Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
őstag
válasz betyar1974 #82449 üzenetére
Szia, van topikja a 735-nek, de mindegy is. Ezeket a képeket 735-tel, windows kamera alkalmazással készítettem. Van amelyiknél nagyítólencsét használtam, de utólag szerkesztve egyik sincs. Ami igazán bosszantó, hogy nincs exponáló gomb és megoldást sem találtam a hangerő gombok használatának lehetőségére.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
őstag
+ @Medical + @snakebait:
Insideren vagyok, azon belül is a gyors körön egy 735-tel és egy 950-nel. Ez egyébként nem külön menüpont, hanem a letöltések és frissítések alatt jelenik meg.
@bszg:
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
őstag
válasz touchscreen #82603 üzenetére
Megleszek nélkülük is, ahogy eddig is.
-
pikszel
őstag
válasz tothjozsi96 #82739 üzenetére
Én simán felrámoltam az insider alkalmazást és abban beléptem a gyors körre, majd a lassúra és ismét vissza a gyorsra. HR-t nem látott a telefon és semmi gondom a rendszerrel. Egy imát azért elmorzsolhatsz, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
válasz tothjozsi96 #82739 üzenetére
dupla
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
válasz tothjozsi96 #82789 üzenetére
Ránézésre is iOS. Szerinted Symbian. Akkor ez már SymbiOSys?
-
pikszel
őstag
Ezt nem tudhatom.
Androidon találkoztam ilyennel legutóbb, nálam renden frissül a csempe és a naptár is klassz.
Régebben volt problémám az email fiókok csempéjével. Ha az értesítési panelről nyitottam meg a levelet, akkor beragadt a számláló, ez már jó ideje, nem jelentkezik és most olyan, mintha a viber és messenger béta is rendben lenne...„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
őstag
válasz busman #83348 üzenetére
Azt a hulladékot pont elég böngészőből nézegetni szerintem.
Telepítettem, kipróbáltam, de egy rettenet. UI idegen, darabos és a görgető algoritmusa is más. Olyan iOS-es, nekem nem tetsző, hirtelen csillapítása van.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
válasz this is life #83352 üzenetére
Arról írtam az amit. Szakmai ártalomból sajnos szükséges menedzselnem néhány oldalt, de az megy böngészőből is. Be nem engedem azt a szörnyeteget, semmilyen platformon.
-
pikszel
őstag
Lehet, hogy a tilt-shift effektet keresed? Nézz rá erre.
-
pikszel
őstag
A nevéből ítélve könnyen lehet. Nem olvastam a közben érkezett hozzászólásokat, így nem tudtam, hogy ez kritérium. Bocs.
A Tilt Shift alkalmazásban fokozatmentesen elforgatható a sík, viszont fizetős ($1.99).
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
-
pikszel
őstag
válasz zsoltzsolt #83426 üzenetére
950
-
pikszel
őstag
válasz consono #83431 üzenetére
Nem is értem mi a túrónak lett ide bedobva a suakmai topikba, mert hangulatkeltésnek is gyenge. Egy 735 is van nálam legalább egy éve, ami használt volt. A navigációs sáv látszik egy kicsit, ha nagyon nézem. Tiszta kék háttérrel...
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
válasz zsoltzsolt #83440 üzenetére
-
pikszel
őstag
válasz egykori #83788 üzenetére
Én eleve így tárcsázok. Ha rezzen, csak akkor emelem a fejemhez a telót. Egy SE K750i és egy SE P1i is tudta ezt a dolgot...
Nekem a beszélgetés alatti bejövő hívás jelzése hiányzik, de nagyon.
-
pikszel
őstag
válasz csabyka666 #83793 üzenetére
Az be van kapcsolva, amióta a telefont használom, de még nem hallottam jelzést aktív beszélgetés alatt. Lumia 950, gyors körön van.
-
pikszel
őstag
válasz egykori #84098 üzenetére
Hasonlóan vélekedem. Elhiszem azt is, hogy valakinek ez a platform nem fekszik az alkalmazások tömkelegének hiánya miatt, de amire én használom (telefonálás, email, böngészés, weboldal adminisztrálás, termékfeltöltés, fényképezés, online vásárlás), azt röccenés nélkül és stabilan teljesíti egy Lumia 950-en.
-
pikszel
őstag
válasz Plazmacucci #84211 üzenetére
Az jellemzően nullázza magát. Nézz be a beállításai közé. Hát nem imádni való?
-
-
pikszel
őstag
válasz #90933760 #84669 üzenetére
Melyik típus ez? Tegnap este a cicis adta a kezembe a 640-est (8.1-en van, nem frissítettük), hogy nézzem már meg. Valami montázsféleség volt, hívásnaplóból, levelezőből és miegymásból.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
Nálam se a 735, se 950 a nem képes arra, hogy a kurzort betegye egy szó közepébe. Legyen az szövegbeviteli mező, vagy böngésző pl. Kijelöli a teljes szót és annyi. De ezt sem mindig tudja, van hogy kijelölnék egy szót a böngészőben és nagyon nem akarja...
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
őstag
válasz #90933760 #84732 üzenetére
Az aktív időszak beállításával talán ki tudsz babrálni a rendszerrel.
@adesz444:: pedig úgy működik, ahogy leírtam. Ha rábökök, kijelöli az egész szót, megjeleníti a kezdő és záró kurzort, valamint a másolás ikont. Amit te írtál, az abban az esetben megy, ha a szó mellé bökök. Viszont ott van a virtuális pöcökegér...
-
pikszel
őstag
válasz TommyX_ #84830 üzenetére
Fast ringen van egy 950, azon nem lehet kikapcsolni és a háttérkép, illetve annak pillanatképének beállításai közül is eltűnt a szürkeárnyalatos megjelenítés lehetősége a színes mellett. Én töltésnél lefordítom, mert a melegedés miatt így legalább a hátlapot fűti inkább, mint a kijelzőt , így egyben a megjelenítés sem megy, illetve a beégés veszélye is csökken. Ha számít.
-
pikszel
őstag
-
pikszel
őstag
válasz Karcsi1001 #85227 üzenetére
Újraindítás volt? Hangerő le + bekapcs gombot addig nyomod, míg rezeg egyet. Nálam semmi gond a 735-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hasznos funkcióval bővül a Safari böngésző iPhone-on és iPaden
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen