Hirdetés
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
this is life
Ármester
A telenornal van egy vasarlasi keret , ha azt kimeritetted , vagy valami korlatozast eszkozoltel a mobilpay beallitasain belul , illetve ha a fizetos szolgaltatasok elerese nem aktiv akkor nem tudsz vasarolni. E mellett hiaba van az egyenlegeden 17000 ft az kommunikacios egyenleg de lehet tolteni kulon az univerzalis egyenlegre is , ez telefonalasra es vasarlasra egyarant felhasznalhato . Ha az ms aruhazban vasarlorsz arra figyelj hogy egy osszegben egyszerre max 5000 ft-ig teheted meg a mobilpay terhere ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Neha vannak anomaliak a telenornal, pl nem toltodik ujra a keret , meg egyebb nyalanksagok... ha jol emlekszek az emeltdijjas szolgaltatasoknak is aktivnak kell lennie hogy vasarolhass , nem kapcsoltattad ki ? Ja es ha a mobil penztarca jelszoval lett idokozben levedve akkr is ez a helyzet.. illetve ha a vasarlaskor wifit hasznalsz es nem mobilnetet... mert wifi kapcsolatnal nekem nem megy a vasarlas , hanem csak akkor ha wifin letoltom az appot , majd wifi ki , mobilnet be es fizetek..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Kerj visszahivast , van ra lehetoseg.. vagy amikor hivod oket akkor a tudakozo menupont , majd nev alapjan telefonszam info es akkor gyorsabban kerulsz ugyfelszolgalatoshoz kapcsolasra .
-
confuser
senior tag
Semmit nem sugallok, ennél egyenesebben már nehezen tudnám leírni. Szimplán cáfolja azt amit te írtál, és bizonyítja hogy úgy nyilvánítasz véleményt, hogy nem olvasol utána. Az MS-t nem érte meglepetésként, pontosan erre számítottak. Visszavonultak mobilfronton a "Surface Phone"-ig. Csak a hozzánemértők várják azt, hogy visszavonult stratégiával nő a piaci részesedés.
-
lugosi
MODERÁTOR
Teljesen igazad van, nem értek hozzá, laikus vagyok a kérdésben (mint itt szinte mindenki, de ha van közöttünk hozzáértő iparági elemző, én pl nagyon kiváncsi lennék a véleményére).
Nem tudom egyébként, hogy csak leírod hogy hozzá nem értő vagyok, vagy esetleg pár szóban leírod annak a cáfolatát, amit én írtam?
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem annyi a gond csak, hogy az MS nincs benne mélyen a reklámbizniszben. Lehet több alkalmazás jönne, ha az ember pofájába minden cm^2-en reklámokat tolnának. A Facebook appban van reklám ? Nincs, ergo nem biznisz.
Én sem fosnám az appokat, ha nekem kellene minden egyes centet állni a fejlesztésből, illetve az emberek sem fogják megvenni az appot 5 euróért.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
őstag
Én sem temetni jöttem, de nem lehet nem észre venni azt ami történik... illetve leginkább amit nem csinálnak...
Én még mindig imádom, mint OS-t. A zárt rendszer sajátossága, hogy kevés vagy csak 1 készülékből lehet választani... ahogy írtátok azokból most tényleg alig van és vagy drága, vagy gagyi. Én mondjuk pont megvehetem a drágát is, de belőlem sajnos nem lesz piacuk...
Úgy látom, hogy belátható közelségbe (3-5 éven belülre) került a megszűnés, vagy a látványos haldoklás. A W10 asztali változata is tovább szűkül, ahogy a desktop szegmens szűkül... és mi még megérjük, amikor a droid és google a netscape-hez hasonló véget hoz a redmondra.... eltűnik, mint az IBM... Úgy gondolom, hogy barom kalandozásukkal már elérték a PNR pontot... és 2016 év végétől már nincs vissza út. Ha karácsonyra nem jönnek ki több készülékkel, és jobb áruházzal, akkor ennyi... Ha a 650 nem lesz sláger, akkor az 5-ös széria önmagában kevés lesz a piac bővítéséhez.Ezzel a stratégiával és marketinggel ugyanis lehetetlen a mostani állásokat megtartani, nemhogy fejlődni. Jövő ilyenkor csúnya képet fog mutatni az AdDuplex torta. De még házon belül is, azaz a Windows fronton is főleg a régi készülékek lesznek rajta, ahogy most is még mindig az 520 a legelterjedtebb típus (írd és mond 2013.02-es kiadás). A drágább készülékekből pl. a 9-esből alig van valami. Akkor most mire számítanak a rekord drága, de gagyi anyagú 950-essel, amihez egy huzatOS lett rakva? A Mozo hátlapos cégnek talán jó döntés, de az MS-nek ebben mi a jó, hogy a Mozó féle cégeknek csinál piacot?
Nyárig kivárok és ha tovább nő a repedés a Windows-os mobil szegmensen, akkor Iphone, vagy valami erős Samu, Huawei lesz a 950 helyett... esetleg egy Z5-C. A 950 üzemideje meg egy vicc. A tesztelők az OS-re fogták, mert ugyanilyen SOC és akksi párosból mindenhol jóval több jön ki... Na így piacra dobni egy készüléket?!Meliora sunt bono inimica
-
aszti75
senior tag
A megallapitas tokeletes ☺
Mar kiprobaltam mindent.Most epp a 63-as buildet szerettem volna feltolni,de a fast ring-ben mar csak a 71- est tolja fel 😕
Arra gondolok,hogy mivel frissiti az appokat is az aruhazbol,hogy nem-e az appal van valami gond egyes keszulekeknel.L635 1Gb van nekem.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Tevhit a teljes lemerülés a lipo,lion akksiknal,mert teljesen le se merithetoek,mivel az akksi vezroelektronika védi,alapból mindig marad benne töltöttség ,mivel egy teljes lemerítés elektronika nélkül,maradandó károsodást okoz a cellákban ... Utána mar kuka lenne az akksinak. A régieket le kellett meríteni nimh es tsai mert azoknal volt memória efektus ,a lítium akksiknal nincs ilyen ezért lehet bármikor tölteni...itt legfeljebb a töltési ciklus számláló szol bele a játékba... De ettől függetlenül a lítium.alapu akksikat is le kell meríteni kikapcsolásig,kb két hetente..
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Egy kérdésem lenne.
Ki használ közületek ezzel a telefonnal bluetooth-os füllhallgatót?
Vettem egy Jabra bt2045-ös tipust.
A Lumia 830 egyből felismeri de a 640-es modellem nem találja.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
RMZ250
senior tag
Ezzel csak az a baj, hogy szart se ér. Nem ezért nincs. Nálam is és asszonyná is a következő van: hang, értesítés van üzik jönnek mindenki boldog. Aztán 2-3 napig semmi nincs. Van,hogy üzik jönnek de nincs hang.
Aztán pár nap múlva megint minden ok. Eltelik 3 hét- egy hónap és megint vagy nincs hang vagy nem is jön se sms se emil. Pár nap múlva megint minden ok úgy, hogy beállításokhoz hozzá se nyúlok. Szóval az egész rendszer úgy szar ahogy van. Ennek ellenére nem tervezek váltani, már megszoktam.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
A Zéé
addikt
én nagyon valószínű, hogy meg fogom venni, engem a proci része nem érdekel annyira. 640-ről, 735-ről valóban nem előrelépés, de nekem az 520-ról az. Nekem bejön a design, bár 4,5" környékének jobban örültem volna.
Ha tényleg a business usereket célozzák meg vele, ott meg másodlagos a hardver. Nézzen ki jól, legyen stabil, nagy tömegben lehessen venni belőle olcsón. Közép és alsó vezetők céges telefonjának kiváló. Ezen a szinten meg rengetegszer adatforgalmat se kapnak a dolgozók, szóval nem ők lesznek azok, akik a hardver határait feszegetik. Ellenben ki lehet rakni az asztalra a komolyabb telefonok mellé, mert a fémkeret ad valamiféle elegáns megjelenést neki, míg egy 640-et azért nem feltétlenül. Szerintem ez a 950 egyik nagy baja. Tudom-tudom Mozo, de pont a céges userek nem fognak költeni ilyenekre.Just a simple Lineman...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Semmitől, sőt most a frissítés után egész hasznavehetetlen lett szerintem. Hiába állítom be a települést, vagy engedélyezem neki a GPS-t, mégis minden elindításakor Budapest I. ker-re adja meg a várható időjárást. Megszűnt az élő csempe is.
Egyébként szerintem a legnagyobb előnye a valós idejű radarkép, az a többi programban nincs. Régen volt erre külön app (az Időkép adataiból), de megölték.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
-
félisten
-
Lacielvtárs
nagyúr
az újra telepítés a program újra telepítése...
az ost nem állítottam vissza...
mert azt mondod érdemes lenne?
de most komolyan, minden ilyen jelenségnél vissza kellene állítanom a telcsit?
nem szemrehányásként mondom, mert nem hibáztatok senkit, de az ilyen gondok miatt cseréltem le a lumia 532-m erre"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
ki az a Gabika
értelek, de nem vetted remélem sértésnek
egyesével? biztonsági mentésből volna értelme visszarakni, vagy mindenképp újra kezdeni az egész telepítést?
mert elvileg ez az alkalmazás nem használ mentett adatokat visszaállításnál...
de meg fogom próbálni, hátha segít rajta, és köszönöm a tipped, ötleted"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
okés, értelek, hát meg fogom próbálni, de egy kicsit kezdek kiábrándulni a win világából
eddig imádtam 8.1 alatt nem volt semmi bajom, egész addig amíg le nem cseréltem a lumia 520-am az 532-re...
azóta meg csak szívok mint a torkosborz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mirci18
addikt
Semmi csak végre egyszer megérném azt hogy a közösségi magamutogatás véget ér.
Vagy azt hogy végre lanyhul az érdeklődés a facebook iránt.
Tudom jön a kérdés minek vagyok rajta?
Azért mert sok ismerősöm csak így talál meg ingyen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
félisten
-
Francia91
veterán
Csak azt nem értem, hogy miért jók ennyire a nagy tepsik.... Értem, hogy divat meg meg egyebek, de ki lehetne adni normális hardverkiépítettségű telefonokat 4,5-5" közötti méretekben is...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
A Zéé
addikt
Csinosabb, mint a 950, az biztos, bár ez a fenti ki-bekapcs gomb fura.
(#76347) yolan
Nekem a 620-ra azt mondta a helyi gsm szervizes, hogy ha odaviszem neki az ebayes digitizert, és ragaszkodom hozzá, akkor berakja, de nincs se garancia, se reklamálás. Ő azt mondta, hogy párat cserélt olyanra, de egyik se működött rendesen, úgyhogy csak a gyárit...[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen