- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökkentyű
csendes újonc
válasz tibike8 #90283 üzenetére
Ez csak akkor van, ha a szerződésben így szerepel. De még a családon belüli flottánál -akár 2 előfizetés esetén is- a számlatulajdonos tud csak pl. SIM-et cserélni. ( egy hete én is az otthoni flotta kapcsán voltam kénytelen bemenni a fiammal az ügyfélszolgálathoz, mert a fiam telefont cserélt és nano kártya kellet. vihetett volna meghatalmazást is, a szokásos ezer féle alá/fölé/mellé stb. írással
-
válasz tibike8 #89425 üzenetére
az a sim unlock app verziója, az nem azt jelenti hogy független. a CV az country variant, elvileg akkor független, ha van ott szolgáltató név a névjegyekben, az se 100% garancia hogy független. a product code alapján ha valós az adhat garanciát arra hogy honnan származik meg hogy független-e, a lumia firmware.com oldalon rá lehet keresni, ha CV akkor független,ha tartalmazza a szolgáltató nevét akkor függő, de product code alapján lehet hogy függő, de valójában független,akkor utólag lett függetlenítve
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz tibike8 #88876 üzenetére
Nem kötegesül, de nagyon jol tudom miről beszélek. Tisztában vagyok,hogy igen be lehetett állítani 8.1 alatt háttérbe, most meg csak állapot/app részleteiként. Ahogy fentebb jeleztem egyetlen egy gondja van ennek a beállításnak, hogy több állapot/app. részletet nem lehet megjeleníteni, hanem csak egyet, s a vitádra pontot tennek azzal,hogy ez lenne a megoldás többek problémájára, ha többet ki lehetne tenni, s nem az hogy vmit ki lehet tenni háttérbe vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz tibike8 #88874 üzenetére
Miért nem ott kellene, vki szeretne egyedi hátteret berakni és nem az időjárás app háttérkét nézni. Szerintem meg jo helyen van, max annyi lehetne,hogy több alkalmazás részlet jelenítsen meg pl. egymás mellé azt jó napot mindenki baja megoldódnak..de azt meg nem kéne híresztelni,hogy nem lehet kitenni z.képernyőre, mert ki lehet.
-
-
-
this is life
Ármester
válasz tibike8 #88626 üzenetére
Nekem kb 3 hete még sikerult feltelepitenem wdrt utan ... itt is van amazing weather hd inkabb csak az a szivas hogy egy csomo appot vagy a bingen vagy a googlen keresztul talalok meg , az aruhaz keresovel pedig nem ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Hunork
veterán
válasz tibike8 #86836 üzenetére
Ez a rész módosítva: valóban felhangosodik. Csak eddig szinte pöccre ébredtem, azért volt furcsa.
Amit kérdeztem a háttérben futó alkalmazásokról, arról?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #85151 üzenetére
De azért a vicces benne, hogy a telón és az asztalimon jó minden, de a laptopon frissítés után sincs élő csempe meg nem jegyzi meg a helyet... Bár lehet, hogy az appnak akkora traumát okoz a helyes működés, hogy idő kell neki, hogy magába fordulva meditáljon rajta és elinduljon megfelelően
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz tibike8 #84348 üzenetére
Üzemidő itt sem problémamentes. Ez az RS1 eddig fos, de remélhetőleg jönnek még patchek amik javítják ezt. 4xx-es 10586 az elég fain üzemidőt produkált.
Éjfél óta 6%-ot merült ami rekord mert ennyit nem szokott egy este alatt.
3-4% volt még TH-n üresben.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz tibike8 #82401 üzenetére
Számomra nem volt érdekes, mert én megvettem januárban 70%-os leárazással az Európa csomagot, viszonylag sokat megyek motorral külföldre, kellett egy normális offline navigáció, a Sygic pedig eddig azt kell mondjam, tökéletes
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
taip
senior tag
válasz tibike8 #82030 üzenetére
Úgy tűnik, nem a térkép rossz, hanem a forgalomnagyság adatok, illetve még inkább a forgalomnagyságot figyelembe vevő algoritmus. (Bár nem értem, ennek miért kellett elromlani a 4-es verzióhoz képest.)
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
válasz tibike8 #82013 üzenetére
Érdekesen adja elő... a Bing Maps-en pl. jól tervezi az említett útvonalat, viszont teljesen hiányzik róla az M43 Makó és a határ között.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
scyllarus
veterán
válasz tibike8 #82013 üzenetére
És tényleg Bár nekem csak 60,9 lenne összesen szerinte, de azt is sokallom. heti rendszerességgel járok át, 22 szokott az lenni.
Nyomtam egy vissza gombot, és 24 km lett. Aztán megint 60,9. Megbízható...[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mtomi95
senior tag
válasz tibike8 #81999 üzenetére
Arra egy lehetőség van csak. HR majd szándékosan nem frissíteni a térképeket. A másik megoldás meg az, hogy várni még jó lesz a v5 és küldözgetni a vissza jelzéseket!
Navigálás közben olvashatatlanul kis számokkal írja a sebességet.
Ennek nem inkább ahhoz van köze, hogy lejebb lett véve a szöveg, elemek stb mérete és nem állítottad vissza?[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz tibike8 #81966 üzenetére
Azért talál olyan sokat, mert ilyenkor letölti a beállított értékre szabott gyári app-okat. A trükk az egészben csak annyi, hogy ha egy app verzió száma úgymond beragad, adott buildeken akkor ezzel előlehet csalni. Adott buildeket úgy kell érteni mikor valami level ugrás van egy gyári appnál. Egy másik példa erre mikor th-ról váltottál RS-re, az új áruházat nem kaptad meg és ugyanazt a verzió számút használtad ami th alatt is volt, akkor csak átállítottad és jött is az új áruház mint frissítés. Vagy mikor még csak ott volt elérhető az új Térképek, ugyanez. Ez azért működik mert mindig a legfrissebbre frissül, független a méretezéstől, de ha beragad, az átméretezés után már észhez tér. Persze nem kell mindenkinek állítani! Van akinek alapból észhez tér és az adott build-hez szedi le a frissítéseket, rögtön. Most a térképek azért ilyen mert eddig ezt a verziójút, csak RS-en lehet elérni. De TH-ban is meg volt magának a v5 térképeknek tesztje a legutóbbi release preview ringes th preview-ban a .338-ban. .420-ra meg már a megjelenés óta elérhető, mivel ezt használom. Azóta lehet javítottak a dolgon, de szvsz korán van még ahhoz Redmondban, hogy pacth kedd címszó allatt, (itt) reggel ajánljanak fel egy új alkalmazás frissítést. Hétfőn ,meg egyébként ma sincsenek elérhető, új frissítések, nálam. Szóval akinek, csak ma vagy tegnap frissült v5-re az mindenképpen bug miatt volt. Lehet elég szétszórt lett ez az egész írás, de jobban nem igazán tudtam megfogalmazni. Az a lényeg hogyha valakinek még mindig nem frissült v5-re a térképek az mindéképp próbálja ki az átméretezést. Veszteni nem veszít semmit.
sunpower
Az akksihoz csak annyit, hogy...
Félre érted! Itt nem a .420-ról van szó és nem 1-2%-kos merülésről van szó. Hanem ha a telefon használva van 2x olyan gyorsan merül le, független milyen rendszer és alkalmazások vannak neki. Erre mondtam, hogy szerintem az akksi rossz. Legalábbis szoftverfelőli oldalon rendben kell hogy legyen. Olyan nincs hogy minden buildben és alkalmazás verzióval 2x-er olyan gyorsan merül le.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz tibike8 #81841 üzenetére
Személy szerint, az hogy kivettek az extrák alól logikusnak gondolom, s egyértelmű helyre került. Hívás; ... ; Blokkolt hívások ; és amit szeretnél..Továbbá lassan mar az egész extra menünek nincs értelme...meg is lehetne szüntetni...equalizer-t. Személyre szabáshoz, menühöz..és igy tovább....amúgy meg nehezen bírom ki,hogy ne insiderezzek újra 😁 L950-rol...
-
NGC
tag
-
leslie23
tag
válasz tibike8 #81065 üzenetére
milyen készülékről van szó? nálam egy 735 van, meg egy 820, mindkettőn katasztrófa, pedig upgrade után volt HR, nem is egy. (a 820-at most hagyjuk, az nem kapott hivatalosan 10-est, szóval az olyan, amilyen.)
nagyon érik mindkettőnél a 8.1, csak az meg annyira fapados érzés lenne ezek után, én meg nem szívesen lépnék vissza.
redstone-ra szerintem fölösleges várni, x50-es készülékekre talán odafigyelnek, de a korábbi szériáknál szerintem inkább romlani fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz tibike8 #78845 üzenetére
Hú, ha egyben tudná a tankolást meg a szerviz dolgait is, akkor nagyon örülnék!
Az appokkal csak annyi félelmem van, hogy nehogy aztán leálljanak vele, bár ha ez csak WP felületre van, akkor kisebb az esély rá.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest