Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
-
Lall
veterán
-
Воланд
titán
válasz erahurka #61086 üzenetére
kinyirt panorama mod, drotbol hajlitott ikonok (miert????), lekerekitett profilkepek.
raadasul amiert fikaztam a spotify-t az egy oldaon levo vizszintesen es fuggolegesen is gorgetheto tartalom miatt, azt beleteszik a photo alkalmazasba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz erahurka #61109 üzenetére
ezeknel az ikonoknal mondjuk nem ertem a valtoztatasi kenyszert. uj foverzio, ok, de ettol fuggetlenul nem kellene mindent megvaltoztatni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz erahurka #61148 üzenetére
A puritánság nem csak ebben nyilvánul meg. Ha megnézed a WP-s flagshipeket és a konkurencia csúcskészülékeit, rengeteg ficsőr hiányzik még most is. Értesítési led, infra, OTG, gesztusvezérlés, ujjlenyomat olvasás stb. Ezek nélkül nehéz lesz meggyőzni azt a réteget akinek igénye van ilyenekre, hogy szifon vagy s5 helyett windózos telefont válasszanak. És akkor még nem beszéltem az itt-ott előforduló átgondolatlan megoldásokról. (pl. email küdés)
Romanes eunt domus
-
tailor
őstag
válasz erahurka #61161 üzenetére
Nem az a jobb oldali plasztikjózsi volt.
-
confuser
senior tag
válasz erahurka #61389 üzenetére
Nem váltok, másodtelefonnak tervezem 930 mellé.
Tippre amúgy 35k-s nyitóárat tudok elképzelni. Ha lemegy 30-ra vagy alá, akkor nagyon jó vétel lesz.
Amúgy miért ne lenne semmi a 20-as szériából, amit érdemes lenne rá lecserélni? 1 GB RAM-mal és Glance Screennel veri az 5xx, 6xx és 7xx-es szériát.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz erahurka #61396 üzenetére
A S200-nak a GPU-jára mondják, hogy gyenge, ergó játszani nem ideális vele. A 720-nak a kamerája még, ami sokkal jobb az 532-nél (532 fix fókuszos ráadásul), de a kamera engem totál hidegen hagy, az 1 GB RAM viszont musthave, a Glance Screen meg ilyen alsó kategóriában ajándéknak tekinthető.
Nekem tetszik az irány, amerre a low-end készülékeket viszi az MS. Az erőforrásokat alájuk rakják (1 GB RAM, az SD 200 meg ilyen felbontáshoz elég, 720p-hez lenne már kevés), ezen nem spórolnak, inkább a kamerán, dedikált kamera gombon, meg a kijelző minőségén. Utóbbi ugyan ront a használhatóságon, de inkább használok egy gördülékeny telefont fakó kijelzővel, mint egy döcögőset jobb kijelzővel (főleg hogy azon még jobban ki is jön ). Előlapi kamerát is megkapják, igaz hogy VGA, de szerintem ezzel semmi gond ebben a szegmensben. A gyári kapacitásnál is úgy tűnik, hogy 8 GB a minimum (a Nokia 4 GB-ja helyett), ami szerintem már totál használható nem-powerusereknek.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz erahurka #61405 üzenetére
De döcög. És a felhasználót qrvára nem érdekli, hogy miért.Gyenge a hardver, silány a kijelző vagy rosszul írták meg drivert.Megveszed a telefont és viheted vissza.Hiába adtak ki állítólag javítást, semmit sem ér. Gondolom rossz a hardver, azt szoftveresen nem lehet megjavítani.
Romanes eunt domus
-
-
McSico
senior tag
válasz erahurka #61453 üzenetére
Hiába húzok bele dolgokat majd ki, ott marad. Viszont átnevezni át lehet.
De valahogy akkor csak el lehet távolítani a mappákat.(#61454) woland_y2k
Ezeket találtam az előzményekben ami rendellenes:
sh.st/TOcH
atracking.appflood.com
alert.eu.com/360/securiti/ nagyon hosszú betű szám kombináció"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
btudos
veterán
-
Zsoltika11
tag
válasz erahurka #61619 üzenetére
Ezigen... MS-nél nem szaroznak. Mondom én, hasukra ütnek "jóvan Sanyi hagyjad a f.szomba"
De enélkül úgy gondolták nem is telefon egy telefon, ezen funkció nélkül nem lesz életképes hiába akár 50MP-es kamcsi, esetleg csúcshardver, "Sanyi dobjad a kukába hagyjad, gyere ebédeljünk Józsiék már várnak kikérték nekünk" Eszem megáll mit művelnek. Elszomorítva 1000-10.000 1020 felhsználót akik az utódot várják. Ez a harmadik megszívatásom tőlük -
-
waces
aktív tag
válasz erahurka #61699 üzenetére
ebben egyetértünk. fel nem foghatom, hogy pl a quiet hours használatának miért feltétele a cortana? vagy mondjuk magyar regionális beállításokkal, de angol hangfelismeréssel miért ne működhetne... azt még csakcsak elfogadom, hogy nincs (még) mögötte lokalizált tartalom, de ez nem magyarázat pl a quiet hoursra.
Every living creature on earth dies alone.
-
air
nagyúr
válasz erahurka #61699 üzenetére
Ebben ugyanúgy nincs semmi értelmes logika, mint a fentebb, általam feltett kérdésekben.
Nem jutottak még el odáig, hogy felnőtt, önállóan dönteni képes embereknek nézzék a felhasználóikat.
Hülye idiótának néznek minket, és még a gumicukrot is helyettünk rágják meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Asus CT-479 adapter - tippek, trükkök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen