Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
válasz saiyajin #811 üzenetére
az árakat szvsz a kereslet/kínálat szabja meg. biztos lesz át csökkenés, de akkor is lenne, ha nem jelenne meg semmi új. ha viszont továbbra is többen keresnek új telót, mint amennyien eladnak, akkor erős csökkenés biztos nem lesz.
szerk: ja bocs, alapból használt árakban gondolkodtam, bolti áraknál biztos lesz valamennyi esés, de ha továbbra is sokan vesznek, és már csak az újakat gártják, akkor elfogyhat a raktárkészlet a szolgáltalóknál.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
btudos
veterán
válasz saiyajin #4102 üzenetére
játékokkal együtt?
szerk.: Tuti 45 WP7-nél is, most próbaképp feltelepítettem egy rakat alkalmazást (játékokat direkt nem, hogy könnyű legyen számolni) és amint elérte a 45 elemet az alkalmazáslista, megjöttek a betűk is Aztán töröltem egyet és eltűnt, micsoda meglepetés Szóval 45 a bűvös szám
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nicu71
addikt
válasz saiyajin #4104 üzenetére
csinál néha ilyen különös dolgokat!Nekem éppen tegnap volt az a furcsa eset,hogy a kezdőképernyőn ott ragadt valahogy az egy hívás,egy sms,meg két email értesítés,holott már rég megnéztem,meg töröltem is,de makacsul ott virítottak.Újrainditás megoldotta.
Az biztos,hogy az újonnan összevaterázott AKG k370-es fülesemet nem nagyon szívleli,bár gyönyörűen szól,mégis néha valamiért összesz***ja magát,és magától restartol Omnia drága[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Maateeo
aktív tag
válasz saiyajin #8357 üzenetére
Nemtudom, hogy ZUNE-ban is van-e ilyen, de nézd meg a beállításoknál hátha, hogy szinkronizálásnál a gépi állapot írja fellül a telefonét, vagy fordítva. Ha a gépi a telefont, akkor a videó végleg törlödött.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
válasz saiyajin #8359 üzenetére
Mivel az a legutolsó állapot, értelemszerüen arra állítja a telefont is. Ha otthoni videó akkor úgy, hogy felveszed újra, másképp nem hiszem, hogy visszanyerhetö.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
btudos
veterán
válasz saiyajin #9232 üzenetére
Lastbootuptime-al mérjük WP8-on is az eltelt időt, ami WP7-en is tud screenshot-ot készíteni magáról, szóval semmivel nem vagyunk kedvezőbb helyzetben (a rekord úgyis csak bizonyíték bemutatása ellenében kerül hitelesítésre ) Egyébként meg mi úgyse szállunk versenybe, amíg létezik a random restart bug, bár nekem nem indult újra a telefonom magától a Portico érkezése óta (viszont cserébe többször is elfelejtettem töltőre dugni, úgyhogy elbuktam reggelre az uptime-ot )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
saiyajin
senior tag
-
Воланд
titán
válasz saiyajin #11715 üzenetére
jo kerdes. nekem a typing settings-nel minden pipa ki van szedve es nincs fekete sav a billentyuzet felett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz saiyajin #13753 üzenetére
Összeszereléssel nincs gond 520 esetén sem, a 720 unibody szóval az meg végkép ok. 520 nem túl jó az aksija kevesebb mint 1 nap akatt lemerült pedig nagyon nem nyüstöltem.
Kamerát átlagosnak mondanám... 8X-em van annak sem vagyok elájulva a képeitől... Jó WP-s kamerával még nem nagyon találkoztam, bár 920-at még nem használtam.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
HKorn
addikt
válasz saiyajin #14896 üzenetére
Jaja, a második befutó mindenképp a 820, nagyon szép az is.
Most már nagyon kíváncsi vagyok az 520/720-ra.
Egyébként engem a 8S 4Gb memóriája nem zavarna, nem telepítek annyi alkalmazást, hogy ne férjen fel rá, zenéket, képeket meg úgyis a memóriakártyára rakja. Leginkább nekem a Nokia féle ingyen offline navi az (meg még egy-kettő Lumia only app), ami kizárja, hogy HTC-t vegyek.
Vagy hova kell annyi hely, hogy a rendelkezésre álló x száz mega kevés?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Óra topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen