Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Magisk
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Ilyen egy teljes kör a Call of Duty: Black Ops 6 zombi módjában
gp Ahogy arról korábban már szó volt, az idei COD részben elfelejthetjük a nyílt világú élőhalott vadászatot.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snakebait
senior tag
válasz pikszel #82523 üzenetére
Ez ugye nem a hivatalos,utolsó W10M-ben van,mert nálam ilyen nincs
Más: Egy héttel ezelőtt a tel. tárhelyénél 1.2 Gb szabad helyet írt ki,ma meg 800Mb Szerintetek mitől fogy ennyire? Volt igaz egy-két progi telepítve,de le is szedtem őket,viszont tárhely csökken. Olvastam itt valaki azt mondja meszenger fogyasztja. Lehetséges ez? És ha igen és leszedem,átrakom memkarira akkor ott fogyasztja a helyet? Vagyis a teló belső tárhelye nem telik tőle?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
Kube
senior tag
válasz pikszel #82536 üzenetére
Igen tudom, de én oda ha bemegyek akkor nem jelenik meg, csak az amelyik hibás. Amint azt elindítom újra akkor el is tűnik. Szóval semmi előzmény nem marad meg. Gondolom TH utolsó verziójában még nincs benne
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
törölt tag
válasz pikszel #84640 üzenetére
Ja csak ilyen itt nincs. Kezdőképernyő van, meg zárolási képernyő, ami az amikor már megnyomtam a bekapcsol gombot hogy feléledjen.
Lehet akkor a 107-ben még nem állítható? Oké, megvan csak az Extrák menüpontban.Ja már értem. Ha sötétet érzékel kikapcsol. Ergo a zsebben. Akkor így okés. Csak elég lassan reagál a fényerő változásra, azért tűnik tök gagyinak. És hát, mert így ez az is ezzel a sebességgel. Na mindegy, de működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
-
félisten
-
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pikszel #85916 üzenetére
Most ott tartok, hogy a 189 build még egy kis türelmet kér, ami ugye vagy félóra
Aztán áruház frissítés, majd elkezdem belakni, utána meglátom, hogy szuperál, ha ugyanolyan frankó lesz(amit remélek), mint merülés előtt, akkor maradok, ha nem, lépek rs2-re.
De most nagyon nem volt kedvem ehhez! :/ -
TFSi
őstag
válasz pikszel #86247 üzenetére
Ez azért nem egy nagy újdonság, ill. a WM ettől még tovább él. Ezért bízok a HP-ben (vagy más gyártóban) és abban, amit mflex is mond, hogy végre hozzák már össze azokat a szerencsétlen appokat, mert ez az MS-re nézve is szégyen..
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
MrCsiT
addikt
válasz pikszel #86341 üzenetére
Igen?? Nem esetleg, csupán "Vezetéknév [vessző] Keresztnév" formát tudtál? Az ugyan hol lenne megfelelő szerinted?? ..csak mert, az nem az..
..bár, a legújabb verzió, lehet, hogy már tudja a vessző nélküli módot. Mi a tapasztalatod?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hyundai, Kia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Robotporszívók
- Autós topik
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen