- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pushalias
addikt
válasz
polonic #64252 üzenetére
Nyilván, ahogyan a 2 évvel ezelőtt jósolt értesítési központot is pont olyan, mint ami miatt ment a zokogás akkor.
Igen, ilyenkor az "oh wait" lenne az adekvát kiegészítés, de már kicsit unom. Elvben tapasztalt WP júzerek vagytok - leszámítva azt a 90%-ot aki a Sunkingamtoeofful app és a zöld hangerő gombok hiánya miatt átmenekült a sohatöbbédroidra meg a sohatöbbészifonra - de azért engedelmetekel kicsit röhejes, amit műveltek.
-
-
taip
senior tag
válasz
polonic #63031 üzenetére
Nem ástam bele magam nagyon az iOS-be, de pl.:
- Sokan követelik az értesítési LED-et a 30 ezres készülékre, miközben iPhone-on sincs (persze mindkettőn lehetne)
- iPhone-on tök jó, hogy van hardveres hangerőszabályozó, meg némítógomb, ami hat a csengőhangra, de a zenére, multimédiára, Siri-re, stb. nem.
- Androidon van normális magyar billentyűzet ékezetes betűkkel, WP-n ugyan nincs direktben, de könnyen elérhetőek az ékezetes betűk és jó a predikció, iOS alatt nem tudok róla, hogy bármelyik is lenne, csak a hosszan nyomvatart, listából kikeres van.
- Androidon van widget, WP-n élő csempe, ilyesmit iOS alatt nem láttam még.
- A gyorsgombok is nemrég jelentek meg iOS alatt, de nem is testre szabhatóak.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Levwi
aktív tag
válasz
polonic #62155 üzenetére
"not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware"
Ajánlom figyelmedbe ezen sorokat ahol azt írják, hogy nem minden fícsört fognak megkaoni a régebbi telefonok, de a win10-et megkapják. -
-
zsírsámán
senior tag
válasz
polonic #58446 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miért van 630-on és 530-on korlátozva? Mert csak 2 opció jelenik meg, a fülhöz emelős cucc, meg a asztalra tevős kihangosítás. Nincs opció, hogy a lefordítással lenémítsa a hívást, (ami mellesleg eddig is működött), a mikrofon lenémításhoz meg valami megmagyarázhatatlan fícsör kéne ami pont itt kimaradt? Vagy majd a W10 ezt is pótolja?
-
kolosanyi
veterán
válasz
polonic #56934 üzenetére
Igen, így néz ki a gyakorlatban:
Amúgy javaslom felkeresésre a füles topikot, bizonyosan tudnak segíteni. Én már egy ideje nem követem a füles piacot, így a jelenlegi állapotokkal nem vagyok tisztában.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #56938 üzenetére
Én is lauikus vagyok, sőt szerintem aki losless-t hallgat az egy pózőr sznob
Amit tudok az az, hogy mobilos fülesen a gyenge erősítés miatt érdemes alacsony ellenállású (16 ohm) és nagy érzékenységű (>100) dB fülest venni. Én pl. nagyon meglepődtem, mikor a gyári fülest (32 ohm/103 dB) lecseréltem egy filléres Maxell-re (16ohm/106dB) és jóval hangosabban és tisztábban szól. -
totasen
csendes tag
válasz
polonic #55987 üzenetére
- 5 GHz. még nem futottam ilyenbe bele, vagy nem tudtam, hogy ilyen, de csatlakozott, passz.
- az első beállítás során meg kell határozni, melyik kártya kezelje az adatkapcsolatot. Nekem az egyik kártyámon nincs előfizetésem (cég nem biztosítja), a magán kártyámat használom.
- idáig nem jutottam ebben a néhány napja - sajna dolgoznom is kell, meg egyebek.
- hagytam az alapbeállításokat, azonban ilyen eset, amilyet kérdezel, ebben a rövid időben nem történt még, csak a Nokia honlapon leírtakat tudnám idézni. -
MKLS
aktív tag
válasz
polonic #54959 üzenetére
Szupi!!!
Here Drive+ (Lumia 735-ben(ez a kiszemelt) az van tudtommal, tehát teljes ingyenes, nem csak Magyarország) hogyan működik a térképkezelés? Kiválasztom a kívánt országot és annak a (volt navteq-es) térképét mondjuk wifivel letöltöm?Adott térképeket helyfelszabadítás miatt később meg csak simán tudom akár törölni?
Szeretem nagyon a google alkalmazásait, de egyik sem nélkülözhetetlen, vagyis mindent megtudnék oldani WP alól, talán a Gmaps hiánnyozna legjobban mert a Bing-é még azért nincs vele egy szinten, de gondolom nem kizárt, hogy később jöhet ez is, mert pl. iOS-en is van Gmaps nemcsak a sajátjuk.
Okoslottó alkalmazás a leginkább ami hiányozna... (hülye függő vagyok)
-
válasz
polonic #54717 üzenetére
Evi 300 forintert kikapcsolod a modemedet minden este, es bekapcsolod minden reggel? Wow.
Szinte biztos, hogy osszessegeben buksz a dolgon, mert az aramtalanitas/bekapcsolas miatt tippre az eszkozok elettartamanak rovidulese miatt tobbet koltesz hardverre, mint amennyit sporolsz az aramon (raadasul egy gomboc fagyi araert en nem hajolnek le evi 700-szor -- ennel rosszabbul fizetett fizikai melo nem is letezik valoszinuleg --, de ahogy jolesik).
-
SsPL711
őstag
válasz
polonic #52124 üzenetére
PfD-van a telódon?
Úgy tudom, hogy ezt a glance időjárást csak a denim frissítés tartalmazza.
Vagyis a denim frissítéstől elérhető a kompatibilis készülékeken."Glance Screen – Compatible Lumia devices can now show more at a glance with Bing Weather, or Bing Health & Fitness data, in addition to time and date, notifications and application data."
-
Dave™
nagyúr
válasz
polonic #51974 üzenetére
Nyilván ezen a leggyorsabb, de azért nagyon szépen elfutkos a 920-on is, meg gyanítom a 730/830 pároson is. A 630-al futó tapasztalatom van csak, de nekem elég fürgének tűnt, na meg az Opera mini is béta (mondjuk a magyar storeban nem is elérhető, ha jól látom), szóval még ne vonj le messzemenő következtetéseket. Ha nem jó az ie, még mindig ott a Surfy.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #51651 üzenetére
Lapozgass bele ebbe a nívós cikkecskébe.
Közben kiderült, hogy csak farmerral* hordható.
Compatible Lumia devices can now show more at a glance with Bing Weather, or Bing Health & Fitness data, in addition to time and date, notifications and application data.* - Denim (for polonic
)
-
jockas
senior tag
válasz
polonic #51627 üzenetére
Aha.
Itt van egy videó is a mai bemutatóról (pont az elején ott van a "Hey Cortana".
(#51626) JamesHun!
Az egész x30-as felhozatalból a 830-as az egyetlen, ami valamilyen szinten normálisra sikerült...Ez lehet elég szubjektív, de nem csak én vagyok ezzel így, ahogy látom. Ha nem lenne 920-asom, akkor ez a 830-as tudna érdekelni. Viszont Egy 920/925/1020-asról nem sok értelmét látom egy x30-asra váltásnak. Tudom, ez is magánvélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest