- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
gyurkikrisz #55880 üzenetére
Tényleg erős lett elődjéhez képest.1Gb RAM,4 mag 5"-on viszont keveslem egy kicsit a felbontást de annyi pénzért akár még meg is éri.
-
NEOSIGNAL
tag
-
NEOSIGNAL
tag
Tud esetleg valami olyan progit amivel elérem a gépemet akárhol vagyok?
Bocs ha már valaki írta csak nagyon korán van még -
NEOSIGNAL
tag
Szakértők és műszerészek segítségét kérem!
Következő tötént a Lumia 820-ammal:
Meló közben telefonáltam úgy hogy a vállammal tartottam a telefont és lecsúszott.Maga a telefon nem tört össze de a ház elpattant.A bal oldali sarka érkezett elsőnek a Földre.minden egyben maradt csak a ház sárga oattant el.Arra lettünk figyelmesek hogy ha telefonálok akkor a másik egyén akivel beszélek olyan hangot hell mintha zuhanyzóban telefonálnék.Így hát nekiugrottunk és átforrasztottunk bele egy másik új mikrofont.Az első telefonálásig minden rendben volt de utánna megint kezdődött a zuhany hang.Így hárlt megpróbáltuk Mégegyszer.Itt valami más is történhetett.Én arra gondolok hogy ahogy másodjára forrasztottunk szerintem nagyon meleget adhattunk az apaplapnak mert utánna már a memória rész is bedöglött de annyira hogy sd kártyával be sem bootol a telefon többszöri próbálkozásra semmilyen kártyával.szerintetek mi lehet a pontos hiba?Menthető vagy alaplap csere? -
NEOSIGNAL
tag
válasz
confuser #55467 üzenetére
Jó telefon a 630.Én is meglepődetem.Kb 2hete az egyik szintén WP szűz kollégám vette egyet.Megkért hogy állítgassam be meg magyarázzam el hogy mi hol van benne.Elég gyors nem tudtam megakadztani semmivel sem.Csip-csup a reakcióideje és jóval nagyobb és szebb képe van mint az elődjének a 620-nak.
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
FrankMonzano #55451 üzenetére
A Lumia 830 at én is ajánlom.Kamerája picit gyengébb mint a 930-é ha jol emlékszem meg ügye nem túl hd.Viszont lényegesen olcsóbb + bővíthető 128Gb-ig.én is azt szemeltem ki magamnak.Jah és 5".
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
batistuta10 #55399 üzenetére
Ha ez segít akkor én is hasonló helyzetben voltam.iPhone-t használtam 6 évig.Igazi megszállott voltam aztán egyszercsak unalmassá vált.Haverom Gsm voltjában megfogtam ezt a Lumia 820-at.nagyon érdekelt és tetszett is igaz féltem attól hogy mennyivel gyengébb lesz hisz az mégis csak egy alma volt.Féltem tőle megválni de mostanra annyira beleszerettem ebbe hogy ezt még az Istenek se vehetnék el tőlem.
-
NEOSIGNAL
tag
Van már esetleg valakinek L830-a?mennyire lett rős?nem zavaró az 5"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest