Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökkentyű
csendes újonc
válasz
tibike8 #90283 üzenetére
Ez csak akkor van, ha a szerződésben így szerepel. De még a családon belüli flottánál -akár 2 előfizetés esetén is- a számlatulajdonos tud csak pl. SIM-et cserélni. ( egy hete én is az otthoni flotta kapcsán voltam kénytelen bemenni a fiammal az ügyfélszolgálathoz, mert a fiam telefont cserélt és nano kártya kellet. vihetett volna meghatalmazást is, a szokásos ezer féle alá/fölé/mellé stb. írással
-
válasz
tibike8 #89425 üzenetére
az a sim unlock app verziója, az nem azt jelenti hogy független. a CV az country variant, elvileg akkor független, ha van ott szolgáltató név a névjegyekben, az se 100% garancia hogy független. a product code alapján ha valós az adhat garanciát arra hogy honnan származik meg hogy független-e, a lumia firmware.com oldalon rá lehet keresni, ha CV akkor független,ha tartalmazza a szolgáltató nevét akkor függő, de product code alapján lehet hogy függő, de valójában független,akkor utólag lett függetlenítve
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tibike8 #88876 üzenetére
Nem kötegesül, de nagyon jol tudom miről beszélek. Tisztában vagyok,hogy igen be lehetett állítani 8.1 alatt háttérbe, most meg csak állapot/app részleteiként. Ahogy fentebb jeleztem egyetlen egy gondja van ennek a beállításnak, hogy több állapot/app. részletet nem lehet megjeleníteni, hanem csak egyet, s a vitádra pontot tennek azzal,hogy ez lenne a megoldás többek problémájára, ha többet ki lehetne tenni, s nem az hogy vmit ki lehet tenni háttérbe vagy sem.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tibike8 #88874 üzenetére
Miért nem ott kellene, vki szeretne egyedi hátteret berakni és nem az időjárás app háttérkét nézni. Szerintem meg jo helyen van, max annyi lehetne,hogy több alkalmazás részlet jelenítsen meg pl. egymás mellé azt jó napot mindenki baja megoldódnak..de azt meg nem kéne híresztelni,hogy nem lehet kitenni z.képernyőre, mert ki lehet.
-
-
-
válasz
tibike8 #88626 üzenetére
Nekem kb 3 hete még sikerult feltelepitenem wdrt utan ... itt is van amazing weather hd inkabb csak az a szivas hogy egy csomo appot vagy a bingen vagy a googlen keresztul talalok meg , az aruhaz keresovel pedig nem ...
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #85151 üzenetére
De azért a vicces benne, hogy a telón és az asztalimon jó minden, de a laptopon frissítés után sincs élő csempe meg nem jegyzi meg a helyet... Bár lehet, hogy az appnak akkora traumát okoz a helyes működés, hogy idő kell neki, hogy magába fordulva meditáljon rajta és elinduljon megfelelően
-
Nooeca
senior tag
-
mtomi95
senior tag
válasz
tibike8 #81999 üzenetére
Arra egy lehetőség van csak. HR majd szándékosan nem frissíteni a térképeket. A másik megoldás meg az, hogy várni még jó lesz a v5 és küldözgetni a vissza jelzéseket!
Navigálás közben olvashatatlanul kis számokkal írja a sebességet.
Ennek nem inkább ahhoz van köze, hogy lejebb lett véve a szöveg, elemek stb mérete és nem állítottad vissza? -
mtomi95
senior tag
válasz
tibike8 #81966 üzenetére
Azért talál olyan sokat, mert ilyenkor letölti a beállított értékre szabott gyári app-okat. A trükk az egészben csak annyi, hogy ha egy app verzió száma úgymond beragad, adott buildeken akkor ezzel előlehet csalni. Adott buildeket úgy kell érteni mikor valami level ugrás van egy gyári appnál. Egy másik példa erre mikor th-ról váltottál RS-re, az új áruházat nem kaptad meg és ugyanazt a verzió számút használtad ami th alatt is volt, akkor csak átállítottad és jött is az új áruház mint frissítés. Vagy mikor még csak ott volt elérhető az új Térképek, ugyanez. Ez azért működik mert mindig a legfrissebbre frissül, független a méretezéstől, de ha beragad, az átméretezés után már észhez tér. Persze nem kell mindenkinek állítani! Van akinek alapból észhez tér és az adott build-hez szedi le a frissítéseket, rögtön. Most a térképek azért ilyen mert eddig ezt a verziójút, csak RS-en lehet elérni. De TH-ban is meg volt magának a v5 térképeknek tesztje a legutóbbi release preview ringes th preview-ban a .338-ban. .420-ra meg már a megjelenés óta elérhető, mivel ezt használom. Azóta lehet javítottak a dolgon, de szvsz korán van még ahhoz Redmondban, hogy pacth kedd címszó allatt, (itt) reggel ajánljanak fel egy új alkalmazás frissítést. Hétfőn ,meg egyébként ma sincsenek elérhető, új frissítések, nálam. Szóval akinek, csak ma vagy tegnap frissült v5-re az mindenképpen bug miatt volt. Lehet elég szétszórt lett ez az egész írás, de jobban nem igazán tudtam megfogalmazni.
Az a lényeg hogyha valakinek még mindig nem frissült v5-re a térképek az mindéképp próbálja ki az átméretezést. Veszteni nem veszít semmit.
sunpower
Az akksihoz csak annyit, hogy...
Félre érted!Itt nem a .420-ról van szó és nem 1-2%-kos merülésről van szó. Hanem ha a telefon használva van 2x olyan gyorsan merül le, független milyen rendszer és alkalmazások vannak neki. Erre mondtam, hogy szerintem az akksi rossz. Legalábbis szoftverfelőli oldalon rendben kell hogy legyen. Olyan nincs hogy minden buildben és alkalmazás verzióval 2x-er olyan gyorsan merül le.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tibike8 #81841 üzenetére
Személy szerint, az hogy kivettek az extrák alól logikusnak gondolom, s egyértelmű helyre került. Hívás; ... ; Blokkolt hívások ; és amit szeretnél..Továbbá lassan mar az egész extra menünek nincs értelme...meg is lehetne szüntetni...equalizer-t. Személyre szabáshoz, menühöz..és igy tovább....amúgy meg nehezen bírom ki,hogy ne insiderezzek újra 😁 L950-rol...
-
-
leslie23
tag
válasz
tibike8 #81065 üzenetére
milyen készülékről van szó? nálam egy 735 van, meg egy 820, mindkettőn katasztrófa, pedig upgrade után volt HR, nem is egy. (a 820-at most hagyjuk, az nem kapott hivatalosan 10-est, szóval az olyan, amilyen.)
nagyon érik mindkettőnél a 8.1, csak az meg annyira fapados érzés lenne ezek után, én meg nem szívesen lépnék vissza.
redstone-ra szerintem fölösleges várni, x50-es készülékekre talán odafigyelnek, de a korábbi szériáknál szerintem inkább romlani fog a helyzet. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest