Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Hirdetés
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
És tényleg van keep alive (bár én pont nem használom ki, de nem kell többet ezt a hisztit hallgatni )
tybsen: Magától szól ha van frissítés. És nekem Gmail-t nem engedi "as items arrive"-ra állítani, pedig az MS Accounthoz tartozó mailbox is 15 percenként frissül, csak a céges maileket kapom meg azonnal. Lehet megpróbálom felvenni a mailboxot sima IMAP fiókként, hátha akkor menni fog.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
Jött is, bár az az igazság hogy nem én vagyok a mérvadó, mert nekem alapvetően heti egyszer indult csak újra magától, szóval nálam elba***** sokat kéne várni egy hiteles eredményre. A drága drunk user (Oppenheimer, Te galád, meggyaláztak az ontopikot az off szellemiségével ) kérdezett pár dolgot, de az a baj hogy én azok jó részét alapjáraton sem érzékeltem (böngészőben zoomolás utáni görgetésnél lagg, Facebook értesítések nálam rendben vannak).
Szóval nagy változást én nem érzékeltem, főleg nem ilyen rövid távon, de nyilván van haszna a dolognak, nem véletlenül adják ki az update-eket ilyen ütemben (bár a hajamat tépném ha naponta egyszer frissítenem kéne, de most még megbocsátom )
-
btudos
veterán
Állítom hogy a Facebook app van retekül megírva. (ugye az küldené az értesítést, WP7-en egyáltalán nem küldött, WP8-on úgy ahogy jön, de tökre kiszámíthatatlan hogy mikor kapom meg azonnal, és mikor nem küldi egyáltalán.)
Mondjuk azt nem tudom, hogy miért nem lehet egy frissítési ciklust megoldani a Me tile notification részénél, és akkor az integrált Facebook tudna jelezni ha jött valami, de hát ez is csak álom
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
A Viber alkalmazás nem-Nokiákra úgy néz ki, hogy kihoztak egy béta appot eredetileg az összes készülékre, amit egy huszárvágással véglegessé avanzsáltak, és csak Lumiákra fejlesztették ki rendesen még WP7-es időkben. Szóval a Viber is, és a Facebook app, meg a chat is néha úgy ahogy van szar (szerintem nincs sok köze a MS-nak a Facebook apphoz, csak az ő nevük alatt kerül publikálásra). Hogy mi az oka ennek a szarakodásnak, azt nem tudom, de a Whatsapp érdekes módon ment végig jól, és egy rakat app értesítései jól működnek, csak a Facebook a cinkes, meg ugye a Viber de az engem hidegen hagy, mert nincs értelmes verzió belőle.
-
Oppenheimer
veterán
Jött frissétés a facebookhoz? Állat Amúgy nekem a whatsapp értesített rendesen, a csempe is működött, de ha írtak telefonszámot mutatott a név helyett.
OMG Facebook app nem fagy ki az üzeneteknél! Milyen alap dolog, azt hogy örülök neki
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
W1
senior tag
Se 3G, se WiFi, pedig ha nem lenne térerő is vissza tudnék nézni dolgokat, (jellemző, hogy ha olyan anyagot kapunk, amit neten kéne megtnaulni, elküldöm barátnőmnek face-n és akkor tudom telorol tanulni, pls buszon), emellett sokkal kényelmesebb, mint mindig a böngészőbe menni.
-
-
amanoba
őstag
Már réges-rég kész lehetne pl. az instagram, nyitva volt az ajtó eddig is, bárki megcsinálhatta volna, de nem tette.
Ugyanúgy, mint a csörgés+rezgést is megoldhatták volna a htc-n kívül mások is. (ha akarnák)Ez nem a nokia hibája, hanem a többiek gyengesége, hogy nem ismerték fel a lehetőséget.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
MODERÁTOR
egyébként sokkal előrébb lennénk, ha a htc és a samsung is ugyanezt csinálná
van egy nokia telefonom, amin van viber, a htc-vel működik az instagram, a samsungon pedig egy harmadik olyan program megy, ami minden más platformon meg van az összes gyártónál
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
btudos
veterán
Gonosz vagy tökéletesen tájékoztat a két nappal ezelőtti eseményekről Viccet félretéve, ma 15 másodperccel a kép feltöltése után már kaptam az értesítést a Facebooktól, hogy taggelve vagyok egy képen.... Whatsapp is jól működött ma reggel, ment minden realtime. És a 8X kiválóan teljesített fagyos körülmények között, külső kabátzsebben volt síelés közben, ott nem volt melege, de mégis valahányszor elővettem, simán tudtam vele fotózni, ment a kijelző, sose volt gond abból hogy túl hideg van, pedig ezt eljátszottam -10-ben is, tesztként. Szóval ha ezt a kibeb@**ott other content bug-ot megfejtenénk végre, és tudnánk kezelni, vagy a MS tudná kezelni (utóbbi azért elegánsabb lenne), akkor én rohadt elégedett lennék.
Egyébként gyakorlatilag ugyanolyan használattal a WP8 komolyabb mennyiségű adatot fogyaszt el, megint jött sms hogy fogyóban a keret, pedig HD7-en sose kaptam. (kérdés hogy ez a telefon "hibája", vagy a Telenor fejlesztett valamit párhuzamosan a készülékcserével ) Az egyetlen különbség a használatban az időjárás app használata a lock screen-en (Weather Flow vagy HTC Hub, mikor melyikhez van kedvem), illetve eleve a Weather Flow léte a telefonon, azt HD7-re nem tudtam megvenni (akkor még nem fogadta el a store a kártyámat). Szóval most valószínűleg jön egy hónapnyi teszt Weather Flow nélkül, aztán meglátjuk hogy van-e köze hozzá, vagy csak szimplán a WP8 pazarlóbban bánik a megabyte-okkal.
-
-
pushalias
addikt
Az a helyzet, a MS nagyon háklis a helyi jogok betartására, többnyire emiatt vannak ezek. Lehet, hogy mekik is úgy kéne csinálniuk, mint Guglinak, hogy sz.rni bele. Kedvencem, amikor egy mókásra fazonírozott appot nem lehetett iszlám országokban megjelentetni, mert úgymond sértő tartalom volt benne - értsd kicsit szigorúbban poénkodtak az alkotók, és a poénok egy része sértő lehetett. Agyam ketté áll.
-
Воланд
titán
olvastam fb-n a cseh srac tortenetet (gondolom te is benne vagy a csoportban), de itt tobbeknek meg nem jott meg a portico es ugy sem volt ilyen beallitasi lehetoseguk.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
en mar nem ertek semmit. elobb fogok kikoltozni a britekhez, minthogy magyar regios beallitasokkal normalisan lehessen hasznalni a wp-t.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
Na most addig fogok próbálkozni amíg elő nem kerítem ezt a dolgot. Eddig nem figyeltem rá, de tudnék róla ha találkoztam volna vele.
Oppenheimer: Köszi, fogtam hogy a hiba jack-en keresztül jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Pontosan!
Főleg ha WP ilyen számokat fog tudni produkálni 2013-ban is....
-
assemble
addikt
Mert az M$-nek talan minden szolgaltatasat el lehet erni kivulrol, nyilt API-val? Tavolrol sem, sok szolgaltatasuk egyaltalan nem is erheto el sehol mashol, mint a sajat platformjaikon, sokkal rosszabbak ebbol a szempontbol (is), mint a Google, ahol a legtobb szolgaltatast barhonnan el lehet erni. Aztan egy szolgaltatashoz nincs (jelenleg) nyilt API es mar itt kikialtjatok a Google-t a satannak, az meg egy percig nem zavar senkit hogy az M$ szinte folyamatosan ezt csinalja, es ezt csinalta mindig is. Szoval azett ne vicceljunk mar.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
en masik kozmondast tudok: "nem szerencses olyan userrel vitatkozni, akinek az elozo felhasznaloneve telya volt".
-
btudos
veterán
Ne mondd már, hogy lehetetlen normálisan megírni egy alkalmazást. Tökéletes példa a Whatsapp, ami minden egyes üzenetemről küldött értesítést, de ez nyilván csak mázli... A legtöbb alkalmazás értesítései teljesen jól működnek, WP8 alatt nálam a Facebook is jelez, ha kommentről, tag-ről vagy ismerősnek jelölésről kell értesítenie. Ezekről minden értesítést megkapok, de semmi másról nem jön toast notification. Kétlem hogy ez a rendszer hibája lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft