- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok! Miért nem tudom elérni a "fogaskerék" funkciót a jobb sarokban? Nemrég vettem 4k képes, ez a verzió: [link] . Egyébként a sok éves ott tv box jobb volt. A google alkalmazások zöme nem megy rajta. A másik kérdés miért nem tudok kapcsolódni a ghome-ból? Azt írja nem éri el, pedig egy hálózaton vagyunk.
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
zolnagy
őstag
Egyik ismerősömnek van egy Redmi 8Pro telefonja, amit szeretne tükrözni az LCD, de nem okos (tehát DLNA nincs benne) TV-re.
Erre gondolom jó a Chromecast, ugye?
Melyik eszközt érdemes most megvenni?Köszi a segítséget.
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Távvegitségben vagyok és szifonosként elakadtam kicsit és szeretnék segitséget kérni. Adott egy A54 és egy A35, amikről -valszeg egy update után- eltűnt a Cast ikon és egy lock -lakat- van helyette. Az A54-re sikerült visszaerőszakolni, a smart view-el, és most működik a castolás, de az A35-nél, ugyanezekkel a lépésekkel, továbbra sem. Van valami ötletetek, hogy mi a franc ez, hogy egyik nap, még tudtak tv-re küldeni, bármit, másnap nem működött?
-
-
Greybeard
tag
-
CP111
aktív tag
válasz
Greybeard #8073 üzenetére
Hétvégén próbáltam PC-ről VLC által a chromecastra küldeni a filmet, de meg sem jelent a küldés kis ikon a pc-n lévő vlc-n. Így maradt a Plex.
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
vacs
Topikgazda
-
Biga123
addikt
válasz
zsolt501 #8076 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled, én is próbálkoztan USB hubbal de elengedtem.
De azért ez valahol elég nagy szégyen szerintem hogy egy ennyire alap funkció nem bír stabilan működni. Sokszor jól jönne, de inkább mobilnettel kell bohóckodni otthonról, ahelyett, h lenne a cc mellé pakolva egy pen és ha olyan a szitu csak becsattitani a cc be .
Ehelyett pl pen a telóba és átcastol a ccre, meg lehet oldani de azért na .
De igen ilyen a mai társadalmi berendezkedés , mindent online kell tartani/elérni.
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
zsoltip
őstag
Miért jelenik meg újabban a "További alkalamzások felfedezése." képernyő bekapcsoláskor?
Hogyan lehet kikapcsolni/eltűntetni? -
-
zsolt501
nagyúr
Chromecast with Google TV-re ne erőltessétek az USB-s külső meghajtó csatlakoztatását , túl sok a macera és buktató, és még stabilitás sem a legjobb pláne hogy csak USB2.0-ás, én adtam neki esélyt többszöri próbálkozással kísérletezgetéssel, de el kellett engednem, mert az USB sok esetben kevés, no meg elég szűkös a natív partíciós tudása, tudom ki lehet terjeszteni alternatív programokkal, de az sose lesz olyan stabil mint ami elvárt lenne, túl sok volt a működési anomália.
Szóval ez a készülék továbbra is hálózati lejátszásra (pl. NAS, PC) való, arra lett kitalálva.
Nem mondom hogy nem lehet kísérletezni, de sajnos a stabilitást és az adatbiztonságot sose fog adni, pedig én is örültem volna ennek ha stabilan működik.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
CP111
aktív tag
válasz
Greybeard #8073 üzenetére
Na akkor megnézem ezt a lehetőséget is.
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
CP111
aktív tag
válasz
Skillerz #8071 üzenetére
Akkor ez volt a gond. Chromecastra nem töltöttem le. A media szervert a pc-re rátettem és be is húztam már egy filmet.Patice:
Viszont az az érdekes hogy a telóra rátettem a Plexet és kiküldtem a Chromecastra pedig arra nem telepítettem semmit.
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8068 üzenetére
Már mind a 3 félére formáztam a pc-n.
Este sikerült újra 16 gb-os pendriveot csinálni belőle, viszont mikor pc-re dugom akkor 2 meghajtónak látja. Egyik majdnem 16 gigás a másik 16 mb-os. Nem értem!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
CP111
aktív tag
válasz
Skillerz #8067 üzenetére
És mit kell az asztali pchez kötni, bedugni hogy átküldje a filmet a tv-hez csatlakoztatott chromecastra?
-
Balinov
titán
Arra formaztad pcn? Megprobalnam a hubon keresztül formázni és utána másolni rá teszt jelleggel valami videót
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8065 üzenetére
Arra is formáztam és akkor kérte hogy formázzam le. Akkor b@szta el a pendriveom.
-
CP111
aktív tag
Hogy tudok letöltött filmeket nézni a Chromecaston?
Vettem olyan Baseus hub-ot amit ajánlottak hogy megy a Chromecastal, de hiába dugom rá a pendriveot, csak leformázza és nem tudok utána másolni rá filmet.
Tegnap így b@szta el a 16 gb-os pendriveom, amiből csinált 16 mb-osat!És hiába formázom a pc-n le akkor is 16 mb marad!
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8062 üzenetére
Egyikben sem. A legelső vinyó rádugásnál feljött vmi duma, passz h. mi. Azóta nem. Xplore fájlkezelő nem látja sem a vinyót sem a pendriveot. Pc mindent lát, szal azokkal nincs baj.
Win alól formáztam fat 32-re. Az összefoglalóban ezt ajánlották.Van még vagy 5 pendrive itthon, majd megnézem azokkal is. Csak át kell formázgatnom őket fat32-re.
Vicc h. azokat vettem meg amiket itt többen ajánlottak, de nem működik semmi.
Tápban ezt vettem: Vention USB-C + USB-A + HDMI GaN Laptop + Nintendo Switch Dock (60W / 5W / 4K@60Hz) Gray
-
Balinov
titán
Egyik usb A aljaztban sem? Win alól tudod formázni? Már csak arra tudok gondolni hogy vagy a pendrive vagy a hub a kehes, nincs másik usb stick próba erejére?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8060 üzenetére
Nem látja a chromecast. Így nem tudom formázni sem.
-
CP111
aktív tag
Fat32-re formázott 16 gb-os pendriveot sem lát!
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8056 üzenetére
Piccccccccs!!!!
Akkor ez a baj!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
CP111
aktív tag
Kössz a "segítséget", gyere máskor is!
-
Balinov
titán
masodszor nem tudom mar szerkeszteni, unpair a pc-n es utana a chromecastra
acsiii, H-600 nem bluetoothos! wireless radio a lag miatt
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8053 üzenetére
Lenovo H-600 bt
Pl. Pc-megy bt-al.
Csak a Chromecast nem tud hozzá kapcsolódni.
-
Balinov
titán
hmm...ha BT-s a Lenovo akkor az nem BT-s, nem?
szerk: marmint akkor nem kene semmi adapter
vagy van vezetekes meg wireless/BT modja? Es BT-n nem tudod parositani?
Ha igen, sztem a telefonon/tableten, amihez parositva van a Lenovo BT cucc unpair-t kell csinalni, es aztan pairing modba kell rakni Meg most is nagyon sok BT-s ezkozt jellemzoen csak 1 eszkozzel lehet egyszerre pariositani
(mondjuk Logi K780 billemet egyszerre 3 eszkozhoz is lehet parositani, majd Fn1-3-al valtani, meg Lenovo BT egerem is gombnyomassal valt 2 eszkoz kozott)
[ Szerkesztve ]
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8051 üzenetére
A vinyóra sztem rájöttem. Ntfsbe volt formázva és elvildg csak a fat32 kezeli.amúgy 2.5-ös.
Jbl fülessel csatlakozik és kellően hangos. De a Lenovoval nem jó. Túl halk.
A fejhallgatónak van egy kis adaptere. Azt bedugtam a hubba. A fejhallgató párosítás állapotban. A bt látja de nem tud hozzá kapcsolódni. A Jbl egyből mindenféle hókusz pókusz nélkül kapcsolódott.*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
Balinov
titán
Nemigazan ertem a kerdest, a BT kapcsolodas a chromecast meg a fules kozott van, az hogy milyen hub van mellette ralogatva, teljesen mind1 kell, hogy legyen.
En tobb BT-s agybadugost parositottam mar a CCWGTW-hez, kozte egy 3€-s alis NC-t, egy xiaomi earbuds alap cuccot (vagy 4-5 eve vettem) meg egy Anker P20i , tavalyelott meg valami egyzserubb, BT-s JBL fulest is parositottunk nehai aposommal, de hangero gond sosem volt.
A vinyos kerdest passzolom, nekem vagy egy 30GB-os ZIFF drive van rajta, vagy egy mezitabas ubs3.0-s 64GB-os sandisk, de nem lehet az, hogy keves neki a tap? Mekkora a vinyo maga? 3.5" vagy 2.5"? Nem keves a tapegyseg?
udv
Bali10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
CP111
aktív tag
És van 1 külső Samu vinyom 1 terrás amit ha hozzákapcsolok a Baseus hibhoz akkor a Google tv újraindul.
Ahhoz képest h. ez a hub is volt ajánlva, semmi nem működik vele amiért vettem!
-
CP111
aktív tag
Adott 1 Google chromecast 4, hozzá kapcsolva az összefoglalóban ajánlott Baseus hub. Van 1 Lenovo fejhallgatóm amit bt-on akarok összekapocsolni vele. Kapcsolódik is a fejhallgató a chromecasthoz, viszont csutka hangerőn is nem vmi hangos. Viszont ha a tv-hez kapcsolom a fejest kábellel akkor csutka hangerőn olyan hangos mint a discoban.
Mi a megoldás h. hangos legyen a füles?*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
ppharsan
csendes tag
Sziasztok,
Kerestem megoldást. Ha létezne infó, amit nem találtam meg, azt írjátok meg hol, hogyan érem el.
Az "egyszernézendő" sorozatokat a jobbmintatv-ről szoktam nézni "Web Video Caster" appal küldöm Chromecast 3-ra. Úgy egy hónappal ezelőttig ez megfelelően működött. Azóta a ok.ru illetve más orosz linkekről nem működik. Láthatóan sok kisebb fájlt ajánl fel az app, de egyik sem a film streamje.
Böngészőből, ahol lejátszható, küldve csak "homokórázik". Még üzenet sem jön.
Próbáltam más caster alkalmazást, de ugyan ez a helyzet.
Gondolom a szerveren változott valami. A máshova mutató linkek lejátszhatóak.
Tapasztalta valaki a tünetet? Ismert, hogy mi okozza, mi változott? Van megoldás?
Kérlek benneteket, ne azt firtassátok, miért így csinálom. A jelenség kiküszöbölése érdekel.
Köszi -
Ka999
tag
Sziasztok! CCTV-m van. Be lehet ezen állítani időzített kikapcsolást? Hangutasítással hiába adom meg, hogy kapcsoljon ki 1 óra múlva, nem teszi...
-
CP111
aktív tag
válasz
Blamazs #8045 üzenetére
megy ez!
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Chromecast Tv 4k-n hogy lehet skyshowtime -ba bejelentkezni? Nincs bejelentkezés fül csak regisztráció. Telefonon megy gond nélkül.
-
Biga123
addikt
válasz
Tatejkas #8041 üzenetére
Nálam akkor csinálta ezt ha a CC beállitásainál nem auton volt a hangformátum.
Hanem be volt pipálva minden, akkor a DTS nem ment át nekem se , amint visszatettem autora (hogy az avr által lejelentett formátumokat átolja) egyből megjavult.
Mondjuk nekem 4k van de nem hinném hogy van különbség.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Tatejkas
tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy van egy DS124 NAS és egy Chromecast HD. Valamiért a Plex a hang passthrough beállításánál ha hdmi van beállítva akkor csak az ac3 hangot kezeli és minden másból sima sztereót készít. Ha optical-ra állítom akkor már megy a dts is, de gondolom az atmos nem fog. A kimeneten egy denon 2600h van. Ha vlc-vel játszom le a tartlamat akkor simán megy minden, nincs ilyen probléma.
Tudtok erre esetleg valami megoldást? A chromecast hdmi-vel van rákötve az erősítőre.
[ Szerkesztve ]
-
paloczi
csendes tag
Sziasztok! Az új google tv streameren fut a Vodafonos OneTv ?
Ha valaki nem bízna meg bennem, a fórumon több mint 16 éve fent vagyok
-
heidricha
őstag
köszi!
megkérdeztem a Gemini-t is
azt mondja, hogy valóban nem lehet egyedileg viszaváltani a hagyományos képernyős billentyűzetre, amennyiben a telefon párosítva van, és elérhető a helyi hálózaton.
megoldás: Tüntessem el onnan, esetleg szüntessem meg a párosítást, vagy használjam a mikrofont. -
vacs
Topikgazda
heidricha
Emlékeim szerint még senkinek nem volt billentyűzet problémája, passz.
Reset és állítsd be újra.zsoltip
A miui topikban már 4 napja próbálnak neked segíteni, de a fél információkból nehéz!
Fényképezd le, hogy a TCL tévén hol/milyen zöld ikon van ami zavar!(^)(>.<)(^)
-
heidricha
őstag
Ezeket valóban lehet, de ha letakarom az infrát, akkor nincs hangerő állítás, vagyis nem hdmi cec, hanem infra.
A CEC forditva valóban működik.A mellékelt képet kapom billentyűzet helyett. A CC iranyitasa6a Googel home-bol a Google TV-be került, onnan lehet is használni, csak nem értem, miért CSAK azt lehet.
Valamiért most nem enged képet feltölteni, de ezt látom:https://photos.app.goo.gl/7Jar9GQ6QwZV1VeA9
-
vacs
Topikgazda
válasz
heidricha #8030 üzenetére
Szerintem jól gondolod.
1. A CC távirányítóval lehet a tv hangerőt állítani és be/ki kapcsolni a tv-t, ha a hdmi-cec megfelelően működik.
Nálunk a tv távirányító el van téve a szekrénybe, mert nem kell.
2. Google TV mobil appot nem használok, Google Home van fent nálam.(^)(>.<)(^)
-
Balinov
titán
válasz
heidricha #8030 üzenetére
Lf630vn a ccwgtv remottal vezerlem a hangot, igaz ha a tv halk, kell a Magic remote is
Keyboard problémával én sem találkoztam még, pedig vagy 3 éve megvan a kütyü
-
heidricha
őstag
1. Ezt én néztem be. Azt hittem, hogy a CC remote fogja vezérelni a TV hangot. Mármint nem infra-n. Pedig fordítva van, a TV remote -tal lehet navigálni a CC-n.
2. A telefonos GTV-t összekapcsoltad a CC-vel? Utána rendszeresen csak a "használd a telefont" felirat van a képernyőn megjelenő billentyűzet helyett. Ilyenkor nem tudom, hogy lehetne kierőszakolni amazt. Persze általában kényelmesebb a telefont használni, de nem mindig van kéznél -
CP111
aktív tag
Lenovo legion H600 a headset. Van külön bt adaptere de hiába dugtam be az ugreen hubba nem csinált semmit.
Ugreen USB-C 3.0 To 4 Ports HUB*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
vacs
Topikgazda
heidricha:
0. biztos van kivétel, de a többség us/uk verziót árul
1. trükkös a hdmi-cec, monitorra kötve a Chromecast beállítások, Távirányítók és tartozékok, Távirányító gombjainak beállítása résznél be lehet állítani, hogy milyen tv-d van (samsung/lg/sony stb) utána visszakötve a tv-re már működni fog a hdmi-cec
2. Ezt nem értem! Youtube/hbo/disney stb appokban feljön a virtális billentyűzet, nekem telefonon soha nem akart!CP111:
xbox konkrollet megtalálta, bt fülesem épp tönkrement!
Pontosan milyen Ugreen hub-od van?SteveL:
Sokkal kevesebb app telepíthető, mint telefonra!
Az RTL+ elérhető, de a TV2 alapból nem!
Viszont, Kodi appal a TV2 is megoldható és még sok sok másik online app, ami alapból nem elérhető![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Lajos1966
tag
Sziasztok!
Egy régebbi Pana ST50-es plazma tv-m van,ami már nem okos,nincs hozzá frissítés és már a YT sem megy rajta,viszont a képminőség azért igencsak rendben van.Érdeklődnék,hogy melyik GC lenne jó hozzá,hogy pl.Tv2 play,Rtl+ stb. applikációk fussanak rajta?Ezeket fel lehet ugyanúgy telepíteni,mint a telefonra,pc-re?Van olyan,ami külső eszköz (pc, telefon) nélkül működik? Esetleg más gyártónak van-e jobb cucca?[ Szerkesztve ]
-
CP111
aktív tag
Vettem egy chromecast 4 tv googlet. A Lenovo bt fejhallgatóm nem találja meg! Az Ugreen usb hub nem müködik vele!
Eddig nem győzött meg a cucc!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
heidricha
őstag
sziasztok!
nemrég vettem egy HD verziót (épp most nézem, hogy milyen durván felment azóta az ára)
régebbi LG TV-m van, épp a webOS előtti időkből, a Netflix közölte, hogy nem fogom tudni használni, kellett valami helyette.Tényleg, nulladik kérdés: minden webshop US(PRC táppal árulja? Van itthon normális adapter, meg másik táp is, de azért érdekel.
Majdnem teljesen meg is vagyok elégedve, de volna két kérdés, amiben egy kis tapasztalat segíthetne
- CEC nem működik (Raspberry+Kodi-val műxik), csak IR-en hajtja meg a TV-t (hangerő, ki/be, bemenetválasztó - mondjuk ennek nemtom mi értelme van, hiszen a nyilak nem a TV-re mennek a cc remote-ról)
- mindenáron a telefonra küld billentyűzetért. ezt nem lehetne valahogy kikapcsolni? a beállításoknál már letiltottam a virtuális billenytűzetet, csak a gboard van engedélyezve, mégis.[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Tudtok valami "magic"-et, hogy a jobb felső sarokba lévő zöld ikon ne legyen jelen folyton, pls? -
Skillerz
aktív tag
Én a helyedben plexet használnék azzal nincs gond, ha amúgy is megy a gép filmezés közben.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
zsolt501
nagyúr
válasz
bgachip #8018 üzenetére
Ha PC-röl küldesz a lejátszóra MKV-t azt mért nem fájl megosztással teszed? PC-s megosztással kevesebb vele a gond és stabilabb is.
Mondjuk kérdés mik a beállítások a lejátszón, mert ha a hang rész rosszul van beállítva akkor esélyes hogy nem fog hangot adni, pl. engedélyezted a DTS hangot és a TV azt nem kezeli akkor nem fog hangot adni a TV.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bgachip
csendes tag
Sziasztok,
Van egy google chromecast 4-em 4k-s.
Gépről szoktam castolva filmeket nézni a tv-n. MKV kiterjesztésű fájlokat random játssza le van hogy van kép és hang is de legtöbbször csak kép, hang nincs. Van erre valami megoldás akár gép akár tv oldaláról nézve? Vagy van más tv stick ami gond nélkül kezeli ezt? Nem nagyon akarok mp4-re vagy egyéb támogatott formátumra konvertálgatni. :/ -
zsolt501
nagyúr
Van szoftver frissítés a Chromcast with Google TV 4K-s verzióhoz.
STTL.240812.006 83,01MB Szeptemberi biztonsági frissítés és hibajavítás.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Balinov
titán
Koszi Sracok, meg alszom ra parat, nezek teszteket, stb. van egy csomo idom meg
Mas; tegnap gyerkoc nezte a YT-t, egyszercsak kiabal, hogy Apa gyere, a youtube kicsi! Mondom mifa*z? Hat a kepernyo kozepere, kb A4/A3 lap mereture volt osszezsugorodva a kep ( settingsnel 1080/60P/Premium latszodott) csak egy clear data/cache oldotta meg
Ez mi a szartol lehetett?
Bali
-
válasz
Balinov #8013 üzenetére
Az EOL miatt nem hiszem, hogy érdemes volna cserélni. (Már nem árulják, de a támogatása ettől még megmarad.) Ha elégedetlen vagy vele ("laggol"), akkor persze cseréld, de ez meg független attól, hogy árulják-e még vagy sem.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Balinov
titán
válasz
zsolt501 #8012 üzenetére
Igazán peprpillanat 2 dolog miatt foglalkoztat. a jelenlegi Ccwgtwnel EOL van, meg az a fránya 8gb összes tarhely meg néha laggol navugalaskor...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Balinov #8011 üzenetére
Szia!
Első körben feltenném a kérdést, hogy a jelenlegi készülék esetén volt e problémás, vagy hiányod, mert ha csak néha néha kerül elő a hiány akkor nem érdemes váltani, ha viszont fixen hiányoznak funkciók akkor igen a válasz, és ne hagyd magad elcsábulni azért mert kedvezőnek tűnik az ajánlat.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Balinov
titán
Felig OFF, Sracok, de itt azert van user experience.
Szoval CCWGTV-m van, meg 3 eve vettem, szal valszeg nem a 4k-s verzio (mivel a 43"as TV is csak FHD). Most lehetosegm lenne LA-i bartom utjan egy Walmart-os Onn 4k Pro-t beszerezni (beszaron, nem sarcolosan).
Kerdes, erdemes-e belevagni? Google streamer mar kiesik az arkategoriambol
Ugye ez S905X4, 3/32GB, LAN, AX-es wifi es szabad USB3.0 (USB-A)
Szimpatikus, foleg a 3GB Ram es a valagnyi tarhely es ax wifi miatt. Szerintetek bele erdemes vagni? Jo, tudom, EU adapter atalakito kell hozza (amazonrol nem egy okor ara) meg elvileg Thomson brandel jon EU-ba is. Viszont ha a mostani TV-nk megmakkan, akkor tuti egy 4k, HDR valtozat lenne helyette, szoval az idoallosag is fontos
Koszi a velemenyeteket
B
-
vacs
Topikgazda
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Szia!
Két esetben valósulhat ez meg, amit leírtál.
1. Ha közös hálózaton vagytok értsd: ugyan azon a WiFi hálózaton, ami nem túl bölcs dolog egy szomszéddal így közösködni.
2. A TV-n be lett állítva a Bluethoot kapcsolat a készülékkel, ez is problémás, mert nem kéne így csatlakozni más eszközéhez.
Csínálj a lejátszón egy gyári visszaállítást az segít a 2. hiba elkerüléséhez, az 1-re meg változtasd meg a WiFi jelszavad.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Problémám az, hogy a szomszédomban van egy LG okos tv, melynek jelelét az én chromecastom mindig megtalálja.(kvázi tudnék filmet küldeni a szomszédomnak)
Hogyan tudnám kikapcsolni ezt az opciót?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
gurabli #8003 üzenetére
[link] egy ilyen lett véve a routertől távolabbi lejátszóhoz, tökéletesen működik, és még nem is zavaró, amióta ez van használva stabil a film lejátszás, hiába csodák nincsennek 3-4 vasbeton falon már nem az igazi a wifi átvitel.
Ami a routerhez közel van ott nincs gond, viszont én elhoztam a tv oldaláról egy HDMI hosszabbítóval (Apa > Anya) ezzel nem lóg a TV oldalán a lejátszó.Olvasgattam a Streamerrel kapcsolatban amazonos hozzászólásokat, mert ott már lehet kapni, de sokan panaszkodnak, hogy instabil a lejátszó, és volt amit már vissza is küldtek, mert annyira lehalt.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gurabli
őstag
Használja már valaki az új kütyüt? A Streamert?
Mik a tapasztalatok 4K-hoz képest? A sok AI meg ilyen-olyan integráció egyáltalán nem érdekel, sőt.
Most gyári LAN (táp) adapterem van a 4K-hoz. A sebessége szerintem észrevehetetlen javulás, jól gondolom?
A LAN talán valamivel gyorsabb, stabilabb - 200-300 Mbit talán rendesen megy. Cserébe nehéz már eldugni a TV mögé és csak egy rusnya doboz, amihez még HDMI kábel is kell."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Sonex79
aktív tag
Sziasztok,
idén vettem egy samsung s90c-t, és sajnos realizálnom kellett, hogy olyan fontos appokat, mint az rtl+ (BL meccs nézés főleg), illetve nba app nem tudok használni legalábbis egyelőre a szegényes samsungos app kínálat miatt. Van egy sony androidos tv is a hálóban ott ez nem gond, de a nappaliba megoldást kellett erre találnom. Ezért vettem egy chromecast 4 4K-t, mert egyelőre nem igazán látom, hogy a samsung tizen rendszerében rövidesen megjelennének ezek az appok.a rendszerben természetesen gyorsan települtek az appok, de elég ideges kezdtem lenni, mikor az rtl+ on a meccsek nagyon durván szaggattak, nem értettem miért. Állítgattam a beállításokat minden irányban (tv és cc is), mire végül rájöttem, hogy ahhoz hogy fluid módon menjen az rtl+, ahhoz a default 4K 60 Hz-et át kell állítanom 4K 50 Hz-re a cc-n. Ezzel gyakorlatilag megszűnt a probléma azonnal (boldogság). Itt kérdésem, hogy ez azért van, mert erre optimalizálták az rtl+ appot? Vagy van más ok is, amit laikusként nyilván nem érthetek? Illetve az nba app viszont látványosabb jobb 4K 60 Hz-es CC beállítással, itt is az arra optimalizálás a kulcs?
Köszi
-
Sziasztok!
Tud valaki megbízható, lehetőleg maximum egyszer fizetős megoldást arra, hogy AirPlay funkciót varázsoljunk CCwGTV eszközre?
Apple TV topikban említette valaki, hogy elvileg lehetséges, csak ott off-ként nem gondoltam belemenni a témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest