Hirdetés
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Sziasztok!
WP10 tesztelőket kérdezném, hogy a WP10-ben van-e rendes multitasking?
Pl., ha elrakok egy appot a háttérbe, és fél óra múlva ránézek, akkor az elrakás pillanatától folytatja, vagy
folyamatosan frissül az app tartalma a háttérben? -
starr
őstag
Sok földhözvágás közeli élmény után úgy döntöttem lecserélem az 520-asomat egy gyorsabbra.
Mit gondoltok, lesz 650 vagy 750 belátható időn belül, vagy vegyem meg inkább a kiszemelt 640-et? -
starr
őstag
válasz Plazmacucci #75358 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a WP-n
kdurva lassan indulnak az appok, de ha már elindult nem laggol, fut szépen. Droidon gyorsabban indul minden, és a háttérbe rakott appok, is gyorsabban visszajönnek.
Viszont ahogy beletekerek weblap-ba, vagy egy Facebook idővonalba, laggol rendesen, míg a WP8.1-nél nem.
(A W10M-nél szintén laggol, és lassan is indul)[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz maximilian4 #75667 üzenetére
Igen, a videókat elnézve az 550 egy gondolattal mindenben lassabb, mint az insider 640. (210 vs 400)
Viszont a 650-nél csak pletyka a specifikáció. Valaki hónapokkal ezelőtt benyögte azt a snap 212-t, azóta mindenhol azt ismételgetik. Nincs megerősítve. Meglátjuk, ha kijön. Az sincs bizonyítva, hogy 650 lesz a neve a (render) képeken látható telefonnak.
Én biztos vagyok benne, hogy ha 650 lesz a neve, akkor nem 21x-el fog kijönni. -
starr
őstag
Most frissült az Időkép az új design-ra. 8.1 alatt
-
starr
őstag
válasz szekfizsolt #75798 üzenetére
Win10 alatt nem próbáltam, de nagyon kulturált lett, gyors is. Adtam is neki 5 csillagot.
-
starr
őstag
válasz szekfizsolt #75801 üzenetére
A régi ócskához képest új. Nekem 8.1-em van. Gondolom ugyanaz, mint amit a 10-esen láttál.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
A telefonnal formázott SD-re lehetséges 4GB-nál nagyobb fájlt másolni? Ha nem, akkor kezeli a telefon az exFAT-et vagy az NTFS-t?
-
starr
őstag
Gondolom az outlook-os volt a telefonon az elsődleges, a bingest meg később adtad hozzá.
Microsoft account kell, ami outlook.hu, outlook.com, hotmail.com, vagy live.com. Az utóbbi kettőt már (tudtommal) nem lehet újonnan létrehozni.
Csinált az outlookossal. A bingeset meg később hozzáadod. -
starr
őstag
Gondolom ez még win7. (Sosem láttam win-7-et )
Látatlanban azt mondom, hogy ha USB-n nem megy:
(1. lehetőség) Töltsd fel a telefonról a Ondedrive-ba, majd szedd le webről, vagy onedrive klienssel.
(2. lehetőség) Ha van benne SD kártya, akkor arra kell másolni, majd kivéve a telefonból kártyaolvasóval átvinni gépre.
(3. lehetőség) Kisebb fájlokat elküldhetsz magadnak emailben.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Nah,ma is megkaptuk: [link]
Szavazzatok Ti is! Már 46 %-on vagyunk. -
starr
őstag
válasz ecology_83 #76053 üzenetére
Ez így megy
-
starr
őstag
válasz MrCsiT #76196 üzenetére
Exchange, Google, iCloud, Outlook, Yahoo fiókot, stb fel lehet venni, amihez naptár is tartozik.
A többit "más fiók"-ként lehet felvenni IMAP, vagy POP3-ként, de szerintem ez csak e-mailt jelet, naptárat, stb nem.
Esetleg nézd meg a UPC fiók szinkronizálási beállításainál van-e naptár checkbox, mint pl a gmail-nél.
Nem lehet, hogy az outlook-odban egy másik fiók is be van állítva pl gmail, és annak a naptárát látod? -
starr
őstag
Nah, megint lesz egy méregdrága tepsifon: [link]
Normális középkategória meg sehol.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
L640: Nagyon ritkán navigálok, de nekem is ezt csinálja. Here újraindítása megoldja. Amikor igazán fontos lenne GPS-t sem talál. Szóval lószrt sem ér az egész, mert állandóan ellenőrizgetni kell, hogy működik-e még, ill, hogy nem némult-e el, mert azt is szokott. Ráadásul olyan lassú, hogy balesetveszélyes menet közben állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz lugosi #76286 üzenetére
Ez is úgy fog menni, mint a Cyan-nál,vagy Denim-nél annak idején.
Bejelentik, hogy kint van a frissítés, aztán 3 hét múlva megkapjuk.
Addig lessük a táblázatot,hogy melyik országban,melyik szolgáltatónál milyen telefonokra jött már ki.
Közben napota 10x nyomunk rá a telefonfrissítésre, de semmi nem lesz.
Amikor hetek múlva megunjuk egyszer csak csippan, hogy itt van.
Szóval bejelentéstől számítva majd' egy hónap lesz, mire ténylegesen megkapjuk.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
-
starr
őstag
válasz Aethelstone #76647 üzenetére
Aztán, amikor legközelebb küldi újra levélszemét lesz. Többször tapasztaltam.
-
starr
őstag
válasz macika69 #76846 üzenetére
Nekem mindegy. Lassú volt, mint a tetű, még 640-en is, és állandóan ellenőrizni kellet, hogy most tényleg csak elhallagatott, vagy ki is fagyott?
Indulás előtt meg ellenőrizni kellett, hogy nem frissült-e, mert akkor léphettem be újra, hogy szinkronizálja a kedvenceket. Szóval bütetés volt. -
starr
őstag
Advisor nélkül sosem fog felmenni? Minek ez az advisor egyltalán? Gondolom azért, hogy nem mindenki egyszerre frissítsen, először póverjúzerek.
-
starr
őstag
Használ valaki "FLV Playert" W10M alatt?
Annál sem lehet eltűntetni a navigációs sávot?
Elvileg Win10-re termett. -
starr
őstag
válasz Nooeca #77148 üzenetére
Orbitális töketlenkedés, amit csinálnak.
Most akkor lehet frissíteni, de mégsem.
Aki nem olvas fórumot, vagy híreket sosem fogja megkapni a 10-et, mert nem tudja, hogy egy app kell hozzá, de előbb át kell állítani USA-ra régiót, különben le sem tudja az appot sem tölteni.
A Felhasználók 90%-a azt sem fogja tudni, hogy már kint van a win10.
Mi f.sz-nak advizor? Miért nem jön dikerktben a telefonfrissítésen keresztül?
Félnek, hogy egy rakás sz.r az egész. Elég nekik ha csak 10% frissít, így kevesebben hagyják majd ott a platformot. -
starr
őstag
válasz Blacky74 #77152 üzenetére
A "érintés" menüpontban a a beállítások alatt.
Nah, most: friss telepítés után az "érintés", és még jónéhány dolog csak később kerül fel a telefonra az áruházon keresztül. Ez így volt 8.1-nél is.
Nyomogasd az áruházban a frissítés keresést! Gestures & touch, vagy valami ilyesmi néven fut.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Vissza akartam rakni az 520-amra a 8.1-et,a Device Recovery Tool-al.
Nokia felirat, alatta az állapojelző csík eljut a feléig, utána DRT kiírja, hogy sikertelen.
Köszi, mert így már el sem indul.Update: PC újraindít, átdug másik USB portba, és OK lett.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Várható, hogy a most kijött hivatalos 164-re kapunk még javítást a RS megjelenése előtt?
Pl. az emlegetett 200-as build-et? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen