettem át postán és beüzemeltem. A múlt héten rendeltem, nem kellett kódot megadnom.
Régebben a 1777-en 5 számjegyű kódot kellett megadni (amit felírtam a csomagolására) és utána tudtam beállítani a hívószámom kijelzését. Most - hívószámom kijelzését - be lehet állítani telekom oldalán és az applikációban is.
Hívószámom jelenleg Voda Tuti 100+ -ban van + VOIP és egy MIFI-ben Yetel flottás korlátlan internet. (Évenként rendelt Dominó tartalék internetre van, ha nem vinném vagy lemerül a MIFI.)[ Szerkesztve ]
-
zzola
félisten
Sziasztok!
Számhordozás esetén, a Domino egyenleg-visszafizetés kérhető? Telekom oldala ezt nem taglalja.
Köszi -
ledgeri
nagyúr
válasz zzola #138425 üzenetére
Elméletileg mindegyiknél kikérhető!
Én váltáskor a telekomnál és a vodánál is kérdeztem, 2-2 külön emberke instant nem az üzletben, személyesen. Jogszabály szerint viszont minden további nélkül. (gondolom, ha paragrafusra pontosan kikeresed, nem mondhatnak semmit!
Itt bármikor is kérdeztem igen-t kaptam vissza!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138426 üzenetére
Jogszabály szerint vissza kell adni ha kéri az ügyfél.
Megjegyzem ez is egy olyan "titkolt" dolog mint amikor egy boltban kiírják:"bankkártyás fizetést csak 500Ft feletti vásárlás esetén van módunkban elfogadni"
Nem lehet ilyen megkötést tenni, akár egy doboz gyufát is vásárolhatok bankkártyával vagy a pékségben egy darab zsemlét.A kereskedők menjenek tüncizni a BANKOK ellen, hogy ne vágják meg őket olyan sokra a kártyás tranzakciókért, persze ez büdös nekik jobb az embereknek hazudni, és megpróbálni átverni őket.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138427 üzenetére
Mondjuk az egyik plázában olvastam, hogy "A WC 100 forintos érme bedobása, vagy egyenértékű érintéses bankkártyás fizetés ellenében használható"...
-
4Grider
nagyúr
válasz Cs1csó #138427 üzenetére
A minimum bankkártyás vásárlási érték kikötése ellen nincs hazai jogszabály. A kártyatársaság ír olyasmit elő, hogy amit készpénzzel megvehetsz, azt ugyanazon az áron köteles vagy kártyás fizetéssel is adni. Csak az ugye magánjogi szerződés.
A mocskos OTP és követői vannak persze a háttérben az egyszeri/minimum tranzakciós díjaikkal. Alapból a kártyatársaságok 0.5-2% közötti díjakkal dolgoznak, erre jön a bank egyszeri és százalékos díja. Szerencsére már van néhány bank, aki az elsőtől eltekint, de a pos-ek alternatív szolgáltatóval való használatát egy csomó finanszírozó bank tiltja. -
4Grider
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc. -
vence
tag
Hogy ne csak off legyen!
Az hogy lehet, hogy 4G-s SIM is elég az 5G-hez ??
"Mire lesz szükséged, hogy élvezni tudd az 5G-t?
Megfelelő SIM-kártya
Szükséged van még egy legalább 4G-képes SIM-kártyára, hogy fel tudj kapcsolódni az 5G hálózatra."
Ebből a megfogalmazásból nekem úgy tűnik, h van 5G-s SIM is!! -
vence
tag
válasz 4Grider #138437 üzenetére
A 4G/LTE se ment régi SIM-mel ...
És a telefonok is épp ilyen generációk szerint mennek, amennyire én tudom és tapasztaltam.
Szóval ugyanoda jutottunk ...És ha nem így van, akkor miért írják így?!
Vagy ezek szerint 5G sincs?!
Mondjuk az elérhető sebességekről leginkább hallgatnak az 5G-nél, ill. ha nem akkor alig több a 4G top értékénél ...
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Multisim használatához él valamilyen korlátozás?
A családban szeretném elosztani a kártyákat, csak net elérés lenne a cél. -
Kbali
nagyúr
válasz 4Grider #138434 üzenetére
Hülyeségeket azért ne....
Ha érdekel a tényleges téma és annak gazdasági háttere -
vence
tag
válasz bostone #138439 üzenetére
Arra azért vigyáznak, hogy az ügyfél sehogy ne járhasson jól ... WTF
Tablet/Laptop MultiSIM
2990 Ft/hó/SIMVálts Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra melyhez 2 MultiSIM-et adunk, így díjmentesen lehet a tiéd a Tablet/Laptop MultiSIM!
12.580 Ft/hó
+ Ehhez jön még a hívás-rész ára!- - Ebből azért máshol 2 nagyon jó előfizetés lazán kijön ...
korlátlan hívásokkal és leginkább bőven elegendő/korlátlan nettel.
(Adott esetben 3-4, T-nél jobb előfizu sem ördöngősség.)Tehát, elvileg ...
az 50 GB-os csomag (8.110 Ft/hó) jöhetne szóba oszthatóként, de ...
ezzel is ugyanott vagyunk, mint most írtam!Akinek nincs mindenféle kedvezménye (és/vagy nem fizet más szolgáltatásért is) elfelejtheti az egészet.
Egyformán rossz
(és felháborítóan túlárazott) az összes ajánlat!!![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vence #138445 üzenetére
- - Ebből azért máshol 2 nagyon jó előfizetés lazán kijön ...
Akkor nincs más hátra...no de annak ellenére mégis itt miniblogolsz, de miért? Bár nem szólhatok semmit, ma még nem toltad, hogy a free DD 300megából mennyit nyúlt le a galád Telekom.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
4Grider
nagyúr
válasz vence #138445 üzenetére
Nyilván a szolgáltató nem érdekelt abban, hogy nagyon olcsón adja a korlátlan netes díjcsomagjait, főleg nem azokat, amikben benne van további kettő korlátlan netes sim is. Megfigyelhető volt, hogy amikor megjelent a multisim és elég sokan elkezdték használni, rendesen beesett az elérhető sebesség, így a szolgáltatónak sok 100 milliót kellett a bázisállomásainak fejlesztésére fordítania. Az olcsó korlátlanság így végtelen fejlesztési spirálba kényszeríti a szolgáltatót és mivel a felhasználható frekvenciablokkok száma véges, nem lehetne jól kijönni belőle. Aki tehát olcsón ad ténylegesen korlátlan mobilnetet, az előbb-utóbb letérdelteti a hálózatát.
-
vence
tag
válasz 4Grider #138447 üzenetére
És szerinted, akkor
hogy adhatnak
- szerencsésebb helyeken sokkal több adatot, sokkal olcsóbb előfizukhoz ...- Pl. korlátlan prepaid-kártyát 6 GB adattal ingyen házhoz és
még nem kevés EU-os perc, hívás is van benne, ha jól rémlik;
(de ugyanehhez a PP-csomaghoz egy független kereskedő/csúnya multi! is hozzányúl, nevetséges 1 Euróért!)
- akár 50-100 Eurót hozott számért;
stb.
A lista végtelen és ha nem látnám, lehet én sem hinném el.És igen ...
olvastam már 1TB mobil adatforgalomról ...
( amiért persze járt a figyelmeztetés!)De van, ahol ez is belefér valahogy ...
itt meg megetetik az IKÁ-át.Ja, és még nem kevés viszonteladó, közvetítő (és forgalmazó üzletlánc) is megél azon a működő piacon, ami végülis nekik köszönhető.
Az a probléma, hogy a szolgáltatók itt - a rabláson kívül - semmiben nem érdekeltek, mert megtehetik ...
és amíg lehet, meg is fogják![ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz tomy86 #138448 üzenetére
A bankkártyás vásárlásoknál a tranzakciós illeték mértéke kártyánként fixen 800 forint egy egész évre, ha a kártyával bármilyen vásárlás történt az adott évben. Ha a bankkártya alkalmas érintéses fizetési funkcióra - és fizettek is vele érintéssel - akkor pedig fix 500 forint egész évre.
Emlékeim szerint ezek az illetékek korábban drágábbak voltak, azért nyomták fel anno a bankok az éves kártyadíjakat igen jelentős mértékben akkor, amikor az állami sarcot bevezették. Így a bankkártyás vásárlások tranzakciós illetékét minden bank kifizettette/kifizetteti az ügyfeleivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen