- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A telefonszámaid szerintem a people.live.com helyen vannak. MS fiókoddal jelentkezz oda be és onnan oda rakod, ahová akarod. Ha ez a cél.
Ha nincs a fiókban a NET-en, akkor nem az a fiók tartozik a telefonhoz. Vagy már a telefonon törölve lettek a számok, ezért a fiókban is törlődtek.
-
Ha jol emlekszek a messenger nem rakhato sd-re , a beta messengerben mar nem vagyok biztos ... a viber media mappai a kepek ,videok mappan belul van az athelyezheto app-al egyutt, az instagram szinten athelyezheto , de valamiert a letoltott data mappat nem rakja at , es az eleve nem is lathato , csak sunyiban gyujti a szemetet , de appon belul ballithato hogy ne toltse le a media tartalmakat. Ha az ms le fb app van fent az nem egy tarhelyigenyes alkalmazas , a facse fele fb viszont igen es pillanatok alatt kepes meghizni . Aki a fb appokat es az inta...-t programozta ,keszitette kb karoba kellene huzni.
janeszgol
Nem jo a megfogalmazasod , nem lett volna, hanem lesz ,csak qsd 835-el , tegnap linkeltek hogy feltamad a w10m ...
-
-
Ha belso tarhelyen van akkor az szivas , mert hiaba torlod pl az instagramot valamiert a cache nem torlodik,a vibernel a letoltott fogadott tartalmakat at lehet mozgatni sd-re ,messenger appot torold majd telepitsd ujra , ott nem buksz semmit sem mert a fb szerverein tarolodnak a beszelgetesek .
Vagy interop unlock appx 1.8-tol felfele (az aruhazi verzio felejtos) az xda-rol ,unlockolod a telefon es szinten az xda-rol az app data recovery appx telepitese,mert ha jol emlekszek azzal lehetett resetelni az alkalmazasokat.. ha igy sem jon ossze a tarterulet visszanyerese akkor sajna wdrt ... ha rs2-on vagy akkor eleg egy sima telefon alaphelyzetbe allitas is .Hroberto
Csatlakozok hozzad , a negativ hangvetelu irasaink nem a wp,wm felhasznaloknak szolnak , nem nezi oket senki se le , a kritika a ms-nek szolna , es sajnalatos hogy sokan ez magukra veszik, pedig nem az o inguk.
Kar a rendszerert ,volt benne lehetoseg es ahogy emlited volt olyan idoszak mikor latjato volt a fejlodes , novekvo felhasznaloi tabor...stb de a w10m-el es a one core-al megtorpant es lenyegeben eltunt a pislakolo feny az alagut vegebol.
Nem jo hogy igy alakult, mert alapjaba veve a plattform eltunesevel mi felhasznalok bukunk a legtobbet mivel ket polusuva valt a piac..
Lehet persze mindenkinek huzni az idot a keszulek valtassal (maig hasznalnak n8/808-at) de ez nem valtoztat a ket szereplos kinalaton... -
-
Vegha
senior tag
Egyetértek a kollegával (mobilbankolast kerulnem). Sztem mindegy hogy milyen funkcióit használnád, ha a technikai lehetőség adott rá, hogy egyazon keszuleken történjen az autentikacio+tranzakció az számomra nem biztonságos. Mondom ezt kivénult informatikuskent, aki épp a napokban fertozte be az W10M-et egy óvatlan app telepítéssel.
Más:
Gyári emlekeztetok, ebresztok exportjára van valami megoldas ? -
Sjkolrd
aktív tag
7s26c,scyllarus nem tudom mi lehet a probléma nálatok a Cortanaval, de en ugy tudom csak es kizárólag USA régió,nyelv beállítással lehet használni. Megnéztem nektek feleségem telefonján mi a helyzet, mert Ő mindent magyarul használ. Átállítottam, a fent leírt dolgokat, s Cortana nem volt meg sehol a "start menu" alatt, gondoltam akkor nézzük meg quiet hours menünél mit ajánl, s ott kérdezte mar Cortana mit szeretnél csinalni. Itt a személyre szabás-t választottam beállítva a quiet hours tulajdonságait, ezután megnéztem Cortana a "start menu"-ben van. Remélem tudtam segíteni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Többen használják, jelenleg nekem is RP van fent, de ez ugye egyáltalán nem hasonlítható össze a redstone2 FAST buiild-al, ahol rendesen vannak és lehetnek bugok. A feedback-et meg q...ra letojják.
Vagyis, enni kell abból bizonyos pudingból, másképp nem tudod meg.----------------
(#90121) k-adi
: D
-
Partyface007
őstag
hagyd
valakik nem képesek felfogni hogy amit tud nyújtani a w10m az elég lehet valakinek
itt fekszik mellettem egy z5 compact, csak át kell tennem a sim kártyát és kész tudom használni de tetszik a w10m minden korlátjával együtt, nem állítom hogy nem fog végleg becsődölni meg azt se hogy minden frankó a platform körül és elismerem valóban szegényes az appkínálat de amire nincs app azt nagyrészt azért meg lehet oldani böngészőböl is
csak vannak akik már a wc-re se tudnak elmenni az okostelefonjuk nélkül (android, meg ios mert mint tudjuk a w10m is csak félokos :-) )
-
starr
őstag
W10 telepítése után rengeteg app update-et felrak, de valamiért nem a véglegeset.
Másnap reggel megint update-eli a gyári appokat, akkor már a véglegesre.
Ez van minden HR után is. Nem tudom miért.
Nekem pl W10 után nagyon gyatra lett az üzemidő. Levettem az Időjárás csempét, és attól egész jó lett.
Továbbá 25-30%-on jár folyamatosan a CPU, ha a Fényképek csempéje cserélgetősre van állítva. pl Kedvencek, vagy legutóbbi fényképekre. -
Az sr a restart lenyegeben... ha frissen van fent a legutolso build akkor adj neki par napot hogy bealljon , utana mar nem ker annyit enni az akksibol...ha tovabbra is ugy merul mint a titanic akkor csak a varazsszo vegrehajtasa marad wdrt
na meg ezzel egyutt kb 5 ora elbaxarintasa mire ujbol belakod ... amugy a rp buildal semmi gond sincs nalam up time mar lassan 12 napnal tart es eddig semmi nyug es tsai...
-
starr
őstag
Normális.
Saját példa: Lumia 640 2500mAh akksi. Töltő: 750mA
2500mAh / 750mA = 3,33333h
Ráadásul kb 80% fölött lelassul a töltés, mert már majdnem fent van a max feszültségen, egyre lassul, amikor 150mA-re csökken lekapcsol, és kiírja, hogy 100%. 0-ról feltölteni kb. 4 óra. -
Tobbnyire akkor irja ki ha valamilyen okbol nem tudta frissiteni az applikaciot, pl a onedrive adta elo mostanaban, de aztan javitottak a hibat.. az ilyen hibak jo resze ms oldalrol jon ,kiveve ha a programok telepitesi helye az sd kartya , es a fejleszto ezt nem teszi lehetove akkor is ez az uzenet jon..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs, de ez a legtöbb okostelefonon így működik.
----------------
(#88290) Vegha
Nyugi, nem vagy egyedül. 650>>>950XL>>>950 készülékeken (ezek voltak sorban) is kifagy a pics@ba az egész rendszer, egy majd 600 ezres (asus rog) laptopon, eredeti w10 alatt, ha képet szeretnék nézegetni, vagy átmásolni egy nagyobb file-t.
Egyszerűen annyira nonszensz az egész, hogy értelmes szó, mint olyan nem is létezik erre. A telefon szép, de konkrétan használhatatlan és lassan mindenre lehet ezt írni, ami WM kapcsolatos. Nekem egy 128-as samu kártya van benne, nevetséges, de ha másolni akarok róla, vagy használom az easy transfer-t, vagy szétkapom a telefont és a kártyát bedugom, a kártyaolvasóba...Természetesen droid és ios/pc-w10 alatt ilyen probléma nincsen, a legröhejesebb az egészben, hogy a párom mac book pro-ján osx alatt simán másolgatok róla (írni nem lehet) . Csak gratulálni tudok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest