Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #75364 üzenetére
Nem is a hazai statisztikától félek, hanem attól, hogy a globális "eredményeket" látva a Microsoft ráun az egészre, és hagyja a fenébe a mobiltelefonos üzletágat. Piszokul sajnálnám, mert én személy szerint imádom a WP-t. (Perverz állat vagyok, na! )
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
chipesz
őstag
válasz Nooeca #75446 üzenetére
Ja, gondolom az lesz a terv, hogy jönnek kumulatív frissítések, de egyelőre nem. Ezt a blogposzt is leírja.
"Please be advised, if you don’t reselect Fast or Slow with any build newer than 10586 your device will be in a state which may not receive any future Insider Preview builds or Cumulative Updates."
(#75444) Ricardo:
Egyelőre minden alkalommal meg kell csinálnod.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
gabor907
tag
válasz Nooeca #75524 üzenetére
csak jelentsen be minél több gyártó w10m-es mobilt, annál jobb lesz a rendszer is!
hátha a kínálat is nő meg az ms-es odafigyel kicsit, és zárkószhat a rendszer egy olyan szintre ahol létjogosultsága van, nem pedig mindenki temeti!
nyílván nem két nap alatt fog megváltozni a helyzet de hiszem hogy jobb lesz a rendszer!core
-
RMZ250
senior tag
válasz Nooeca #75534 üzenetére
-> Nincs semmiféle biztonsági cucc, mint mondjuk androidnál az az ujjlehuzogatás megfelelő írányba vagy extra pinkód, hogyha elalszik a kép, vagy csak én nem tudok róla.
Pedig van ilyen: bejelentkezési lehetőségnél megadhatod, hogy PIN-t kérjen feloldáskor.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
SOAD19
addikt
válasz Nooeca #75534 üzenetére
"Nem tudok olyan appról, amely olyan mint az androidnál, hogy megadom a kódot és összekötöm vele a telefont a géppel - hozzáférek a fájlaihoz."
Esetleg az Easy transfer app?
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Nooeca #75616 üzenetére
Srácok!
Úgy néz ki hogy lecserélem szeretett 925-met egy 930-ra. Mire számítsak? Lesz bármi negatív ezzel kapcsolatban? Van itt olyan élő ember, aki 925-t cserélt 930-ra? WIn10 gondolom gyenge 930-n is. 925-n a 8.1 hasít, nálam az akku idő kiváló (ami itt ritka), de 10 alatt várni kellett az alkalmazásokra, belassult és merült rendesen. 930-on is hasonló tapasztalatok érnek majd? Gondolom a 8.1 ott is nyerőbb egyelőre.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
this is life
Ármester
válasz Nooeca #75681 üzenetére
A vegyi folyamatokat nem ismerem.,de valamiért hogy kondicionalva legyen az akksi le kell meríteni kikapcsolásig...mikozben teljesen le se meríthető... Amugy lehet a lemerítés sokkal inkább az akksi elektronika firmwarenek tesz jót sem mint a cellakat tartja karban,de ez passz ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Partyface007
őstag
válasz Nooeca #75700 üzenetére
már most van számos programverzió ami nem átjárható 8.1 és 10 között emiatt nem lennék meglepődve ha a hivatalos ajánlás az lenne hogy ne migrálj ha nem okvetlenül muszáj és ne állj vissza mentésből se...
amúgy én az MWC-re tippelem hogy bejelentik a végleges verziót a régebbi telefonokra de lehet csak március elejétől lehet majd csak letölteni... azzal is nyernek 1-2 hetet .-)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Nooeca #75857 üzenetére
szó szerint ezt írta: "we're tuning 10586 to release to non-Insiders. Cumulative Updates are key improvements to allow smooth upgrades." én ebben nem látom sehol a jelenleget, mondhatni már jó pár hónapja hangolgatják a releasere csak nem megy.
ViktorHUN79: ilyet nem jelentenék ki a helyedben, biztos van más is, akinek jobban merül
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Nooeca #75859 üzenetére
miért, ki mondta, hogy nem jön?
én csak azt mondom, hogy ebben semmi új infó nincs, azt mondta, hogy reszelgetik az 586-os buildet, hogy kiadhassák teljes körben. de kb 2-3 hónapja ez a helyzet.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Воланд
titán
válasz Nooeca #75990 üzenetére
a lumia 822 es a 820 majdnem ugyan az.....
kijatszos modra meg ott van az insider program production ring-je.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
313313
addikt
válasz Nooeca #75990 üzenetére
Azért ha ez így van, akkor egy vicc az egész..
620, 625, 720 miért kap?
Vagy Microsoft ennyire ássa a saját sírját?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Nooeca #75986 üzenetére
nekem az lenne a kérdésem hogy ha jön majd a végleges win 10 a lumia 532-re, akkor az majdnem ugyan az lesz mint ami az insiderrel jelenleg is elérhető vagy valami "butított" változat lesz majd?
mert amit én a hetekben kipróbáltam win 10 az insiderrel, az nekem eléggé lefogta a telcsim teljesítményét, és eléggé belassúlt, sajnos
majdnem olyan érzés volt mint amikor a lumia 520-ra felraktam a win8 után a 8.1-et...
létezhet hogy optimalizálják a teljesítményt a lumia 532 esetében?
mert ha olyan lomha lesz mint amit az elmúlt hetekben tapasztaltam akkor nekem nem kell a win 10 erre a lumiámravalamint még annyi hogy látom a lumia 550 már gyárilag win 10-el jött ki?
hardverben nem sok eltérés van a lumia 550 és az 532 között.
azon is akadozhat a win 10 futása?
előre is köszönöm a válaszaitok és véleményetek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Nooeca #76229 üzenetére
Én már közel két hete elbizonytalanodtam. [link] [link]
Várj, nem igaz, már tavaly szeptemberben.
Szerintem olyasmi, aminek nincs a gyártó által vállalt, vagy a korábbi szokásaiból egyértelműen és pontosan ismert határideje, azt úgy kell felfogni, hogy nincs / nem lesz. Mert maga a gyártó is úgy áll hozzá. Nem ígértek semmit, így nem kell betartani semmit. Tökölődni, vakarózni lehet rajta, de nem kell megcsinálni, mert "mi nem ígértünk semmit, de azt betartjuk".
Ez a gyártási filozófia szerintem jól jellemzi az MS-t. Sok területen nincs igazi konkurenciája (pl irodai szoftverek, desktop oprendszer), és ez határozza meg a vállalat gondolkodását, mindennel így vannak. Meg is van az eredménye wp tekintetében market share-ben.Megmondom őszinén, hogy nagyon, de nagyon meg lennék lepődve, ha 29-én kijönne a frissítés. Mint korábban is írtam, 29-én majd megszületik egy új vágyálom, mondjuk egy márciusi időpont, aminek a közeledtével, egy április/májusi, és így tovább. És persze ebben a periodikusan visszatérő táncrendben folyamatosan megjelennek a fórumokon a sztenderd figurák eljátszani a szerepüket (a türelmetlen; a reménykedő; illetve az, aki minden egyes felvetéskor beírja, hogy nem ígért a gyártó határidőt; ja illetve még a vicces mellékszereplő aki mindig kijavítja, hogy nem wp10).
Így megy ez mindaddig, amíg (a) meg nem jelenik a 10-es, vagy (b) azt nem mondja a gyártó, hogy nem adjuk ki, mert nem hozná a régebbi hardvereken az általuk elvárt felhasználói élményt (haha), vegyen mindenki az új telefonok közül.
És valljuk be, ahogy telik az idő, a b variáns egyre valószínűbb, mert ugyan miért ölnének bele több energiát az egyre távolodó régi hardverekbe, mikor az az érdekük, hogy az újakat vegye meg az ember. És igen, emlékszünk még a 7-»8 váltásra, amikor lehetett kukázni a régi telefonokat (és igen, erre is mindig megjelenik valaki, aki megmagyarázza, hogy de hát az annyira más volt).Szóval, én már rég dobbantottam a wp felhasználói táborból, tudomásul vettem, hogy inkább olyan gyártótól kell vásárolni, amelyiknél évekig van új szoftver, hülye voltam mikor pár éve nem az ő új modelljüket vettem meg, de ezt a hibát nem fogom többet elkövetni. Elhasználgatom persze még egy ideig a wp-s telómat mint wifi hotspot, de gyakorlatilag semmilyen reményem nincs már vele kapcsolatban. Legrosszabb esetben pozitíven csalódok, de úgy érzem, hogy ha egy ekkora vállalat, mint az MS, ennyi idő alatt nem tud megcsinálni valamit, akkor ott inkább akarásbeli problémák vannak, mert ha tényleg nem tudja, akkor az végtelenül szomorú.
Szóval lélekben veletek vagyok, hátha jön az a 10-es, fogjuk fel úgy, mint egy kellemes meglepetést, ha véletlenül kijön 29-én, de ha nem, azért ne legyetek túlzottan csalódottak.
-
No.93
tag
válasz Nooeca #76269 üzenetére
ennek lesz egy barátibb árral (300 euró) rendelkező kistestvére (igen, Continuum-al)
http://mspoweruser.com/acer-ready-to-launch-a-mid-range-windows-phone-with-continuum/
-
Воланд
titán
válasz Nooeca #76276 üzenetére
legutobb meg az volt, hogy megjelenik....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen