- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Hadd jöjjenek, minél többen, annál jobb. Amúgy most olvastam (egy cseh oldalon), azt rebesgetik, hogy a GDR2-ben már az MS "rendet" tesz a beállítások menüben, mivel káosz van, továbbá az action center-ben lehetőség lesz a mobilnet ki- bekapcsolására is...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Zsoltika11
tag
-
SsPL711
őstag
- 1280×800-as WXGA felbontás támogatása
- 6,01"-től 7"-ig való képernyőméretnél már támogatják a 1280×768-as WXGA felbontást
- 6"-os készülékek 540 x 960-as felbontás támogatása
- Dual SIM-es készülékek C + G rádiótípus támogatása
- Bluetooth: PAN (Personal Area Network), aptX kodek, és AVRCP támogatás
- Az Áruház élő csempéje rögzíthető lesz dupla méretűként is
- Mappák támogatása
- Interaktív készülékházak támogatása – telefon kinyitásakor feléledő képernyő
- Cortanával mostantól lehet telefonkönyv bejegyzéseket hozzáadni
- Network Time Protocol támogatás – automatikusan beállítja az időt, és dátumot, még ha nincs elérhető cella adat
- Voice over LTE (VoLTE) támogatás
- A fejlesztők készíthetnek interaktív záró képernyőket
- A fejlesztők használhatják a hivatalos Fájlok alkalmazástHonor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
margithid
veterán
-
-
zack
nagyúr
Lesz blog. Már akkor megfogalmazódott bennem, amikor ezt leírtam. Át is tettem, de még nem aktiváltam. 1-2 dologgal még ki akarom egészíteni a napokban.
Mindenkinek köszönöm a pozitívumokat, és örülök, hogy örültök az elégedettségemnek.
Mindjárt 1 kérdés... A fényképek csempén miért nem megy a live tile? 8.0 ment, változtatta is a képeket a csempén, de most egy darab se jelenik meg. Beállítási gond?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Z0C!
őstag
nekem pedig van.
Mivel only bankkártyás fizetést erőltetem, a saját bankomnak nincs appja, de még olyan sem, amivel egyenleget tudok ellenőrizni, így marad a webes felület.
Továbbá szimulátorozok így úgynevezett HUD-ként szeretném a telómat használni. Droidnál számtalan lehetőség volt, itt pedig lfaszse...
De hiányzik a Miskolc menetrend is.szóval a hiány nem minden oldalról mondható el.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Dosi
tag
Igen és ez h a legtöbb dolog iOS és Droidra van először, WP-re meg vagy lesz vagy nem, olyan tyúk és a tojás, ha a szolgáltatók nem csinálnak az adott oprendszerre appot akkor lehet valaki nem is vált pedig maga az os jól fut és stabilan. Amíg viszont nem látják hogy nagy a felhasználóbázis addig nem lép a szolgáltató(és itt nem csak a Vodafonera, Telenorra gondolok, hanem minden olyan cégre/vállalkozásra akiknek van appja androidra/iOSre és sokan használják) és amíg nem lépnek addig amolyan kihasználatlan marad az os és a kínálat nehezen növekszik...
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
MODERÁTOR
-
Dosi
tag
Ezzel én is így voltam mikor anrdoidon kerestem egy fájlkezelőt (mondjuk Sony telefonokra amin alapból nincsen mert ugye minek az...) nahát napok teltek el mire találtam olyat ami megfelelt az ismerősnek a telójára. Szerencsére az S4-gyel ilyen probléma nemvolt, ott tök normális egyszerű volt az egész. Meg ha valami appot kerestem valami okból és 321342421414 találatot dobott fel amelyik tökre nem az volt és meg se közelítette utána googleben kellett keresnem h megtaláljam az appot... most h vettem egy L1520-ast fájlkezelő van és jó, lejátszó ami van benne a 8.0-ban vagy PfD 8.1-ben fura hogy nem támogatja az mkv, xvides avit(és nem mind1 hova másolom) vagy nagyon kicsi az a lista amit elfogad, erre ott a moliplayer (tudja azt amit az alap samsungosom tudta, kivéve a feliratkezelést... vagy szimplán nyomi vagyok hogy nem tudom hogyan olvastassam be vele a beépített menujéből)
A Nokiás navi külön megváltás volt h nem az online alapú izé mobilnetevős gugli mapsot kell hasznalni, ami semmit nem ér ha elfogy a mobilneted - anélkül meg csak foglalja a helyet, az offline részét pedig nem minősíteném aztán ugye ott a videószerkesztők, fényképszerkesztők...sokkal jobbak az alap ingyenesek mint ami androidon megfordulnak fizetősben, kicsit fura ha rákeresek valamire nem biztos h dob vele egyenértékű találatot, biztos van jó alternatíva, de ha egyből úgy kezded h fúú nem veszek WP-s telót mert nincs rajta pont ez a nevű app, de lehet van más alternatívája, mint pl dropbox sincs de a Cloud6 progi pont ugyan az nyújtja mint az androidos társáé.
Én személy szerint ha nincs alternatíva egy appra, csak 1 van de az teszi a dolgát mint Dreiwettertaft a sivatagban, medencében, esőben, űrben, szélben akkor pont nem érdekel h nincs alternatíva (és ha nincs lehetséges hogy pont emiatt mert teljesen megfelel...), nem feltétlen kell az Androidos vagy iOS-es példát követni h legyen 87.846.513.216.898 app(és húú tegnap átlépte a 90.000.000.000.000 határt yeee celebráció van), ha van ami rendesen működik akkor a többi fölös mert nem fogják annyira használni... SZERINTEM!u.i.: nekem személy szerint egy app hiányzik a GO SMS Pro( 1k sms-em van fent dropboxon ami várja a letöltést...)
[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
Clemi
veterán
Na ez egy jó kérdés Egyébként nem a Gmail naptár miatt van ez, mert a Live naptárral ugyanezt csinálja a telefon, sőt ha email és eszköz értesítés is be van állítva (én úgy szoktam, hogy 1 nappal előtte mail, és 1-2 órával előtte eszközön felbukkanó értesítés) akkor a telefonon 2x jelenik meg a felbukkanó riasztás. Marha nagy baromság, de hogy miért nem javítják még ki, elképzelni nem tudom.
-
Dave™
nagyúr
Nem vitatom a testreszabhatóságot, de ha az állítgatással be lehetne lőni teljesen természetesre a színeket, akkor valószínűleg gyárilag is úgy lenne kalibrálva. A színek mellett pedig továbbra is probléma (hacsak nem oldották meg mostanra) a foltosodás, a beégés és a degradáció, bár utóbbi lehet nem lesz számottevő az életciklusa alatt.
-
-
SsPL711
őstag
Lehet, hogy a routeren kéne csatornát váltani, elképzelhető, hogy ha van a routered közelében más wifi jel, akkor azokkal interferál. Kéne próbálni egy kevésbé "foglalt" csatornát. Vagy az is lehet, hogy ha automatán van a routered csatorna választója, akkor a WP által kevésbé támogatott csatorna számon van.
Volt nekem olyan, hogy 11-es csatorna felett nem látta a netbook a wifit.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Blyan
félisten
pont ugyanannyi a jelerősség, csak a 8.1 előtt az csak egy wifi bekapcsolását jelző piktogram volt, nem pedig dinamikusan változó jelerőség mutató.
Röviden a 8.1 alatt a valós jelerősségnek megfelelő kijelzést látsz, ellentétben azzal, ami a 8.0 alatt volt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
jockas
senior tag
Szerintem ő sem tud többet, mint te.
Mivel a nyáron jön a WP8.1, így az eddig bejelentett 630 és 930-on kívül még bejelenthetnek egy kettő közötti modellt is, mondjuk valami 820 utódot. 820/920/925 kifutó modellek. A 920/925 -nek itt az utódja 930 néven, de 820 utódról jelenleg nem tudok...(persze messze nem biztos, hogy lesz)(#44735) Dzsosy! Amikor én vettem a 920-ast, akkor olcsóbb volt függetlenül, mint a Telenornál... Szóval ennyit érnek a szolgáltatói árak...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Csak a játékok szerintem, meg talán egy-két app. Nyilván nem mindenki játszik, de szerintem azért fontos az 1 giga, hogy ne ütközzőn korlátba a user. Pl. ki akar próbálni egy game-et és azzal szembesül, hogy nem fut el a telefonján. Mit fog először mondani? Mekkora szar ez. Nullára vagy ahhoz közeli szintre kéne redukálni az ilyen szitut.
Bár nyílván akkor nem lenne 520 meg a palytásai amik vinnék a szekeret, de az tuti itt több ember lenne boldogabb.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
consono
nagyúr
Ha unlockolt a WP7-es telód, akkor van egy xap, ami megcsinálja (itt találod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2392250). Ez van a Dynamics ROM-ban is. Nálam HTC 7Prón teljesen jól ment.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
macika69
tag
Egyet ne feledjünk. Akkoriban hardveresen a 710-es a 800-sal volt egy kategóriában. Nekem is 710-em van, de 620-ra tuti nem cserélném le. Én még várok. Annyival egyelőre nem jobb még (számomra) a WP8. Korábban itt a fórumban volt egy jó összehasonlító link a WP7.8 vs. Wp 8 közt. Érdemes megnézni. http://winmagazin.blog.hu/2013/04/09/kell-e_nekem_wp8
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Sokkal többet, ne viccelj. Friss oprendszer, WP8-as appok, gyorsabb működés, stb.
Szerintem minden WP7.x usernek megéri a váltás, amennyiben megteheti anyagilag (már pedig elég jól skálázva vannak az új készülékek).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
azért azt tegyük hozzá, hogy anno, amikor még a kukarobi sehol se járt nagyjából, használhatóságban meg főleg nem, akkor aki vett egy szifont, aztán váltotta a következőre, az elég sok appot megvett már, hülye lenne most robira váltani, hogy újra megvehessen mindent
btw anno amikor vettem a wp7 telóm, kerek tizessel lett volna drágább egy 4S, ami azért nem annyira vágott volna földhöz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
petroleumlam
tag
Attól még mert nem tudja megkülönböztetni külsőre az Ashát meg a 620-at, attól még ő adja le szervizre a telefonokat. Olvasni meg tud, így azt is észreveszi, hogy hoppá, ebből az xy típusból már a tizenkettediket hozzák ma vissza, tehát gond van vele. Azt meg nem ő adja ki tanácsba, hogy mit kell erőltetni, hanem a főnöke. De ahogyan ti mondtátok: aki nem tájékozódik vásárlás előtt egy adott típusról, az vessen magára és ne sírjon. Azt meg zárójelben megírom, hogy a galaxy meg ace tulajok fele ennyit nem sírnak mint a wp-sek))))))).
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
óóóó....nálunk a telenoros kiscsaj egyből a lumiákat ajánlotta,amikor tesztüzemmódban megkérdeztem...
De a T homenál haver érdeklődött a windowsphone felől,és olyan hülyeségeket mondtak.../minden alkalmazást meg kell VENNI pénzért, stb/és ajánlották az ace2-t..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
félisten
-
Tomeeka28
aktív tag
Valóban nincs benne Clear Black, egymás mellé téve látszik a különbség.
820-al csináltam a fotót, látszik szerintem a képen is hogy van eltérés...[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
petroleumlam
tag
Akkor felmész netes felületben az accountodra és törlöd róla a bankkártyát. Ebben a nyomkövetős cukiságban ne bízz meg. Most próbáltam ki. Az enyémet baromira nem látja a nyomkövető (ugyanis kakapcsoltam, márpedig a tolvajnál is ilyen állapotban lesz). És nem is kapcsolom be, mert egyrészt jobban meríti az amúgy is gyér akkut, másrészt nekem ne térképezze fel a Microsoft a mozgási területemet. És senki se. Ha meg ellopják, vagy elhagyom mert balfácán voltam, akkor úgy kell nekem. Lehet rá sms-t küldeni -írja a netes felület- csak szerintem első dolga az lesz a tolvajnak, vagy megtalálónak, hogy a simkártyát kicserélje a sajátjára. Azt meg ugye nem tudod és a sajátodra meg hiába küldözgetsz sms-t ha nincs is benne a telefonban.. Egyébként előre látó ember netkártya számmal párosítja az accountját és azon nem tart pénzt. Így vásárolni se lehet vele. De hát nem vagyunk egyformák.
Egyébként nagyon elment a fórum a találgatások felé, már oldalakon keresztül ezt olvashatjuk. Úgy kell sasolni ha valami infót akar gyűjteni az ember. Biztos itt kell azt megvitatni, hogy kinek a kollégái milyen telefonnal járnak?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Honnan veszitek ezt? Szvsz a következő iPhone egy felturbózott 5-s lesz, mondjuk i5s néven. Hatos iPhone kb. másfél év múlva várható talán, es hogy 4,7" lesz-e? Hát ez nagyon erős prognózis így, most.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!