Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbale
tag
Umm, más wp8, illetve htc 8x tulajnak nincs a wifivel problémája?
Csak nyitott hálózathoz hajlandó csatlakozni, és egyébként ha hitelesítést igényel, nem tud. Néha rossz jelszóra panaszkodik, máskor meg csak szimplán nem sikerül a csatlakozás.Zag Zag
-
mbale
tag
válasz Murphistic #5406 üzenetére
Hotspot, ad hocot tudomásom szerint nem támogat a wp8. De azóta kipróbáltam másnál, és ment, szóval valószínű, hogy finnyás a gány realtekre.
Zag Zag
-
mbale
tag
Végre itt a keep alive, és az elutasítás sms-sel funkció. :]
@tybsen: nekem nem, külön kellett kerestetni vele.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Hihetetlen, hogy mennyire random az értesítések megjelenése. Hol megkapom, hol beragad a számláló az app-oknál (viber, facebook, üzenetek), hol meg csak egyszerűen le se toj. Ma egész nap például a facebook meg sem szólalt, ellenben úgy tűnik, hogy az elmúlt fél órát ennek bepótolására próbálja szánni, nagy örömömre (3pitty/perc).
Zag Zag
-
mbale
tag
[link]
Eszerint jött ki még egy firmware update is a htc-től, boot/aksi problémák megoldására.Zag Zag
-
mbale
tag
-
mbale
tag
Az a probléma, hogy az üzenetek app-ban sem jön meg a facebook üzenet, szóval kvázi az egész facebook-wp dologgal nem stimmel valami, szerintem. Zuckerbergégtől még nem is furcsa, hogy gány alkalmazást adnak ki, na de hogy a MS is rosszul írta volna meg.. Kétlem.
Mellesleg a viber app sem úgy működik ahogy kéne.. Értesítések ott is véletlenszerűen jönnek, számláló ugyanúgy beragad néha, és így december közepén továbbra sem sikerült nekik wp8-ra frissíteniük.Zag Zag
-
mbale
tag
Whatsapp for windows phone 8: [link]
Értesítések működnek, de itt is beragad sokszor a számláló. ElképesztőZag Zag
-
mbale
tag
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6104 üzenetére
Egyrészt ez is zavaró, de főként az értesítés rendszer a fő probléma továbbra is. Mármint whatsappon belül megkapom azonnal (mint vibernél), csak ugyanúgy beragad a számláló (mint vibernél ), de legalább a felbontást igazították a wp8-hoz.
Facebook app a mai frissítés után szintúgy rossz..Zag Zag
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6106 üzenetére
Facebook apphoz még: nekem még van egy olyan probléma vele, hogy néha villog az ikonja, mintha pixel hiba lenne, de ez nem valószínű, mivel akárhova húzom is, villog.
Üzenetek rész már tényleg nem fagyott ki az új frissítéssel, de ha lassan görgetted, az előző se fagyott ki. (ez ám a workaround apám).
És mikor írom ezt az üzenetet, 2 nap után, de jött facebookról értesítés. (baszki zseniális, csak szidni kell és működik. Már röhögök rajta esküszöm. )Zag Zag
-
mbale
tag
És meg is lesz a remek marketing löket, aztán elhíresül android2 néven
Zag Zag
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6305 üzenetére
Gyártókra gondolok. Miért gyártsanak wp-s telefont, ha jelentős handicappel indulnak nokiával szemben, mind android, mind platformon belül? Továbbra is a legfőbb probléma az alkalmazások hiánya, amit a nokia úgy próbál meg orvosolni, hogy exkluzívvá teszi a dolgokat, ami jó neki, hosszútávon rossz a Microsoftnak.
Zag Zag
-
mbale
tag
Fura ez az "egyebek" probléma.. nekem 27 alkalmazás van feltelepítve, és így is csak 1,77 giga a mappa, nem tudom mitől függ.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Akárhányszor felnézek a wp hivatalos oldalára, és meglátom a : "A Windows Phone-telefon kezdőképernyője révén mindig jól értesült lehet" szöveget, olyat röhögök... Jól értesült ahaaa
@Peetey91: Vibrálás bekapcsolva. Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Akár reklámozhatnák úgy is, hogy "Átélheted a 2 nappal ezelőtti eseményeket, ha lemaradtál volna róla. Már pedig le, mert wp-t használsz."
Komolyra véve, és amin javítani kéne, illetve változtatni:
1.) notification rendszer
2.) reserved space bug
3.) data sense (nyilván ez nem Microsoft hiba, de biztatni kéne a szolgáltatókat, mondjuk bikacsökkel)
4.) apróbb hibák, logikátlanságok (pl: ha főmenűbe visszatérsz, és még tart az animáció, nem érzékeli az ujj mozdulatot, store input lag, stb)Mert amúgy kegyetlenül bejön a rendszer, csak ezeket az égető problémákat kéne orvosolni..
@Flashback: mert mellesleg bejön az elképzelés.., izgő-mozgó live-tile képek. lock screen, mind eleganciát sugároz. Nehéz elmondani, szubjektív a dolog.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Jelentem, látom a fejlődést! Én ma kaptam 2 értesítést!
Zag Zag
-
mbale
tag
Mi a fene, mióta megvan a htc 8x, most először kapom meg szinkronban az értesítéseket. Véletlen, vagy elkezdték talán javítani?
@legiaap: nem lehet, hogy ez hardver hiba? Nekem például még egyszer nem indult újra a készülék.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Holnap jön a szolgáltatói 8X firmware frissítés:
[link]szerk: vagy ma, források szerint.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
válasz mukibuci #7030 üzenetére
+sok. Üzenetek az alkalmazás neve, de pont erre nem alkalmas, mert az offline facebook leveleket nem tekinti annak. Ezt komolyan, melyik idióta találta ki?
Legyen alapértelmezetten úgy, hogy mindent megkapok, és majd állapotokkal finomhangolom, hogy milyen levelek élvezzenek prioritást. Például, ha elérhető vagyok, kapjak meg mindent, ellenben ha láthatatlan (alá offline) ne. De igazából mindegy, az üzenetekből így is csak a felét, ha megkapom. (értesítésről nem is beszélve)szerk: és a pofám leszakad, hogy a wp még mindig itt tart 2012-ben, és még le se kommunikálják, hogy srácok, tudunk a problémáról, rajta vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Van a frászt, wpcentral fórumokon is írják ezeket.. szóval nem különleges problémák ezek, amikbe itt ütközünk.
De továbbra sem értem a Microsoft-ot. Ilyen szintű bakikat egy "induló" platformnál öngyilkosság elkövetni.
Mit gondolnak Redmondban? Ki fog venni wp telefonokat, ha az alapszintű kommunikáció is defektesen működik?[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #7091 üzenetére
Ez nálam is előfordult már... de még rendes szaggatást is összehoztam a pdf readerrel. Megnyitottam egy doksit, aztán szürkévé vált az app, s visszamenve a menübe a görgetés vagy 2 fps-sel történt úgy 10 secig. Náájsz
// mellesleg a wp tetszik a legjobban, mint rendszer, csak így éppenséggel használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
-
mbale
tag
Az hogy néha jönnek, néha nem. (inkább utóbbi )
Én például tegnap láttam azt hiszem utoljára facebook értesítést, így ha nem ismerném a rendszer megbízhatatlanságát, lemaradtam volna jó pár dologról.. Üzeneteket nem is említem, az is egy katyvasz.[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Próbáltam már ezt is, illetve már a skype előtt is rossz volt, szóval inkább a rendszerben és szolgáltatásaiban (MPNS) keresendő a hiba szerintem... annál is inkább mert minden alkalmazásban rosszul működik, és kétlem hogy rosszul implementálták volna..
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automata kávégépek
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft