- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Zsoleszhun
addikt
Talán még a SysApp Pusher segíthet.
-
BiP
nagyúr
A vezetéknélküli töltőt nem kell minden nap kihúzni ám
Munkahelyen rohadt hasznos. Bemész az irodába, rádobod a telót, visszaérsz megbeszélésről, rádobod a telót,stb.
Ha hívnak, csak felveszed, nem kell lehúzni róla a telefont.
És nem kell dugiszálni, egész nap töltve van, kényelmes. -
confuser
senior tag
Hát, indulj ki abból, hogy a 630-ban 1:1-ben ugyanez a processzor van, és az 40k függetlenül. 630-at már használtam, és abban is meg tud röccenni a főképernyőre lépés animációja. Igaz a RAM kevesebb benne, de az aligha számít jelen esetben (az inkább a resuming feliratok számát és idejét befolyásolja). Az viszont annál inkább számít, hogy amíg a 630-nak csak egy 480x854-es kijelzőt kell meghajtania, addig a 830-nak egy 720x1280-asat... ismétlem, ugyanolyan processzorral és GPU-val! Ez arra enged következtetni, hogy ha nem is rosszabb a 630-nál, akkor is valószínűleg "csak" annak a szintjét fogja hozni. És ez egy kicsit kiábrándító annak tükrében, hogy a 830 3x annyiba kerül, mint a 630.
-
BiP
nagyúr
Nem az értesítések, hanem a háttér-nél kell beállítani a naptárt.
(#53271) SOAD19: Koszi, tok jok ezek.
En a Live Lock Témák nevű appal töltöttem le baromi jokat.(#53250) beachsurferi: En is ezt tudom javasolni. Amikor nem használod, kapcsold ki a mobilnetet.
Otthon ugyis wifizik a telefon, max. megszakad, de nem zabálja le a mobilnetedet. (meg mas sem).
Aztán ha mégis kell, visszakapcsolod. -
Dave™
nagyúr
Biztos kényelmes lehet minden töltésnél felrakni a hátlapot
A színeken lehet vitázni, de a pentile akkor is kevésbé finom rajzolatot ad ebben az esetben. Special edition? Ez nekem új, azt hittem worldwide voda exkluzív a 32GB-os. Mutass már valami linket erről a verzióról. A hátlap pedig 7-től indul, de inkább 8-9, tehát nem sokkal drágább a pad. De ezen kár vitatkozni, mindkettőből lehet találni sokféle ajánlatot, nincs nagy különbség, és ez mindenképpen plusz költség a 925-nél. Az hogy szebb meg fém szubjektív dolog, meg az is, hogy ha tudná natívan sem használnád a vezetékmentes töltést, a fentiek viszont egzakt tények. Ezek alapján szerintem lehet mondani azt, hogy papíron jobb ajánlat a 920 ugyanannyiért, olcsóbban meg főleg. Aztán ha valakinek sokat számít az a nem is tudom 50g vagy a fém keret vagy az oled akkor nyilván a 925 lesz a jobb választás.
-
Dave™
nagyúr
Vezetékmentesen töltöm. Amennyibe a 925-re kerül a hátlap, annyiból ki is jön a töltő a 920-hoz. Meg amint ráteszed azt a hátlapot, oda az elgáns karcsú forma.. Csak a vodás 32GB-os, az pedig sokaknak kizáró tényező, én pl. akkor sem lennék vodás, ha ők fizetnének, hogy a hálózatukat használjam. A kijelző pedig pentile oled, túlszaturált és kevésbé finom rajzolatú, mint a 920 IPS-e. Ezek voltak a tények. A külső meg a fém keret szubjektív, szerintem is szép, meg nagyon kézreillik. Csak amkor vettem drágább volt 20-szal mint a 920, és akkor sem ezt választottam volna, ha egy árban lettek volna, a fentiek miatt.
-
BiP
nagyúr
A FW-be nagy eséllyel nem fog bekerülni (az előzetes változatokban nincs benne), hanem külön programként fog jönni majd az MS-től. (értsd: nem a Nokiás részről). De arról nem sokat tudni, nagy a hallgatás körülötte.
(#45671) l925: Nem emlékszem a konkrét szövegkörnyezetre a bemutatón, de az nagyon hamar kiderült, hogy külön alkalmazásként jön.
-
BiP
nagyúr
-
-
Dzsosy
senior tag
Kis apróságok amik esetleg hiányoznak.. Az fb egész jól működik így is.. a beépített cset sajnos az eddigi változatában sem váltotta ki teljesen az fb csetet, így inkább azt használták sokan eddig is. Egyedül a onedrivera való kép feldobás eltűnése a galériából ami fájó, de szerintem csak az app frissítéséig lesz ezzel gond.
Ettől eltekintve minden téren előre lépés a frissítés.(#38686) Jaded
Nem.. végig ott volt az X is minden videón. Választhatsz.. -
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest