Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Miért akkora érvágás, hogy kiveszik a Vibert a korlátlan appok közül? 1 óra hanghívás kb 24 mega...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #106254 üzenetére
Fordítsuk meg a szereplőket: miért olyan nagy érvágás a telekomnak továbbra is ingyen adnia 24MB-ot?
Még mielőtt azt írnád, hogy sok kicsi sokra megy, másszóval sok ügyfélnél összeadódik, erre a viszont érvem az, hogy ha sok kereskedő emeli az árat az nekem is összeadódik...[ Szerkesztve ]
-
legenda
Nem mindenkinek érvágás, meg biztos okkal történt, hogy kikerült a Vibert, minden ilyesmihez (legalább) két fél megegyezése kell(ene).
Aki gyakran használja, annak problémás lehet.
Na jó, biztos lesz olyan is, aki eddig ugyan nem használta a Vibert, de most hirtelen nagyon akarná, csak a szemét szolgáltató kivette a kedvezményes körből...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kbali
nagyúr
Egy óra normál hanghívás átlag csomagban hány Ft is? Hát ezért...
-
kakuk.tamas
addikt
Mit tudtok a Telekomnál lesz óra a P30, és P30 Pro-hoz? Mert az oldalon nem írják...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kakuk.tamas #106263 üzenetére
Nem, a promóció csak a nem szolgáltatós értékesítőhelyekre igaz tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz kakuk.tamas #106263 üzenetére
Nem lesz. A Huawei ezen akciója csak mobilszolgáltatón kívüli forrásokra vonatkozik (Huawei honlapján keresd a viszonteladókat) .
-
ubyegon2
nagyúr
Tisztánlátás miatt kérdeném, hogy ha a Viber chat kerül ki az ingyenesség alól x csomagoknál, akkor a Viberes hanghívás hogyan jön most képbe? Elég sok hsz ezt fejtegeti ugyanis. Jól tudom, hogy utóbbi nem volt eddig sem a social free része?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ubyegon2
nagyúr
válasz #81524480 #106268 üzenetére
Ezt értem, de kifejezetten Viber chat-ről van szó az SMS-ben, annak mi köze a hanghíváshoz?
Na közben meg eltünt, amire reagáltam......ezt ugye látóként tudjuk kezelni szerencsére!Amúgy meg kérdezted, miért került ki! A válasz egyszerű, azért, hogy ne legyen benne.
[ Szerkesztve ]
-
ubyegon2
nagyúr
Hát ez az! Akkor az ehhez képest elenyésző forgalmat generáló chat kikerülése miatt meg kár aggódni.
Igaz nem tudom mekkora forgalom keletkezik, ha valaki egész nap chatel, de ha van ilyen, azt furcsa ingyenesen elvárni...... bár akár fizethetne is érte a T. Hát hogyne......[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sőt én csak most nézem, hogy a többinél sem (engem mondjuk annyira nem érint, dominos vagyok, csak néha kacsintgatok a 6GB csomag felé, de egyelőre sok a wifi)... nem is tudom akkor igazán minek korlátlanságot biztosítani ezeknek az alkalmazásoknak, a chat alig fogyaszt, esetleg képekkel lehet megnövelni, de az sem egy nagy valami...
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
pana0017
senior tag
Szaisztok. 6-7 éve vagyok előfizető a Telekomnál diákként, jelenleg egy alap Mobil S+1gb hűségem fog lejárni 2 hét múlva. Kaptam már telefonos ajánlatot, ahol szimplán fel akartak tenni a 3gb-os csomagba bármilyen kedvezmény nélkül. Eléggé felhúztak vele. Tudom, hogy nem én vagyok az arany tojást tojó tyúkjuk, de nem hiszem el, hogy ennyi év alatt számomra semmilyen kedvezményt nem tudtak biztosítani. Tudtok ebben valamilyen tanácsot adni, hogy ezt hogyan érhetném el ha lehetséges egyáltalán? Hallottam már legendákat, hogy kivágta valaki a balhét és adtak egy tokot neki ajándékba stb. Már komolyan elgondolkoztam rajta hogy átmegyek a Vodafonehoz.. Köszönöm előre is!
-
thomas77
senior tag
válasz pana0017 #106278 üzenetére
Ha Mobil S +1GB-od van, akkor 3090 Ft-ot fizetsz érte. Cserébe kapsz 80 percet bármilyen irányba, + 1 GB netet.
Válts át dominóra.
Vehetsz 4 GB-ot 3560 Ft-ért. Így 890 Ft lesz 1 GB. Ha beosztod 4 hónapig, akkor ez ennyi. Ha marad, akkor viszed a maradékot tovább. Tehát nem vész el. Ha több kell, akkor többet is tudsz használni. Amíg van kereted, nem áll meg a neted váratlanul.
Ha a 3090 Ft-ból levonod a 890-et, akkor 27.5 Ft-ért beszélsz percenként. Ha nem használod fel az egészet, a maradék elvész. Ha többet használsz, akkor 35 Ft percenként.
Domino most opcióval hálón belül 9 Ft percenként, hálón kívül 19 Ft, EU roaming 19 Ft. A 80 perc max 1520 Ft lehet.Ha semmit nem csinálsz, csak dominós leszel, akkor is spóroltál 680 Ft-ot.
Ha rendelsz 600 Ft-ért 300 perc opciót 1 hétre, akkor elérheted a 2 Ft-os percdíjat is. Mindezt hűség nélkül. Havi 2400 Ft-ért kapsz 1200 percet (nem 80-at!!!) így rongyosra beszélheted a szádat bármilyen irányba.
Ha kevesebb szolgáltatást használsz, kevesebbet netezel, kevesebbet beszélsz, akkor olcsóbb. Ha sokat akarsz beszélni, akkor is olcsóbb...
Ha letöltöd az appot és regiszrálod a bankkártyádat, 2 kattintással (bárhol, bármikor) feltöltheted a kártyádat, amiért további kedvezmény is jár.
-
thomas77
senior tag
válasz pana0017 #106280 üzenetére
És mennyit beszélsz?
Ha nem sokat, akkor akár alternatíva is lehet a domino. 2670 Ft-ért kapsz 3 Gb-ot.
Ha sokat beszélsz és rendszeresen túlléped a 80 percet, akkor 35 Ft-ot fizetsz percenként, ami 84 vagy 388%-al magasabb percdíj, mint amit a dominós kap.
Ha kattra lebeszéled a 80 percet és a hónap utolsó másodpercéig kitart a 3GB adatod, akkor a mostanitól nincs jobb megoldás. Maradhatsz Mobil S +1GB + 2GB csomagban hűség nélkül is. Így bármikor amikor jön jobb ajánlat, válthatsz.Minden más megoldás többe fog kerülni. Kedvezményt sajnos nem fogsz kapni. Azok az idők már elmúltak. Esetleg további hűség vállalással, de az a mai világban nem ajánlatos.
A Digi talán tényleg elindítja a saját mobil szolgáltatását, ami hatással lehet az aktuális csomagog árazására is.
Akinek ebben a helyzetben hosszú hűsége van, annak nem lesz érdemes váltani.Esetleg valamilyen flottában is gondolkodhatsz, de az igazán jó flottákba nem tudsz bekerülni, ha nem az adott cégnél dolgozol.
A többi flottás ajánlat is lehet kedvező a maga nemében, de jellemzően többe kerülnek, mint amit most fizetsz, igaz többet is kaphatsz a pénzedért. -
-
ArNick
tag
2019. április 1-jei hatályú új változások (részlet):
- Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők számára kínált új Maraton 400 MB (1000Ft) és Maraton 3,5 GB (3550 Ft) eseti belföldi forgalombővítő adatopciók.
- Bevezetésre kerül a Maraton 400 MB első aktiválási kedvezmény
Azon Domino előfizetők, akik a Maraton 400 MB eseti adatopciót első alkalommal rendelik meg, 50 % kedvezményt kapnak az opció Lakossági ÁSZF-ben meghatározott díjából. -
ubyegon2
nagyúr
válasz #08205312 #106284 üzenetére
biztos okkal történt.
Múlt év volt a beetetés éve Dominonál.......horgásznyelven szólva.
Az előfizetéses számomon folyamatosan hívogat a T ajánlatokkal operáló csoportja, csörög vagy 3-at max, még egyszer nem sikerült odaérnem, hogy fel tudjam venni.....gondolom ők sem hiszik, hogy túl jó ajánlattal keresnek, na mindegy, 2 hét múlva pedig lejár a hűségem.
-
addikt
Banális kérdés, de a SAGEMCOM ONT-ben hogy lehet beállítani az időt? Újraindítottam többször, de nem hajlandó figyelembe venni a nyári időszámítást, ami elég nagy szívás, mivel az otthoni hálózaton a többi eszköznél ez okoz némi fennakadást (pl. NAS elérése).sorry[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy családi előfizetés, abban az egyik szám 2020-ig hűségidővel rendelkezik. Mennyit kellene fizetni (ha kell egyáltalán) hogy ez az szám kiváljon a családi csomagból, és önálló előfizetésként fusson? -
Cr00py
senior tag
Üdv. Az utóbbi időben egyre gyakrabban szakad meg a kimenő-bejövő hívás. Felveszem/felveszik, majd kis idő után 3 "búgás, sípolás" után megszakad, ezzel egyidőben nincs szolgáltatás jelenik meg a bal felső sarokban, pár mp után helyreáll, és már telekom hu-t jelez.
Random jelenség, nem is igazán tudtam helyhez kötni, mert máshol is előfordul, illetve nehezen reprodukálható a dolog. Van, hogy napokig/hetekig tökéletes, majd ismét sz*r. Ma pl 5 hívásból 3-nál szétkapcsolt..
A külön érdekesség az az, hogy szétkapcsolás után, ha újra hívom ugyanazt a számot, akkor a végtelenségig tudunk beszélni mindenféle hiba nélkül.
Mi lehet ennek az oka? Sim kártyám kb 1 hónapja lett cserélve, mert egyik naprol a másikra nem ismerte fel a készülék. A csere előtt is voltak ilyan gondjaim, tehát tanácstalan vagyok.
iphone-t használok. 2-t perpill. van egy "munkás" telefon ( iphone X ), illetve egy másik ( XS )
2 különböző szám van, mind2 telekomos.
Köszönöm.
-
-
Cr00py
senior tag
válasz St3ven #106293 üzenetére
Nem próbáltam. új készülék volt mind2 ( Az X már nem..de első tulaj vagyok,XS megjelenés napja óta van meg, azóta használom párhuzamosan a 2-t. előtte egy i8 és az X volt .. ott is volt ilyen problémám ) . ezért a készülék hibát nem tartanám valószínűnek, tekintve, hogy nem állandóan fennálló hiba.
Repülőtér mellett lakom, illetve melóhelyen is van rengeteg olyan gép/antenna ami talán "zavarhatja"?
A térerő az ritkán van maxon ezen a 2 helyen, máshol nem néztem.
A helyzet az, hogy a párom inkább android "mániás" így maximum abban tudnám kipróbálni.. én viszont hülyét kapok az androidtól. Mindenen apple, a munkához is szükség van rá, szóval nem igazán tudok vele cserélni.
Ő más szolgáltatónál van, így nincs összehasonlítási alapom.
A szolgáltató ki tudja zárni a hálózat/ sim részét? ( A készüléket valszeg nem, mivel nem ott vásároltam őket, hanem közvetlen az Apple-től.- bár sim már lett cserélve, így az nem valószínű. ) Nem tudok már mire gondolni.. Ha a hálózat lenne itt ilyen "kaki" akkor valszeg folyamat szétkapcsolna, nemde? Ez viszont időszakos, illetve csak az első hívásnál történik ilyen.. ha visszahív/ visszahívom.. akkor minden tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Cr00py #106295 üzenetére
Nem lehet, hogy az Apple cseszte el megint az egyik update-et? A nemzetközi fórumokat nézted? (Mint ahogy régebben volt rá példa...?)
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Cr00py #106295 üzenetére
Korábban is volt rá nem egy példa, hogy az apple - a mobilos szabványokat saját szájíze szerint sajátosan értelmező hozzáállása miatt - a szolgálatóknak bele kellett kontárkodni a szabványos rendszerek működésébe, hogy a szifonokat hiba nélkül ki lehessen szolgálni. Gondolom az új patch még nem készült el az apple új agymenéséhez...
-
törölt tag
válasz thomas77 #106298 üzenetére
Az is érdekes, hogy akik napi szinten védik a telekom édekeit, tegnap valami miatt nem akartak reagálni a beírásomra, pedig be voltak lépve többször is...más topikon aktívak voltak.
Hiába, ezt is tanítják a marketing szakon: ha valamit nem végképp tudsz megvédeni, akkor tégy úgy, mintha nem is lenne a probléma, ne beszélj róla...idővel majd leülnek a kedélyek...
S hogy kikről van szó?
Majd meglátjátok.....
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen