- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én még nyáron használtam, de inkább átszoktam a droid/ios párosra, ha már banki dolgokat kellett intézni, mert wm-re nem is volt, most szerettem volna újra használni windows-on is a PAYPAL-t. Hát ennyi volt. De nem tudom, hogy mennyien használják/ták, vagy nem használták, de ez azért majdnem olyan volumenű applikáció (volt), mintha az egyébként még mindig döcögősen használható, de azért alakuló faszbukot megszüntetnék.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az egész! Azt írja, húzz a francba, használd a böngészőt!
--------------
szerk:
Szerintem, teljesen jól használható volt egyébként az applikáció! Itt meg meglehetett volna csinálni azt is, hogy a szkennert használja belépésként, ami meg még biztonságosabb, mármint a két flaghsip-re, de nem inkább veszni hagyják. Komolyan, hogy egy PP app nincs most egy OKOSrendszerre, hát ba...ák meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bcl
senior tag
Üdv megint a fedélzeten!
Nem sokáig bírtad...Nekem eddig a 950/950XL-lel sok bajom nem volt.
Az Edge pl. tök jól megy.Mostanában, a .321 óta viszont fagyogat, újraindulgat, főleg a fényképező (ami miatt vettem) szórakozik sokszor, megkockáztatom, egyre többször. Megáll a telefon, aztán újraindul.
Hogy most a frissítéssel jött valami, vagy csak kezd tele lenni a hócipője (mittudomén, a store-ból származó frissítések valamelyike a ludas), nem tudom.Viszont pl. a 950-esről nem akarnak az sms-ek átszinkronizálódni Röhej, hogy visszafele megy; az újak megvannak azon is, de a régiek az XL-en nem nagyon akarnak előkerülni...
-
this is life
Ármester
Melyik koron van a telefonod ha relealise previewen abbol ki tudsz lepni , a fast illetve slow ringnel wdrt majd frissites az utolso hivatalos buildra, s talan a frissitesi seged is kell majd akkor az evfordulos frissiteshez , de erre nem tennem a nyakam .
Boncser
Akkor lehet hogy ez is megy a sullyesztobe ...esetleg usa regio,angol meg vpn ...Bogyo ba
Nekem az adobeval telefonon sincs gondom , voros szem korrigalasra ez jott be legjobban ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
netpeti98
addikt
Windows Device Recevory Tool
Ezzel tudsz visszaállni a stabil ágra (Production ring), újratelepíti az egész rendszert. Sajnos nem a legfrissebb elérhető verzióra, szóval egyszer még keresned kell frissítéseket. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, hogy mi a franc az igazság, de igazából már nem is érdekel, az biztos, ha fel lehetne ébreszteni, már rég megcsinálták volna, de olvastam egy tkm tudja milyen bejegyzésben, ahol leírták, hogy nem lesz, tehát hiányzik hozzá valami, hogy ez most az, amit kaptam válaszban nem tudom, de senki ne várja, hogy lesz. Az évfordulós frissítéssel a 950 dupla koppja teljesen frankó, ez változott azóta. Két kis érintés és már fel is ébredt. Lágyan simán működik. Tehát érvénytelen már az akkor írt első írásom, amire a választ kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
starr
őstag
Arra sajnos továbbra sincs lehetőség, hogy a jpeg mellé egy veszteségmentes képet is mentsen.
Nekem L640 van, az csak tömörített jpeg-be tudott menteni.
Ezzel a kamerát RAW-ra lehet állítani, és a kimeneti file-t TIFF-re, így veszteségmentes kép nyerhető.
Eddig erre nem volt lehetőség L640-nél.
Ha a kamerát RAW-ra, és a kimenet jpeg-re állítom, még akkor is jelentős a javulás a gyári elcseszett kamera apphoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Nincs abban semmi furcsa hogy nem 1-2 GB RAM-al jönnek ki az új típusok.
Ma már 1 GB RAM kevés, 2 GB az alap, lassan már csak így jönnek ki majd új középkategóriás telefonok, így pedig az sem furcsa, hogy nem 4 hanem 8 GB RAM-ot pakol a felsőkategóriás készülékébe az MS. Ez már egyébként elég régi hír. Még régen híresztelték ezt a Continum elterjedésekor.
Idén még ha jönnek 1 GB-os telefonok középkategóriában, de jövőre már nem fognak.
-
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt meg főleg nem váltja ki, amit én használok, de a múltkor úgy alakult, hogy csak egy tetves MS mobil volt nálam és 15 fontos dokumentumot kellett fényképezni, amiből 13-ra, amikor PC-re akartam másolni, azt írta, törölték, sérült, vagy áthelyezték.! Nem is lettek meg...
Mondanom sem kell, közel álltam hozzá, hogy erőből a földhöz vágjam, de arról nem a készülék tehet, hogy totális idióták hegesztik a rendszert. Mert a készülékek, egyébként valóban frankók és megbízhatóak.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Úgy néz ki csak saját rendszeren nem megy
"„A Microsoft büszke arra, hogy a produktivitásért felelős alkalmazásai feltelepülnek a Lenovo prémium eszközeire” – mondta Nick Parker a szoftveróriástól."
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
tipikus MS-féle hozzáállás, önkényesen belerakják, majd önkényesen kiveszik, de egy kapcsolóra már nem futja, hogy esetleg szeretnéd-e egy kalap alá venni a Skype-ot meg az üzeneteket...
én személy szerint nem rajongok ezért a fícsörért, bár mikor a Skype app szarakodott, jó szolgálatot tett ez az integrált dolog.egyébként mikor lesz elérhető az új UWP Skype? jó lenne már lecserélni ezt a mostanit.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Új telefon egyébként? Ha semmiképp nem akarja frissíteni a rendszert, nyomj egy recovery-t, utána csak a wifi-t állítsd be és rögtön navigálj a frissítésekhez, ha frissült az OS, állítsd be a Microsoft fiókot (mert addig nem tudsz belépni a market-re) és az áruházban szintén hagyj minden applikációt frissülni, ha kész, restart. Amíg ez nincs kész, addig ne csinálj mást a készülékkel.
Ha nem frissül, akkor valami bugszarság miatt nem engedi (emiatt kell a recovery, vagy HR, a recovery gyorsabb és jobb is, ha gyalulni kell), bár ilyenkor legalább hibakódot dobni szokott.
De ehhez nem kell fullra feltölteni a telefont, mint írtam 40% a határ.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Igen ez mar nem droid friend , de az a project az ms reszerol amugy se tartott sokaig ,valamelyik igen regi insider build tudta, aztan game over lett a projectnek .
Kiralyroli
Nem kell frissitesi seged. Majd jon vagy insider rp agrol felteszed.a nyelv naciknak , felenk a jottek hozzank helyett a jottek nalunk szoktak mondani
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Neked meg w10m th2 van fent az rs1 10.0.14393.82 de ez insider relealise preview... a hivatalos AU kellemesen mukodik , egyeduli bug , ha csatlakoztatva van bluetooth eszkoz es levalasztanad lefagy a telefon a bt kikapcsolasakor ezt leszamitva tisztabb szarazabb jobb erzes az rs1. Az insideres rp buildnal mar nem fagy meg a telefon a bt kikapcsolasakor...
-
martin66
senior tag
-
félisten
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
viewdetails
addikt
1, Tárcsázóban nem, de ha a hívásnaplóval nyitsz, és a nagyítóra böksz, elkezdi szűrni amit írsz, és a találati lista végére mindig odabiggyeszti a "keresés a névjegyzékben" funkciót. Szokás kérdése, elég jól használható a dolog szerintem.
2, -
3, Mert köszönjük Google, nem a komplett Exchange licenszet vette meg annak idején, csak egy részét, és a többit ők dolgozták ki, majd ebből a saját formátumukat hozták létre, eltérő mező azonosítókkal.
Célszerű a Gmail exportált névjegyzéket Outlook 2010 + Hotmail connectorral felszinkronizálni, így közben van lehetőség javítvani a mező összerendeléseket, és figyelemmel követni az egyes értékeket. Egyszer kell megcsinálni.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Lall
veterán
1. Nem lehet. Rákattintasz a nagyítóra és így tudsz keresni. Kapcsolatoknál szintén ez a módja. Pl. RapDialer tud T9 keresést, de a nem fogadott hívásokat nem jelzik a külső tárcsázó programok.
2. A Cookike-ban tárolt jelszavakra érti, mint pl. itt PH!-n
3. Mert valószínű azoknál a kontaktoknál nem a mobiltelefon mezőben van a szám megadva.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
consono
nagyúr
A Pebbléhez van egy proof of concept alkalmazás, amivel ha jól emlékszem a zenelejátszüt lehet vezérelni, de az értesítéseket nem tudja mutatni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Lall
veterán
Azért jó a fent linkelt óra, mert nem wp-hez van, hanem csak az adidas micoach programhoz, de legalább 350 font, szóval olcsó is.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest