Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
Hát nem tudom, ismerősi körben vannak LG-k, nincs velük hardveres gond, de pusztulat a sw, (2X, Black, Optimus 3D, utóbbiból 2 is) Szóval a plüssmackóval egyetértve engem is jobban zavarna maga az Android, mint az LG logó.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
veterán
Hat nekem ami LG-m volt, az ossze volt vetve rendesen. Pl az Optimus 7 az egy baromi massziv keszuelk volt. ossze volt rakva es erzodott, hogy kemeny muanyagbol van...nem S2 hatlap szintu muanyag gagyisag
Meg a Sol-om (ami teljesen plaztik hazban alkott) annak is jo massziv fogasa volt.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Alexios
veterán
Háát, nekem volt a kezemben 820 és határozottan nehezebb volt mint a mozart-om, vagy mint egy átlagtelefon, és nem volt olyan nagyon kényelmes.. Mondjuk engem a csillogó házával riasztott el, nagyon durván gyüjtötte az ujjlenyomatokat, meg gondolom karcolódni is szeret majd.
-
Blyan
félisten
Lehet a wpseven blogtulajnak ez mindegy, nekem nem. A iPhone 4S is elég nehéz a maga 134 grammjával (pedig üveg és aluminium), de az még bőven bírható, viszont 185 gramm kurvára nem kevés.
Sorry, az én hibám. Lófaszt![ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Alexios
veterán
Lehet, hogy csak abban gyengéb ba 8x-nél, viszont én 2012-ben nem vennék 140ezer ft-ért wvga felbontású telefont, legyen szó akármelyik platformról. Volt a kezemben 820, és hát azért látszik rajta, hogy wvga na, cserébe szerintem már kényelmetlenül nehéz, és irgalmatlanul gyüjti az ujjlenyomatokat.
-
Muton
addikt
thx, ilyet kerestem
Nézegettem a wp7-re elérhető appokat, lassan tényleg csak az email kliens lesz a problémás, (feltételezem lesz fekete, fehér listás progi), amit meg max betudom veszteségként, és megszokom, mert nagyon tetszik a csempés felület
De még lehet, h az is megy lesz oldva...Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
MODERÁTOR
A pentile tartósabb, mint az RGB matrix SAMOLED, de csak annál, az LCD-nél nem. A pentile pont azért lett, mert kevesebb kék subpixelt használnak fel, a meghibásodás bekövetkezési valószínűségének csökkentésére, de egy idő után az a kevesebb kék alpixel is behal. És ez valószínűleg előbb lesz, mint egy LCD panel esetén.
Everybody lies.
-
btudos
veterán
3 mm-rel van több hely a kijelző felett mint anyám Lumia 610-én megmértem neked, hogy örüljél, ez szerintem baromira nem sok Meg egyébként így vertikálisan pont középen van a kijelző, szerintem így jó ahogy van, pedig eredetileg nekem se tetszett.
Plazmacucci: Igen, WVGA a 810 is.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
catroot
veterán
"We know you’re eager to get the Windows Phone 7.8 update, and we want you to know that we’re working closely with our hardware and carrier partners to get it tested, approved, and rolled out to as many devices as possible in early 2013."
Hurrá.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dzsosy
senior tag
Telenornál alap előfizetéssel (2000-3000 Ft/hó) és 2 éves hűséggel 140k lesz a Lumia 920.. egész vállalható nyitó ár..
(#4800) saiyajin
Ha megnyitod a képet teljes képernyőben és ott ráböksz a kép nevére, akkor megnyitja a böngészőben és ott már letudod menteni..[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MODERÁTOR
Na de ez az, még mindig csak ott tart, hogy vagy megy valaminek, vagy nem, valakinél igen, valakinél nem. Meg mellesleg mikor valakivel beszélek, és egyszer csak vagy nem megy el üzenet, vagy nem kapom meg, az elég frusztráló..
Na de nem kezdem el elölről, mert megint megkapom valakitől, hogy csak nyavajgunk a semmin..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
pzstm
titán
jaaa tényleg....ohhh basszus...epic fail.
(beraktam Anya címzettet, ő neki tuti nincs facebookja, és 130 felett valóban kiírja)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tjokai
senior tag
válasz Dzsosy #10546 üzenetére
Hát, nálam a dizájn sokat számit, valamint 4" alá sem szivesen szeretnék menni ha nem muszáj lumia 800-zal szemezek az olcsóbb kategóriában, de ott aránytalanul kicsinek tűnik a kijelző a készülék méretéhez képest....hát nem tudom. HTC 8s-t nem ismerem, nem tudom az milyen lehet, csak irásokból tudok róla némi infót de az nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, annak ellenére sem, h gyönyörű telefon
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen