- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lapos lesz a Find X8 Ultra, mint egy palacsinta
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Akinek épp búvárórára fáj a foga, vagy egyéb Casiora:
Zalando-n 20% akció van pár termékre, köztük néhány Casio-ra is.
Kuponkód a terméknél is ottvan, meg itt a képen.
Pl. MDV-107 Duro 26k ingyen postával, 30 napos visszaküldéssel ->
-
nfsu17
veterán
válasz
Undoroid #2984 üzenetére
Szia!
Szíjat lehet venni, én is ebay-ről vettem (pl. ilyet) sok éve a DB-31-emhez...kérdés megéri-e, ha már a háza sem annyira frankó.
Teljesen jó rá, tényleg olyan, mint amit levettem róla (még a gyári volt rajta, amit pár éve levettem az óráról...vagyis inkább lecseréltem, mert eltört).
Na jó..egy nagyon picit nem annyira jó...mert ahol a szíj az órával érintkezik, pl mikor mozgatod a szíjat és hozzáér a házhoz, akkor egy nagyon picit szorul...és nyüszög.
A gyári ilyet nem csinált. Lehet egy kis szilikon megoldaná.
Amúgy annyira nem értek hozzá, nem tudom mi a kül. a két óra között, kívülről nekem tök egyformának tűnnek, belül lehet akkor vmi eltérés.
Fotóim1
Fotóim2
(igazából már én is okosórát hordok, ezt csak úgy őrzöm a fiókban és néha ránézek...gyerekkori emlékek..kb '95-96-ból?)exDigi
-
Szatee
kezdő
válasz
PéZsé72 #3549 üzenetére
Ez nagyon tetszetős kivitelezés gratula hozzá!
Egy ilyet már inkább feltennék én is, mint az Ali-s vagy akár az original agyonpolírozott, csupacsillogás verziót.
Egy G-Shock-nak igazán jól áll a kicsit ebből, kicsit abból megoldás, így nem telibe fém, de már nem is teljesen műanyag -
PéZsé72
újonc
Egy kis házilagos kocka G optikai tuning
-
PiszokAlfréd
aktív tag
[Ilyen] bolondóra szerintetek elérhető még újan valahol? Nem találok sehol, használtat meg nem szívesen vennék.
A leolvashatósága hagy némi kívánnivalót maga után, de a színösszeállítás nagyon bejön nekem.
Vagy esetleg hasonló is érdekelne ha ilyen már nincs. -
andrew01
tag
válasz
0xmilan #3545 üzenetére
Természetesen láttam : ) De az össznépi képen is együtt voltak, így 2:1 - a győztest hirdettem a szinkron meccsen. Tudod van az a mondás... félig telinek látom azt a poharat, ami félig van-típus vagyok, ahol mások félig üresnek, ha meg 2/3ig akkor pláne
.
Aszimmetrikusság viszont több esetben nekem sem tetszik, számomra olyanok, mint random kráterek, DE ha rendeződnek, az már más tészta:
HGW-10
Sárgás időmegjelenítés amúgy is tetszik, a többi árnyalat is kellemes rajta, de az összkép is frankó!
-
Nimda
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Variációk egy témára:
My name is Bond, James... Dean.
-
dkovizoli
addikt
válasz
perge666 #3538 üzenetére
Nekem is van ga-b2100-om, a feketét munkába hordom már vagy 2 éve, valóban strapabíró. Raktam rá egy védőüveget, de azért próbálok rá vigyázni. Legalább a kosz nem látszik rajta, heti egy mosdatást ettől függetlenül kap. A sárga az valóban szinte csak pihen a dobozában, természetesen fényben, hogy lehetőleg azért töltve legyen. Van még egy ga-2100srs-7 , az is inkább pihen csak.
-
-
-
hdanesz
őstag
Mai szerzeményem. AQ-800EG-9AEF
Eddig tetszik. És nem annyira szőrtépős a szíj mint az A1100D-nek. -
SOAD19
addikt
-
-
Na, van még egy kiadó szabad helyem a Casio tool watch dobozban.
Ma összehasonlítottam az új dw5000r kijelzőjét a többi kockámmal és N semmivel sem érzem gyengébbnek. Sőt, oldalról nem lesz szálltam képes, mint a 40th.
-
V-I-D-A
aktív tag
Melyik a kakukktojás?
-
V-I-D-A
aktív tag
Mai érkező: W-86 évek óta kerestem.
végre megvan.
-
Ma jött meg a dw5000. Nekem teljesen megfelelő a kijelző kontrasztossága. nem szemből a legélesebb, hanem kb abból a szögből, ahogy rá szoktam nézni az órákra.
-
Tudom, hogy ki volt, írtam is neki,.hogy mi érdeke volt benne. Eskü ezek után kirakom az órát oda 1ft induló árral!
Csak azért megy a gyűjteményből, mert szereztem helyette egy másikat, ugyan olyat, csak az új az NOS, ez meg inkább csak mint állapot.
így mind a kettő Tic-4 órám NOS lesz:
-
Bakker ilyen sem volt még velem! Tikk takk licit csoportban futott egy licitem és törölték a miatt, hogy valaki szóvá tette, hogy máshol is hirdetem?? Sehol nem ír ilyet a szabályzat ott. Csak azt, hogy köteles vagyok eladni, ha elmegy liciten. Ez eddig mindig így is történt. 🤷
-
PéZsé72
újonc
Bár kicsi az esélye, de nem lehet, hogy maga az üveg nem olyan áttetsző?
A bal alsó képen, ahol az 5600E mellett van, nekem úgy tűnik, mintha a feliratok is fakóbbak lennének, sőt még a feketét sem látom annyira sötétnek, mint az E-n.
De lehet, már túl fáradt a szemem -
andrew01
tag
Én azt tartom kizártnak, hogy egy kis proaktivitással ne lehetne ma már utána járni dolgoknak, ha már a saját szemünknek sem hiszünk két példa alapján sem... ezért pár perc utánajárással egy 3. és 4.(alsó kettő egy videóból kiemelve)példa is:
Vannak szögek, sőt pont, hogy extrém dőlt szögek amikben kontrasztosabb, de szemből és sok egyéb szögben viszont ilyen.
Vagy marad a kevésbé valószínű forgatókönyv, rossz polcról emelték le az elemeket az első ezer darab kitárazásánál. Bár így lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
andrew01
tag
Nagyon jópofák ezek az ironikus kijelentések és rosszhiszemű feltételezések, de a valóság:
A bal alsó van a linkelt videóból - azt szemléltetve, hogy egy harmad annyiba kerülőhöz képest hogyan teljesít, a másik 3 kép egy másik videóból van. (Próbáltam kissé más szögekben elcsípni). Igen próbálhattam volna olyan szöget is elcsípni, ahol épp éles, csak "10esetből1voltilyen" a többi modellnél mellette meg pont fordítva...Félreértés ne essék - nem lehúzni akarom a márkát vagy a modellt, hanem a vakon belehabarodókat akartam a talajra visszahúzni
, hogy netalántán 'dealBreaker'-e ha jobban megnézzük... nekem az, másnak nem, értem, oké... mindenkinek mások a preferenciái és igényei.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
A régi Casio-k leolvashatósága parádés volt. Inkább valami spórolás lehet a háttérben. Vagy talán más lett a polarizált fólia beszállítója, ki tudja. Ha megnézed, a karakterek is soványabbak, mint az eredeti verzión (főleg a nap neve). Az 5600RL-ben pl. tellett kontrasztosabb kijelzőre. Kíváncsi leszek annak mennyi lesz az ára, ha jön hazánkba.
-
Nimda
addikt
válasz
Memmaao #3501 üzenetére
Akkor szokott elhalványulni a kijelző, mikor merül az elem. Lehet a videó készítője szándékosan merülőben lévő elemmel csinált hatásvadász videót
Néztem több videót is róla, egy kis szögben valóban sápadt, de nem olyan mértékben, mint maga a videó készítője. A Casio szvsz csak próbálta régi kijelző technológiát utánozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...