- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
válasz
4Grider #126582 üzenetére
Szia!
Tehát amiatt a 3GB miatt örökre a Telekom purgatóriumába vagyok kárhoztatva? Vagy számlázási ciklus után használható lesz? Illetve akkor az ügyfélszolgálat miért mondta, hogy nem lát semmit ami indokolná ezt a jelenséget?
A natolt netet nem értem, kifejted kérlek?
Köszönöm a válaszodat!
-
13128814
tag
Ja igen. Lehet nem egyértelmű. 1 előfizetésen belül 2 külön telefonszám van. Nem pedig 1 szám és ahhoz 2 SIM.
-
13128814
tag
Sziasztok!
A mobilinternettel van egy kis problémám amit ugyan eszkaláltam az ügyfélszolgálatnak ma, de most pattintottak le SMS-ben miszerint kivizsgálták az ügyet és minden tök jó. Ezért szeretném a ti segítségeteket kérni.
Van egy előfizetésem amihez tartozik 2 SIM kártya. Ebből az egyik kártya pár hete mobilinternet upgraden esett át, ami azt jelenti, hogy a mobil S + 15GB-ot váltotta a mobil S + korlátlan "gigaerős" net.
Namost, azóta ez a kártya sorra produkálja azt a hibát, hogyha a készülék hotspotként van használva, időszakosan 1-2-3 percenként dobálja le a laptopot a netről. Nem mindig. Van amikor tök jó, van amikor nem. Mostanában inkább nem...
Az alábbi dolgokat próbáltam ki, kronológia sorrendben:
1) Mivel első körben egy régi Nexus 5X-ben volt a SIM, gondoltam a készülék lehet a ludas. Ezért belepróbáltam egy Xiaomi MI10T Lite-ba, de nem változott semmi. Illetve most egy OnePlus 8T-ben használom, ahol szintén előjön.
2) Gondoltam arra, hogy a laptoppal lehet a probléma. Ezt leszimuláltam más géppel, ott is előjött a probléma. Illetve kipróbáltam úgy, hogy nem wifi-n osztom, hanem "zsinóron" csinálok hálózatot, de nem segített.
3) A csavar az, hogy a másik SIM tökéletes. Azaz gyors mint állat, stabil. Ergo csak erre a kártyára/csomagra tudok gondolni mint probléma forrása. (Igen, a 2 kártya ugyanolyan környezetben volt tesztelve).
4) Gondoltam arra is, hogy mivel egy kicsit torrenteztem (2 - 3GB kb.), lehet korlátoztak. Az ügyfélszolgálat szerint nincs semmiféle korlátozásra utaló jel.
Mit tudok még tenni? Konkrétan ez így számomra most használhatatlan, mivel coin flip, hogy most jó lesz vagy sem.
Előre is köszi!
UI.: nem tudom számít-e, de a VoLTE aktív, bár gondolom nem.
-
13128814
tag
Aham, értem. Akkor tulajdonképpen, ha egy összegben ki akarom fizetni a telefont, akkor nem éri meg. Mert pl. a fent nevezett csomag 10 ezer Ft, míg a kisebb 200 Ft kedvezményt biztosít. Azt hittem pontokat lehet gyűjteni, aztán azokat beváltani, stb.
Köszönöm a segítséget!
-
13128814
tag
Sziasztok!
Eddig mindig céges/flottás előfizetéseim voltak, de most úgy hozta az élet, hogy ezzel szakítani szeretnék.
A T-nél az alábbi "konfigot" találtam ki magamnak: Mobil S + 15 GB (ha releváns, akkor ezen felül tervezek a családban egy Mobil S + 4 GB-t is, azaz 2 előfizetést szeretnék kötni egyszerre).
A kérdésem az, hogy nézegetem a készülékeket, és egyszerűen nem jövök rá, hogy miért és mikor éri meg telefont kérni az előfizetéshez? Tehát a listaár sokkal nagyobb mint pl. a Media Markt kínálatában (most ezt használom referenciának), így kicsit megalázó módon azt szeretném kérdezni, ha te telefont is kértél az előfizetéshez, miért tetted? Vagy ennyire benézek valamit?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest