- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
foxymaci #76844 üzenetére
Mert mi a baj vele? A telefon gyors, sőt kicseszett gyors, mert már itt tartom a kezemben, és ezt nem játékra tervezték, hogy 720-ban tud felvenni, ez sem érdekel. Ami érdekel, pont a fentebb írtak, élvezet kézben tartani és látni a gyors rendszert alatta a gyönyörű kijelzőn.
-------------
930-as meg nem érdekelt, mert akkor sem tudta belőlem azt az érzést kiváltani, mint most ez a 650-es, és eleve új telefont akartam. Tehát, ha szakít rajta a w10, akkor minek másik és erősebb hardver? Bár rakhattak volna, mert 80 körül megérdemelné, de ahogy tapasztaltam semmi szükség rá, ahogy ez működik az szinte elképesztő gyors nyilván a négy 1.3.as mag valószínűleg főleg erre lett kihegyezve. Hangminőség beszélgetés közben sokkal jobb, hasonlítva a 640 tompaságával.
Hamarosan dobok képeket is. Ha a páron visszahozza a 950 XL-t, akkor akár azzal együtt.
De ma az oviban fotózni akart, és kétségtelen, hogy azzal még ő sem tudja elcseszni a képeket... -
tomboy0013
veterán
válasz
foxymaci #76176 üzenetére
Az a titok, hogy hagyni kell a gyári rendszert a telefonon. Évek óta vannak Windows-os telefonjaim, de soha egyiknél sem kellett HR-t csinálni ameddig a gyári rendszer volt rajta, egyszer sem. De mivel én vállalkozó kedvű vagyok, volt hogy ROM-oltam WP7-en, vagy PfD-ztem 8-on vagy Insider-eztem 8.1-en maximum ezért kellett a HR ami ugyebár nem kötelező.
-
-
-
-
-
l!nk87
aktív tag
válasz
foxymaci #72513 üzenetére
szia,nekem van mi band-em,wp-vel használom. Ez is,mint minden wp-s dolog rendkívül fapados mondjuk az androidos app-hoz képest.
Amit tud a rendszerrel,lépést számol,alvást figyel (mondjuk kimerül annyiban,hogy megnézheted mikor feküdtél le,mennyit aludtál,milyen minőségű volt az alvás,hányszor ébredtél fel). ezen kívül az ébresztés remekül működik,van okos mód is. És itt ki is fújt az egész. Összesen 2 app (bind mi band,mi band buddy beta) foglalkozik a karkötővel még mindig,ezek frissülnek majdnem hetente,de érdemi újítást nem láttam mostanság -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest