- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #126599 üzenetére
Igen, személyes ügyintézésnél a második munkanap estéje általában elérhető a váltásra.
-
válasz
kakuk.tamas #126591 üzenetére
Köszönöm neked és Kabának is! Meg azt is, hogy nem küldtetek el melegebb éghajlatra...😁
-
Sify
senior tag
Sziasztok! Tegnap elinditottam a számhordozásomat a telenortól. December 14-re van kiirva a szolgáltató váltás. Tegnap online megkaptam az uj e-simkártyámat. Be lehet ezt már regisztrálni? Vagy meg kell várni a szolgáltatóváltás létrejöttét? Ugyanis az e-simre azt irja már aktiválva lett.
-
Sziasztok.
Lehet volt már, de inkább megkérezem. Dominósként a Telekom alkalmazásban a netes opcióknál van négy db lehetőség, ami 0 forint. Idézem:
- Digitális Mindenkié 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Gyerekek Jövője 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Egyenlő lehetőségek 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Minőségi Szabadidő 10 napos Ünnepi korlátlanságEzek mind bekapcsolhatóak. Mit jelentenek ezek pontosan, illetve ha egyet bekapcsolok, akkor a többit majd a 10 nap lejárta után külön bekapcsolhatom megint és így tovább? Tehát 40 napig korlátlan lehetek? Vagy ez álom?😁
Köszönöm ha valaki tájékoztat...😉Szerk.: Már világos, olvasni is meg kellene tanulnom... Írja az alkalmazásban, mi micsoda.😜😁
Az álom pedig szertefoszlott... De azért a 10 nap is 10 nap...🙂 -
pitiless
senior tag
VoWifi másnál is letérdelt? 3 készüléken állt meg nálunk.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tompika777 #126586 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy kikkel kerülsz egy nat alá. Ha kifogsz jó sok eszközt (pl. mert sokan továbbosztják x eszköz felé) és azokat aktívan használják is (pl. torrenteznek), akkor simán elfogyhatnak a szabad portok. Ilyenkor a natolt net megáll mint a szög. Persze ez a társbérlőidtől függ.
-
Tompika777
senior tag
válasz
4Grider #126584 üzenetére
Amit írsz, az természetesen igaz, de ettől még használható így is, nekem két multi sim van a fő kártya mellett Gigaerős net+ csomagban, és azon kívül, hogy naponta egyszer-kétszer lecsatlakoznak és IP címet újítanak, más anomália nincs, tehát stabilan működik mind a le- mind a feltöltés.Ráadásul az egyik kártya routerben van.
Előtte Mobil M+4GB csomagban volt, arról volt a váltás korlátlanra, mégsem történt olyan, mint amit a kérdező írt. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Rotyi #126575 üzenetére
Készülékbiztosítás (amit SIM kártyás eszközre lehet kötni) telefonon nem köthető, ha a megrendeléskor a webshopban nem kötöttél, akkor már csak személyesen tudsz, és be kell mutatnod a készüléket, hogy sérülésmentes és működőképes.
Ha ez a Telekom Garancia biztosítás, amit TV-re, sim nélküli tabletre, laptopra vagy konzolra lehet kötni, akkor sajna már nincs lehetőség utólag üzletben sem. -
4Grider
nagyúr
válasz
13128814 #126583 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a hálózatvédelmi eljárások nem csak egy irányban működnek, azaz ami ráteszi az le is veszi idővel a tethering korlátozását.
Nat= hálózati címfordítás. A kívülről látható (publikus) ip címed más a Telekomnál, mint amit a beszédcélú sim-et használó eszköz kap. Így meg tudnak spórolni egy rakás ipv4 címet. Azaz néhány tucatnyian egyetlen ip címen osztoztok. Ezt a natolt netet aztán te hotspot funkciót használva újból natolod a saját belső ip címeid felé. Így minden csomag címe legalább kétszer változik a natolást végző eszközökön. -
13128814
tag
válasz
4Grider #126582 üzenetére
Szia!
Tehát amiatt a 3GB miatt örökre a Telekom purgatóriumába vagyok kárhoztatva? Vagy számlázási ciklus után használható lesz? Illetve akkor az ügyfélszolgálat miért mondta, hogy nem lát semmit ami indokolná ezt a jelenséget?
A natolt netet nem értem, kifejted kérlek?
Köszönöm a válaszodat!
-
13128814
tag
Ja igen. Lehet nem egyértelmű. 1 előfizetésen belül 2 külön telefonszám van. Nem pedig 1 szám és ahhoz 2 SIM.
-
13128814
tag
Sziasztok!
A mobilinternettel van egy kis problémám amit ugyan eszkaláltam az ügyfélszolgálatnak ma, de most pattintottak le SMS-ben miszerint kivizsgálták az ügyet és minden tök jó. Ezért szeretném a ti segítségeteket kérni.
Van egy előfizetésem amihez tartozik 2 SIM kártya. Ebből az egyik kártya pár hete mobilinternet upgraden esett át, ami azt jelenti, hogy a mobil S + 15GB-ot váltotta a mobil S + korlátlan "gigaerős" net.
Namost, azóta ez a kártya sorra produkálja azt a hibát, hogyha a készülék hotspotként van használva, időszakosan 1-2-3 percenként dobálja le a laptopot a netről. Nem mindig. Van amikor tök jó, van amikor nem. Mostanában inkább nem...
Az alábbi dolgokat próbáltam ki, kronológia sorrendben:
1) Mivel első körben egy régi Nexus 5X-ben volt a SIM, gondoltam a készülék lehet a ludas. Ezért belepróbáltam egy Xiaomi MI10T Lite-ba, de nem változott semmi. Illetve most egy OnePlus 8T-ben használom, ahol szintén előjön.
2) Gondoltam arra, hogy a laptoppal lehet a probléma. Ezt leszimuláltam más géppel, ott is előjött a probléma. Illetve kipróbáltam úgy, hogy nem wifi-n osztom, hanem "zsinóron" csinálok hálózatot, de nem segített.
3) A csavar az, hogy a másik SIM tökéletes. Azaz gyors mint állat, stabil. Ergo csak erre a kártyára/csomagra tudok gondolni mint probléma forrása. (Igen, a 2 kártya ugyanolyan környezetben volt tesztelve).
4) Gondoltam arra is, hogy mivel egy kicsit torrenteztem (2 - 3GB kb.), lehet korlátoztak. Az ügyfélszolgálat szerint nincs semmiféle korlátozásra utaló jel.
Mit tudok még tenni? Konkrétan ez így számomra most használhatatlan, mivel coin flip, hogy most jó lesz vagy sem.
Előre is köszi!
UI.: nem tudom számít-e, de a VoLTE aktív, bár gondolom nem.
-
Rotyi
aktív tag
Péntek délután online rendeltem készüléket Magenta csomaghoz, tehát még a kiszállítás nem történt meg.
A készülékre akkor nem kötöttem biztosítás, de ha most szeretnék akkor meg tudom tenni anélkül, hogy üzletbe kelljen mennem? -
válasz
tothferenc #126573 üzenetére
Üzletben, a régi SIM végérvényesen kuka és újat kapsz.
-
tothferenc
aktív tag
Koszi mindenkinek. Ha valami beutne, hogy pl telot le kell adnom szervizbe, es kellene egy fizikai sim, azt mar szemelyesen kell igenyelnem, vagy a regi sim barmikor visszavalthato?
-
válasz
kakuk.tamas #126570 üzenetére
Sima váltásnál nincs gond, mi legalábbis sikerrel átnyomtuk pénteken és tegnap két telefonra (Galaxy és iPhone).
A jövő héten is lesz egy Samsung, azzal sem lehet gond, mert a feleségem nem örülne, akkor pedig én sem -
válasz
kakuk.tamas #126570 üzenetére
Tanusítom
Bár nekem iPhone11-en nem működik, nem tudom, hogy androidos telefonokon van-e gond
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
tothferenc #126568 üzenetére
De jó, ha tudod, hogy mostanába valami gond van a QR-kódokkal, nem mindig sikerül az aktiválás… Legyen kéznél egy telefon amivel ha kell, tudod hívni az üf-et.
-
kory24
őstag
válasz
tothferenc #126568 üzenetére
Szia!
1perc kb
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Telekomos esim igenyles eseten, ha a weboldaon inditom sajat fiokbol, mennyi ido ameddig lezajlik a valtas a fizikai es az esim kozott?
-
tylerddd
veterán
Az megvan, hálózatot is kerestettem manuálisan, de 4G-t nem adott be, 3G-n se ment. Tehát ott amit lehetett áttúrtam.
@4Grinder Ez egy jó kérdés! Erre is rákeresek akkor! Itthon amúgy van olyan rész, ahol 1800-as 4G van. Telefonoknál tudom, régebben külföldi rendelésnél figyelni kellett, hogy B20 képes legyen, így azt gondoltam itthon csak 800-on megy a 4G.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Valaki betudná linkelni a Telekom oldalán a készülékértesítő részt? Egy chat alkalmával a hölgy belinkelte de kifagyott és azóta nem találom.
Előre is köszönöm szépen. -
tylerddd
veterán
Másoknál megy 4G-n ugyanez a kiosztott típus, gondolom kártyát is ugyanolyat adtak, de nekik is sokszor visszavált Edge-re. A vicc pedig az, hogy a Chrome-ból használandó kitöltőfelület csak mobilnettel jön be, wifin egy másik felületet tölt be, amire a statisztikát készítőnek nincs szüksége. Tehát telóról hiába hotspottol ... ugyanott ... működő Telekom 4G-vel :/
"tablet kapcsolódó beállításait" Mire gondolsz?
@snooze Kipróbálom, hogy egy telefon mit kezd vele!
-
válasz
st3v3np3t3r #126538 üzenetére
Akkor még jó, hogy nem jött össze az online díjcsomagváltás az ősszel meg a multisim aktiválás, valószínű gutaütést kaptam volna ha így járok.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egyik családtagom KSH-tól kapott tableten dolgozna. Telekomos kártya van hozzá, de nem működik, pontosabban csak E jelzéssel, ami ugye az Edge. Azzal oltják szegényt, amikor segítséget kér, hogy "rossz a térerő, menjen ide meg oda, a település központjába stb.". Na most én kb. 1 évig használtam korlátlan mobilnetet mindenre is. Jelenleg is 30/30-as le/fel sebességet mérek. Miért nem működhet akkor a KSH-s tablet, miközben totál jó a lefedettség a környéken? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest