- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Hello! Nézegettem weben a díjcsomag váltást és ezt dobta a rendszer. Valóban csak ennyi lenne a kötbér? Ha kifizetem és ezzel bontom a jelenlegi hűségem, akkor akciós készüléket mikor hozhatok ki? Jelenleg van nálam egy részletre, de mi van ha kifizetem egyben a hátralevő összeget? Köszi!
-
Szia,
Ne hagyatkozz csak az ügyintézőkre - tisztelet a kivételnek! -, mert sokszor nem a teljes valóságot mondják, hanem csak azt a részét, amit hallani akarsz, akár kerekítve/ferdítve is kicsit. (Anyagi érdekeltsége...stb.)
Az a biztos, ha ellenőrzöd a kapcsolódó ászf-ben: [link]A büntetés még nem jogerős, de ha az lesz, szerintem megszüntetik a szolgáltatók a korlátlan mobilinternetes csomagokat, mert nem hülyék...
-
bbmt
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110597 üzenetére
Pontosan😄 direkt hagytam úgy, azt hittem hamarabb szól érte valaki...
-
atoszmester
tag
válasz
blackmajesty #110595 üzenetére
Jó ötlet, neked is köszi a választ!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
atoszmester #110590 üzenetére
telekom.hu/adategyeztetes
Ezzel a nevedre tudod írni a dominot, és nincs szükség az exedre. Utána már ha te vagy a domino tulaja mehet az átváltás.
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Lányomnak van egy Domino kártyája az exem nevén. Szeretnék venni neki egy előfizetést.
Megoldható hogy a szám megmaradjon? Ha igen, akkor gondolom a rendelésnél szükség van az exemre is az engedély miatt.Szerintetek van erre lehetőség?
-
bbmt
senior tag
Csak költői volt a kérdés feléjük na meg a kívancsiság. Flottás korlátlan net van sim-es routerben, 110-120Mbit a sebesség. A nagyfiam meg használja az adsl-t.
csak tényleg vicces, hogy ne torrentez és társaik vannak,de a legális dolgaimat sem használhatom mert adsl-en képtelenség az hbo go is magában, nemhogy mellé még legyen youtube vagy valami más... -
bbmt
senior tag
Azért kíváncsi vagyok mi fog változni a korlátlan csomagnál.
Nemrég ezt a kérdést tettem fel a face-n. Nem torrentezek,de vannak legális előfizetéseim és tartalmaim:Kedves Telekom, mivel lakhelyemen Mezőtúron kritikán aluli az adsl sebessége, 10megabit/sec, ezért korlátlan adatelőfizetésen gondolkozok. Elriaszt a kitétel, hogy a sebességet a túlzott használatnál korlátozzátok. Nem használok torrentet, de havi 1 Terrabyte adatmennyiség össze tud jönni, ezek miatt: 4 smart TV mindegyiken Netflix 4K és HBO GO előfizetés, 2 gamer pc 100+ játékos Steam könyvtárral, Xbox one s és Xbox One X konzol szintén 100+ játékkal ami mind digitális. + a TV-ken non stop youtube a kisebb gyerekeknek+ 5 smart phone chat stb. Céges vpn-hez is csatlakoznom kell néha. A 4G internet nagyszerű értéket hoz kb 150-180 megabit/sec sebességet. Mit tudtok nekem ajánlani? Illetve ezek a fogyasztási szokások miatt korlátozva lenne-e a korlátlan mobilinternet?
A válasz kb nesze semmi:
A Korlátlan Net díjcsomaghoz tartozó SIM-kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM-kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.). Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vedd figyelembe a döntés meghozatala során, illetve az alábbi oldalon http://bit.ly/1UpDBJD hálózatfejlesztéssel kapcsolatban adunk információt. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk.
-
Zeki
nagyúr
Ebbe a hbo goba hol kell bejelentkezni?
Oké a jelszót kapom sms-ben, de mi a felhasználónév? -
hito
nagyúr
válasz
btudos #110580 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, tekintve, hogy ezért tették büntibe őket a napokban. Még el is fogadnám, amit írsz, de így nem.
Főleg ezért: megbüntették őket miatta => jön az ajánlat, ahol az ügyfél rákérdez, hogy ugye nem olyan a csomag, mint ami miatt megbüntették őket (nem tudtam, hogy miért kapták a büntetést, csak szalagcímet olvastam) => jön a gátlástalan hazugság, hogy neeeem, ez már nem olyan.
Nem nem jutott eszébe, hanem hazudott. Nyilván tudta, hogy miről van szó. Mondta is, hogy az csak a szeptember elejéig értékesített csomagokra vonatkozik (itt még mindig nem konkretizálta, hogy miről is van szó, de tudta), az újakra már nem.
Így is egyszerű emberi hiba?
-
btudos
nagyúr
Nem tartozik a normál felhasználás körébe a torrent (nem véletlenül lassítják a korlátlan csomagokban, simán be lehet vele dönteni a hálózatot, ha boldog-boldogtalan nekilátna torrentezni mobilhálón), szerintem alapból nem gondolnak rá. Neked feltétel, a többségnek messze nem, így talán érthető, hogy nem ez az első, ami eszébe jut a telefonos ügyintézőnek, semmi sunyiság nincs benne, egyszerű emberi hiba.
-
4Grider
nagyúr
Mobilneten nem lehet máshogy megoldani, egy-egy cella kapacitása ui. nem korlátlan, x MHz-en y Mbps tolható egyszerre keresztül. Az lehetne a megoldás, hogy minden ház sarkára újabb tornyokat emelnének, de akkor nem lehetne kihozni egy korlátlan csomagot 1-2 tízezerből. Te sem örülnél neki, hogy ha pl. dolgozni szeretnél rajta, és 1-2 Mbps fogadna, mert a torrentezők ennyit hagynak neked. Vagy tv-t nézni, és nem tudnál egy adást sem szakadozás nélkül megnézni.
-
-
hito
nagyúr
válasz
anadroid #110572 üzenetére
Na várjunk csak! Eddig (a 15-15GB-os csomagnál) ez nem volt. Az ügyintéző pedig telefonon nem hívta fel erre a figyelmem, egy szóval sem említett.
Ennek tudatában nem kértem volna a módosítást. Így mi a helyzet?
Igen, azt tudom, hogy balhé volt valamiből, de nem tudtam, hogy ebből. Még rá is kérdeztem, hogy akkor ez most ugye nem ilyen korlátolt korlátlan lesz. Mire a válasz az volt, hogy nem, ez már új csomag és nincs olyan korlát benne, mint ami miatt elkaszálták őket. De azt nem mondta, hogy konkrétan mi volt az.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Telekom lassítja/tudja lassítani a letöltést korlátlan mobilnet szolgáltatás esetén? Tegnap kerestek meg telefonon egy ajánlattal. Elég jól hangzott, így váltottam 15-15GB-ról korlátlanra. Ma töltenék torrent klienssel, erre a max letöltés 100-200KB/s, bármilyen torrentfájlról is legyen szó.
Eddig ilyet nem tapasztaltam. Nem olvastam el az apróbetűs részt?
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #110567 üzenetére
Én nem akarok mobilon torrentet
Szimplán kíváncsi vagyok a végeredményre
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #110559 üzenetére
Nem olvastam végig, de hirtelen ezt találtam. Nem mellesleg mobilon torrentet engedélyezni... Szerintem az aláhúzott részt nem nehéz objektíven igazolnia egy szolgáltatónak sem p2p esetében.
Internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során e szolgáltatások nyújtóinak minden internetes forgalmat egyenlően, megkülönböztetéstől, korlátozástól vagy beavatkozástól mentesen, a feladójától vagy a fogadójától, a tartalmától, az alkalmazástól vagy a szolgáltatástól, illetve a végberendezéstől függetlenül kell kezelniük. Az uniós jog általános elveivel és az állandó ítélkezési gyakorlattal összhangban az összehasonlítható helyzeteket nem lehet eltérő módon kezelni, a nem összehasonlítható helyzeteket pedig nem lehet azonos módon kezelni, hacsak ez objektív módon nem igazolható.
Az ésszerű forgalomszabályozás célja, hogy hozzájáruljon a hálózati erőforrások hatékony felhasználásához és az átviteli minőség összességében való optimalizálásához, tekintettel a szolgáltatásnak a forgalom – és ennélfogva a továbbított tartalom, az alkalmazások és a szolgáltatások – meghatározott kategóriái esetében elvárt műszaki minőségére vonatkozó követelmények objektív különbségeire. Az internet-hozzáférési szolgáltatók által alkalmazott ésszerű forgalomszabályozási intézkedéseknek átláthatóknak, megkülönböztetéstől menteseknek és arányosaknak kell lenniük, és azok alapját nem képezhetik kereskedelmi megfontolások. Az a követelmény, hogy a forgalomszabályozási intézkedések megkülönböztetéstől mentesek legyenek, nem zárja ki, hogy az internet-hozzáférési szolgáltatók az átviteli minőség összességében való optimalizálása érdekében olyan forgalomszabályozási intézkedéseket hozzanak, amelyek különbséget tesznek a forgalom objektíven különböző kategóriái között. A minőség és a felhasználói élmény összességében való optimalizálása érdekében bármely ilyen különbségtételt csak a szolgáltatásnak a forgalom meghatározott kategóriái esetében elvárt műszaki minőségére vonatkozó, objektíven különböző követelmények (például késleltetés, késleltetésingadozás, csomagvesztés vagy sávszélesség) alapján lehet alkalmazni, kereskedelmi megfontolások alapján nem. Az ilyen különbséget tevő intézkedéseknek arányosaknak kell lenniük a minőség összességében való optimalizálásának céljával, és az egyenértékű forgalmat azonos módon kell kezelniük.
Meg kell tiltani minden olyan forgalomszabályozási gyakorlat alkalmazását – az e rendeletben meghatározott, indokolt kivételektől eltekintve –, amely túlmutat az ilyen, ésszerű forgalomszabályozási intézkedéseken azáltal, hogy bizonyos tartalmakat, alkalmazásokat vagy szolgáltatásokat, illetve azok meghatározott kategóriáit letiltja, lelassítja, módosítja, korlátozza, azokba beavatkozik, gyengébb minőségben nyújtja vagy hátrányosan megkülönbözteti. Az említett kivételeket szigorúan kell értelmezni és azoknak meg kell felelniük az arányossági feltételeknek
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
2 magenta1-es előfizetésemre aktiváltattam a családi mobil opciót. ennek van valahol nyoma az online felületeken, hogy bekapcsolták vagy elégedjek meg a köldött sms-el?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Hogy hogy nem tudok váltani díjcsomagot? Van egy telefon előfizetésem 2017-es Mobil S , holnap jár le, de nem ajánlja fel az 1 éves hosszabbítást, az ugyan ilyen árban lévő csomagra, csak 2 év hűséget és telefon vásárlást kínál fel , ez mitől lehet?
-
válasz
adamssss #110561 üzenetére
Megy a torrent, csak lassítva.
Korlátozva vannak valamint a VPN kapcsolatok is és olyan is rémlik, hogy talán még az is meg van szabva ennél a korlátlan netnél, hogy csak olyan eszközben használhatod a Sim-et, ami képes hanghívásra, pl mobilban persze igen, de laptopban, táblagépben már nem.
Viszont mobilról megosztani a netet bármire, azt szabad. -
Sziasztok!
kaptam egy sms-t hogy havi plusz 1500-ert kapok korlatlan netet 12 gb helyett.
A telekomnal van barmi kitetel a mobil net hasznalatra? (Gondolom a torrentet nem engedik vagy lassitjak)
koszi -
dokee78
félisten
Ha jól láttam nem használ adat forgalmat az HBO GO!
Akkor sem használja,nincs a Telekomnál HBO előfizetésem,hanem egy ismerős accountján jelentkezem be és azzal használom?
-
-
Huroq
senior tag
válasz
enginev3.0 #110555 üzenetére
Olvastam valamelyik oldalon, hogy fellebbeztek ellene. Gondolom még nem jogerős.
-
válasz
Szerintem nem engedik majd a korlátlan torrentet, nincs mobilhálózat - egyik szolgáltatónál sem -, ami arra maradéktalanul alkalmas.
Van amúgy jó kiskapu a szolgáltató számára, de ne én adjak már ötleteket... -
válasz
Csinálniuk kéne egy 1MB-os csomagot, amiben semmi sem csökkenti az adatot, csak a torrent
ha már ilyen érdekes ez a "semlegesség"...
-
enginev3.0
félisten
És most vajon mi lesz a korlátlan netes csomaggal? Telekom engedi a p2p-t vagy megszűntetik?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest