- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martin66 #90266 üzenetére
Szavaztam en is , de vsz annyit er mint kopasz 3.14nán a paroka ...
A fb-nak is miota megjelent az ios portolt messenger , folyamatosan savazom ,irom a velemenyem , s csak semmit mondo valaszok jonnek a tamogatasi kozpontbol, az ms meg kb ugyan annyira torodik velunk mint a facse ... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #90266 üzenetére
Mint írtam, én már régen szavaztam erre (is). De ez egy olyan orbitális hiba, amit azonnal kellett volna javítani a többivel egyetemben. Lassan féléve szarnak rá, vagy direkt kivették nem tudom, de vajmi kevés az esély, hogy ez meg lesz megcsinálva a jelenleg használatban lévő készülékekre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #86820 üzenetére
Ez az írás elég "pozitív hangulatú" lett megint kár, hogy ebből egyelőre alig, vagy szinte semmi nem valósult meg. Én úgy látom és érzékelem, hogy van egy W10, amit toldoznak-foltoznak és ennyi. Néha jobb, néha sikerül totálisan elrontani, ami szinte készülékeként változó.
Igazából nem tudom, honnét szeded az infóidat, hogy ez meg az lesz (mert arra már a legtöbben nem adnak, amit a sztrádán évek óta elhintenek, aztán x@r sem lesz belőle) meg ez várható meg az lesz, de van néhány szó, amit ebben az írásban te is elejtesz.Jövögetni
Pletykák
Szerint
RemélhetőlegKonkrétan, évek óta erre épül a WM, csak az a néhány szó eddig sem jött be, vagy nem akar jönni pedig várjuk még mindig, sőt rohamosan csökken(t) emiatt a felhasználóbázis, mert beleuntak a várakozásba, nem beszélve a készülékek filléres és gagyi kategóriába eső rohamos árcsökkenésével (950 950 XL), aminek azért illene már stagnálnia legalább, ha a benne lévő hardvert nézzük, de esik tovább, mert menekülnek az emberek a rendszertől, mert fejlődés, mint olyan... nincs. Inkább lehet úgy jellemezni, hogy már sikerült az egyet előre kettő hátra lépekről, a hármat lépek hátra szintet is elérni.
Hozzáteszem, hogy nálam sincs gond, amióta a wdrt-t eljátszottam újra, szóval jól és gyorsan működik a rendszer. Néha ugyan vannak apróbb hülyeségek, de egyébként teljesen jól szuperál most, de ennyi, és itt kis merült a tudománya, mert nem tudok olyasmiket megcsinálni vele az egyszerű telefonáláson, netezésen és pár alapvető dolgon kívül, ami ios és droid alatt szinte alap. Azzal egyetértek, hogy másik kettő valami brutálisan unalmas az elcseszett inkonjaival együtt, sőt nekem is nagyon tetszik (még mindig) maga a rendszer, de azokat (ios, droid) használva lehet az mondani, hogy okostelefon van a kezemben, mert...
Az applikációk nem jövögetnek, hanem szépen lassan, ami működött, annak a fejlesztése is leállt, vagy rosszabb lett, vagy konkrétan meg is szűnt. Egy átlagos banki utalást nem lehet elintézni ezen a rendszeren, mert nincs meg hozzá maga az applikáció, de az adott bank(ok)ra rákérdezve is azt mondják, hogy nem is lesz, de ez csak egy a sok közül, ami WM alatt nem jó, vagy nem is létezik, holott okostelefont használnánk, vagy mit.
A continuum meg jó lenne, de ez a hardver még 950 XL alatt is kevés hozzá, egy muzeális ibm r51 is körberöhögi minden szempontból, (csak azért ezt említem, mert 2006-ban kisebb vagyonért vettem ezt a lapost, ami még most is gyári állapotban van és néha még elő-elő veszem) nem beszélve róla, hogy az office-on kívül talán másra igazából nem is használható, mert egyszerűen még mindig bugos az egész majd 1 év után. Netezés gyakran összeomlik és lassú is itt az edge, jobb klikk másolás gyakran nem működik, kilép, összeomlik, HDMI hangot nem is említem, nem beszélve róla, hogy a mobilt ilyenkor ajánlatos hűteni is, főleg ha több órát használod erre, de nem is írok többet erről. Hogy ajánlom-e a WM-t?
Ha, Timelord a fenti néhány szót elfogadja, hogy majd talán lesz valami...és annak tudatában, amik jellemzőek rá, applikációk teljes hiánya, néha olyan bugos LEHET az egész rendszer, hogy órákat kell játszani vele, hogy jó legyen, készülékek jelentős és folyamatos áresése, elfogadja, akkor azonnal ajánlott egy WM mobil vétele, ellenkező esetben nem. Még én is kitartok (L950), de egyelőre ez a véleményem most erről az egészről...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
martin66 #86820 üzenetére
Én jövő év őszig biztosan maradok még a w10 mellett, mert én is ebben látom a jövőt mini pc ( mobil) jelenleg is már az. UWP-t terjedni fog csak még új....és nincs nagy késztetés a fejlesztőkön emiatt...elvileg őszig kijön rs3 meglátjuk addig mennyit fejlődik a rendszer. Nálam csak a zárt rendszer jöhet szóba, nem szeretem a nyíltat, emiatt ha váltok akkor almás részleget pályázom meg, de nem tetszik az ára, mert azért ott is akadnak bajok, csak azzal nem foglalkozik senki...no mindegy... Ami biztató hogy megjelent az EA Battlefield 1-hez is az alkalmazás igaz 1 nappal később, de megcsinálta az EA xD
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #86418 üzenetére
Nem értem a kérdést! A kamerát nem használom, vagy micsodát? Valóban nem vagyok egy mobil kamerabuzi, de ez a bug nekem most jött elő, nem előtte, meg azelőtt, mert tegnap és előtt is fotóztam vele és nem volt ilyen, sőt előtte sem, ez most kelt életre nálam.
Felvettem, elsőre véletlen 4K-ban, de lebutítottam 1080-ra, elnézést, de egy kézzel kellett bénáznom.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #85774 üzenetére
Csak akkor kerülhet bele vissza, ha azt rendesen kitesztelik, márpedig az MS-re nem igazán jellemző ez a része, erre értettem.
Ha a 650- és 550-es tulajoknak 2 óránként tölteni kell majd emiatt a készüléket, akkor az egész semmit nem ér.
Szerinted, ez a része normálisan ki van tesztelve? Térjünk erre vissza, akkor, mikor bekerül, vagy nem kerül, bugos, vagy nem bugos, merülni, fog vagy nem. Mert, hogy ezzel egy rakás probléma a user nyakába szakad, arra már most mernék fogadni! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #85771 üzenetére
Szerintem ez baromság, de ha mégis így van, akkor a büdös életbe nem kerül vissza a dupla kopp a 650-be és ez a része engem nem is érdekel tovább. :-)
-----------
(#85770) monosgeri21
ergo csak idő és akarat kérdése volt, hogy mikor rakják bele, mert csak szoftveres oldalról kell hozzá nyúlni
Ami alapból egy nagy gané volt a kódokban, ezért is nem csinálták meg
-
-
ugux
tag
válasz
martin66 #84745 üzenetére
Sajnos nekem sincs hang a 08.24-es Windows frissítés óta a Térképek alkalmazásban
Pedig nagyon jó lenne.
Végig játszottam ezz az 5 lépést, de nem javilt meg. Lumia 640.
Közben nem próbáltam, de amikor mindent angolra állitok a lépések során, akkor ha megpróbálom, akkor angolul kéne eszélnie?
Valami egyéb ötlet? vagy játszam el az egészet még1x, hátha?
köszi
-
-
hito
nagyúr
válasz
martin66 #84523 üzenetére
Hát, szerintem jobb lett volna, ha előbb elkészülnek vele és csak aztán veszik el a régebbi verzióját a dolognak. De ők tudják. Belőlem csak a sértődöttség és megbántottság beszél, nem fogom emiatt kukázni a készülékemet, sem a rendszert
Csak ne legyen sok ilyen, mert tényleg semmi kedvem megint csalódni. Örülök, hogy jó és egyre jobb (ezt a "pici" dolgot leszámítva, ami meg elvileg mégjobb lesz).
A Pebble támogatás nagyon amatőr még mindig sajnos. Nem baj, mert az értesítések elérésével szerintem rohamtempóban fejlődik majd/fejlődhet a dolog.
-
snakebait
senior tag
válasz
martin66 #84428 üzenetére
Jobb akksi idő??
Pont az ellenkezőjét olvasom sokaknál és nálam is felére csökkent
Pedig tiszta telepítés is megvolt recoweryvel. Az egy dolog,hogy gyorsabb,nekem is,de kivettek hasznos dolgokat, ami engem zavar a glancenál nem jezi a töltést,rezgő,néma üzemmódot,hogy csak párat említsek
-
hito
nagyúr
válasz
martin66 #84428 üzenetére
Nem tudom, most ez van fenn: 10.0.10586.494
Most rákerestem, azt írj a google, hogy ez valami júliusi frissítés, tehát gondolom ez nem az. Nem mindig szeretem a frissítéseket, mert amellett, hogy hoznak újat, meg pluszt, mindig van visszalépés is, meg olyan, amit elrontanak az elődhöz képest. Ezért félve tolom fel mindig az update-eket.
Volt valami android apk komáló build is. Gondolom esélyem nincs arra, hogy azt feltegyem...
-
-
Sipka81
tag
válasz
martin66 #84294 üzenetére
nem szólok én senkinek már, siralmas, hogy ami eddig jól működött, azt is elcseszték, többet vártam volna jóval a win10-től, de legalább azt, hogy a 8 szintjét hozza. Csalódnom kellett és sajnálom mert a kezdetek óta windows mobilet/phonet használtam (T-Mobile MDA Variók {Qtek 9100/9600}, Nokia Lumia 710, HTC 8x, MS Lumia 650), de néhány hete átköltöztem iOS-re és egyáltalán nem bántam meg.
A segítséget köszönöm, nektek kitartást kívánok és sok türelmet, ami nekem az utóbbi időre elfogyott.
Jók legyetek! -
-
törölt tag
válasz
martin66 #84133 üzenetére
Oh, nekem 3.2" rémlett, azért írtam a 3-at, de tényleg 3.7-es. Nem is néz ki olyan nagynak amúgy, de valószínű a nyújtottsága miatt.
Nah a lényeg hogy kb. ekkora amit keresek, tepsi nem jó mert széttörik a zsebemben és én nem akarok egy külön okostáskát a derekamra, meg egy okosórát hogy kezelni tudjam vele az okostepsit. Kompakt méretű érdekel, amit bevágok zsebbe azt jóvan.
Megnézem amiket írtatok, most azért nagyobb a választék mint annak idején, akkor nagyon nem sok volt csak a 800-as, mint normális telefon és ki is fújt annyival. -
egykori
őstag
válasz
martin66 #84088 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a gondolkodásod és a WP-hez való hozzáállásod. Látod a bugokat, mi jó és mi nem, sőt, amint írtad, teszel is érte, hogy jelzéseket küldesz az MS-nek. Örülök, hogy nem a nyafogók táborát erősíted.
Magam is találkozom persze hibákkal, hiányosságokkal, de nem jellemző rám, hogy a 3 és fél év alatt itt uszítottam volna a usereket, pedig a 820-szal anno volt egy pár hónapos szenvedésem. És hogy látok jövőt a WP-ben a kedvezőtlen tendencia ellenére, a héten beújítok egy 950-be.
-
törölt tag
válasz
Én is voltam ilyen optimista pár éve a WP kapcsán, aztán a Microsoft fokozatosan elérte a kiábrándult szakaszba kerüljek. Folyamatosan vették ki a platformra jellemző egyedi dolgokat. Következő mobilom nem WP lesz. Igaz, nekem az eredeti Metro elképzelés tetszett igazi Nokia Lumia telefonokkal. Nem a mostani hamburgeres és sablon MS készülékek. A csempéket is meguntam, éveken át nem csináltak velük semmit. Tamagocsizni kell ha beragadnak, nincs jobban kihasználva a funkció, nem lehet testre szabni... hiába szép a start, évek után elmúlt a varázsa. Én is úgy gondoltam android és ios ikonrács milyen unalmas, tényleg ráférne egy reform, aztán rájöttem csak a mi szokásunk a főképernyőt bámulni a csempék miatt, ők az appokat használják azoknak a felületével találkoznak többnyire. Az app helyzet nálunk pedig tudjuk milyen. Lassan már túlzás okostelefonként tekinteni rá. Mamafon lett a WP-ből. Ettől függetlenül akinek még mindig bejön, hajrá. Csak a kritika nem károgás, egyszerűen tény mostohaként kezelt platform pár % részesedéssel, ennek minden hátrányával.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Valami ilyesmi hozzá állás kéne úgy általában,sajnos Európa ezen részén a legtöbb ember a megoldásokban is a problémát keresi,nem a problémákra a megoldást!
Sokkal szimpatikusabb ez, mint az állandó jajgatás,károgás,ajvékolás komolyan mondom legtöbbször olyan érzésem van mintha egy rakás siránkozó vénasszony lenne mindenütt! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martin66 #84084 üzenetére
Azt látom, illetve olvasom. Három év alatt valóban optimista maradtál, talán magasan az egyik legjobb optimista hozzáállás részedről, bár nem tudom, hogy milyen valós infók és tartalmak, vagy egyedi utánérzés alapján érzed azt, hogy itt valami elrettentő fantasztikus javulás, fejlesztés van és nem totális beleszarás, de néha (meg)mosolyogtató, de ez is egy vélemény és elfogadjuk, mi akik az ellenkezőjét érezzük, főleg én, mint 2010 óta a rendszeren logó agyament idióta faszkalap. :-) (Lassan így érzem a WP (M) melletti kitartásomat)
A többség nem így érzi, de ez legyen a mi gondunk.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
martin66 #71931 üzenetére
Az a gond, hogy ebből a videóból az nem derül ki, hogy az elején meg vannak-e nyitva az app-ok a háttérben amiket mutogat. Valószínűleg igen, mert a fehér képernyők és ez a gyorsaság megnyitott app-oknél ugyanilyen az 536-os build-ben is. Azaz közel sem lesz egy 920-on ilyen gyors a következő build, pláne hogy első körben nem is a 20-as szériára gyúrnak. Nem véletlenül nem a multitaszkos menüvel indított az elején, 100% hogy a háttérben már meg voltak nyitogatva a rendszer app-ok. A végén fura módon csak az amúgy is lassú skype-ról lehet egyértelműen megállapítani, hogy nem futott a háttérben csak mikor másodszor visszahozta. Szóval én nem vonnék le messzemenő következtetéseket a gyorsasággal kapcsolatban...
-
SharpSA
veterán
válasz
martin66 #71071 üzenetére
Nekem volt tavaly 930-am. Nagyon vártam a készüléket, de csalódás volt. Melegedés, gyenge üzemidő egy töltéssel, a 8.1 levelezője is gyenge, az Excel röhej. Visszamentem androidra. Az AquaMail, PlanMaker HD és egyéb programok tudása adja a mércét...
Kíváncsi vagyok milyen lesz a 10-es. -
pushalias
addikt
-
StLui
veterán
válasz
martin66 #14992 üzenetére
én az XRecode-dal egyszer jó sokat átkonvertáltam mp3-ra, szerintem nem vészes, azt s megadhatod, hova csinálja, megtartsa e az eredeti könyvtárszerkezetet az új helyen, meg törölje-e a régit, meg ilyenek. Át is álltam mp3 320-ra nincs kedvem 2 példányban tartogatni a zenéket
-
daniel909
addikt
válasz
martin66 #8871 üzenetére
beépített fájlkezelő híján ezt sajnos csak a droid tudná megadni neked...
megvolt az első giga lagg: kiléptem a weather channel alkalmazásból, és az animáció 2-3 mp-re megállt a csempe berepülős résznél. érdekes látvány volt, mondhatni különleges... most tudtam először előidézni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest