- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz leslie23 #95605 üzenetére
A Voip elég érzékeny a hálóra, ha nem tudja rendesen számolni a proci, akkor persze, hogy szakad.
Néztem, hogy kétmagos a 820, hát próbáltam 625-ön még az első Win10-et, menni ment, de nagyon tetű volt... Az 535-ösömön szó-szó. de az mégiscsak 4 mag... Inkább az a baj, hogy zabálja az akkut (bár hamarosan lesz hozzá új, mert a mostaniak nem tudom, mennyire jó állapotúak). Meg a lassúság is inkább megakadások formájában jelentkezik. Amikor viszont meló van (Glympse, navigáció), akkor rendesen teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Francia91
veterán
válasz leslie23 #95605 üzenetére
Lumia 950-esemen flottul megy a Skype-olás, de fater a Lumia 550-esével is hibamentesen használja heti több alkalommal. Németben vannak kint rokonok, velük Skype-olunk, az esetek 80%-ában a két Lumiával (950 - 550)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
scyllarus
veterán
válasz leslie23 #86138 üzenetére
Ha kihalnak a régi verziók, mi is marad? A 8.1 részesedését ugye nem lehet maradéktalanul áttolni a 10-be, mert sok nem frissíthető/nem frissítik a tulajok/lecserélik és nem Windowsra.
A mostani részesedés nagy részét a 8.1 adja, és csak itt a fórumon meg lehet nézni, mekkora százalék volt elégedett a 8.1-10 váltással. És ezek azok, akik egyáltalán váltottak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Nooeca
senior tag
válasz leslie23 #86136 üzenetére
De most konkrétan egyáltalán nem ugyanarról beszélünk...
te eladási statisztikával jössz... én meg lefedett piaccal... a kettő két külön dolog.
Most pontosan azt nem tudom hogy 1 vagy 3 hónap alatt nőtt 0,05%-al, mert most nincs erőm visszakeresni azt ahol ezt olvastam, de az biztos hogy ez szeptemberi adat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz leslie23 #85010 üzenetére
Tudtommal a HP Elite teljes memóriáját se látja még a Win, mert nem tudja megcímezni mindet. (mégsem ugyanaz mint gépen, persze ezt lehet frissítéssel orvosolni) Javítsatok ki ha tévedek, tavasszal amikor desktopon próbálgattam a mobilos Office appokat, hát azt nem lehetett megcsinálni, hogy két Word dokumentumot megnyitni egyszerre és egymás mellé tenni, mert csak egy példány futhatott az appból. Ez így nem túl produktív. Tesztben olvastam olyat is kapcsolat közben a telefon kijelzője nem sötétül el, hiába ugye monitoron "számítógépeznél", hát az amolednél ezzel lehet gond. Nem tudom, olvastam. Mi van ha befut egy hívás, nem macera? Lehet majd idővel lesz felhasználási területe és kiforr a dolog, de ugye a Windows RT cuccokra is azt mondták az lesz a nyerő cégeknél, aztán a Surface 2 és a Nokia tablet is gyorsan befuccsolt a szoftver miatt. És ahogy írod ezer dollár felett még igen gyerekcipős játék és nem vált ki egy rendes laptopot rendes szoftverrel. Viszont lehetőség tényleg van benne cégeknek adott feladatokra, feltételekkel akár teljes programokkal is. Otthonra szerintem azért túlzás az olyan mint a PC szövegük, hiszen már a netezés adblock nélkül gond.
És egy lehet hülye kérdés, de miért ne: most az MS üzletileg miért is akarja, hogy egy cucc kiváltson szinte mindent? Mert az Apple azt mondja ha dolgozni akarsz vegyél macbookot, ha érintéssel tartalmat fogyasztani a kanapén akkor ipadet, házimozizni apple tv, az iphone adott, kiegészítőnek ott az óra. És halálra keresik magukat. És ott is szól a hívás, sms a gépen, ökoszisztéma, Siri meg minden. MS most szinte azt mondja a Surface kiváltja a laptopot, izé a Continuum is, várom az Office-t Xboxra!
-
törölt tag
válasz leslie23 #85002 üzenetére
Mintha magamat olvasnám csak nálam mytube. Telón szuper, komolyan le a kalappal a fejlesztő előtt, 8.1-re is frissíti még mindig! Viszont desktopon körülményes a használata, nem tudtam megszokni, Edge-dzsel nézek videókat. Redditet aki olvas, a Readit app mobilon tök jó, desktopon nekem ez is elég macerás, a RES kiegészítő közelébe se ér.
Technikailag látszik királyság a biztonság és nem szemeteli a rendszert és pl. a beépített Films&TV app erőforrás igénye tényleg nagyon minimális, de ugye nincs benne minden kodek és nagyon gyér a testreszabás, így marad filmekre a megszokott MPC-HC vagy VLC kinek mi és nem érdekel ha kicsit jobban használja a procit. Portable változatban pedig nincs registry szemetelés se. A fapados Mail app helyett is szívesebben használom böngészőben az outlook.com-ot. Illetve most Office 365 miatt rendes Outlook is van. Facebook appot le is töröltem annyira gyenge, még értesítések miatt sem érdemes mert összevissza jelzett vagy nem jelzett, csempéje is bugos. A Photos appot tavaly nagyon szidtam, AU óta rendben van amire nekem kell.
Tableten lehet jobb ezeket használni, nem tudom a Win tabletek piaci részesedését. Tényleg még gyerekcipős a dolog, persze reklám szempontból jól hangzik az egy kód gépen, telefonon, xboxon, tableten, de a gyakorlat még mást mutat. Mobilon is a Continuum csináljon számítógépet a telefonból reklámok azért nem teljesen igazak, mert a mobil Win10 mégsem teljesen ugyanaz mint az asztali Win10, a mobilos Edge sem teljesen olyan mint az asztali stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz leslie23 #84995 üzenetére
Userként a technikai része mindegy lenne, hiába írnának nulláról rendes UWP appot a cégek, ha kimaradnak funkciók, lassabb, mostohán kezelt... bármit csinált az MS 7-8-10 ugyanúgy tojnak a platformra. Egyik haver mondta annyi jó van a rossz app helyzetbem, már egyre kevésbé tudja okostelefonként használni a Lumiáját, így az akksi idő egyenesen szuper.
Desktopon szerintem sincs sok értelmük jelenleg, gyengék. VLC-t én is próbáltam, gyenge. Facebook is. Mail béna szinkron. Különben ha érdeklődne is az ember, maga a Store design is borzalom. Az asztali rendszeren is olyan hibák vannak, hogy hihetetlen. A sajtóban inkább csak a mobil részlegen leépített 10-12 ezer emberről olvasni, de az asztali rendszer fejlesztésénél is kirúgtak rengeteg mérnököt, tesztelőt, mert azt hitték a fundamentálisan béna insider programjuk és a béna feedback app elég lesz. Hát nem. -
plau85
tag
Már megbocsáss de miért is ne lenne értelme desktopon az uwpnek? Mások nevében nem, de a magaméban elmondom hogy elég sok uwpt használok a pcmen és szeretem is őket. Csak párat megemlítek: Viber, messenger, mail+calendar, facebook, star wars commander, tubecast. Ugyanezek fentvannak a windowsos tabon is és tökéletesen teszik a dolgukat. Szerintem nagyon is jó dolog. Itt egy példa. Jön a telefonra egy üzenet vagy értesítés a pc szinkronban van a lumiámmal egyből mehet a válasz vagy rá klikkelsz és hopp megnyitja az uwp appot és látom az egész beszélgetést, és mindezt pcn anélkül hogy felkellene vennem a telefonom hogy megnézzem mi történt
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Androidos telefont (Z2) használok már lassan 2 éve, free Spotify account-tal, most próbáltam ismét, ugyanúgy a saját zenéimet csak véletlenszerűen lehet lejátszani és 6 szám után már nem enged továbbit választani, egyből a premiumra való váltást dobja fel, ugyanúgy.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
válasz leslie23 #84976 üzenetére
Free verzióra felesleges panaszkodni, nagyobb ciki prémiumnál lehet saját zenéket is Spotiba berakni iOS-en, de WP-n nem. Hiába van prémiumod. Idén frissült ugyan a WP Spotify, de csak kinézetben hozták fel a másik két platformhoz. Facebook és Messenger is bár iOS port, funkcióban mégsem egyenértékűek még mindig és lassúak. Viber értesítésekre ugyanúgy panaszkodnak az emberek. MS féle Térképre is több a panasz, HERE csomag már nincs 10-re. Szóval hiába vannak új appok, ugyanúgy másodosztályúak, a Skype Preview végre jó de a 8-as app ugye nem tette magasra a lécet. Általánosságban úgy tűnik ez az UWP kísérlet is befuccsolni látszik, számítógépen sem akar a nép csempézni. Rendszert nézve pedig a folyamatos foltozások ellenére nem olyan megbízható, mint a 7-8 volt. Régen az volt hagyd az Android lassulást, ROM főzést, launcher piszkálást, itt a pörgős-stabil WP csak használd, hosszú hónapokig újraindítani se kell. Most meg frissíts de várj ne úgy frissíts, minden második hónapban HR, recovery...
(elnézést az unalmas napi "ó MS mit tettél a WP-vel" károgásért)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslie23 #84976 üzenetére
Jah, igen én prémiumos vagyok, de ezt nekem csak úgy adta a support, hogy használjam az oldalt, amit egyébként nem használok, de a lényeg, hogy wp alatt gond mentes.
-----------Viszont ami valami kicseszett idegesítő, hogy (640, 650, 950 XL, 950) telefonokról és gondolom bármelyikről szinte használatlanul lassú még mindig, ha PC-re kötöm és úgy akarok lapozni a képek között, vagy egyszerűen kifagy. Az SD kártya tartalmát kihúztam az asztalra, gondolván, hogy utána a teleronban leformázom és újból visszarakom, ami kell.
Kb 15 percig néztem, hogy számítási idő zajlik, mire egyáltalán megindult, gondoltam ez baromság, de nem.
Elkezdte másolni a képeket, konkrétan egy kép kb 5, vagy több másodperc volt, ahogy jött át a PC-re. A hátralévő időnek több napot írt 15 GB tartalomra. Persze meguntam és szétkaptam az egészet, a másoló ablak, vagy félóráig ott volt, hogy bezárja az egészet, végül task-ban kilőttem!Egyszerűen nonszensz, hogy w10 mobil és w10 desktop pc ennyire szarul működik. Ez tegnap este volt.
A következő meglepetés most reggel ért, gondoltam, amíg netezek, addig összekötöm, mert usb 3 alatt is szinte ugyanúgy tölti a telefont. Összedugom...semmi. Mintha nem is lenne telefon.
A pc-én a desktop, illetve a tálca ikonok kifagyva, ctrl alt del kilépek, újraindítom
Összedugom, még mindig semmi. Újraindítom a telfont, a viszlát képernyőt 2 perc után nem bírtam tovább, akksi-ki be. Újra összedugom, már van töltés, de a telefon még mindig nem látszik.Átviszem egy másik gépre, azonnal látja és tölti is.
Vissza a laposhoz, megint újraindítom, ekkor megjavult, volt töltés és csatlakozott a telefonnal is.Elképesztő, hogy ennyire befagyasztja magát a két rendszer és a két számítógép, illetve mobil.
Hogy ennyire nem működik MÉG MINDIG jól ez a része.A durva az, hogy mac osx laptopra kötve, gyorsan és simán másolom ki a mappa tartalmát. Írni nem tudom, mert azt nem engedi, de egyébként semmi olyan gond, mint win és win között!
Óriási facepalm! Ettől függetlenül a telefon most is teljesen stabil, gyors és minden frankón működik rajta.
Egyébként, ez másnál is ilyen gányul működik, mármint a pc-vel összekötöd, majd az SD kártya tartalmát, ami legyen több GB megfogod és kimásolod az asztalra, akkor ez történik, mint nálam, vagy nálam nem stimmel valami, mert a fentebb írt készülékekkel mindig is ez volt a problémám...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslie23 #84704 üzenetére
Azért én mégis reménykedem, hogy egyszer tényleg minden frankó lesz. Az RS gyors, de legyen stabil is.
Ne kelljen már olyantól tartani, ha véletlen fényképezek, hogy vajon sikerülni fog.Eközben, ma eladtam a 650-es készülékem, de csak egyvalami miatt, mert egyszerűen dupla kopp, mint olyan erre már nem lesz, nekem szükségem van erre a funkcióra.
A 950 XL-t is valószínű lecserélem egy 950-re, mostanában egyre jobban nem tudom elviselni a tepsi telefonokat. -
hito
nagyúr
válasz leslie23 #84704 üzenetére
Külsős FM rádió appoknál is ez van. Futó alkalmazások közül kilövöm és megy tovább.
Ma veszek egy Note 5-öt kipróbálni a 950 XL mellé, de már most halálra unom (pedig még nálam sincs), hogy úgy működik mint egy svájci óra Halál komoly. Kiver a víz tőle per pillanat, dög unalmas.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
csabyka666
veterán
válasz leslie23 #84626 üzenetére
Én csak hallomásból tudom, régebben tervezgettem, hogy kipróbálom a 10-est a 820-on, de így már biztosan marad a 8.1.
A korábban linkelt oldalon leírtakat nem merem megcsinálni, nem akarom téglázni a telefont.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
félisten
-
csabyka666
veterán
válasz leslie23 #84563 üzenetére
Ja csak állítólag beszüntették a W10M frissítési lehetőséget x20-as szériákra, aztán én is gondban vagyok, mert a W10M jó volna, csak eddig nem frissítettem, most meg már nem is lehet.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
-
this is life
Ármester
válasz leslie23 #84493 üzenetére
Megprobalhatod bongeszonek az ucbrowsert , utoljara tavaly januarban frissult ha jol olvastam , igy az ie motort hasznal, hatha azzal nem lesz gond.
A Mav-nal szerintem kb mindenbe x@rnak , az app is amit linkeltem az sem az o muvuk ...Baltoafarkas
A simet barmelyik gsm uzletben ,szervizben atvagathatod, a frissites tiltasa mar mas kerdes, ha nem engeded wifire akkor nem frissit...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz leslie23 #84441 üzenetére
Szerintem se az ucbrowsert se a maxthont nem frissitettek meg edge motorra , mert alapkovetelmenynek a wp8-at irja , meg amikor hasznaltam az uc-t th2 alatt elegge instabil es lassu ,kilepkedos volt.. rs alatt meg se probaltam eddig..
Esetleg ha az edge-t mobil nezetre kapcsolod akkor se lesz jobb a helyzet , akkor is osszeomlik a jegyvasarlasnal ?
Esetleg ez az app mav menetrend
Elvileg vasarolhatsz vele jegyet is ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
snakebait
senior tag
válasz leslie23 #81900 üzenetére
Csak Magyar régióra való átállásal hajlandó nálam megtalálni (nem azon vagyok) .Telepítettem is,de ez még nagyon béta. Ellentétben messenger(beta)-val,ami nálam szépen dolgozik,hogy a kontaktok szinkronja ki van kapcsolva. Csak megoldhatnák már,hogy ki lehessen tenni zárképernyőre
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
válasz leslie23 #81888 üzenetére
És ez is csak régió váltással található meg az áruházban? mert a mesenger(beta) is nekem úgy volt elérhető. Igaz aztán visszaálltam ezen régióra és azóta ha jelez,hogy van frissítés frissítem a mesengert,de továbbra sem találom meg az áruházban ezen régióval. Érdekes
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
félisten
-
őstag
válasz leslie23 #81206 üzenetére
Mondták... Tőzsdén jegyzett cég sokat mond és szépen kommunikál az üzleti köröknek címezve, hogy a részvények árfolyamát védje. Abban igazad van, hogy a sokféle asztali Windows OS most hátrány, és az egyik legjobb lépés volt, hogy a W10 fele hajtottak/hajtanak mindenkit. Ráadásul a vegzáló PC eladásokhoz képest viszonylag elég sikeresen. Ez egy meglepő, de bölcs húzás volt.
---
Volt itt már arról szó, hogy hány ember és milyen app-ot használ asztali W10 alatt vagy úgy általában asztali windows alatt (a számológépen kívül)
A zsugorodó asztali piacon már csak a gamer és az üzleti vásárlások érdekesek. Ahogy írtad is... egyik sem szárnyal. Otthoni MM, Net célra már alig vesznek PC-t vagy laptopot. Ezen tartalmak fogyasztása már nem asztali környezetben történik most sem. Az üzletit - ha valaki ismeri - akkor tudja, hogy elég lomhán fog W10-re átállni. Ez a kör nem igényli az app-okat sem... mondjuk a gamerek sem.De ha az átállás megtörténik majd, vagy tegyük fel, hogy meg is történt, hogy szinte csak W10 van asztalin és minden asztalin felhasználónak legalább 1 androidos készüléke és nulla Windows mobil készüléke van (ez már szinte most is igaz)... és, hogy izgalmas legyen a kérdés: képzeld el, hogy Te vagy egy:
menetrend, banki, képszerkesztői, időjárás, portál... stb app. fejlesztője.Csinálnál UWP-s app-ot, aminek a fejlesztés időpontjában csak asztali felhasználói lennének (lévén a mobil része kihalt), és egyáltalán bárki is letöltené az előbb felsorolt valamelyik app-ot tőled?
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Nooeca
senior tag
válasz leslie23 #81199 üzenetére
A OneCore az a rendszermag, Windows 10 újdonsága, az UWP-t szolgálja igazából, hogy ami alkalmazás van a gépen az elfusson mobilon is, szimplán csak annyit kell vele csinálni hogy picit optimalizálni a kijelzőre. Ennek az RS1-nél is már nagyon nekiestek, vagyis TH2 és RS1 között van nem kevés OneCore különbség.
A surface phone nem kérdés, semmivel nem lesz újabb szoftverileg mint egy 640 RS2-vel. Ugyanaz lesz, maximum az történhet meg, hogy kap valami extra hardveres feature-t a Surface, ami ugye a 640-ben nincs, így a Surface-ben lesz egy extra. Mint pl. 520-ban nincs vaku, se Glance Screen így pl. utóbbi beállítási lehetőség nincs is Insiderben.
A Continuum már most is jó ami a probléma vele, hogy csak pár modell támogatja.
A Windows 10 Mobile tervei nem állnak le, már szó van egy RS3-ról is, 2017 őszén vagy 2018 tavaszán.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz leslie23 #81184 üzenetére
Hónapok óta írom, hogy az UWP... hazug csodafegyver képében díszeleg a hiszékenyeknek... Kevésbé gyakatekerten a W10M végét semmivel sem fogja megnyújtani.
De még mindig meglepnek az elvárások... no meg a remények az UWP kapcsán
Na mindegy... A W10-et még normálisan megcsinálják, de itt csak a bug-ok eltüntetésére számítsatok. Aztán ennyi. Ha .218-as állapotban jelent volna meg, az azért nem lett volna rossz. A 318-as pedig teljesen korrekt, ha normálisan van telepítve. Tehát a meglévő W10-es készülékekből ennyi hozható ki. Más pozitív változás már nem lesz. Sem az app-ok sem a készülékek terén. (sok régi jól bevált app-ra lesz igaz, hogy 8.1-en jó, de 10-en nem és már nem is lesz javítva). Inkább folytatódik az Áruház elszegényedése és a készülékkínálat további zsugorodása. Több hónapja én még karácsonyra írtam a globális 1% alá esést, de úgy néz ki, hogy sikerül majd ezt gyorsabban is összehozniuk. Több cég többféle módon méri, így eltérő időpontokban lesz majd egy-egy hír a lélektani globális 1% alá esésről. Asszem már egy volt a múlt héten... ez meg is lepett, mert ősznél előbb nem számítottam az elsőre.Ha az L650-öt jobb SOC-al adják ki, az L950-et pedig szerényebben (HD kijelző, 2GB), de szebben!! csinálják meg és mindezek legalább .218-as szoftal jelentek volna meg, akkor az még némi kifutást adott volna a dolognak. Persze tudom, hogy ezt majd mindenki tudja és tudta akkor is. Ezért is állunk ilyen dühösen az egész mellett.
Meliora sunt bono inimica
-
Francia91
veterán
válasz leslie23 #81055 üzenetére
Lumia 1020 --> .318-as Build-dal a mai napig semmi problémám...
Egyedül a Groove Zene lassul be picit, mióta 1.500 db felett vannak a zeneszámaim . De ha elindítom az egyiket, onnantól már szépen dolgozik- Outlook-ot nem használok, csak a Gmail-es címem van, azt egyenlőre szinkronizálja, ahogy kell
- Az Edge nálam legutóbb a .218-nál szarakodott, .318 óta nichts problemAttól, hogy nálad tele van buggal, még nem égetném rá a "nagy szar" jelzőt... Nyomj egy HR-t, majd Áruházból frissítsd le az alkalmazásokat, és nézd meg aztán, hogy rendben lesz-e
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
tibike8
őstag
válasz leslie23 #81055 üzenetére
Szerencsére nálam pl nincsenek ilyen gondok. Már a 218-al sem volt. A böngészőt bár olyan sokat nem használom, de az alatt nem volt gond vele. A zenehallgatásra még a 8.1 alatt vettem appot, Az office sem okozott még problémát. Az outlookkal viszont valóban van annyi, hogy ha a kukát ürítem, a szerver oldalt nem törlődnek. Ezt korábban nem csinálta. A skype is meg az ébresztések, naptár is rendben. A gyorsaság meg főleg.
-
WestBam
senior tag
válasz leslie23 #81060 üzenetére
Én eddig az utóbbi 3 vagy hány évben, mióta wp használok kétszer csináltam össz vissz hr-t. Pedig minden vackot leszedek és próbálok ki, aztán törlök. Ez 8.1 alatt csinált is nem kevés szemetet a törölhetetlen other mappába, de azóta ilyen sincs ha jól emlékszem.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50037 üzenetére
Szerintem sem emailhez kell telefont választani, csak annyira nem tetszett neked a gyári megoldás, higy azt hittem ezen fog múlni Én bizrosan nem használnék 3rd partyt emailre, a gyári sokkal gyorsabb bárminél és szerintem mindent tud, amit kell. Fapados kinézete van, valóban, de pont ezért áttekinthető és funkcionális is. Átirányítással is lehet egyszerűsíteni persze, a privát gmail nekem is átmegy az outlookra, csak a cégest használom közvetlenül. Azért is jobb átirányítani amit lehet, mert a sok mailbox szinkron meríti az akkut, minél kevesebb fiókot kell figyelnie, annál jobb. Örülök, hogy hasznos dolgokat mondtunk
-
no1r
őstag
válasz leslie23 #50022 üzenetére
metrotube és mytube... korlátlan trial, jól működik, és dizájnosabb is mint a yt app droidon.
mytube-t használtan sokáig, csak a változatosság miatt váltottam metro-ra egy ideje. mindkettő good, really gooda gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
negyven2
veterán
válasz leslie23 #50022 üzenetére
A metrotube-nal a fizetős (200 Ft), az kvazi csak támogatás, a trial egy az egyben ugyan az mint a fizetős. A 200 Ft meg ha úgy érzed, támogathatod a fejlesztő(ket), de ha nem akarod akkor nem kell. Ennyiben "fizetős" csak.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50021 üzenetére
Ömlesztve jön, valóban egymás után vannak a levelek, az összetartozóak pedig párbeszédes nézetben. Én remekül elvagyok vele 3 éve, meg szerintem a wp tábor 99,99%-a is. Ha neked mindenképpen egy gmail app kell a guglitól, akkor lehet inkább az android a te rendszered, nem? Ott van gyári youtube app is Egyáltalán miért váltottál droidról?
hroberto: neki a 3rd party gmail app nem tetszett, meg a gyári sem, így nem hiszem, hogy az átirányítással boldog lenne
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50017 üzenetére
Mármint mit nem tudsz a gyárival? Ki lehet jelölni egyszerre többet is, ott van alul az ikon hozzá, utána törölheted, olvasottnak jelölheted, áthelyezheted. A metrotube pedig nagyon megéri az árát, de ilyenkor szokták megkérdezni, hogy mennyi is volt a telefonod, dohányzol-e, szoktál e kólát inni meg hasonlók. 200 Ft azért ne legyen a világ vége, de még a böngészőből is remekül megy a lejátszás 8.1-gyel, tehát nem vagy rákényszerítve.
Ez szebb, ha mindenárin 3rd partyt szeretnél a gyári helyett: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/gmail/5aad6081-fc0d-46f7-955b-abb4bb4d893b
De hidd el, hogy remekül működik a gyári és sebességben verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50015 üzenetére
Gmail app nem is kell, mert vam gyári mail kliens, ami kezeli kiválóan, a youtubera pedig van több remek 3rd party app, amik még jobbak is, mintha gyáriak lennének - pl. Metrotube. Amúgy ennyit a gugli "dont be evil" szlogenjéről, direkt csesznek megcsinálnu ezeket, meg rendszeresen szívatják a wp-s youtube appok fejlesztőit is. A lényeg, higy minden említett szolgáltaás elérhető kényelmesen, minőségi appokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest