Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy WP8-as készülék projektorhoz csatlakoztatása?
(Lumia 620)Előre is köszi!
-
törölt tag
Na jó, leírom konkrétan mire kellene, hátha van valami ötletetek
Suliban prezentációt kell csinálni, most egy okos telefont kell bemutatni, én pedig a két hete vásárolt Lumia 620-amra gondoltam. Windows Phone os-t is be kellene mutatnom, ha már a készülékről beszélek.
Hogy lehetne bemutatni futás közben a platformot szerintetek? Vagy tényleg a youtube videó az egyetlen megoldás erre?
-
törölt tag
válasz Mister_X #16118 üzenetére
Médiatechnológus asszisztens képzés.
A tárgy neve pedig 'multimédia prezentáció' Valójában az a lényege hogy felkészítsen minket a szakdolgozat védésre vagy mi, annyira nem vágom még hogy zárulnak az ilyen képzések.(#16119) legiaap: Ha ez megoldható laptoppal akkor megvettem az ötletet
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 620-am (GDR3), proxy módszerrel rámókolt Nokia Camerával.
A probléma az, hogy két képet készít az app, egy alacsony felbontásút és egy magas felbontású (xx_pro.jpg; xx_pro_highres.jpg). Telefonon a filmtekercsben csak egy kép látszik.
SkyDrive-ra csak egyet tölt fel, a kicsit.
Nem tudjátok, van erre valami megoldás, vagy várjam meg a Black csomagot amiben elméletileg hivatalosan megkapom az appot?
HR-t szeretném elkerülni.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Partyface007 #61052 üzenetére
Nem csak az Outlook. Univerzális lesz a Music, People Hub, Maps, a beállítások, a galéria, a naptár meg gondolom a Spartan is. Szóval folytatják amit 8.1-gyel elkezdtek, azaz hogy a rendszer főkomponenseit appként szervezik ki.
Képek alapján egyelőre egy dolgon akadt meg a szemem: sok helyen fentre kerültek a kezelőszervek (pl. mail appban küldés, válasz meg ilyenek) így egy kézzel nagyobb telefont problémásabb lesz kezelni. Szerintem nagyon jól meg volt eddig oldva lent ez a felhúzható rész a hamburger menü helyett. Így gyakorlatilag egy 6"-os telefont is elkezelhettem volna egy kézzel még ha feléig sem érek be hüvelykujjal.
Más: Nem emlékszem hogy Belfiore említette volna, mi az a kis kerek ikon a billentyűzeten a bal alsó karakterek környékén. Átsiklottam rajta vagy ez tényleg rejtély?
-
törölt tag
válasz Воланд #61094 üzenetére
Szerintem ez nem a userek miatt van, hanem a fejlesztők miatt. Van egy androidra megírt appja hamburger menüvel, nem akarta átalakítani panorámává, stb. és végül meg sem csinálta. Így most nem is kell átalakítania, és így is illeni fog az OS-be, talán több kedve lesz hozzá. Céges körökben meg olcsóbb lesz a fejlesztés, hisz nem kell új felületet csinálni, minimális változtatásokkal fel lehet használni.
Lekerekített képeket stb. hol láttál? Annyira futólagosan mutattak bármit is, Windows Central írásaiban meg nem tűnt fel.
-
törölt tag
válasz Воланд #61116 üzenetére
Lehet képes lesz rá (remélem), de Belfiore is csak a show more (vagy mi) gombot nyomogatta. Igaz hogy ő a három pöttyöt is nyomogatja, pedig felhúzni is lehet (én ezt is jobban szeretem így).
Egy érintőképernyőn szerintem ne gombokat kelljen nyomkodni, akkor lehetne régi gombos telefon is. Gesztusokat implementáljunk a rendszerbe, ezt szerettem a panoráma appokban, és ezt ölik ki szép lassan a Windows-ból -
törölt tag
válasz captainnemo #61146 üzenetére
Ha a fejlesztő igénytelen akkor igen. De nézd meg a Series Fan-t, az egyik legszebb mobilapp ami valaha készült, platformtól függetlenül. Az ilyenek miatt vettem Windows Phone-t annak idején.
Az már más kérdés hogy 8.1 óta az MS is az igénytelen fejlesztőket erősíti a megoldásaival. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #61379 üzenetére
+1 a BKK futárnak. Az is kínál több féle útvonalat, időrendben listázza őket egymás alatt.
-
törölt tag
válasz FіkuszKukіsz #61404 üzenetére
Ez nem hardveres gyengeségből adódó döcögés, egyszerűen rossz a szoftver vagy az érintőpanel.
-
törölt tag
válasz McSico #61450 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy ráhúzol egy másik csempét úgy, hogy belekerüljön a mappába. Aztán nyisd meg a mappát, és húzd ki a csempét amit az előbb betettél.
Azért nem tudod eltávolítani a szokásos módon, mert mappák akkor szűnnek meg, ha mindent kiveszel belőlük.
Ha így sem megy akkor sajnos tényleg HR a megoldás
(#61452) woland_y2k: Te is szeretnél üres mappákat a start képernyőre?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #61551 üzenetére
Hogy hogy itt? Máshol is Denim hozta a mappákat.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #61555 üzenetére
PfD-vel persze.
-
törölt tag
válasz Zsoltika11 #61618 üzenetére
Passz. Állítólag valamilyen 3D gesztus támogatás is került volna bele, ezt kukázták és ezzel ment a telefon is a levesbe.
-
törölt tag
Nem értem egyébként miért nem lehet bármely nyelv és régió esetén működésre bírni. Egyszerűen egy kapcsoló kellene a beállításokba. Akarsz Cortanát? Igen vagy nem. Milyen nyelven beszéljen? Ott meg kiválasztod amit akarsz. Akár angolt, németet, spanyolt, amíg nincs magyar nyelven. Nem tudom miért kell ilyen hülye korlátozásokat csinálni, főleg hogy egy gombnyomás kérdése és amúgy is működik.
-
törölt tag
válasz zorzy4 #61733 üzenetére
A többi gyártó WP telefonjairól beszélsz? Én úgy tudom ez OS sajátosság nem gyártói.
Régen a Samsung feature phoneoknak voltak ilyen értelmes megoldásai amúgy. Vagy csörög vagy rezeg. Meg hogy addig csipog míg meg nem nézed, suliban csodálatos dolog volt ha az ember elfelejtette lehalkítani. Na meg a középső navigációs gombra, ami mindenhol okét jelentett, kezdőképernyőn rátenni az internet elindítását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen