- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
tudom hogy beteg vagyok, de újabban és egyre gyakrabban gondolok arra hogy kéne venni egy kezelhető méretű 950-est. meg egy 3200-as akku-king akksit német ebayről.
a frissítéseket és supportot vastagon lesz@rom. menjen a naptár meg a löevél. meg az a marék app ami kell.
ez ügyben pl egyesével leszedném az appokat meglenne a telepítőfájl a telefonon/memóriakártyán. és nem érintene az adott app lelövése a storeból. kivéve ahol szerveroldalon kapcsolják ki a szolgáltatást.
nekem ami extra kellene: spotify, youtube kliens, film. Csomó appot meg is vettem anno. (pl moliplayer pro) tucan reader, időjárás. egy azaz egy darab multiplatformos csevegő. (telegram groupme, viber-nemtudom meddig). ezek szerintem vannak.
Kérdés: mit tudtok meddig tudjuk használni a cuccot? még jobban állunk mint a BB azt hiszem.
ja. jeleneg egy 6/128-as mi 9t-t használok. win-es launcherrel.
-
duo
addikt
ez így van, de a piackonform logika meg nem ezt mondja. "akkor vagy ember ha birtoklod ezeket a cuccokat mindig újabbat, és mindig lehetőleg egyel nagyobbat mint amekkora a kereted." amikor az összes emberi érték ennek a szürőjén (pénz, fogyasztás) keresztül artikulálódik, amikor már nem instrumentális érték hanem egyetlen abszolót érték, akkor ne csodálkozzunk ha kis túlzással providentből lesz a zászlóshajó.
------------------
a touchwiz meg. na.izlés dolga, de annyi pénzért amiért egy jobb laptopot kapsz, ne laggoljon már. ez olyan mintha van egy 180paripás Land Rovered, de ki van öntve a csomagtartó meg a hátsó utastér ólommal. a paripák elviszik, de IFÁt előzni forgalmi helyzetben nem ezzel fogsz. -
duo
addikt
mondjuk az is szégyen volt. azért nem kétfilléres cucc volt a Z a maga idejében.
(nekem xperia U-m volt . nagyon szép kompakt készülék, szép kijelzővel, de novathor csipszettel. és fos főverziókkal.fujj. akkor váltottam lumiára)
de egyébként nem szeretem a sonyt- ANNYI felesleges cuccal tömi meg a telefonjait, hogy az borzasztó. -
duo
addikt
válasz
this is life #92670 üzenetére
szia! azt nem igerem h holnap napkozben, de estefelé megprobalok
-
duo
addikt
válasz
scyllarus #89283 üzenetére
majd én kommentálom. megvettem a játékot, és két skint is. az egyetlen játék, amivel néha játszottam. meg a fiam is. erőszakmentes virtuális legó kreativitás öhő bódottá.
nem azt mondom hogy meglepődtem, de rettentő csalódott vagyok.
egy hete váltottam köcsög droidra. nagyon hiányzik a csempe, a fasza egységes felület ésatöbbi. de ez a kivéreztetés egyszerűen azt mondatja velem hogy megérte a váltás.van egy nagyon ütős szolgenem a cég számára. ez most még ingyen volt.
Microsoft. meh.
-
duo
addikt
nalam xiaomi redmi note 3 se lett a befuto. eddig faja.
-
duo
addikt
Sziaztok. Felteszem itt is: az a kérdésem, egy 640XL-re mennyi a kijelzőcsere? havernak betört az üveg, rendelt ebayről, nem a legolcsóbbat de jó áron, szakosan kicserélte, és nem megy a közelségérzékelő. illetve a duplakopp. hogy szarna sünt.
szóval jó lenne ha jó lenne. tudna valaki segíteni infóval.hol és mennyiért? előny szeged és környéke helyileg.
köszönöm! -
duo
addikt
ígyígy.
perpillanat nem érint a lehetőségek szűkülése. skypeot vibert nem használok fb operaminiből megy. appokat szedtem le amiket használok azok okék. de ha pl a telegramot elkaszálják. (kikerül az áruházból) vagy a tucan reader is megy a levesbe akkor elrakom a fiókba és migrálok droidra.
-
duo
addikt
válasz
spiderpig820 #87536 üzenetére
én is többször megfogadtam hogy mostmár berren a flex, de nincs másikra pénzem
de 8.1-en végülis elvagyok. -
duo
addikt
néha úgyérzem az MS gondol azokra is akik többé kevésbé é p p e n elégedettek. nehogymá'
nálam RP ringen 2 hónapja nincs semmi baj, a kapcsolatok csempén kivül de arról meg leszoktam.
Erreföl. elkezdett random újraindulni. nem használat közben, hanem zsebben, asztalon, éjjeliszekrényen.
(egy ideje a 8.1 alatt is csinálta. w10m-en nem.)
a telepítés a szokott és működő WDRT-s módon történt. HR nem volt, nehogy az legyen a gyíkja.
hardveres gond lesz?
formázzam a memória kártyát, hátha attól van? (valahol olvastam korábban)
garancia már csak szoftveres van rá. (vodánál úgy adták, hogy egy év hw+sw plusz 1 év sw garancia.)
szóval ha beküldöm is max WDRTvel újrahúzzák és ugyanott vagyok ahol a part szakad.lumia 640LTE.
másnak hasonló probléma van e?
-
duo
addikt
válasz
RMZ250 #85597 üzenetére
azt a betyár...
csajok előtt ne vedd elő mert azt hiszik a cerkát kompenzálod vele.
valóban nagyon szép de ezen felvágsz 3 kiló pulykamellet úgy hogy még marad hely két lilahagymának és egy csokor petrezselyemnek is. a forgalmazó helyében ajándék okos késsel adnám
válasz
this is life #84825 üzenetére
az még egy darabig RS1-lesz ugye? mármint az RPR.
-
duo
addikt
vodás vagyok (640 LTE) nekem sem talál semmit .545-ön vagyok.
-
duo
addikt
Sziasztok! Küldte a bank az új bankkártyám. hogy vegyem fel? Vagy lehet e módosítani a megévőt?
-
duo
addikt
válasz
Partyface007 #69442 üzenetére
oké na majd törlöm az adatokat és újrakezdjük
-
duo
addikt
Csak részben ON de azért megkérdem: droidon a HERE driveot hogy kell beállítani? telefonon tesómnak aki kevéssé müszaki/informatikai talentum, távgyógyítással próbáltam bekonfigolni. regisztráltunk letöltötte a Magyarország térképet aztán a program azt mondta hogy Berlinben van. De sajnos nem; továbbra is Magyarországon... a navigáció nekem fehér folt, minthogy nem vezetek igazán szükségem sincs rá. Sosem navigáltam.Telefonon ennyire jutottunk aztán németre váltott a nyelv azzal meg egyikünk sem bír. (és igen csak a magyar térkép van letöltve.)
használja a cuccot valaki párhuzamosan a két platformon? Ha igen, segítsen már kicsit legyenszíves. köszönöm szépen. -
duo
addikt
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy egy bankkártyát lehe-e két microsoft accounthoz os megadni. (értsd: Úrnőm megörökölte az 520-ast. Csináltam hotmail fiókot neki, és vennék pár programot, pl. core player, fast for facebook pro stb.) az én bankkártyámat adnám meg de nem tudom hog a 2 accounttal összeakadna-e.
Köszi
-
duo
addikt
Kedves Topiktársak! MEgkérdem itt is.:
A minap reggel a buszon hallgattam a zenét, aztán mikor munkahelyemre értem kihúztam a headsetet (hozzávaló nokia coloud pop, tehát kompatiliblis mint a fene)
és majd délután vettem észre addig csak email és sms volt, a telefonálásom tárgya. mikor hívni akartam valakit hogy süket a teló. mi a fene. hát kéremszépen headset módban tragadt a teló - azt hiszi még mindig bele van dugva a füles. soft reset volt, sűrített levegővel kifújkáltam; semmi.külföldi fórumokon is sokaknál előjött ez, ott a sok sok ki-bedugdosás meg papírt megsodorva kipiszkálás van akinél meggyógyította de jellemzően hardveres probléma maradt.
Kérdésem azon túl hogy van e valaki hasonló cipőben, mibe kerül egy jack csatlakozó csere? a telóm már nem garis. 2.5-3 éves lassan.
Köszönöm: duo
-
duo
addikt
telefonon 3.6 Gb hely van, kártyán 13, valamennyi. a telóval formáztam meg.
sdre mentés adva van. -
duo
addikt
Kollegák! ez a hülye Adatátvitel szívat
13Gb szabad az sdkártyán. és a névjegyek exportálásakor lehülyéz, mondván megszakadt az átvitel, nincs elég hely a kártyán vagy ilyesmi.
app törlése újratelepítés megvolt sdkártya formázása szintén.
ilyenkor miaf@sz van?
lumia 520 Cyan+PfD+gdr1 hogy rohaggyonmeg. -
duo
addikt
válasz
csibor #55382 üzenetére
520-am van, és ubuntu lts, és debiant is használok.
legyen fent a libmtp mtp-tools csomagok és függőségeik illetve a gmtp program. (továbbá nézz be az ubuntu.hu-ra ott a fórum keresőjét használva kidob egy vagy két topikot. oda leírtam részletesen.pl hogy a gmtp progival fogod tudni kezelni a teló adatpartícióját illetve az sd kártyát a filkezelő nemigen fogja kedvelni. pont mint némelyik droidos samsung azok is bénáznak mtp módban. pedig linux kernel ugye...)
illetve easy transfer nevő progi a te embered wifin kersztül egy böngészőből klasszul tudod menedszelni a telefon és az sd kártya tartalmát. (természetesen már amit a rendszer enged. az opendszer lelkivilágába nem tudsz belemenni. sehogy. és nem is baj az)a hangouts google dolgokat másra hagyom, abban nem vagyok elég tájékozott
-
duo
addikt
én megértem ha az ember többet vár egy készüléktől főleg ha az általános tapasztalatok előzőleg jók mások részéről.
(de sokat vártam az xperia U-tól hjah.)
váltani kell.Nincs értelme szenvedi egy olyan eszközzel ami nem hozza az elvártat.az is tény hogy az 520 8.1 óta billeg a még épp használhatóság vékony határmezsgyéjén. bár nekem még mindig oké.(és persze pénzem sincs bármi másra cserélni, de ez csak a kisebbik fele a történetnek)
de hogy szar azzal itt szembesültem. szóljatok a topikban, hogy dobjuk ki mindannyian, és zárható is -
duo
addikt
És attól hogy mindenen egy win fog futni azért fog együttműködni egy wp-s telefon Mac-el/Linux-al?
(per pillanat egy gmtp nevű programmal hibátlanul tudom a telefonon hozzáférhető tartalmakat kersztbe kasul mozgatni. debian stable/ubuntu LTS) igazából sokkal jobban mint pl a kollega s4 minijét.
keménykedtem is neki az 520-ammal hogy ő meg mekkora dzsunka szarral csapatja
addikt
akinek nagyon laggolna az bármilyen 512-es cucc (5/6/720 630/35.) az, ha még nem tette meg hanyagolja az offical fb-t és messengert. szerintem az a hunyó. én, (igen tudom újabb kompromiszum, de ez van) fast for facebook-ot használok. ( a pro a reklámmentes) jó fapados, de elfogadható.
na nálam vodás 520on Így, nincs resuming vagy lag. (előtte volt 8.1-el. animáció-lag nemigen de resumingot azért láttam.) -
duo
addikt
nekem összesen 75 fb contactom van de abból is ki tudnék szórni 10-et gond nélkül csak ne lenne ilyen kicsi a város...
-
duo
addikt
és lesz e vajon a Cyanban egyszerre csengés és rezgés? (költői kérdés volt.)
-
duo
addikt
flagship telefon ára hozzávetőlegesen az adott ország átlagkeresetének kb a felébe kerüljön. szerintem.
most olvastam h. kb az USA minimálbér feléért (valamivel többért) lehet a csúcskategóriás cuccokat elhozni, odakint.
persze mint ahogy szép hazánk példája mutatja minél kevésbé szerencsés sorsú(gazdasági értelemben) egy ország annál drágábbak ezek a szarok.(tudom hogy tengerentúl meg áfa de akkor is)
én rosszabbra számítottam, 170K-ra. csak az a fránya glance...
-
duo
addikt
Arra jutottam hogy levadásztam a törölt fiókom visszaállítását és vissza is állítottam. ezután elküldettem magamnak arra szájbavert címre a biztonsági kódot. majd engedte szerkeszteni a felületen a dolgokat . pl hozzáadtam az eleve erre a célra létrehozott hotmailes címet. a másikat meg töröltem. most szerintem jó lesz megy az újabb HR. ha kész és megy róla akkor ismét törlöm a yahoos szarságot.
@woli és a többiek: köszi a segítséget!
-
duo
addikt
csináltam egy HR-t. a wp 8.1 igazoló kódot kér a biztonsági mentés visszaállításához.
egy régi emailcím volt megadva ami már nem él. tekintve hogy minden fiókomat migráltam outlookra
Ez a szar meg továbbra is csak azt a régi emailt kínálja fel és nem találom a lehetőségét hogy átállítsam.
mialóf@t csináljak?köszönöm.
-
duo
addikt
1 nap és 5 óra és most van 31%-on. kicsit rosszabb mint a black-el. 50 körül szoktam lenni.
azt vettem észre hogy az explorer eszi nyilván használat közben.
de még a teljes feltöltés lemerítési ciklusban vagyok a következő töltésnél derül ki beállt e. (mindenesetre 2% merült repülő öüzemmódban az éjjel. az fasza szerintem.) -
duo
addikt
hali!
520 topikjában írtam. nekem a 2 nap körüli üzemídő felére csökkent rögtön a frissítés után. most újrakalibráltam az akksit pont ahogy írta a kollega fentebb, azóta megint jó. reggel fél hat óta 100%-ról 96%-ra esett. egyet telefonáltak, kicsit nyomkodtam, frissítettem a network+ -t és ennyi.szerintem beállt most. de megnézem még hogy pl játék közben aktív képernyő és proci használattal hogy mizsikál.
-
duo
addikt
7 óra alatt 3%-ot merült készenléti állapotban (L520)
-
duo
addikt
Jelentem gmail/yahoo eliminálva.
mégegyszer köszi akik az áritányításba beavattak ill eloszlatták a kételyeimet.
-
duo
addikt
az a tervem, hogy migrálok teljesen gmailről. az egyik fiókom már ment a levesbe és a telefonomhoz készített live.com-os címre küldtem tovább a fontos emailjeimet meg a címlistámat. az szerintem pipa.
van egy regelős yahoo-s azt is átköltöztetem egy másik (mi legyen hotmail, live, outlook)?címre.
de van egy intézményi email.gmailes. az van megadva többek közt egy minisztériumnak az egyik kormányhivatalnak ésatöbbi. azt tervezem hogy azt meg átirányítom egy pl hotmailes címre. ezt ugyan meg tudom csinálni de nem tudom hogy megy a levelezés AZUTÁN. ha az hotmailes fiókból válaszolok valamire, akkor a levelet fogadó fél melyik email címet látja majd? mert ha az újat akkor nem fogják tudni ki vagyok.
simán megadni nekik azt hogy héló mostantól ez az emailcímem, nem pálya. (magyaroszág államformája bürokrácia... működési engedélyemtől elkezdve szakmai programomon át minden szart módosítanom kell egy ilyen miatt)az ötleteket előre is köszönöm
-
duo
addikt
válasz
Laslow #35266 üzenetére
wp8.1 lesz a megoldás. addig egy erősödő halkból hangos ébresztőhangot kell beállítanod. ez van. nagy levegő, csengőhang beállít. (természetesen bosszantó tud lenni, de nem leszel beljebb ha dühöngsz miatta.) csináltam pár ébresztó hangot, így hogy lassan van felkeverve, és kész.
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #34867 üzenetére
akkor lásd a kommentem offolt végét
Kár érte különben mert tényleg jó cucc volt. -
duo
addikt
válasz
Pietro 22 #34860 üzenetére
kicsit ráolvasás-szerű de többen írták hogy nem működő vagy éppen nem jól működő programjuk uninstall reinstall után jó volt. ennek fényében biztosra menvén: uninstall breez, repülő mód, ideiglenes file-ok törlése a beállítások tárterület menüpontban
(szintén valamelyik wp-s topikban olvastam hogy repülő módban több ideiglenes file kipucolódik, ártani nem ártasz vele)
kikapcs-bekapcs, breez újratelepít.
ha akkor sem működik akkor nem a te appod tényleg."azt hiszem elverem egy kicsit csalánnal. ha akkor sem áll föl, nem qrunk" /Jockey-Dallas/ -
duo
addikt
válasz
catroot #34847 üzenetére
ezt használom egy ideje,
nekem elég. ráadásul úgy van kint a csempe hogy mikor wifin vagyok, rábökök a csempére akkor meg lefrissíti magát. (néha kapcsolok mobilnetet van a flottában egy 50MB-os csomagom túllépés esetén lassítással)Mivel azelőtt böngetőben az időképet néztem meg, ez ahhoz képest egyszerübb megoldás.
Természetesen ez másoknak vélhetően túl puritán megoldás, de magam részéről elég. akkor sem lenne teljesebb az életem ha pl percenként szinkronizálna; akkor is szarrá áznék ha ki kell menni és esik. csak cserébe mégegy dolog futna a háttérben a low end cuccomon. amit a balfasságai ellenére imádokpietro22
nem tudom mi lehet (akksi kímélő üzemmódot kapcsold ki ha be van)
és persze meglehet hogy a településedet nem ismeri. mikor pár hónapja kipróbáltam klasszul ment. ez nem jelenti azt persze hogy valami frissités ne qrta volna el -
duo
addikt
azért ha pl lenne olyan hogy egy ilyen lehetne a háttér (főképernyőn és az alkalmazások között akár)
és a csempék háttere meg ilyen:
akkor azért fasza lenne. bár ez szubjektív kinek mi szép.
a fenti képek letisztultak organikusabbak mint a jelenlegi választék. (amúgy igen tudom hogy csak a csempék hátteréről van szó, csak szemléltetni akartam hogy lehet ezt jól is csinálni.)
ám abban igazad van, hogy a figuratív képek teljesen átláthatatlanná teszik/tennék az egészet. és biztos lenne/lesz aki pálmafás háttérre ráb@szná a micimackót.
tpvábbá hozzáteszem, nekem így is elég jó a külcsín.(a képekre kattints rá mert így elég rosszul néznek ki)
-
duo
addikt
-
duo
addikt
válasz
Bjørgersson #32831 üzenetére
várj.
-
duo
addikt
Azt meg tudja mondani valaki aki régebben wpzik mint én, hogy mit jelent pontosan, ha az app úgy fut a háttérben, hogy a háttéralkalmazásokon belül, a speciális fülre kattintva látható csak, tehát alapból nem, így pl. le sem tiltható?
Ilyen pl az extrák+infó, vagy a moliplayer, illetve a legutóbbi frissítés óta a fiction bookreader is, hogy rohadjon meg. Az én olvasatomban ha az ilyenek tényleg folyamatosan futnak, memóriaterületet foglalnak le, meg minden; akkor 520-on kéne aggódnom, ha sok ilyen van a háttérben nem?(másfelől: egy nyomorult könyvolvasónak minek futni a háttérben, üzen az elhunyt író vagy mi fene.?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest