Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Asus Rog Ally(RC71L)
lo Szép Napot Mindenkinek Szemezgettem ezzel a RoG Ally(ejtsd: Rodzs Eláj)-al, hogy kéne valami, ami hordozhatóbb mint egy...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Szerintem nem szúrta hátba alapvetően, csak más az érdeke a Nokiának meg a Microsoftnak. A Nokiának az lenne a jó, ha csak a lumiák futtatnának wp-t, míg a microsoftnak minnél több gyártó, annál több telefon és licensz. A htc pedig azért tényleg a második legnagyobb wp gyártó, az egyik legrégebbi oem partnere a microsoftnak, szóval gondolom vele is muszáj volt foglalkozni, ha nem akarja elveszíteni.
-
Воланд
titán
hmm...., szoval megis vannak olyanok akik annak ellenere vesznek lumiat, hogy nem lesz ra wp8. pedig azt irtak, hogy a kutyanak sem fog kelleni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
jah, latszik is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Ami még jobb, ez megerősíti azt a pletykát, bogy lesz egy VoIP API, amit bármely alkalmazás elérhet
"The app will now form part of the contact card, and will allow incoming calls without the app actually running.
The service the app uses will actually support other services, so expect Windows Phone 8 to be much more VOIP friendly in the future."
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
"While claiming he had “no indication” that Microsoft would do such a thing, he said that a Microsoft entry into the Windows Phone hardware market, would “certainly be a stimulant to the ecosystem.” Yeah, it sure would. It would stimulate Nokia to declare bankruptcy." [link]
-
-
Dunbar
senior tag
Képen nem tűnik nagynak a különbség, de a szélesség tényleg fontosabb, mint a hosszúság. Fogásra nekem a Desire HD is érezhetően kényelmetlen volt, 920 is biztos az lenne/lesz. Akik már megvették, azok a súlyra is panaszkodnak, ezt lehetett előre tudni. Még mindig azt mondom, hogy kéne egy 4" minimum qHD vékony, könnyű, minél kisebb Lumia iPhone ellen. És 820 ára alatt, mert az meg drága lett.
Az Android egyre jobb lesz, a Nexus sorozat nagyon agresszívan tud árazni, ráadásul ott még a frissítésekkel sincs gond, egyre kevésbé lesz hely a WP-nek, de szerintem még az Apple is meg fogja érezni ezt, főleg ha így folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Szerintem nem meglepő. Elég jó modulok vannak a mai csúcs telókban (a jó képeket is csinálnak verőfényes napsütésben), sokat nem lehet nyerni ilyen kis cuccal, mint amit a 920-ban van, legfeljebb a zajszűréssel lehet játszani.
A lényeg a kisebb fény melletti képalkotásban van, ott meg elég jó Lumia.Amúgy sok sample képet nem csináltak.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
nagyúr
Hol lehet itt függetlenül kapni?
Phones4 you-nál csak kártyásan lehet venni telefonokat nem?
Csak a Carphone Warehouse-nál lehet függetlenül venni készülékeket.
Amúgy én majd szerintem berendelem amazonról függetlenül a 920-at. Érdekes, hogy előrendelni még nem lehet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
veterán
40 k-t nekem semmiképp nem ér meg. Édesanyámnak Lumiája van, végignéztem a Nokia Collection-t, nem nagyon van olyan cucc ami miatt kifizetném a plusz pénzt. Ellenben a HTC alkalmazásait kezdetek óta használom nagy megelégedéssel, nekem valószínűleg jobban fájna azok hiánya, mint az ingyenes Nokia Drive nemléte.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
Két problémám van csupán:
-Még mindig rohadtul nem világos minden(ok, lassan jön mindenféle teszt, és az lesz, de ne így kelljen már egy felkapaszkodó rendszerről megtudni amit szeretnék)
-Nincs olyan készülék, amire azt mondanám 100%-osan, hogy igen, ez kell.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
A Buildről ti találtatok rendes összefoglalót, vagy legalább kicsitt jobban kifejtett újdonságokat (milyen APIkat nyitnak meg, 90%-at a developerek keresenek teljesitettek, de hogyan, és hogy férhetnek hozzá a rendszerhez, stb).
Ja és ez elég szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ma mindenki kekec kapszulát szedett? - valószínűleg sok volt ez az otthon töltött négy nap egyhuzamban, nem bírtok magatokkal
Barthezz már leírta a lényeget, én is csak annyit tennék hozzá, amit már leírtam, hogy ilyen baromságokon felesleges egymás agyát húzni basszus... (mert tényleg csak vitát meg sértődéseket szül).
Plazmacucci:
először úgy olvastam, hogy felsővezetékként... mondom kiből lett villamos?
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
& (#2466) mukibuci:
És kivitelezhető lenne szerintetek a wp7 és a win8, vagy akár a wp7 és a win7 között egy ilyen kényelmes szinkronizáció?
Mennyiért lehet szerintetek a használt piacon egy ilyen készüléket elpasszolni?
Nagyon rákattantam most erre a windows phone-ra.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- E-roller topik
- Microsoft Excel topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen