Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: A Xiaomi 15 széria még ki is porszívózik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
I. Richard #85665 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
I. Richard #85661 üzenetére
WDRT?
-
consono
nagyúr
Sajnos egyre többel látjuk így... Mintha a MS fejlesztés címszóval el akarná teljesen lehetetleníteni a rendszert. Hiába kapunk egyre több feturet, ha a bugok száma meg exponenciálisan nô. Nálam valamikor egy hónapja kezdett betelni a pohár, most már aktívan keresem a 830-am utódját...
-
consono
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #85498 üzenetére
Jaja, ez a kérdés! Jó lenne visszatenni a magyar billentyûzetet
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #84973 üzenetére
RS2-n vagy e? Nálam azóta bugzik, mióta a fast ringre léptem és feltettem. Az annyversaryn mék OK volt.
-
consono
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #83430 üzenetére
Szerintem ez egy bolti demó készülék...
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013 #83416 üzenetére
Megy még a PokemonGo? Mintha tegnap a Nintendo letiltotta volna az összes 3rd party klienst...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Hmm... Most tűnt fel, hogy nincsenek üres ikonjaim
Valamelyik rendszer vagy alkalmazás frissítés helyrehozta a Groove és a Weather hónapok ota hiányzó ikonját. Ráadásul az aksim is újra simán kibír egy napot, tetszik.
-
consono
nagyúr
Featurephone, ugye
Nálam kb ez megy:
- Telefon/SMS
- Facebook/Messenger
- Instagram
- Térképek
- Waze napi szinten
- Outlook Mail/Calendar 3 accounttal
- Edge napi szinten
- Fotó, videó Onedrive feltöltéssel
- Időjárás
- Spotify napi szinten
- Reddit (Baconit) napi szinten
- Garmin Connect
- Index
- játékok -
consono
nagyúr
válasz
bluemirage #81200 üzenetére
Azért az Intel pont az energia hatékony ARM procik miatt kukázza az Atomot
Szóval az MS, ha jót akar tényleg megtartja az ARM-os vonalat. Különben ugrik a Win10 az olcsó tabletekről is (tudom, volt Win RT, bukás volt), az UWP ide biztosan jól fog jönni, még ha a telefonokon ez nem is segít.
A korábbi megjegyzésedre meg, hogy a 8.1-en stabil appok majd jól nem fognak menni W10M-en, leginkább a Waze-t tudom felhozni ellenpéldának: 8.1-n kínszenvedés volt használni, instabil volt, W10M-en naponta használom gond nélkül (na jó, 20-ból egyszer az újratervezés felirat kint marad, de egy vissza gomb és nem kilépés ezt is megoldja). -
consono
nagyúr
Sziasztok, frissült a Maps és a Photos. Van valahol changelog mi változott?
-
consono
nagyúr
Na, ez gyors volt, mobilon most frissült az Instagram a véglegesre
-
consono
nagyúr
válasz
#78032384 #79772 üzenetére
Hát, a 3rd party azt csinál amit akar, örülhet az MS, hogy egyáltalán csinál bármit is a Facebook, nem tudja kényszeríteni az UWP-re.
Viszont az érdekes, hogy ezek szerint a FB iOS portoló cucca előrébb jár, mint az MS-é? Mondjuk itt két specifikus, általuk írt progit portoltak vele, nem pedig egy általános frameworköt adtak, de akkor is....
-
consono
nagyúr
válasz
bluemirage #79297 üzenetére
Én használok többet is, de nincs itt a notim, hogy összeszedjem
Ami hirtelen az eszembe jut az a baconit (reddit kliens), meg a Cover (képregény olvasó), de az Outlook is ott van mindegyiken (ez UWP?).
-
consono
nagyúr
válasz
csabyka666 #78664 üzenetére
Én napi rendszerességgel használom, de nálam beszél... Csilla van beállítva. Nincs lehalkítva a média hangerő?
-
consono
nagyúr
Mióta tud az Outlook olyant egy mítingnél, hogy "I'll be late" ??? Most dobott fel a telefon egy emlékeztetőt, de szerintem még a múlt héten is csak "Snooze" meg "Dismiss" volt
Ezek szerint jött valami frissítés....
-
consono
nagyúr
válasz
mukibuci #78505 üzenetére
Hupsz, elnézést a félretájékoztatásért. Pedig a szememet szúrja ki :/ A transitot még WP7-en használtam, azóta nem, az elmúlt 2 alkalommal a BKK Futárt próbáltam, működött, nem kerestem mást.
Szerk.: kipróbáltam, ez teljesen kulturált, jól látható 830-on. Viszont megint kiderült miért nem tömegközlekedem: a munkahelyem kocsival 29 perc lenne, bkk-val 1 óra 32 perc...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
Kin Tan Te #78449 üzenetére
így van, ahogy hroberto mondja: az OS fejlesztés megy tovább, jönnek az újabb buildek, de új készülékek nem jönnek a Microsofttól idén.
-
consono
nagyúr
válasz
lugosi #76719 üzenetére
Persze, ez tiszta sor, nem is ezzel van bajom. De van néhány felhasználó, aki fél-egy-két éve legalább háborog már a WP dolgain, de használja. Na, őket nem értem. Ennyi idő alatt a hűség is letelt, ha ez lett volna a börtön oka
Az persze fel sem merült bennem, hogy egyesek szándékosan trollkodnak...
-
consono
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy akinek ennyi baja van a rendszerrel, az mit keres még itt? Komolyan, ott az apró, meg kell hirdetni a telót és venni valami mást. Aki eddig nem csinált meg valamilyen appot WP-re, az valószínűleg ezután sem fogja, a rendszer meg olyan amilyen, ott sem lesz radikális változás az UWP appokat leszámítva a W10m-al...
-
consono
nagyúr
válasz
l!nk87 #76377 üzenetére
Szia, nem ebay, eMag
Kb. annyira jött ki mint amennyi az amazon.de-n lett volna. Ébresztő van, de csak zizeg, semmilyen hangot nem tud kiadni. Egyelőre szokjuk egymást, de igazából ez sportóra, nem okosóra, csak vannak okos lehetőségei. Az appok elég egyszerűek, van sok watchface, de nagyjából minden inkább a sportról szól. A beépített alkalmazások is. A kijelző kevés fényben olvashatatlan, kell rá a világítás (de az meg olyan, mint a kvarcórákon
)Ja, aksi eddig nagyon OK, 3 hetet mondanak rá, kettő simán meglesz úgy, hogy sokat piszkerálom
GPS-t még nem használtam, arról nem tudok nyilatkozni.
-
-
consono
nagyúr
válasz
lugosi #75956 üzenetére
Pedig ez hülyeség
Én a nyáron csináltam utoljára HR-t, mikor ideiglenesen 3 hétre visszamentem 8.1-re. Már az újabb w10m telepítésekor sem HR-tem, és azóta folyamatosan W10-en vagyok, folyamatosan frissítek. Lumia 830 és egy elégedett felhasználó.
Persze nyilván más az ingerküszöbünk, de én jól elvagyok. Ja és csak a 830 van, nincs mellé másik telefon... -
consono
nagyúr
Nem, nem a szokásos, hanem nem általános a hiba
Nekem tényleg nincs ilyen gondom, nem is volt soha. A környezetemben sem, pedig nem egy munkatársamnak van WP-je. Lehet, hogy neki kellene állnunk a hibáknál a körülményeket is nézni: melyik szolgáltató, melyik telefon pontosan, wifi vagy mobilnet, stb.
Btw, én nem vagyok WP evangelista, elismerem a rendszer hibáit, sőt, én szoktam lebeszélni embereket róla, ha tudom, hogy olyanra használná, amire a WP-nél van jobb..
-
consono
nagyúr
válasz
csabyka666 #74019 üzenetére
Nincs Java WP-re, soha sem volt.
-
consono
nagyúr
OneDrive bónusz jövőre is?
preview.onedrive.com/bonus
-
consono
nagyúr
válasz
this is life #73373 üzenetére
Szerintem majd az USB OTG-vel együtt :]
-
consono
nagyúr
Elindult az aláírásgyűjtés a OneDrive tervezett tárterület csökkentése ellen:
https://onedrive.uservoice.com/forums/262982-onedrive/suggestions/10524099-give-us-back-our-storage
-
consono
nagyúr
válasz
ArsenalF #72511 üzenetére
Így van, nagyon megéri az Office365 ennyiért. Nekem ugyan HW vásárlásokkal van O365-öm még 2017 januárig, így a tárhely is megmarad (mármint az 1TB, a 10 TB gondolom januárban ugrik, de úgy sem használok annyit), kivárom mit hoz a következő év OneDrive téren és majd meglátom mit csinálok. Évek óta használom, nem szeretnék váltani.
-
consono
nagyúr
Hát, nagyon utolsó megoldásként megpróbálhatod letörölni a telefon teljest mentését az OneDrive-on keresztül, de ezzel sok mindent buksz... (Itt van : https://onedrive.live.com/Options/DeviceBackups )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest