- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Ha magenta 1 -be vagy akkor él még a dupla net a telón?
Most váltottam csomagot de nem duplázta, mondjuk a 4gb is elég bőven.
Beszélgetést raktam fel mindenkit korlátlanul hívok-ra..
Köszönöm -
slice14
veterán
Tegnap voltam ben a Telekom-nál, a számhordozás miatt. Úgy döntöttem végül hogy váltok Mobil S + Gigaerős Net+ csomagra. Sajnos csak a fő kártyát tudták ideadni, és csak a hordozás befejeztével tudják ideadni a plusz SIM-et. Ma reggel kültég az sms-t hogy a Telenor engedélyezte az elhordozást, valamint hogy holnap este fog átálni a szolgáltatás. Öröm bódottá...
-
Zeki
nagyúr
válasz
bajuszatti #117992 üzenetére
Net nekem nincs. Csak a korlátlan ingyen beszélgetés.
-
kisspall
aktív tag
válasz
bajuszatti #117992 üzenetére
Net? Jól jönne. De csak korlátlan beszélgetést látok.
-
bajuszatti
tag
Ma a Telekom applikációban Korlátlan beszélgetés és Korlátlan Net van, akinek szükséges valamelyik, használja nyugodtan. Vigyázzatok magatokra és egymásra is.
-
gabor9991
őstag
válasz
blackmajesty #117988 üzenetére
Nem volt semmilyen spec kedvezmény, ezt onnan tudom, mert beszéltem egyszer egy üzletkötővel aki, ha kötöttem volna mobil előfizetést a vezetékes mellé akkor területi vezetői engedéllyel tudott volna spec1 árat adni.
itt egyszerűen ez van, nincs és nem is volt konkurencia, ennyit is el lehet kérni a szolgáltatásért.
Itt van a komplett volt invitel hálózat kiépítve, ha volna rá kapacitás a diginél a régi rézdrót helyére fel kellene dobálni az optikát és máris lenne spec1 ár itt is mindenre, sőt hirtelen a flip területre is bekerülnék -
BBke
tag
válasz
Igazad van, nem vittem végig a cím beírását az ajtóig. Most már olcsóbban számol
Egyedül a TV drágult 175 forinttal -
BBke
tag
válasz
Igen, beléptem a Telekom fiókba, és a címet is beírtam. Kapok valamilyen speciális kedvezményt, gondolom a Digi terület miatt.
Csak kiváncsiságból néztem, májusban írtam alá 2 évet az otthonira, mert vettem egy Iphone SE mobilt.A zárójelesek áraknál a számlából másoltam az árakat.
-
blackmajesty
aktív tag
Be van írva a címed a csomagokhoz? Milyen kedvezményed voltkorábban? Mert Nem volt ilyen emelés. Csak egy esetben, ha korábban Speciális 2 kedvezményed volt, akkor emelkedne a havidíj, mert az megszűnt. De ahogy a régi áraidat nézem, azok Speciális 1 kedvezménnyel vannak, míg az új ár az meg nem. Be is vagy jelentkezve a szolgáltatásoddal? Mert ha nem, akkor lehet azért mutat mást. Kérj telefonon is árajánlatot, mert esélyes, hogy nem lenne ekkora, csak minimális emelés. A mobil árakat jól mutatja, az tényleg annyi, e ott meg minimális a különbséged, bár az E-pack-et rosszul számolod hozzá, ugyanis előbb azt vonja le, majd utána a 30%-ot!
gabor9991: neked is ugyanez, lehet eddig volt Speciális 2 kedvezményed, de azt megszüntették, és valószínű, hogy piaci árazásra kerültél. Ilyen esetben ne online nézz árat, érdeklődj telefonon vagy személyesen, biztos ami biztos.
-
BBke
tag
Most néztem kiváncsiságból a Magenta1 csomagokat.
Jól felmentek az árak.
A zárójelben lévő árakat fizetem most. Digi területen vagyok.
1000 Mbit: 6580 (4025)
TV: 6325 (4540) 3 Box az árban.
IPTV Szuper Családi HD
Hoppá Plussz: 3220 (3220)
Összesen: 16.125 (11.785)
E-pack: -600
Összesen: 15.525 (11.185)
Mobil:
Mobil M: 2030 (Mobil S 2019: 2350)
Net 4 GB: 1533 (Net 2 GB (4GB) 903)
Összesen: 3563 (3253)
E-pack: - 600
Összesen: 2963 (2653) -
bociusz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117979 üzenetére
Nem, ez még Non Standalone (NSA) 5G. A lefedettség böngészhető vele méréseken alapuló térképen. (Ami a szolgáltató honlapján van, az szoftveresen szimulált térkép.)
-
bociusz
aktív tag
Megjelentek az első 5G/NR jelerősség "csíkok" Cellmapperen. Tornyokat még nem jelöl a térkép, mivel a méréshez használt eszközömből nem tudta kiolvasni a gNodeB azonosítókat az app. Ezeket egyelőre a 4G térképen lehet böngészni, a "Filters" alatt kell a "Only Show 5G ENDC capable towers" pipát bekapcsolni.
-
m1lan
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz
Lacielvtárs #117973 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infót, ez alapján az tényleg befizetésre vár, és igen, a hó vége a fizetési határidő.
Még egy hetet várok vele, ha nem küldenek csekket, akkor bemegyek informálódni.
Van még egy "félelmem", miszerint esetleg nem a megadott levelezési címemre küldték, a díjcsomagváltáskor a Domino kártyán lévő összeg jóváírása miatt már kaptam tőlük egy levelet az állandó lakcímemre, de oda ritkán járok.
A profiloldalon a díjcsomag adatoknál pedig egyértelműen látszik, hogy mi a számlázási címem. Majd kiderül, hogy milyen platformon tudom befizetni azt a rongyos 560 Ft-ot hó végéig, hogy ne legyek szerződésszegő...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
EmberXY #117972 üzenetére
szia, itt az előleggel kapcsolatos tudnivaló, csak a számlából írják jóvá, a részleteket fizetni kell [link]
a már a fiókodban lévő részlet számla esedékessége szerintem e hónap utolsó napja.
nálam is így van, a hó végén, kerülnek fel a jövő hónap végéig esedékes részletek
jah és mivel csekket kértél, így kapni fogsz róla csekket, de a számla hamarabb elérhető a fiókodban mint mire a postás bedobja -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Nemrég váltottam havidíjas előfizetésre, készüléket is vettem annak rendje és módja szerint 2 éves hűséggel és törlesztéssel.
Az átvételkor fizetnem kellett némi előleget, amit a számlázáskor folyamatosan jóváírnak.
Az első 0-s mobilszámla meg is érkezett, ez a telekom appban és a honlapon belépve is elérhető, öröm és boldogság.
Az appban más nincs is ezzel kapcsolatban, viszont a honlapon mutat ezen felül még egy befizetendő számlát, mégpedig a készülék első havi törlesztőjét, ami kemény 560 Ft/hó. Eddig nem is lenne gond, de felmerül a kérdés, hogy egyrészt ezt miért nem az előlegből írják jóvá a mobilszámlával együtt, másrészt pedig semmilyen csekket ezidáig nem küldtek róla a megjelenése óta (kb 1-2 hete), tudniillik, postai csekkes befizetési módot választottam a vásárláskor.
Kérdésem az lenne, hogy ez természetes, vagy valami adminisztrációs gond van? A fizetési határidő a hó vége, szóval elkésve nincs, csak attól tartok, nehogy gond legyen belőle, ha elmarad esetleg. Netán érkezik róla egy csekk valamikor a hó közepén, vagy menjek be a telekomhoz érdeklődni? Mire számítsak? Először itt gondoltam megkérdezni, előbb itt nézzenek hülyének... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
szabogabor10 #117968 üzenetére
jaa értem, akkor lehet a Széchenyi téren kellene megpróbálnom, az Szeged "közepe", hátha
-
válasz
Lacielvtárs #117966 üzenetére
Egy 3,4-3,6 GHz-es cellának nagyon kicsi a lefedettsége.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #117963 üzenetére
Ha arra jársz, próbáld ki a belvárosban (a Tisza Lajos körúton belül). Induláskor általában 1-2 központi helyen lévő toronnyal kezdenek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117960 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, nekem konkrétan ezt mondta a hölgy az ügyfélszolgálaton hogy már működik, de az aktiválás automatikus, és kapok SMS-t, egy két nap türelmet kér...
ez volt másfél hete.
Nem jótt SMS pedig pénteken kértem a Gigaerős net csomagjukat, ahol alap az 5G és nem csak promóció.
Azt mondták egy két nap és kapom az sms-t.
Még mindig semmi.
lehet neked lesz igazad, várni kellbociusz: köszönöm, ezt kipróbálom
-
bociusz
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #117960 üzenetére
A lefedettségi térkép nem túl naprakész, a HTTP headerek alapján utoljára augusztus 3-án frissítették. Saját mérések alapján Budapesten már nagyobb a lefedett terület, mint amit a térkép jelöl.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #117959 üzenetére
Töltsd le a Cellmapper nevű appot. Indítás után ki fogja listázni, hogy milyen tornyokra van csatlakozva, pl:
Itt keresd az "5G Available" sort. Ha ott van, akkor tudja a torony az 5G-t, ellenkező esetben még nincs lefedettség ott, ahol tartózkodsz. Ha van, akkor az "5G State" sorban ellenőrizd, hogy mi szerepel. Ha "RESTRICTED", akkor a hálózat nem enged egyelőre 5G-re kapcsolódni. -
válasz
Lacielvtárs #117957 üzenetére
A telekom.hu/5g honlapon jelzik Szeged városát, de a lefedettségi térképen nem mutat 5G lefedettséget...Vagy csak nem vezették fel...
Én arra tippelek, hogy Szegeden jelenleg csak tervezik indítani.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #117955 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy az adott torony tudja? Cellmapperen meg tudod nézni, ha szerepel a toronynál az "5G Available" sor, akkor mennie kéne, ellenkező esetben még nem 5G képes a cella, amin vagy.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117956 üzenetére
-
válasz
Lacielvtárs #117955 üzenetére
Szia. Át is van állítva a telód Preferált 5G-re illetve az 5G-vel kapcsolatos frissítést megkapta a telód?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
leo81 #117810 üzenetére
szia, milyen frissítésre gondolsz?
nekem is ultra samum van, szegedi vagyok, de az istennek nem megy az 5G, pedig az a csomagom van, igaz SMS-t még nem kaptam a Teklekomtól hogy aktív lenne az 5G.
esetleg van infó arról mikor tudom kipróbálni a szegedi hálózaton az 5G netet?
nagyon érdekelne mit tudhat -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Néztem az ÁSZF-et, a hangcsomagoknál Mobil S 2019-től Mobil XL 2019-ig írja. Akkor tarifaváltásnál a Mobil XS 2019 már semmiképpen sem maradhat? Még telefonon, üzletben sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest