Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz Barthezz2 #1432 üzenetére
Azt írja, hogy azért, mert csak a támogatott fájlokat másolja át: [link]
Jpg képeket például gyönyörűen áthúzza... (legalábbis a "Copy to Media Library" paranccsal )
Amúgy már esedékes volt ez a file manager rész a pro-ban.. már pár hete írja, hogy van benne ez a funkció, meg a mintaképeknél is mutatta.. én csak ezért vettem meg a pro-t és csalódva tapasztaltam, hogy mégsem tartalmazza ezt a fícsört..
Nah de most végre itt van és remekül működik..szerk.: Elvileg a phone storage-val is felkerül a telefonra, mert bár a telón nem látszik a cucc, de ven az appban egy olyan menüpont, hogy Phone storage és ott jelti, hogy mit pakoltam így rá és mennyi a szabad hely a telón és ha itt rábökök a fájla, akkor át tudom másolni a gépre és meg is tudom ott nyitni.. (csak gonsolom a gépnek rendelkezni kell a pc remote kliens progival).. De ez így nagyon jónak tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz Magnum_ #1723 üzenetére
Instagram alternatíva van több is.. (de még szeptemberben elhintették, hogy Nokiákra még idén kijön az official app is.. )
(#1727) Saint_: Biztos, hogy fog jönni, de egyenlőre a hazai értékesítésről semmit nem mondtak.. (szerintem legkorábban csak decemberben lesz nálunk elérhető hivatalosan)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
válasz pushalias #2345 üzenetére
Én is ezen értetlenkedtem.. Nagyon nem következetesek a pontok.. Meg a 920-nál ez a "Ecosystem"-es lehúzás.. pff.. kb annyi volt, hogy megnézték, mennyi pont kell, hogy átlagban leessen 8 alá és kész. Szánalmasan elfogult egy oldal ez a verge (legalábbis ezek a tesztek).. :S
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A 820 mindenben erősebb, mint a 8s.. szóval elég fura lenne, ha egy áron adnák őket.. (bár nekem tetszene ) Lényegében a 820 csak a kamerában és a kijelzőben (méret és felbontás) gyengébb, mint a 920 és csak kijelzőben (felbontás) a 8x-nél..
-
Dzsosy
senior tag
A megoldás a problémádra a Birthdays alkalmazás ami a telefonkönyvből szedi ki a születésnapokat és nem fb-ből vagy google, live fiókból.
(#2707) Barthezz2
Mondjuk ez most más.. A Nokia nélkül a Rovionak nem nagyon lenne érdeke, hogy egy "halott" rendszerre átportolja a játékát.. főleg úgy, hogy az utódra, a wp8-ra kiadta.. Amúgy a két cég (Rovio és Nokia) már jó ideje partner kapcsolatban áll.. ezért lett pl s40-re is angry birds.. plusz ha jól emlékszem, akkor az eredeti angol cikk úgy szólt, hogy a Nokia és a Rovio mérnökei közösen dolgoznak az ügyön..
De ez már egy régi sztori.. de valószínű ha nem Nokiám lenne én sem lennék boldog..[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz laccy88 #3295 üzenetére
Pl.: WeatherMaster De ezen kívül még jópár.. Én magam ezt használom teljes megelégedéssel..
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz blackmajesty #3717 üzenetére
Jön a ciánkék Lumia 920..
-
Dzsosy
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
Telenornál alap előfizetéssel (2000-3000 Ft/hó) és 2 éves hűséggel 140k lesz a Lumia 920.. egész vállalható nyitó ár..
(#4800) saiyajin
Ha megnyitod a képet teljes képernyőben és ott ráböksz a kép nevére, akkor megnyitja a böngészőben és ott már letudod menteni..[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
Ötletes alkalmazás.. wp8-as Nokiásoktól várjuk a véleményt..
-
Dzsosy
senior tag
Megérkezett a Lumia 920 és a htc 8s a Telenorhoz..
A 8s eléggé drága.. főleg a 920-hoz viszonyítva, ami viszont vállalható nyitóárral kezdett..[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
Megérkezett a wp8 család legújabb és valószínűleg legolcsóbb tagja. Lumia 620
-
Dzsosy
senior tag
válasz madd dogg #6029 üzenetére
Jó kérdés. Én végig vittem és nem találkoztam az Ezeréves sólyommal, de még mindig van 2 karakter sötéten a karakterlistában. Gondolom valamit el kell érni, vagy meg kell csinálni, hogy elérhetővé váljanak. De pl a pc-s AB:SW-ban alapból több karakter is van mint itt ebben a bizonyos listában, szóval az is lehet, hogy nem került ez a mód bele a wp7-es verzióba.. (wp8 az más kérdés)
-
Dzsosy
senior tag
válasz Plazmacucci #7003 üzenetére
A telenornál előbb kint volt, mint a másik két szolgáltatónál..
-
Dzsosy
senior tag
Engem ez fogott meg, mint wp 7.x-es felhasználót:
"Windows Phone gets a major update which includes a notification centre, VPN support and SkyDrive music locker."Míg végig írják, hogy wp7.8, wp8 vagy wp9, itt csak wp-t ír, szóval van némi remény arra, hogy mi is kapunk tavasszal valamilyen notification center-t..
-
Dzsosy
senior tag
válasz Barthezz2 #8414 üzenetére
Nálam a twitter mindig is gyönyörűen jelzett azonnal wp-n és ha épp wifi stop volt, ahogy életre kelt jelezett, szóval ott nincs gond. Mióta drawsomethinggel játszok, annak is tökéletesen üzemel az értesítések része. Szóval meglehet ezt rendesen is csinálni.
Egyedül a facebook appal voltak gondok, de a frissítés óta nálam jelentősen javult.. (kopp-kopp) azaz vannak értesítések és azonnal.. Sőt.. még a tile-on is megjelenik a szám és ha belépek el is tűnik..
Ami nekem hiányzik, egy központi értesítések rész, ahol összegyűjti hova érkezett az adott értesítés.. (vagy ne tűnjön el fentről az értesítési sáv addig amíg meg nem nyitom, vagy el nem húzom.. számomra már ez is bőven kielégítő lenne) Amúgy szerintem ennek a leglogikusabb helye a Me Tile értesítések része lenne.. nem kell új csempe, egyszerűen a facebook és twitter események közé bekerülnének ezek az értesítések is és csókolom..(#8416) catroot
Én barátnőmmel (aki szintén wp-s) azon kommunikálok. Tökéletesen megkapja amit írok neki és fordítva (természetesen cset részen), de van pár ismerős akik ios és droid és velük is tudok így kommunikálni.. A twitteres haverokkal meg twitteres privát üzenetek váltunk és ahogy írtam onnan tökélesen jönnek az értesítések..[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
Engem is meglepett mikor az első megjött.. De mondjuk sok offline facebook üzenetet nem váltok, mert inkább a cseten írnak, vagy twitteren, de ami a frissítés óta 2-3 ilyen jellegű üzenet volt, arról kaptam értesítést. Lehet, hogy csak egy anomália volt, de másról azóta is kapom az értesítéseket.
-
Dzsosy
senior tag
válasz Oppenheimer #8450 üzenetére
Nekem a official twitter kliens is tökéletesen jelez mióta van ilyen funkciója..
-
Dzsosy
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
Nekem egy kérdésem lenne a már sikeres migrálóktól. Akkor most a megvásárolt app-okat újra meg kell venni migrálás után, vagy sem? Köszi a válaszokat! (számomra ezen múlik, hogy bemerjek-e vállalni egy us -re migrálást )
-
Dzsosy
senior tag
Gondoltam megérdeklődöm, hátha tudtok segíteni nekem, mielőtt még a supporthoz fordulok.
Történt, hogy még augusztusban vettem egy appot a piactéren. CIB-es netkártyával fizettem, mint mindig, de mint kiderült éppen akkor nem volt rajta elegendő összeg a jóváíráshoz. Utána még vettem pár alkalmazást, amit gond nélkül le is vont (tettem rá pénzt, és el is feledtem, hogy azt nem sikerült levonnia, de nem is reklamált) Majd december környékén letiltották a kártyát. Írja, hogy hogyan tudnám egyenlíteni: menjek a fizetési módokban ott szerkesztés és mentés után levonja. De nincs ott olyan, hogy szerkesztés és e nélkül sehogy nem tudom kifizetni, mert más kártyára nem lehet átterhelni. (mivel időközben felvettem még egy kártyát, amiről engedett is vásárolni, de ezt nem tudtam vele sem kifizetni). Ezt a kártyát amit letiltottak ezt sajnos törölni sem tudom, mert van rajta hátralék.
Vajon hogyan tudnám kiegyenlíteni a számlát, vagy ha migrálok akkor lehetséges, hogy engedi majd egyenlíteni? Van valakinek tippje? -
Dzsosy
senior tag
válasz gzbotii #10189 üzenetére
Nálam az fb app a legutolsó frissítés óta rendesen jelez minden eseményt amit jeleznie kell. (még a csempén is megjelenik az értesítések száma, és ha belépek az appba rögtön el is tűnik, szóval nálam nincs rá panasz.. )
FB chat nálam szintén megy rendesen. (bár olyan sokat nem használom)
A Me tile jelzésére nem tudok válaszolni, mert az appok (twitter, fb) egyből jeleznek nálam, így nem szoktam azt figyelni, hogy a me tile-on megjelent-e az értesítés..[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz xperiasigi #10251 üzenetére
Van pár egyéb direktben instagram kliens is, de csak követni, like-on meg kommentelni tud bennük, képet feltölteni ezek az appok csak twitter, facebook, stb-re tudnak. (mivel az instagram letiltotta ezt, a funkciót a külső appok számára)
De van olyan is, mint a már említett lomogram, ami lényegében egy isntagram klón, mindent tud csinálni, de nem az instagram szerverein..
Amúgy elvileg a jövőben jön hivatalos kliens is majd.[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz tjokai #10543 üzenetére
A Lumia 900 árából inkább egy htc 8s kerülne ki, de akkor már inkább Lumia 620.
De te tudod. Ha a nagyobb méret és a dizájn számít, akkor jobb a 900. Ha a frissíthetőség, és azok az extrák (amiket a wp8 nyújt a wp7-tel szemben) számítanak jobban, akkor a két olcsóbb wp8-as játszik. De ezt neked kell eldöntened.
De én, mióta megtaperoltam a Lumia 820-at, azóta nagy rajongója vagyok. Ha most vennék telefont, akkor valószínű azt vennék.[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsosy
senior tag
A 7.8-asok közül mindenkinek eltűntek a zároltképernyő alatt lévő zenevezérlő gombok, vagy csak nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz legiaap #10964 üzenetére
Én veled értek egyet. Már többször előfordult, hogy rá is akartam bökni újra, mert azt hittem nem is fog reagálni. Hiába, na.. egy év wp 7.5 használat után ez nagyon nem megszokott.. inkább a betöltés legyen lassabb, mert így bizony nagyon nem tűnik gördülékenynek.. :S
Kérdés. Frissítéskor csinált egy visszaállítási pontot. Ha oda visszaállítom a telót, akkor újra 7.5-ös lesz? Elvesznek az adatok róla a visszaállítás során? (komolyan gondolkodóban vagyok, hogy visszatérjek 7.5-re. Ennyit nem ér az új csempe elrendezés és a bt fájlküldés)
Meg amúgy is.Egy hangyapöcökkel sem adtak többet mint a beharangozott új nézet, meg a bing háttérképek. Pedig az olyan apróságok (amik igaz nem eget rengetők, de azért mégis javítják a rendszert), mint pl új emotion-ök, meg, hogy kezdőképernyőre kitehessem a twitter és facebook értesítéseket, esetleg a "szobák" igazán beleférhettek volna még..
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
Ezt próbálta már valaki? Működő képes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen