Hirdetés
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamantin
tag
"másik dolog ami még nagyon érdekelne: a push notikról mi a tapasztalatotok? elég sokat használnék gtalkot és vibert is. működnek rendesen ezek a funkciók?"
...
Vagy van, vagy nincs. Ahogy éppen a rendszer (és a szerverek) kedve tartja. Szóval, ha nagyon fontosak Neked a push üzenetek: ez nem a Te rendszered, megbízhatatlanul működik ebből a szempontból.
Fórumtalálatok: katt. A másik kérdésedben nem tudok segíteni sajnos, az előzőek viszont saját (szomorú) tapasztalatok. (Lumia 920-on)[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Ööö, te most mire gondolsz? A következő Windows Phone rendszerre? Mert arról még nem sokat tudni, azt sem tudni, hogy a frissítések a meglévőre mikor jönnek.
A Windows 8.1 (korábbi nevén Windows Blue) nem Windows Phone rendszer, hanem az asztali (és tabletes) Windows 8 frissítési csomagja. Ha meg erre gondoltál - bár nem hiszem, mert akkor nem itt lennél - akkor meg alaptalan a kérdés, ugyanis már a Windows 8-nak is 1GB RAM a minimum követelmény.
-
btudos
veterán
Nem tudunk semmit a közelgő Windows Phone frissítésekről, de biztos vagyok benne hogy minden készülék megkapja az új szoftververziót, a RAM mennyiség maximum funkcionális korlátokat fog okozni, de rendszerszinten ezt sem tartom túlságosan valószínűnek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
linket tudsz generálni egy adott fájlhoz,(public link akár) de dropboxhoz hasonlóan bedob egy oldalra ahol emlékeim szerint kell még egy katt.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pushalias
addikt
Én egyre kevesebbet használom a Google-t. Az győzött meg, amikor letöltöttem egy egyébként szar progit, és másnap folyton annak a reklámját tolta a képembe. Néha még kell, egyes fícsörök még mindig hiányoznak a Bingből, de az esetek többségében már megfelelő. Pedig amikor indult, én sem hittem, hogy komolyan vehető lesz valaha is, erre tessék, 90%-os elégedettséggel használom.
-
Alexios
veterán
ha meg van ilyen program akkor mi a probléma?
De amúgy én nem gondolnám, hogy az ilyen programokban lenne a megoldás, nő a részesedés úgy fog javulni a store is.
Vagy ha már még is így akarják motiválni, akkor nem vállalatoknak fizetném, de hát ez én vagyok ( mondjuk az elmúlt pár év nem győzött meg arról, hogy a ms jobban csinálná )
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Én tervezem, hogy fogok fejleszteni, az előkészületek már meg is vannak, pszt!
(#19938) marcusa Ugyanezek a tapasztalataim. Amikor két és fél éve megkaptuk a céges androidokat, első dolga volt a kollégának, hogy iGo fel warezból. Meg Navigon. Bevallom, és se fizettem semmiért, igaz, én nem is használtam tartósan fizetős cuccot, csak kipróbáltam mindent.
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Elég gyengusz az 520 IPS-e, annyira nem vagyok lenyűgözve, ahhoz képest, hogy IPS.
Mondjuk még rosszabbra számítottam, mert valami netes 720 összehasonlítás alapján csomóan jajongtak, hogy milyen rossz.Összességében az 520 eléggé rendben van,
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
veterán
Ez gond. Miért kell kijelölni? Miért nem lehet a kurzornál lévő szót hozzáadni? Ha már HD kijelző van a telefonomban, had legyenek kicsik a betűk. De ha bökni kell, akkor meg zoomolhatok, vagy félrebökök. Több idő megy el egy szó hozzáadásával, mintha kikapcsolnám a prediktív szótárat és leírnám nyugodtan.
Ha meg jön egy HR, akkor lehet kezdeni előröl az egészet.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
PofaJenö
senior tag
próbáld ki Youtube-s app beírod teljes film kiválaszt egy és meg néz ,nem is kell konvertálni megy a hd-s is egy az egybe én néztem így filmet végig .. (igaz végig töltőn volta teló)
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Oppenheimer
veterán
Én kerestem és nem találtam. Hátha itt valaki talált. Nekem azért kéne hogyha ém felveszem valami videot telefonnal, akkor azt kitolhassam a TV képernyőre.
Az AV Remote nem látja a TV-t. Valaki tudja mit kell a TV-vel csinálni, hogy megtalálja?
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
albiosz
őstag
Jól látod a helyzetet: a beállításokban lévő tárterület ellenőrzés majdnem (!) tök ugyanaz, mint a lumia storage chech beta. Utóbbi mindössze annyival tud többet, hogy kártyára menti a térképeket. Hogy ezt miért nem rakták bele a beállításokban lévőbe is, na az jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen