Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
(Bocsi ha esetleg más is feltette ezt a kérdést amit én kérdezek).
Kérdés: Hogyan tudok én a telefonra felmásolni, képeket, mappákat, pdf-eket, xls, docx és bármilyen fájlt?
Mert eddig nem sikerült megoldanom. Próbálkoztam a SkyDrive-al (semmi), adat kábellel (semmi).
Megoldás?
Köszi a segítséget előre is! -
martin66
senior tag
Jaja van Zune.
Gyakorlatilag a fő problémám/gondom az, hogy nem tudom azt csinálni, hogy a telefonra felhelyezzek egy olyan mappát ami tartalmaz, (10-15) képet, (20-30) Word fájlt, (5-6) PDF-et és egyéb fájlokat is ami pl a PC-hez kell, gyakorlatilag az, hogy memória kártyának használjam a készüléket. Ezt enm tudom megoldani 10-15 mp alatt ( amit Android alatt meglehet ).
Szóval a lényeg, hogy nem tudom feltenni a fájlokat a telefonra.A Zune azért nem jöhet szóba, mivel nem tudom külön válogatni a képeket, a fájlokat és felhelyezni a telefonra, és nem mellesleg a válogatás és az, hogy 4-5 féleképpen tudok csak felvarázsolni bármit is a készülékre az roppant időigényes.
-
martin66
senior tag
válasz Bogyó bá' #8855 üzenetére
Oké, marad a SkyDrive (kis sz*r). A nagy sz*r az, hogy nincs mobil netem.
Ami lehet, hogy nem is baj, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnák letölteni pl mappákat, témákat 1:1-be.
Mondok egy példát, csinálok 1 mappát Skydrivon angol néven. Majd ide felhelyezek 40 képet és 27 PDF-et és egy PC appot. Én ezt offline-ba (net nélkül) szeretném mappástúl, szerkezetileg látni a telón. Ez lehetséges? -
martin66
senior tag
Sziasztok,
van pár giga .flac számom. na viszont szeretném hallgatni a telefonomon ezeket a számokat manuális convertálás nélkül. elvileg van a Zune-ba ilyen átkonvertáló cucc (conversion settings) ami (ha jól értelmezem) akkor fut le ha olyan formátumot talál amit nem tud lejátszani pl flac. de állítom jobbra balra és nem sikerül (átkonvertált, wp kompatibilis) formátumba felmásolni a telefonra azt a sok giga flac számot..
kérdés: van a Zuneba olyan megoldás, hogy megadok egy mappát, hogy másolja fel a telefonra úgy, hogy ő a nem ismert formátumot átkonvertálja? vagy rosszul használom ezt a conversion settings beállítást?
előre is köszi
-
martin66
senior tag
Helló,
Tudtok olyan appot WP 7-re amivel.
2 gombnyomás alatt tudom frissíteni a gmailt és a naptárt. nem akarom azt mindig eljátszani, hogy beállítások/email/google stb... -
martin66
senior tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek.
Wp 7.8 Lumia 800. Youtube nagyon sok videónál ezt írja ki: "This video is not available on mobile add to watch it later on a pc". Mi a baja?
előre is köszi.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Van egy kis problémám a Google fiókommal való szinkronizálással.
Lumia 800, 7.8.
Ma reseteltem a telefent és a reset után megpróbálom beállítani a Google fiókomat, akkor sikerül, viszont nem dobja fel a naptár, a kontaktok szinkronizálását . (a reset előtt jó volt és mindennel szinkronizált)Itt állítottam be: email + account, Google.
Szerintetek most miért nem képes szinkronizálni?
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
(bocsi, ha már tudtok róla)
ÚJRAINDUL FOLYAMATOSAN A TELEFONOD? AKKOR ITT A MICROSOFT ÁLTAL KÉSZÍTETT JAVÍTÁS: LINK.
-
martin66
senior tag
Fiúk lányok pontozzatok.
Így legalább lesz egy kis beleszólásotok a Windows Phone fejlesztésébe.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Valakinek arra egy ötlet, hogy a 930-as telómon hogyan oldjam meg a Wifi problémám?
Két router szórja a lakásba a netet. Az egyik router nagyon erős, de a szobámnál van egy hihetetlen vastag fal és ajtó ezért nem ér ide el a wifi, ezért a szobámba be van rakva egy Edimax 54Mbites kb 8 éves router. Ez szórja a netet a szobámba kb 15 Mb/-seccel eddig jó is, gyors is. De, amint ki megyek a szobámból ez a régi router már csak 2-3 Mbit / seccel tudja szórni a Wifit. Ez sem lenne baj, mert amint ki megyek a szobámból a másik, újabb erősebb wifi már tudja 10-25 Mbitet.
Itt jön a gond a telóm nagyon ragaszkodik a régi router 2-3 Mbites kapcsolathoz.
Azt szeretném elérni, hogy automatikusan ez a két wifi közül mindig csatlakozzon az erősebbhez, de gyári beállítást nem találtam rá, illetve appot sem.
Ötlet?
Előre is köszönöm. -
martin66
senior tag
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Hogyan érhetem el azt, hogy éjszaka ne jöjjön alkalmazáshang/értesítés este 12-től reggel 10ig...de minden bejövő hívás csörögjön(ezért nemjo a quiet hours)
-
martin66
senior tag
válasz ZTE_luky #70990 üzenetére
Appok közül ezeket ajánlom még én pluszba / helyettük:
- #1 Toolkit (nagyon sok minden egy helyen.
- Awesome Lock Screen (naptárat, időjárást, valuta árfolyamot ki lehet rakni)
- Easy Transfer Vezetéknélküli (Wifi-s) adat letöltés / feltöltés a telóra
- Lépés számláló (már akinél megy és van olyan szenzor a telóban) Fitbit
- Magyar szótár (angol, németet)
- Mindig TV online TV nézésre
- Runtastic appok edzéshez
- Simple Calendar (naptárhoz)
- Vieber
- Vonatinfó
- VoiceTranslator -
martin66
senior tag
Itt a lista, akik először megkapják. Itt benne van az 535.
Illetve az előzetes verzió is elérhető 535-re.
Megjavítottam a linket. - Karma
[ Módosította: Karma ]
-
martin66
senior tag
válasz lbence #71065 üzenetére
Email rendszere jó 8.1-nek.
És elvileg Win10-ben még jobb.
Szerintem nem bánod meg, hogy váltasz a rendszer miatt sem és a 930 miatt sem (930-as telóm van, álom
Az appok már egész jók és szerintem a Windowson is meg találod szinte mindegyik androidos appra a windowsos megfelelőjét. És Win10-el pedig még jobb lesz a helyzet, mert jönnek az univerzális appok stb. -
martin66
senior tag
válasz ZrinyiGabó #71177 üzenetére
Azt olvastam, hogy ezzel elvileg a HTC 8X-et vissza lehet állítani (nem biztos, hogy elsőre menni fog).
LINK[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Alakul a molekula.
Windows 10 Mobile Build 10567 -
martin66
senior tag
Történt egy kis félre értés. A lenti videó egy szivárogtatott videó. A legfrissebb infók szerint nem az 567-es build fog most a napokban jönni. Hanem kisebb számozású.
"Alakul a molekula.
Windows 10 Mobile Build 10567" -
martin66
senior tag
válasz kamilyon04 #71979 üzenetére
630 vagy az 535 lesz a te választásod szerintem.
A lényeg, hogy 8 Gb belső tárhelye legyen minimum és WP 8.1-et tudjon futtatni, mivel így a Win10-et is megkapja majd a telefon. -
martin66
senior tag
Sziasztok.
Egy nagyon hasznos appot osztok meg veletek. Minden, ami windows 10 és mobile áruházból letölthető új, friss, frissített illetve akcióban vagy ingyenes alkalmazás arról itt olvashattok.
Én kb 1 hónapja követem az appot és sikerült 4-5 különböző nagyon hasznos ingyenes appot beszereznem.Ajánlom mindenkinek a használatát. Tényleg meglepően hasznos appokat is lehet köztük találni.
-
martin66
senior tag
válasz tomboy0013 #84055 üzenetére
Hát igen, a régi app az...
Ezért csinálta meg az MS nulláról a legújabb UWP Skype appját (PC és mobile ugyanaz), amit le lehet tölteni majd az évfordulós frissítéssel és elhiheted nekem fényévekkel jobb ez az app, mint a régi. -
martin66
senior tag
válasz Sidorovich #84021 üzenetére
Szerintem nagyon anyg előre lépés lenen a 950 a 925-höz képest:
L950 nagyon jó telefon! Egy Lumia 930-at váltott, de ahhoz képest is sok újat tudott hozni.
Előny:
- Elképesztően szép képeket és videókat csinál a 20mpx Carl Zeiss optika.
- Gyors a készülék.
- Nagyon szép, élénk és színnel teli a kijelzője.
- Iris scanner nagyon jó pofa, sötétben is működik.
- USB C miatt hihetetlen gyorsan feltöltődik + tudja a vezeték nélküli töltést!
- Mozo piros hátlappal csodás . -Hátrány:
- Iris scanner néha nem megy (Sajnos az utcán sétálás közben nagy napfényben, akkor nem tudja a szemedet leolvasni a technológia miatt.)Az új appok jönnek az UWP miatt (PC és mobilon is futtatható app). A facebook, viber, messenegr már Win 10-re készült UWP-ben szóval ezek biztos támogatva és javítva lesz, hiszen a PC-s W10 felhasználók tábora folyamatosan növekszik, emiatt kénytelenek fejleszteni. A Spotify-t jelenleg folyamatosan frissítik. A BKK futár-t nem hiszem, hogy megszüntetnék a jövőben, nem tudom. Amúgy Mo a Win telók kb 6-7% között mozognak. A 950-ben a böngésző nagyon jó (én insider vagyok szóval látom mit fog hozni a zévfordulós frissítés). Here helyett a gyári térképek van, szerintem jobb ez.
Coontinuum is állat, ha kihasználod.
Az Ms kezd arra hajlani, mint az android, hogy ő csak adja a szoftvert és a 3rd gyártók meg csinálják a készüléket (pl az újak közül, alcatel, lenovo, acer, hp ez mo is kapható lesz stb.)
(#84068) maci25
Minden alkalmazás nagy list, az adott app hosszan lenyomás után felugró ablak és ott app eltávolítása.[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
(#84072) maci25
Vadi új a Viber fejlesztés. (mely a réginél fényévekkel jobb) De még nincs bele programozva a magyar nyelv, hamarosan az is lesz valószínűleg.(#84074) Ádám16
Szerintem nem sz*rnak a rendszerre. Pont, hogy el akarják kerülni azt, hogy újra elő jöjjön az a balfékség, mint a debütáláskor (bughalmaz oprendszer). Continuum képességgel ios és az android sem versenyezeht, mert nincs ilyenjük. Folyamatosan párhuzamosan a W10-el együtt a mobilt is elég jól fejlesztik. De mivel az Ms szeret mindent újra írni nulláról. Példa: Wp7, WP8 és W10, ezért idő kell míg jó lesz a W10, de most az irány szerintem elképesztően jó (egy mag és egy áruház pc, wm, xbox, holo, iot stb.). Én az évfordulós frissítéssel használom a 950-et és jó és már csak nagyon nagyon minimális apróság van, amit jeleztem is feedbackbe, ami nem bug, hanem én máshogy csinálnám.Szerintem a rendszerrel már nincs baj, funkcióba is valamiben jobb és többet tud, mint az ellenfelei valamiben nem. Egyedül az appok terén nem áll még olyan jól, de ez folyamatosan javul a W10 miatt. Egyre többen használják, ezért egyre többen fejlesztenek rá, tény egyelőre lassú de biztos sebességgel megy.
Az is tény, hogy az Ms szeret szerintem nagyon jó NAGY ötleteket mondani, melynek az elkészítése nem úgy halad, ahogy ők eltervezték és bejelentették. Ez van, nagy dolgokat nem egyik percről a másikra készülnek el.
Aki WM-t vesz az ezzel tudatában és ennek függvényében képes eldönteni, hogy megveszi vagy nem.
-
martin66
senior tag
Sokat számít a pozitív véleményemben az, hogy
- a csempe elrendezés elképesztő módon tetszik nekem. az android és az iphone ugyanolyan struktúrával ellátott főképernyő nagyon nem tetszik és utálom.
- másik, hogy a Nokia és az Ms nagyon kedves volt velem mindig. a régi L800-as hibátlan készülékem kicserélték egy újra. utána vettem egy 930, melyet átlag 3 havonta cseréltek vadi újra (3. után már untam és idegesített, hogy mindig széria hibásat kaptam, feljött az üveg stb.), melyet a kedves MS egy 950-re cserélt. ezzel a supporttal maximálisan meg vagyok elégedve.tény, hogy az ms által nyújtott töketlenségeket, mint a nem időre elkészülés (év fordulós frissítés) stb. egyelőre rózsaszín felhő mögé rejtem.
másrészről, ha pozitív a hozzáállásom (már pedig 950-en insider fastos verzió esetében nálam indokolt, elég flottul megy), és segítek a többieknek, akkor talán több wm tulaj lesz, több fizető képes ember, több app és ez generálja önmagát.
-
martin66
senior tag
válasz ViktorHUN79 #84090 üzenetére
Valami ilyesmi hozzá állás kéne úgy általában,sajnos Európa ezen részén a legtöbb ember a megoldásokban is a problémát keresi,nem a problémákra a megoldást! - Egyetértek. Szerinted miért költözöm februárba Londonba ?
Sokkal szimpatikusabb ez, mint az állandó jajgatás,károgás,ajvékolás komolyan mondom legtöbbször olyan érzésem van mintha egy rakás siránkozó vénasszony lenne mindenütt! - Dettó.
-
martin66
senior tag
(#84098) egykori
Köszi a véleményt.A feedback appot is rendszeresen használom, pont most lettem figyelmes rá, hogy kicsivel több mint 100 visszajelzést írtam. Szavazást meg kb 300-400-at nyomtam magyar és usa régióval . Sőőt, épp azt a Feedbacket írtam a napokba, hogy miért csak témánként kb 50 feedbacket jelenít meg, mert gyakorlatilag az összes kategóriában az összes látható (50) feedbacket végigolvastam, szavaztam. Jelenítse meg az összeset, hogy, mint én az a hülye, aki több száz feedbacket átolvasott annak még legyen lehetősége többet olvasni. (és az a baj, hogy ez a limti miatt már a magyar és az usa régiónál is szinte kifogytam az "új" feedbackekből)A W10 miatt garantáltan van jövője a telefonnak. A szofvert a w10-el párhuzamosan folyamatosan fejlesztik. Ha valamit a PC-re elgyártottak és az illik a mobil profilba, akkor gyakorlatilag egy mozdulattal mobilba is aktiválják, pl a action center ikonjainek full testreszabása. Pc-re megcsinálták mobiilra azonnal kaptuk.
(#84105) iihorvath
Nálam értesítés mindig azonnal jön. (L950) tegyük hozzá én csak ezekről kérek értesítést: viber, hívás, sms, skype. Ami előfordul, hogy pl action centerbe pl kihuzom jobra, eltüntetem a hívás értesítést, akkor is nyilván (szerintem sajnos, de az wp rendszer van így megcsinálva) be kell lépnem a hívás appba, hogy elhiggye a rendszer, hogy megnéztem és ekkor tünteti el a csempéről és glance-ről az értesítés jelzést. Ez ebből kifolyólag a többi appnál is előfordul. De szerintem nagyon sokat javult az értesítések.
(#84117) iihorvath
A fenti véleményt én már az évfordulós frissített telefonnal írtam. (insider fastos vagyok fél éve)(#84112) mflex
Nálam stabilitási problémák nincsenek és nem is voltak.[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
válasz #90933760 #84131 üzenetére
W10-et futtatható (vagy frissíthető) készüléket javaslok mindenképpen. 3" körül szerintem ma már senki nem gyárt a L800 is 3,7". Ajánlom új készüléknek az 550-et eleve w10-el 4,7" de nincs benne vaku. használtan van vakus a 640, 5" W10 futtatásra alkalmas, vakus vagy a 735, 4,7" W10 futtatásra alkalmas, vakus agy a 830, 5" W10 futtatásra alkalmas, vakus.
L800-ba amoled van és ott is lehetett állítani, hogy automata fényszabályzás legyen vagy ne és meglepően jól működött.
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
válasz ViktorHUN79 #84279 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft